Pihakirppis Turun seudulla

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Kuvat: Suvi Kesäläinen

Lähtekää sunnuntaiajelulle Maskuun. Ystäväni Katriina järjestää pihakirppiksen ja olen siellä myyjänä koko päivän. Paikalle on tulossa yhteensä 12 myyjää ja voit tehdä löytöjä niin naisten kuin miestenkin vaatteiden saralta. Myynnissä on myös paljon lastenvaatteita, leluja ja sisustustavaraa. Ota mukaan...

Share

KOKOELMA kivoja uutuuksia

Ladataan...
Mikko Antero silent shout

mikki-lippis! en voinu vastustaa tota. lähipiiristä löytyy pari tyyppiä jotka on myös mua joskus mikki hiireksi kutsuneet, niin eikös tää käy kuin nenä päähän?

...

Share

My Picks From Luxbag

Ladataan...
hanna kovanen HANNA'S JOURNAL

 

First of all, 

I am sorry for the recent lack of updates but in the meanwhile I have moved back to Scotland and been working on something new - you will hear the news tomorrow so stay tuned.

...
Share

Katu-uskottava kypärämyssy

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Kypärämyssyt on ihan järkyttävän käteviä pitämään lapsen pää lämpimänä. Ne sattuu myös olemaan ihan järkyttävän rumia. Erityisesti sellaiset Kivat-merkkiset, joiden päälle ei ole edes suunniteltu laitettavan pipoa. Muistan kuinka jo lapsena kauhistelin niitä. (90-luvulla pipotkaan eivät olleet katu-uskottavia, joten taisin laahustaa menemään sellaisilla löysillä huppuhatuilla ja fleecelippiksillä. Eli oikeasti ei kai yhtään sen upeampia.) 

...

Share

Syksyn värit

Ladataan...

Tänään päälle päätyi syksyisen sään kunniaksi aivan ihana murretun oranssin värinen neule. Vaikka kovasti olen viime aikoina yrittänyt käyttää muitakin housuja kuin farkkuja, päätyvät ne kuitenkin aina lähes huomaamatta päälle, kuten tänäänkin. Koska sää oli jo hieman syksyinen ja viileä, teki aamulla mieli laittaa päälle oikein kunnon takki ja kietoa kaulahuivi...

Share

Blogi-idoli

Ladataan...
Travojago Travojago

Oli matkaa joka oli mahtava, oli vieraita jotka oli ihania. Viiniä, laulua ja naurua. 

Itku pitkästä ilosta ja nyt makaan kipeänä verkkareissa ja hupparissa (ensimmäistä kertaa kuukausiin pitkissä housuissa) sängyssä ja kiroan lentokoneen ilmastointia. Sitten se tuli eteeni. Joku algoritmi sen tietooni nosti.

...

Share

Pages