Reilummat tennarit

Ladataan...
Faabeli #MOMFIE

Tässä ne ovat. Uudet tennarini joita etsiskelin koko kevään kissojen ja koirien kanssa. (Noin niin kuin kuvannollisesti tietenkin. Tarkoittaen, että googletin tosi monta iltaa lasten nukkumaanmenon jälkeen netistä reilun kaupan tennareita.)

Myönnän auliisti, että on aika tekopyhää pötköttää sohvalla keskellä länsimaista hyvinvointia ja käyttää aikansa siihen, että löytäisi...

Share

Hippi, vahingossa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

Jos nyt ihan täysin rehellisiä ollaan, niin syy miksi eilen aamuna tähän paitavalintaan päädyin oli maratonilla palaneet olkapääni. Ei menty siis hippitrendi edellä, vaan pienin mahdollinen kipu edellä. Kyllä, pelkkä kankaan kosketus tekee jo kipeää. Goddammit! Eipä käyneet suojakertoimet edes mielessäni kun viluisena maratonaamuna pakkauduin takkeihin ja huppareihin hotellilta lähtiessämme. Jatkossa siis aurinkorasvaa kiitos.

...

Share

Muista tämä nimi: suunnittelijalupaus Ilona Hackenberg

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Lupailin eilen esitellä vielä oman ykkössuosikkini viimeperjantaisen Aalto-yliopiston muotinäytöksen nuorista taitureista ja nyt annetaan areena...

Share

Currently Very Happy

Ladataan...

I think we've established that I like blue.

I might have, also, mentioned that stripes are my weakness.

What I have not revealed is that I'm not a fan of traditional dress shirts, or more like they are not a fan of me. Long flowy ones are okay, but the rigid ones just never seem to fit me properly. They either stretch and pull in the all the wrong places or are too darn big. 

...

Share

Hullu vintage koru

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Olen pikkuhiljaa lämmennyt statement-koruille...tykkään enemmänkin pitkistä kaulakoruista, en isoista kaulan ympärillä keikkuvista.

Mutta välillä löytyy poikkeus kaikkiin sääntöihin ja tässä ensimmäinen.

 

 

Löysin tämän mielenkiintoisen korun kirpparilta ja hintaa tais olla pari dollaria.

 

...

Share

8. week

Ladataan...

The blog hasn't been updated very recently because Noora's laptop which contained all the drafts of the blog posts decided to resign with a small pop. We'll make short blog posts of the remaining weeks and update them afterwards with the actual texts and photos.

***

On Monday we had a St. Patrick’s party at school.  There was coffee and tea on offer, free of charge, as well as various kinds of pastries and cake. The cake was decorated with colors of the Irish flag and it was...

Share

Aurinko paistaa ja sääret vilkkuu

Ladataan...
Jenniii Pupulandia

 

Kippis sen kunniaksi, että nyt aletaan olla täällä Helsingissä jo sellaisissa lämpölukemissa, että minunkin kaltaiseni vilukissa uskaltaa jo vähän vilauttaa säärtä! Varjossa vedin kuitenkin visusti takin yhä kiltisti harteilleni, joten ihan täysissä kesätunnelmissa ei täällä vielä kirmailla.

Ulkoilutin eilen aurinkoisessa säässä...

Share

NUDE SUEDE SKIRT

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Mokkanahkahamekokoelmani (kiva sana) kasvoi Köpiksen ansiosta 200%:lla. Löysin yhdestä suosikki 2hand liikkeestäni kaksi aivan täydellistä kesähametta, joista tässä toinen!

Asu on supersimppeli, mutta tykästyin siihen todella. Ehkä juuri sen yksinkertaisuutensa vuoksi? Tai ihan vaan uuden hameen? Tai ehkä sen vuoksi, että rakastan napapaitoja ja vaaleita värejä kuten harmaata ja nudea. Ainoa miinuspuoli tässä on nuo sääreni, jotka eivät ole nähneet auringonvaloa puoleen...

Share

Hopeaa ja turkoosia

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Hopea ja turkoosi korut ovat suosikkejani.

Sormuksia löytyy enemmän kuin mitä sormia riittää niitä kantamaan!

Olin innoissaan kun löysin tämän korun paikallisesta vintage kaupasta ja hintakaan ei ollut paha, 18 dollaria.

 

En ole ihan varma mikä lintu vai pöllö tämä on, mutta ihana kuites! 

Share

Pages