Vaatteet ei oo mun aatteet, mutta silti.

Ladataan...
MimmaKoski Fatnesspäiväkirjat

&feature=youtu.be

En ole koskaan ollut shoppailija. Ostan vaatteita, kun on pakko ja meikkejä todella harvoin. Ystäväni kutsui minut yhteistyössä järjestämäänsä VIP-iltaan. Vaatekauppaan. Jossa myös hius- ja kauneusvinkkejä!

Ensin piti miettiä mitä laitan päälle. Vaikka kuinka olenkin sitä mieltä, että hyväksyn itseni...

Share

Kirpparishoppailua työssäoppimispäivän jälkeen & avatumista

Ladataan...
Matka viidelle Säästäen

 

Mikä onkaan parempaa, kuin lähteä hektisen työssäoppimispäivän jälkeen tekemään kirpputorilta lähes ilmaisia löytöjä?

 

Kevyt, lyhyen mallinen neuletakki. Hihat ovat puolipitkät, joten tätä voi käyttää kuumana kesäpäivänä myös toimistolla. Pidän myös tuosta kuosista paljon. Hinta oli 1 e.

 

...
Share

Haalarihaaveita

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Praha ei ollut ostoskaupunki meikäläisen makuun. Liikepaikoilta löytyivät tylsimmät ketjuliikkeet miesmuistiin ja persoonallisemmat putiikit loistivat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta poissaolollaan.

Palasin tammikuiselta reissulta tyhjin käsin, mutta eräs kohtaaminen on kaihertanut...

Share

Päivän asu - Lindex pallotunika

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Huomenta!

Isänpäivä meni sinisissä tunnelmissa. Päällä oli monta vuotta vanha sininen Lindexin pallotunika, tai ehkä mekko. Luulen, että tämä on itseasiassa mekko, mutta minulle tunika. Tuo tunikan malli miellyttää itseäni kovasti, sillä vyötärössä sekä hihansuissa olevat kuminauhat antavat tunikalle ryhtiä, ja saavat sen istumaan päälle kauniisti. Kaula-aukon kultasävyinen nappikoriste antaa vaatteelle persoonallista ja naisellista ilmettä. Olen myös tällaisten liehuvien ja kevyiden...

Share

Kirppislöytö!

Ladataan...

Aika usein tulee selattua noita Facebookin kirppiksiä. Ne on niin helppoja ja myyn niissä omiakin tavaroita/vaatteita aina aika ajoin. Juuri myin pojan kolme takkia. Menivät kuin kuumille kiville. Kaksi niistä olikin muhkeita talvitakkeja. Ihana kun päästiin eroon ja vähän rahaakin tuli! Myös yhden omani, valkoisen parkatakin myin pois, koska se oli minulle aivan liian iso. Sekin meni heti. Äidilleni taas annoin harmaan parkatakin, joka sekin liian iso minulle :). Kierrätystä, kierrätystä...

Share

Avartamassa ja syventämässä maailmankuvaa Berliinissä

Ladataan...
Life of Rii Life of Rii...

"Et voi pidentää elämääsi, tai laajentaa sitä, mutta voit aina syventää sitä" -Gorch Fock.

 

Olin viime viikolla Berliinissä. En kerennyt muutamassa päivässä nähdä kuin murto-osan kaupunkia,mutta I'll be back, I hope.

Tässä video siitä, kuinka minä näin kaupungin: 

 

Itä-Berliini osottautui...

Share

2ND HAND BIKER JACKET

Ladataan...
Siri H Still Life

 

Hyvää tiistaita! Tänne Ouluun on yön aikana satanut pieni kerros lunta, ja aivan ihanaa miten paljon valoisammalta ulkona näyttää!

Tässä muutamat kuvat viikonlopulta, jolloin lumesta ei ollut vielä tietoakaan, heh. Tämä biker-takki on...

Share

Syksyn lempineule

Ladataan...
Kriselda Kriselda

 

Kuvissa vilahtava unelmaneule on löytö Lindexistä! Näin sen ensimmäisen kerran Adaman päällä ja lähdettiin ystäväporukan kanssa saman tien ostoksille. En...

Share

Täydellisen villakangastakin metsästys on ohi!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mun piti jo viime talvena ostaa uusi villakangastakki edellisen (vuosia vanhan) tilalle, mutta en löytänyt mieleistäni ja loppujen lopuksi unohdin koko asian. Tänä vuonna otin asiakseni vihdoinkin metsästää sen uuden takin jo ennen kuin talvi...

Share

Söpöimmät kynsikkäät ikinä!

Ladataan...

Muutama vuosi sitten ostin tälläiset kynsikkäät käydessämme Kuopiossa ostoskeskus Matkuksessa joulun alla. Nämä olivatkin joutuneet piiloon hanskojeni sekaan, joten on jäänyt melkein käyttämättä. Eka keväänä, oston jälkeen, taisin käyttää. Nämähän ovat ihan parhaat tälläiselle muutaman asteen plussakeleille, jollaisia on nyt ollut, koko viime viikkokin :). Työmatkat aamullakin menee hyvin, kun ei ole pakkasta.

Niin söpöt, naiselliset, aivan ihanat :)

...

Share

Pages