Animal Spirits

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

LEOPARD INSPIRATION FROM LOUIS VUITTON FW16. 

The leopard print is going to be a major trend in the upcoming fall - spotted at Isabel MarantLouis Vuitton and Stella McCartney just to name a few brands.

You can wear any animal print to keep up with the trend...

Share

kesä ..kesä..kesä

Ladataan...
mummoblogi MUMMOBLOGI

Se .on nyt KESÄ ..NAUTITAA .otetaan tuosta teksistä,vihje ja tehdään nuo kaikki mitä siinä neuvotaan ;)...TV MUMMO

Share

Kirjasuositus: Hyvän mielen vaatekaappi

Ladataan...
A.H. Helsinki-Antwerpen

Nappasin Hyvän mielen vaatekaapin pokkaritarjouksesta sillä ajatuksella, että otanpa tällaista kevyttä kesälukemista bussimatkalle. Yllätys oli positiivinen, kun vaaleanpunaisen kannen alta ei paljastunutkaan mikään liirum-laarum-pukeutumisopas.

Kirjan avasi 80-sivuinen tykitys vaateteollisuuden epäkohdista, joka ei kuitenkaan tuntunut saarnalta, vaan enemmänkin... kuluttajavalistukselta?

Ylipäätään...

Share

"Et sä voi"

Ladataan...
blackballerina Blackballerina

 

 

”Et sä voi”

   ”Anna, onko sun aina pakko pukeutua noin?”

         ”Mä en kehtaa kävellä ton kaa”

             ”Et sä voi alkaa harrastaa burleskia”

                       ”Sun täytyy miettiä työuraa”

Näihin lausahduksiin kohtaan suhteellisen usein arjessani. Niiden ei...

Share

Summer bucket list. Or nah?

Ladataan...
Sofiammla MENBERE

Kevään ja kesänkin aikana olen nähnyt paljon monissa blogeissa bucket list:eja kesälle. Eli listattuna asiota joita aikoo tehdä kesän aikana. Alunperin ajattelin itsekkin tehdä samanlaisen. Nyt kun kesää on jo mennyt kuukausi, en ole vieläkään tehnyt listaa. 

Enkä edes aijo tehdä listaa tänä vuonna. Niin paljon kuin rakastankin bucket listoja, ja lukea muiden niin tämä kesä...

Share

Tarvitaan vain KSH.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

Maisemani taitaa olla tänään aikalailla tämä näkymä, minkä näen illalla silmät sulkiessani, ja aamulla ne avatessani. Okei jos rehellisiä ollaan, viimeisenä ennen nukahtamistani näen useimmiten Netflixin puhelimen ruudulla, ja tuon sänkykatokseni näen ennen aamua yön aikana kymmeniä kertoja. Oli miten oli, keho ei jaksa tänään liikkua mihinkään. (Tämä postaus on kirjoitettu normaaliin tapaan useassa osassa, muutama lause kerrallaan yhdellä sormella puhelimella naputeltuna.)

 

...

Share

Denim And Knitwear

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

DENIM FOR DAYS. 

I like to wear knitwear all-year-round but yesterday I totally underestimated the weather and had to suffer the consequences, though I wore the look with a pair of black heels and really liked it - simple is me. ...

Share

Lakattomia kampauksia

Ladataan...
Alohair Alohair

Kaksi aika erityyppistä hiusta ja nopeat kampaukset juhannustansseihin. Ylempi sileä ja kiiltävä hius sievällä kiharalla ja leteillä. Alempi karhea kihara pienillä ponnareilla ja tupeerauksella, taisi tukkaan pari pinniäkin eksyä. Hiuslakka on varmaan kampaajan paras kaveri, en...

Share

Rantamekossa kattoterassilla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Libanonissa oli muuten erityisen mukavia ihmisiä joiden kanssa oli helppo ystävystyä. Kaikilla näytti olevan laaja ystäväpiiri ja kavereita kuulema löytyy melkein jokaisesta Libanonin kaupungista.

Eräskin päivä olin uimarannalla ja tutustuin toisen kaverin kautta nuoreen naiseen, joka suorittaa tällä hetkellä tohtoriopintojaan. Siinä hetki vitsailtiin ja naurettiin,...

Share

Pages