Tekisitkö sinä itse vaatteet lapsellesi?

Ladataan...

Tämä on minulle rakas mutta aika uusi harrastus, nimittäin ompelu. En ole mikään käsityöläinen enkä liiemmin tykkää tehdä diy-juttuja mutta vuoden alussa tilasin Signerin saumurin, jollaista olen käyttänyt viimeksi ylä-asteella ja silloinkin vain muutaman kerran. Ompelukone oli vähän tutumpi peli. Jaan nyt mielelläni vinkit siihen miten sinäkin saat edullisesti ja ekologisesti luotua lapsellesi yksinkertaiset vaatekerrat! :)

Kuten olen kertonut olen hakenut...

Share

Siunaus valepuvussa

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä olen ollut viimeaikaisten kelien takia aivan seitsemännessä taivaassa. Aamu-uinteja, lounaita ulkona, hameita, pihatoimistoja... Tiedän, että suurin osa teistä on siirtynyt jo syksyyn, mutta mulle se ei tule tapahtumaan ainakaan elokuun puolella vielä. Siskoni on menossa naimisiin syyskuun alussa ja miellän niitä vielä kesähäiksi!

Syksystä puheen ollen, moni on jäänyt nyt...

Share

Klassinen palmikkoneule

Ladataan...

Torstaina taiteiden yöhön lähtiessä päälle eksyi klassinen palmikkoneule, tällä kertaa valkoisena. Kyseinen neule vilahtikin jo yhdessä aiemmassa postauksessa ja on tässä loppukesästä noussut yhdeksi ehdottomaksi suosikiksi! Tämän kyseisen neuleen sain Japanista tuliaisena, ostettu Uniqlosta jota ei valitettavasti Suomesta tai edes Ruotsistakaan löydy. 

...
Share

MINIMAL CLASSIC

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Meikäläinen on viilettänyt näissä pöksyissä kohta 6 päivää putkeen, eikä loppua näy. Klassiset, mustat culottes-housut on vaatekappale, jonka tulisi löytyä ihan jokaisen tyyliä ja mukavuutta arvostavan vaatekaapista. Täydelliset niin siistimpään, kuin rennompaankin menoon. Ja erityisesti lennoille!!

Eilinen asu koostui pelkästään klassisista jutuista. Musta liivi, valkoinen...

Share

Chilly Night

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

GONE ALL CREAMY.

I am on my way to the airport but I wanted to post this piccie of my last night's ourfit. All creamy and cozy. Talk to you later. 

trousers / Toteme, cashmere sweater / Filippa K, sandals / Hermes

Share

Cheer!Flirt!Wink!Shine!

Ladataan...
Alohair Alohair

Paul Mitchellin Holiday 2016 Collectionissa on ihanat kuvat ja loistavat vinkit täydelliseen viikonloppuun:

...

Share

City day

Ladataan...
Sofiammla MENBERE

Eilen eli perjantaina vietin aikaa ulkona kahden hyvän ystäväni kanssa. Kävimme kiertelemässä muutamia kauppoja ja syömässä. Kävimme muunmuassa Zarassa, josta kävin hakemassa tilaamani takin. Tilasin siis tiistaina takin netistä, ja sain noutaa sen jo eilen! Olen aikaisemminkin tilannut Zaran nettisivuilta, ja jo muutaman päivän päästä päässyt hakemaan tuotteet...

Share

Life´s a Bitch

Ladataan...
saarah visual diary

Kun kävin hiljattain Suomessa, ystäväni pahoittelivat ties mitä: anteeksi kun oon näin krapulassa, anteeksi kun tää vauva vaan itkee, anteeksi kun oon näin hajalla ja anteeksi kun me ollaan näin kireellä fiiliksellä. 

Minua se huvitti. Sellaistahan elämä just on....

Share

Mukavuudenhaluisuus vai muodikkuus?

Ladataan...
karoliinaaaa Karoliina L

Lähden tänään viettämään viikonloppua mun perheen luokse ja Roope jää pitämään kotia pystyssä. Ihan sairaan outoa olla toisesta erossa pitkästä aikaa, ekaa kertaa intin jälkeen - vaikka se onkin vain yksi päivä.. Kumpikaan ei tykkää olla erossa, eikä Roopekaan kuulemma kaipaa mitään vapaita viikonloppuja, jolloin sais olla erossa musta, mutta nyt mun hiukset kaipaa vähän päivitystä ja Roope haluaa jäädä Turkuun, joten vietetään nyt sitten huima vuorokausi erossa. Kohta me...

Share

Bye Helsinki

Ladataan...
EricaK EricaK

Tänä kesänä . . .

. . . opin kuinka rankkaa pendlaaminen on.

. . . söin parin delikortin verran Ruohonjuuren vanukkaita ja juomia.

. . . tutustuin ihan uudella tavalla Helsinkiin.

. . . sain paljon apua vieraanvaraisilta sukulaisilta.

Kesä Helsingissä on tullut päätökseen, mitä nyt pari hassua työpäivää siellä ensi viikolla teen. Maanantaina odottaa...

Share

Pages