SUNDAY / PAZAR

Ladataan...
neslihande SUNDAY

Dress / BIKBOK

Those calm and peaceful sundays when we get rid of our shoes, walking on barefoot and away from the hustle and bustle of the urban life. I can't imagine a better Sunday than that. While experiencing one of those beautiful sundays last week, we could take some pics to seize the moments!

Wish you feeling the sun in your heart..

...

Share

KESÄSUUNNITELMIA

Ladataan...
Lotta Puodinketo LottaKaarina

1. Piknik ystävien kanssa kauniina kesäpäivänä.

2. Paljon valokuvausta​. Kello soimaan aikaisin aamulla ja kuvaamaan heräilevää luontoa.

3. Jollekkin festarille. Kovasti olisi halu mennä Ruisrockiin, mutta se...

Share

Arvonta! Voita Ideakorun kaulakoru

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään mulla ei ole sen tähdellisempää asiaa, kun järjestää teille pitkästä aikaa pieni arvonta! Palkintona lähtee suomalaista käsityötä eli äitini vuonna 2004 perustaman Ideakorun kaunis kaulakoru :) Lue alta osallistumisohjeet.

ARVONTA!

Linkkaa siis tähän postaukseen ...

Share

Pihistä tai panosta: kesän kauneimmat uimapuvut kahdelle budjetille

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Joko saa aloittaa lähtölaskennan kesälomaan? Montako viikkoa ja päivää vielä, ennen kuin suvi suloinen kutsuu kirmaamaan kesälaitumille?

Me ollaan koko perhe innokkaita vesieläimiä, ja polkaistaankin pyörällä uimaan lähirannalle kesäisin lähes päivittäin. Mkään ei ole niin rentouttavaa kuin lillua järvivedessä! Koskakohan vedet lämpenee tarpeeksi tänä kesänä, jotta uskaltautuu pulahtamaan? Onko siellä joku, joka on jo heittänyt talviturkin?

Koska pihistä tai...

Share

Kenkäostokset

Ladataan...

Miten voikaan ulkomailta aina löytää itselle sopivia kenkiä! Menin kauppaan Porto Pi-ostoskeskuksessa etsiäkseni vanhimmalle tyttärelleni kiilakorkoiset kengät, jotka vain työnnetään jalkaan. Löytyihän ne. Löytyi myös itselleni ja monet...

Nämä ostin tyttärelleni ja koska ne tuntuivat jalassa niin hyville, ostin itsellenikin samanlaiset, mutta vain mustat.

...

Share

Mun tyyli!?

Ladataan...

Oon huomannu et mä en oo vielä kunnolla löytänyt sitä "mun omaa" tyyliä.

Varsinkin parin vuoden aikana mun tyyli on muuttunut tosi paljon. Luulen et syitä siihen on se, että luotan itseeni enemmän enkä välitä enää muiden mielipiteistä niin paljon. Lisäksi yläasteelle siirtyessä huomasin, että tyypeillä on omia tyylejä, joka rohkaisi minuakin kokeilemaan ja etsimään sitä omaa.

Ennen käytin aina tosi "asiallisia" ja mustavalkoisia...

Share

Kesän juhliin valmistautumista: Vaatteet ja asusteet

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Olen innoissani, sillä kesällä on tiedossa ainakin kahdet isot juhlat, joihin saa vetää ykköset päälle! Viikon kuluttua juhlitaan serkkuni ylioppilasjuhlia ja myöhemmin kesällä on tulevan kummityttöni ristiäiset. Nämä ovat hyviä (teko)syitä sijoittaa uusiin vaatteisiin ja asusteisiin, sillä kaapista ei tietenkään löydy valmiiksi mitään sopivaa (muka).

 

 

...

Share

90's time machine

Ladataan...
Kissankieli Hello Dolly!

Tulee vääjämättä päivä, jolloin oma nuoruus hyppii silmille vaatekaupoissa. Laitoin asian merkille viime kesänä, kun vastaan alkoi tulla ribbipaitoja ja -mekkoja. Talvella hieraisin silmiäni kun törmäsin uutuusrekin ääressä pilottitakkiin, joka on kylläkin kokenut kasvojenkohotuksen väri- ja kuosivalikoiman suhteen ja tunnetaan nykyään nimellä bomber. Puskaradion mukaan maihinnousukengät yhdistettynä mekkoon tekisi myös paluuta. Tunsinkin oitis pakottavaa...

Share

Pages