Tipsit helteen helpottamiseen (OUTFIT-WISE).

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

DSC07468.JPG

Pue vaate, jonka alle tuulee. Mekkoni pitää muotonsa itsestään, joten se ei osu kävellessä ihoon ollenkaan. Pieni tuulenvire (tai toimistoilmastointi) pääsee helposti helman alle.

Valitse mahdollisimman pieni ja löysä toppi. Ei hiosta, eikä peitä ihoa kuin kriittisimmiltä alueilta. Maksimaalinen rusketus, rentous ja viileys taattu.

...

Share

American Apparel Stripe Calf-High Socks

Ladataan...

Sorry for the long blog silence; hope you're all enjoying this amazing summer! Couldn't resist wearing the brand new American Apparel Stripe Calf-High Socks – what a sporty feeling, indeed. And trust me, the gorg sock-heel-combo would defo frighten the most tallest and scariest basketball players on court as well; so what's out LeBron!

...

Share

unihousut

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

kuva 4.JPG

 

vika maanantai ennen lomaa. feeling pretty awesome.

toivon totisesti että helleaalto jatkuu ainakin vielä nelisen viikkoa. taukomatta. Suomi taitaa siis sittenkin olla kesälomamme trooppinen keidas - kaukomaat saavat odottaa synkkään vuodenaikaan.

BikBokin alesta löydetyt södet hörhelöpöksyt ovat paitsi hurjan kauniit, myös just nyt ainoa vaate...

Share

Pesupähkinät ja muuta hämärää hippitoimintaa.

Ladataan...
eibeigeä Ei beigeä

Pääsin Rovaniemen Punnitse Ja Säästä-liikkeeseen ja päässäni tapahtui jotain..

 

SAM_2062.jpg

Mineraalisuoladeodorantti (?!) Ja.. Ja... Olen pitänyt siitä.. Vaatii tosin ehkä vielä pidempiaikaista testailua. Mutta näillä helteilläkään en ole hielle haissut kun tätä olen käyttänyt. Täytyy ehkä tosin teettää kysely vielä läheisyydessäni oleskeleville ihmisille.

 

...

Share

Päivä Montmartrella

Ladataan...

 

 

IMG_3398.jpg

 

 

IMG_3380.jpg

 

Helposti siinä käy niin, että jumittaa vain omalla arrilla. Päivät menee arkisten askareiden parissa: gradua kirjoittaessa, lenkkeillessä Tuileries'in puistoa ympäriinsä, ja mitä nyt välillä ravaten d'Aboukir'ia pitkin...

Share

Lauantai-iltana

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Mun ystävät järjestivät juhlat lauantaina. Ilta oli kuuma, ruoka hyvää ja sangria teki kauppansa. Illan isäntä teki muuten loistavaa sangriaa - ei liian vahvaa, ei liian makeaa, ihan sopivaa!

IMG_0966.JPG

 

IMG_0965.JPG

...

Share

Pages