강남란제리【O1O〃6768〃⑦822강남셔츠룸】강남가라오케∂메이져가라오케Δ선릉역가라오케<강남룸<강남룸싸롱ω강남룸살롱⊂강남퍼블릭∇선릉퍼블릭룸>강남2부Δ선릉역2부가게∩강남선물룸∑신사동가라오케

Ladataan...

강남란제리【O1O〃6768〃⑦822강남셔츠룸】강남가라오케∂메이져가라오케Δ선릉역가라오케<강남룸<강남룸싸롱ω강남룸살롱⊂강남퍼블릭∇선릉퍼블릭룸>강남2부Δ선릉역2부가게∩강남선물룸∑신사동가라오케강남란제리【O1O〃6768〃⑦822강남셔츠룸】강남가라오케∂메이져가라오케Δ선릉역가라오케<강남룸<강남룸싸롱ω강남룸살롱⊂강남퍼블릭∇선릉퍼블릭룸>강남2부Δ선릉역2부가게∩강남선물룸∑신사동가라오케강남란제리【O1O〃6768〃⑦822강남셔츠룸】강남가라오케∂메이져가라오케Δ선릉역가라오케<강남룸<강남룸싸롱ω강남룸살롱⊂강남퍼블릭∇선릉퍼블릭룸>강남2부Δ선릉역2부가게∩강남선물룸∑신사동가라오케강남란제리【O1O〃6768〃⑦822강남셔츠룸】강남가라오케∂메이져가라오케Δ선릉역가라오케<강남룸<강남룸싸롱ω강남룸살롱⊂강남퍼블릭∇선릉퍼블릭룸>강남2부Δ선릉역2부가게∩강남선물룸∑신사동가라오케강남란제리【O1O〃6768〃⑦822강남셔츠룸】강남가라오케∂메이져가라오케Δ선릉역가라오케<강남룸<강남룸싸롱ω강남룸살롱⊂강남퍼블릭∇선릉퍼블릭룸>...

Share

Wine tasting Friday - lomalla!

Ladataan...

Perjantai ja iho jo ihan palanut ulkoilusta ja rantailusta. What to do next?

Mallorcan hyviä puolia on se, ettei täällä tarvitse tuskistella tylsyyttään. Aina löytyy tekemistä ja näkemistä, kun vain ottaa ja lähtee liikkeelle! Tämä tuli taas kerran todistettua. 

Lomaillaan siis parhaillaan siskon ja hänen avomiehen kanssa. Tonkpalle ranta ei ole sitä suosikkipuuhaa eli viikon aikana on keksitty vaikka minkälaisia aktiviteettejä lomafiiliksen ylläpitämiseen....

Share

PICK OF THE DAY: CÉLINE CABAS BAG

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Näin tämän laukun instassa, ja se oli palavaa rakkautta ensisilmäyksellä. Tiiätte jo mun karvariippuvuuden rakkauden, ihastuksen vaaleanpunaiseen väriin ja kalliin maun geenivirheeseen. Ne kun lyödään kaikki samaan pakettiin, niin ei voi syntyä...

Share

Ananassaippua

Ladataan...

Olen ihan saippua-fani, siis sellaisten erikoissaippuoiden, jotka tuoksuvat ihanille. Näitä hamstraan aina ulkomaanmatkoilta. Nämä eivät kuitenkaan ole minulla pelkästään koristeena, vaan ihan käyttöön ja kulutettavaksi niitä ostan. 

Tällä kertaa löysin ihania hedelmäsaippuoita, joissa on hedelmäpaloja saippuan sisällä. Niistä lähtee myös ihana tuoksu, jokaisen tunnistaa tuoksustaan. Vahinko, että tuoksua ei saa postattua tähän mukaan :D. Voithan kuitenkin kuvitella sen :)

...

Share

Lavender skirt

Ladataan...
selinasofiia Selinasofiia

Hei taas! Tässä olisi kuvia minun viime sunnuntain asusta, kun käytiin kävelyllä ja smoothiella. Olin lauantaina pitkästä aikaa kiertelemässä kaupoilla, ja löysin esimerkiksi tuon ihanan hameen Club Monacosta. Ajattelin, että voisin joku päivä ehkä esitellä jotain spesiaalimpia ostoksiani? Toisaalta ne uudet vaatteet varmasti näkyy ennemmin tai myöhemmin päälläni kuvissakin.

Tuo...

Share

LC Waikiki

Ladataan...

 

Kävimme toissapäivänä Burgasissa ostoksilla Gallery ostoskeskuksessa, koska Sunny Beachilla ei ostareita ole. Kirjoitinkin jo yhden jutun sieltä, ihanasta kakkubaarista. Sen jutun voit lukea ...

Share

Sandaalit

Ladataan...

No ei se mennyt tämäkään matka kenkiä ostamatta...kun kävimme Burgasissa ostoskeskuksessa, löytyi sieltä United Colors of Benetton. Pitihän sinne tietysti mennä. Mukaani tarttui sandaalit, harmaat ja lakeria. Miehelle joku paita. En nähnyt muuta kiinnostavaa siellä, joten sandaalit olivat ainoa ostos tuosta kaupasta. Kuitenkin ihan kiva ostos!

...

Share

Ananaspaita

Ladataan...

Burgasin ostoskeskuksesta löytyi LC Waikiki-vaatekauppa, jossa olen käynyt aikaisemmin Varnassa ja Alanyassa. Tykkään tosi paljon sen ketjun vaatteista. Yksi, joka ansaitsee ihan oman postauksen, on t-paita. Ei mikä tahansa t-paita, vaan ananaksella varustettu. Iiiik, tuo lempihedelmäni! Tokihan se paita lähti mukaani (ja moni muukin). Muista sitten toisen kerran. 

Ihana ananaspaitani:

...

Share

Weecos - parhaat palat alesta!

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Hei, riedättekö mitä? Tänään (sunnuntaina) on ollut lähes täydellinen kesälomapäivä! Päivään on mahtunut monta suosikkiaktiviteettia, kuten järvessä uimista, jäätelön syöntiä, varpaankynsien lakkausta aurinkoisella takaterassilla, intialaista take away-ruokaa sekä hetken kuluttua alkava Amazing Race (jonka saan katsoa omassa rauhassa jääteetä siemaillen). Ah, voisipa joka päivä olla tällainen!

Oletko muuten jo kuullut kotimaisesta eettisestä ja ekologisesta verkkokauppa...

Share

Voi Vuokko!

Ladataan...

Innostuin vanhoista Vuokon vaatteista jokunen vuosi sitten. Huomasin nopeasti, että moni muu oli tehnyt näin jo paaaaljon aikaisemmin. Ja sehän näkyy hinnoissa. 

 

Vuokon Marimekolle suunnittelema Iloinen takki -mekko taitaa edustaa ensikosketustani Vuokon vaatteisiin. Kuvassa näkyvä yksilö on siis peräisen 80-luvulta ja periytynyt nyt omalle...

Share

Pages