Syksy

Ladataan...
LittleDysfunk Little Dysfunk

Heippahei! Mulla vähän lipsuu tämä blogi, mutta eipä sen niin väliä.

Ajattelin jakaa pari juttua tässä illan päälle. Eilen olin Ouluhallilla suurkirppiksellä myymässä. Mulla on siellä aina ollut mukana vaatteita, mutta niitä on mennyt tosi nihkeästi. Eilenkin vain kaksi ostettiin... (Ja niiden vastapainoksi ostin kolme uutta. Näinhän tää toimii, eikö?) Meillä oli (äidin kanssa) toki muutakin myynnissä, lähinnä mun isovanhempien jäämistöä. Suurimmaksi osaksi lasi- ja posliiniesineitä....

Share

Parasta Espoossa

Ladataan...
kao kao Kao Kao

Espoo. Olen asustellut täällä nyt jo.. odottakaas.. puoli vuotta! Ensin tänne jäi tyttö, sitten tuli vaatteet ja lopulta tipottain kaikki muukin. Virallisesti olen ollut Espoolainen vasta kuukauden. 

Mikä Espoossa on parasta? Lyhyt työmatka. Kävelen kilometrin töihin, satoi tai paistoi. Kotimme ikkunat ovat kallioista metsää vasten. Täältä on lyhyt matka Helsinkiin. Sisko asuu viiden kilsan päässä ja usein soittellaankin et mitä teet, nähdäänkö?

Mutta on vielä yksi, sellainen...

Share

Ada's Fashion

Ladataan...
danicaaxberg Danica Axberg

Moikka

 

En ole vähään aikaan ollut täällä aktiivinen, lähinnä koska tietokoneeni meni rikki. Nyt meillä on tabletti ja voin taas aktivoitua.

 

Hauskoja uutisia! Murad avaa vaateliikkeen!

Meillä on jo avoinna verkkokauppa, ja mukavasti on meidän tuotteet otettu vastaan. Myymme Briteissä valmistettavia vaatteita, ja tarkoituksena on myös myydä pienimuotoisesti jalkineita ja koruja tulevaisuudessa.

Liike avataan tämän vuoden loppupuolella Karjaan...

Share

Älvee

Ladataan...

Ostin Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulu-näyttelyn vihkojen lisäksi myös Voiman Louserit Vuittuun ja muita Voiman vastamainoksia -opuksen. Siihen on koottu vuodesta 1999 lähtien Voima-lehdessä ilmestyneitä vastamainoksia, joiden toimittamisesta ja taitosta vastaavat Kimmo Jylhämö ja Klaus Welp. Tuttujen mainosten muokatut versiot herkistävät, toivottavasti, silmän tutun...

Share

Hullareiden sisustuspoiminnat

Ladataan...
Fisu Hurmaavan valkeaa

 

Sieltä se Hullut Päivät-kuvasto taas kilahti sähköpostiin! Meikäläinen kurkkasi tietysti heti ensimmisenä kodin tuotteet. Ensimmäiseksi silmään pisti tietysti Jielden ja Artimeden jalkalamput. Tuo Jielde kyllä himottaisi kovasti! Varmasti menevätkin heti kaupaksi! Myös Artimede on ihana, ja Tom Dixoniltakin oli useampi malli kaupan.

 

...

Share

Internet, näytä voimasi! (Haussa takki)

Ladataan...
saarah visual diary

 

Törmäsin tähän vaatteeseen eilen H&M:n alerekissä. Siinä oli kaikki täydellistä: malli, väri ja alehintakin.

Mutta kaksi kokoa enää: L ja XL. Menin toiseen liikkeeseen, siellä ei yhtään. Kulutin koko illan kaivamalla...

Share

Pages