Käsilaukku vai koriste?

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

Otsikon kysymys pyöri päässäni viime viikonloppuna mallaillessani Cult Gaian bambulaukkua myymälän peilin edessä. Olin haaveillut laukusta jo pitkään, mutta testaillessani laukkua mietin todella, löytyykö minulla sille tarpeeksi käyttötarkoituksia vai jäisikö se ainoastaan kauniiksi koristeeksi kodin hyllyn päälle.

Kuten...

Kuka käyttää rannekelloa?

Ladataan...

Hirveän moni tuntemani ihminen ei enää käytä rannekelloa. He katsovat kellonajan kännykästä (tai kysyvät muilta). Tuo suluissa oleva on sitten ärrrrsyttävä tapa!

Minä käytän rannekelloa. Harvoin kyllä siitä aikaa katson, tarvittaessa kyllä. Kodin ja työpaikan seinillä on kelloja, niistä tulee katsottua aikaa. Töissä vielä kun ainoa työkaluni on tietokone, niin siitähän sen ajankin näkee näppärästi.

Kello minulla on kuitenkin aina ranteessa. Senkin katson, valikoin ja vaihdan...

superprivaatin ihmisen rakkaus käytettyyn tavaraan

Ladataan...

En ole yhtään hippimäinen, "jaetaan meidän tavarat ja kodit" -henkinen, vaan enemmän sellainen "tämä on minun, hion ja kiillotan ja suojelen sitä", ja siksi kirppari-intoni on aika mysteeri. En ole myöskään kovin vaihtoehtoinen, paitsi nyt kasvissyöjä ja luomua ostava, mutta luonnonsuojelu (ja luonnon puolesta sureminen) on nuoresta lähtien ollut paljon ajatuksissa, vaikkei se joskus ole käytännössä...

Pää-asioita.

Ladataan...

Kappas! Jotain muuta kuin kirjallisuuteen liittyvä postaus! Koska kesä ja kesän juhlat ovat täällä, ajattelin niiden inspiroimana esitellä muutaman kivan jutun, jotka täydentävät ainakin oman juhlalookkini.

Olette varmaankin huomanneet, että omat hiukseni ovat aika lyhyet, enkä muutenkaan ole kovin näppärä loihtimaan oikeastaan minkään sortin kampauksia, joten ratkaisu hiusten...

Raitapöksyt

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Koska mukavuus ennen kaikkea, rakastan verkkareita. Lökäreitä tai joogahousuja, mitä vaan mitkä joustaa eikä purista. Nyt lämpimillä keleillä on myös helpompi olla jos housujen kangas on hengittävää. Näissä pöksyissä yhdistyy kaikki edellinen ja ne ovat vielä aika hyvännäköiset.

En oikeastaan hirveästi välitä raidoista kuosina, ainakaan itseni päällä. Mutta siinä missä väreinä on sininen ja valkoinen, toimii raidat aina. Vähän tällaista purkkarimeininkiä...

Kappahlin muoti-ilta

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Sähköpostiin kilahti viikonloppuna kutsu Kappahlin muoti-iltaan. Kun se sopivasti osui tiistaiselle vapaapäivälle, lähetin ilmoittautumisen enempiä miettimättä. Kutsu oli avec ja tytärtä ei kauan tarvinnut houkutella, hän oli heti innokas lähtemään mukaan. Tilaisuus alkoi klo 18.00. Hain hänet koulusta neljän aikaan, puoli viiden jälkeen oli auton katsastus ja siinä välissä ehdimme piipahtamaan kotona ennen lähtöä Kappahliin.

Tarjolla oli pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä...

Lisää meikkiostoksia Rodoksella

Ladataan...

Rodokselta ostin aika paljon meikkejä, kynsilakkoa, rasvoja ym. erilaisista kaupoista. Jotkut olivat kalliita, jotkut halpoja, jotkut siltä väliltä. Sephora oli kallein. Nämä seuraavat sieltä ihan halvimmasta päästä. Kynsilakat maksoivat 1 eur/kpl ja tuo poskipunasetti maksoi 2 eur, vaikka se on todella iso! Näihin kyllä sai olla todella tyytyväinen. Kynsilakatkin kuivuvat tosi nopeasti ja kestävät kynsissä sen työviikon. Nice :)

...

Pages