VIIKONLOPPUVIDEO: Gucci SS17 - Glen Luchford

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Työt loppu nyt ja viikonloppu alkakoon! Sen kunniaksi uusi vinkki-sarja nimeltään "Viikonloppuvideo"! Sarjan ideana nostattaa hymyä ja viikonloppu tunnelmaa samalla tarjoillen ajankohtaista audiovisuaalista sisältöä aisteillesi!

...

Share

Spring Style

Ladataan...

Spring is the time of plans and projects.

-Leo Tolstoy-

Or a perfect excuse to buy new exercise gear

-The woman who should know better-

Cap, Under...

Share

Compañía fantástica

Ladataan...
Millie's LAISKA SUNNUNTAI

Zalandotin (vau, uusi sana?) tässä taannoin paitamekkoa. Vastaani sadan kuvan joukosta tuli ehkä maailman omituisin telttamainen Compañía fantástican paitamekko, jossa oli rinnalla vielä roikkuva rusetti. Kiinnostuin kuitenkin katsomaan mitä muuta merkillä on tarjottavanaan. Ja ihastuin. 

Compañía fantástican vaatteissa kaikissa on sitä jotain pientä särmää sen lisäksi, että ne ovat aika piristävän näköisiä kuoseiltaan.Näihin vaatteisiin ihastuin erityisesti: 

 

...

Share

Päivän asu: denimiä ja oranssia

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Eilen oli mahdottoman kiva päivä! Joskus vaan on sellaisia päiviä, että on niin innostunut kaikesta, että meinaa melkein nousta ilmaan :)

Viime joulukuussa mietin tätä tulevaa vuotta, ja lupasin itselleni, että tänä vuonna keskityn enemmän omaan hyvinvointiin, herättelen omia harrastuksia taas eloon, sekä panostan parisuhteeseen. Nyt on menossa vasta maaliskuu, ja homma on hyvällä...

Share

Ikkunaostoksilla (sis. alekoodin)

Ladataan...

Joskus on kiva katsella vaatteita netistä, ostamatta niitä. Toisinaan haaveilen mitä ostaisin, jos voittaisin lotossa jättipotin. Pidän vaatteista, vaikken olekaan mikään merkkitietoinen ihminen. Kotona pukeudun kasuaalisti, mutta muualla vähän paremmin. Panostan yleensä siihen, että vaatteet ovat aina silitetyt ja ilman kissankarvoja. Saatan pukeutua hieman boheemisti, mutta lempivaatteeni on jo lapsesta asti ollut reilun kokoinen villatakki tai villapusero. Asusteet eivät...

Share

3 x inspiroiva kevättyyli

Ladataan...

Tähän aikaan vuodesta pukeutumisinspiraatio on ainakin meikäläisellä ihan huipussaan. Ei tarvitse enää pukeutua vain pysyäkseen lämpimänä, vaan voi jo miettiä ensisijaisesti vaatteiden ulkonäköä. Keräilin kolme tällä hetkellä silmää miellyttävää tyyliä, ja etsin samankaltaiset vaihtoehdot nettikaupoista. 

Ensimmäisenä on ALL PINK yhdistelmät, jotka näyttää...

Share

Bomber Baby

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Viime kesänä hankkimani Topshopin bomber-takki taitaa olla myös tämän kevään suosikkini.

Tässä on kaikki kohdallaan, värit, kuvio, ja se miten kevyt se on päällä paksujen talvitakkien jälkeen.

Bomber sopii kaiken kanssa, ja siksi se onkin mun vaatekaapin kulmakivi keväällä. Kunhan nämä räntäsateet nyt vaan loppuisivat ensin!

...

Share

I really need to save money... Oh look, purses!

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Mulla on metsästyksessä uusi laukku kesäksi. Vaatehuoneen siivouksen yhteydessä annoin ison kasan laukkuja joita en käyttänyt eteenpäin. Kaikki jäljelle jääneet laukut on mulla tummia ja isoja.

(Kuvat Pinterest)

Haussa on siis joku vaalea ja vähän sirompi olkalaukku. Musta tuntuu, että kannan aina hirveästi turhaa tavaraa mukana jos laukku on iso....

Share

Lahti ei ole enää entisensä

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Suomen Chicagoksi kutsuttu Lahti on mun kotikaupunki. Kun kertoo olevansa Lahdesta, Lahesta, saa aina jonkinlaisen reaktion."Eiks Lahti oo aika hurja paikka...?" No joo, kyllähän täällä sattuu ja tapahtuu, mutta ei tämä kyllä mielestäni mikään paheiden pesä ole. Itse kuvailen Lahtea lauseella "ruma, mutta sympaattinen".

Myönnän, että jossain vaiheessa tuntui...

Share

Pages