Uutta ja vähän vanhaa

Ladataan...
IitaIip mamasiitta

Isäni tuli keskiviikkona kuluttamaan aikaa mun ja Iinun kanssa. Käytiin kirpparilla, kaupoissa ja jo tavaksi muodostuneella lounaalla Cafe Martinassa. Kirpparilla käynti kannattaa aina, oon niin sitä mieltä! Aikomukseni on ollut ostaa Iinulle kun puolivuotta tulee ikää mittariin, laatikkokeinu. Yhden nettikaupan oon löytänyt joka näitä "vanhanajan" laatikkokeinuja myy hintaan .n 45e. Empä oo hintaa enempää ajatellut kun tämmönen on saatava, mutta nyt löytyi kirpparilta täysin...

Share

Linjoilla taas!

Ladataan...
kaisaj Ambitions

Apua, kuinka aika tuntuu karkaavan käsistä! Tämän blogista häviämisen aikana olen mm. käynyt koulussa, käynyt töissä, nähnyt pariakin tärkeää ystävää, joiden näkemisestä oli kulunut aivan liian kauan, käynyt Satellite Stories:in levynjulkkarikeikalla, tehnyt kotona inventaariota, shopauttanut, treenannut, ja lauleskellut pitkästä aikaa! Tylsää ei oo ollut, mutta täytyy myöntää että ensi maanantain tentti on jäänyt vähän vähälle huomiolle.. 

...

Share

Trendi March issue: army inspired shirt

Ladataan...
Petra Koivisto you feelin it

Hope you've had a chance to get your  hands on the latest issue of Trendi already! We did a serie of three takes on an army-inspired shirt with Suvi Poutiainen (style) and Sebastian Johansson (photography) with me as a model. 

I gathered my own vision for two army-inspired shirts for work and play, hoping to...

Share

Ei niin p*skat kirppislöydöt

Ladataan...
Jenni V. Shoes oh Shoes

Oon aina tykännyt kierrellä kirppiksiä ja tehdä löytöjä. Harvemmin kuitenkaan oikeasti löydän mitään mieleistä, liekö syynä sitten nirsouteni ja ajoittainen pihiyteni. "Ties kellä tääkin ollut päällä " ja "miten joku voi pyytää käytetystä vaatteesta yli 10 euroa" kuulee aika usein mun suusta. Ja onhan se totta, tänä päivänä kuka tahansa voi viedä kirppiksille mitä tahansa ja pyytää ihan mitä hintaa tahansa. Tyhmähän se on joka maksaa.

Eräs ystäväni on oikea kirppishiiri ja löytää mitä...

Share

The piano...

Ladataan...
A. Arokivi Method to madness

Ei the piano man vaan the piano bag! Toissapäivänä postipate kantoi paketin ovelle ja ei ollut riemulla rajaa. Hytkyin ja nytkyin varmasti bussin penkissä hyvin epäilyttävästi, kun innosta piukkana köröttelin töiden jälkeen kotiin. Mieheni uhkasi avata paketin töissä ollessani ja tehdä parodisen unboxing videon. Paketti kuitenkin oli edellen koskemattomana pöydällä kun ryntäsin raamit kaulassa sisään.

...

Share

To Be Irreplaceable One Most Always Be Different

Ladataan...

Confession time.

I love going to the flea market to spot quirky old handbags, especially tiny purses. It gives me a thrill when ever I find a pretty little purse hiding amongst all that clutter. I feel like Indiana Jones searching for the hidden treasure.

Once upon a time, I also had a bad habit of rescuing all these little bags and taking them to a better place, i.e. my closet. After a couple of moves, I finally learned that enough is enough and decided to cut down on...

Share

Silkkihuivi

Ladataan...

Punaoranssi silkkihuivi, 

100% silkkiä, Käveli vastaan ihan sattumalta, Stockmannilla, tämän kuun kantiksena, hintaan 11.90! Olipa halpa.

Kävelin helsingin stockalta hakemaan paketin sushia sunnuntai-iltana yksikseni, ja kuljin siitä huiviosaston ohi. Olin jo varmaan vuoden päivät etsinyt sopivaa, värikästä pikkuhuivia tuolle oranssille Adaxin nahka-laukulle koristeeksi, mutta...

Share

arkipunien kuningatar

Ladataan...

Niin jäi keväinen Barcelona taakse ja paiskin jälleen hommia kotitoimistosta käsin. Barcelonan pyrähdyksen otin täysin loman kannalta, joten to do -lista on valahtanut ainakin metrin pituiseksi. Pieni hengähdyshetki auringon ja ihmisvilinän keskellä teki kuitenkin kokonaisvaltaisesti oikein hyvää.

Nyt kun se kevät vielä saapuisi  tänne sateiseen Turkuun niin olisin vallan tyytyväinen.

...

Share

Pages