Uusi ihana kauppa Porvoossa -Pikku D

Ladataan...
Maijis Kupit kaapissa

Kirkkokadun ja Papinkadun kulmaan (Papinkatu 6) on auennut uusi ihana pieni sisustuskauppa. Just tälläistä olenkin toivonut Porvooseen. Pikku Deessä myydään lastenvaatteita (mm. Papu), julisteita (mm. Highway Design), koruja (Uhana Design), hauskoja jenkkikasseja, kortteja, upeita pahvisia kehtoja (Green Lullaby), valaisimia, huopia (RioRio) ja vaikka mitä ihanaa. 

Pikkud4.jpg

...

Share

Fake tattoos part 2

Ladataan...
MariWLZ Pikkujuttuja

DSCN2554.jpg

Olen jo aikaisemmin tehnyt yhteistyötä Fake Tattoosin kanssa, joten lähdin mielelläni tähän yhteistyöhön uudestaan. Rakastan tatuointeja, ja nämä väliaikaiset tatuoinnit saavat jatkuvan tatuointikuumeen hieman helpottamaan. Fake tattoosin sivuilla voi valmiiden tatuointipohjien lisäksi suunnitella omia...

Share

Haalari hulmuten

Ladataan...
MinEna #MOMFIE

Terveyhdys ja tuulahdus Rodokselta! Vihdoinkin minäkin sain sormeni näppäimistölle ja pääsin kirjoittamaan ensimmäisen #MOMFIE -postaukseni, blogin ensimmäinen elinviikko meni minun osaltani aurinkoa palvoessa ja lasten altaassa kahlatessa lomalla, kun muu tiimi on täällä laittanut homman käytiin, ja hienosti onkin laittanut!

Lyhykäisen esittelyn saittekin minusta jo ihan ensimmäisessä...

Share

Pesupähkinät ja muuta hämärää hippitoimintaa.

Ladataan...
eibeigeä Ei beigeä

Pääsin Rovaniemen Punnitse Ja Säästä-liikkeeseen ja päässäni tapahtui jotain..

 

SAM_2062.jpg

Mineraalisuoladeodorantti (?!) Ja.. Ja... Olen pitänyt siitä.. Vaatii tosin ehkä vielä pidempiaikaista testailua. Mutta näillä helteilläkään en ole hielle haissut kun tätä olen käyttänyt. Täytyy ehkä tosin teettää kysely vielä läheisyydessäni oleskeleville ihmisille.

 

...

Share

Mekko löytö kesäkuulta

Ladataan...

Koulut päättyivät jo ajat sitten, mutta kirjoitan vasta nyt lukuvuosilahjastani. Ihana äitini kustansi minulle mekon Nansolta nimeä Orkidea. *Tämä mekko on loppuun myynti tuote jota ei ole enää netissä saatavilla kokoina M, L tai XL. * http://nansoshop.com/Outlet/Naiset/Yl%C3%A4osat/Orkidea/p/NA-01-21030-1878 Koko juttuhan lähti siitä kun kaupoilla ollessani huomasin tämän mekon halusin...

Share

Syksy tulee kuitenkin

Ladataan...
Jennalla Jennalla

25072014_0801.jpg

Olen hyvin tietoinen siitä, että otsikossa silmään ikävästi osuva, lauseen ensimmäinen sana ei taivaallisten helleaaltojen aikaan ole mitään muuta kuin suuri ja musta kirosana (etenkin siksi, että se on totta), mutta en silti malta olla kertomatta tästä huippulöydöstä, jonka tein pienen paikkakunnan kirpparilta.

Kiertelin huonekaluihin ja sisustusesineisiin...

Share

Pages