Friday colours

Ladataan...
Mia F Miami

Armeijanvihreä ja luonnonvalkoinen perjantai tiedossa! Tänään tiedossa on myös sushia ja skumppaa, eli stressinhallintametodini numero yksi. Kun ylikuumentuneen pääkopan täytyy hetkeksi lopetta erinäisten esseiden vatvominen, lasilla proseccoa ja parilla (kymmenellä) kalalla kuorutettulla riisipallerolla saa ihmeitä aikaan. Hupaisaa viikonloppua!

Neule ja hame Samuji,...

Share

Onnen sirpaleet

Ladataan...
MioncaKORU Korulauseita

 

Sain veljeni perheeltä rikkimenneen Myyrä-lautasen, jonka pohjassa leveästi hymyilevä piirroshahmo jatkaa onnettomuudesta huolimatta maan kaivamista. Se on myyrän työ....myyrän onni tehdä sitä mihin leveät kämmenet on luotu. Myös lautasen reunoilla maansiirtohommissa olevaa ystäväänsä tarkkailevat hahmot säilyivät kolahduksesta säikähdyksellä. Näistä onnensirpaleista, tekemisen ilosta ja...

Share

Skandinaavinen selkeys

Ladataan...
jnk Tul tännäiny!

Syksy on parasta aikaa, oma lempivuodenaikani. Lehdistä pakenee värit ja ne tippuvat maahan, ilma on hieman kirpeää mutta on vielä lämmin, voi pukeutua kesän helteiden jälkeen villasukkiin ja kaulahuiveihin, etsiä komeron perukoilta saappikkaat käyttöön. Keittää jopa teetä, koska ei tarvitse enää pelätä lämpöhalvausta!

...

Share

Huutiksessa Finskin korkokengät

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Perjantain shoppailuvinkkinä vihjaisen teille eilen naputellusta huudosta. Yrityksestä huolimatta en ole osannut näitä Julia Lundstenin kauniita korkkareita käyttää, liekö syy värissä. Löytyiskö täältä uusi omistaja, joka käyttäisi ahkeramin?

Kengät myynnissä täällä. Koko on 38 ja korko korkea, mutta käveltävä platon ansiosta. Ei juoksukengät vaan menomonot...

Share

Perjantain piristys, tai: Kundit kokeilevat

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Pistetäänpäs vähän keventäen, näin rankan aiheen jälkeen, ihan vain perjantain kunniaksi. Ja mikäs sen parempi kevennys kuin Buzzfeedin videot! Itse tykkään aivan erityisesti näistä Guys try on...-videoista, joissa miehet kokeilevat muun muassa sellaisia asioita kuin naisille tarkoitettuja "seksikkäitä" Halloween-asuja ja erilaisia naisten alushousuja.

...

Share

Pitkän pienen tytön vaateharmi

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

 

Muutaman kerran vuodessa, kun muistetaan, mitataan tyttönen. Lyijykynällä merkataan tarkasti viiva, päivämäärä ja senttimäärä eteiskaapin oven sisäpuolelle. Ihan samalla tapaa, kuin minun pituuttani on mitattu Mummalla ja Paapalla kaapinoveen aina vuodesta 1984 alkaen, kun muuttivat uuteen kotiin. Ehkä pidempäänkin, mutta...

Share

Vaatekaapin vitamiinipommi

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Olethan muistanut nauttia päivittäiset vitamiinisi? Pilleripurkin sijaan vitamiinitankkaus maistuu parhaalta tietysti värikkäiden hedelmien, marjojen ja smoothieiden muodossa. Jos kroppa kaipaa syksyn pimeydessä pientä ekstra-annosta luonnon omaa väriterapiaa, piristystä kaipaa myös mieli. Väitän, että väreillä on...

Share

Kun töissä ei voi tehdä töitä

Ladataan...
EWE Familjen i frontmannahuset

Niin, sellaisiakin päiviä on joskus. Ainakin minulla. Ja silloin voi tehdä esimerkiksi vaikkapa tällaista:

Marimekon ystävämyyntejä on tullut selailtua moneen otteeseen tämän viikon aikana, koska on ollut liikaa ylimääräistä aikaa. Mekkoja en ostanut, mutta sen sijaan kangasta tuli hankittua uutta pöytäliinaa varten, kun metrihinta oli vain kympin verran.

...
Share

Pages