Rennosti puistossa ja tivolissa

Ladataan...
Kahvittelija #MOMFIE

Leopardi ei pääse pilkuistaan, enkä minä näköjään tästä henkkamaukkatyylistäni. Pari viikkoa sitten vedin ensimmäistä kertaa päälleni keväällä H&M:n verkkokaupasta tilaamani sporttihousut ja collegepaidan, joita en paketin saapuessa pystynyt raskausvatsan vuoksi kunnolla edes sovittamaan mutta joiden luotin mahtuvan päälleni ainakin sitten joskus.

Onneksi housut sujahtivat jalkaan helposti jo nyt, koska ne ovat ainoat rennot housuni, joissa...

Share

Tee-se-itse neuletoppi

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Muistattehan vielä taannoiset neulomisbisnekseni?

Neuletoppi on vihdoin valmis, ja ohjetta pukkaa teillekin:

IMG_1933.jpg

IMG_2049.jpg

Lähdettäköön tästä: ohje on 30 vuotta vanha ja ilmestynyt aikakautensa kuuleimmassa...

Share

Ensimmäiseni ja Film Noir -hönötystä

Ladataan...
Creating Chaos Creating Chaos

Tässä tulee ensimmäinen postaukseni. Se ei ole pitkä, koska en vielä tiedä, mitä kirjoittaisin. Edellisestä kerrasta on kovin kauan.

 

Katselin tänään uuden Sin City -leffan traileria. Eva Greenin hyytävä Femme Fatale sai minut hetkessä muistamaan, miksi rakastan niin paljon Film Noiria ja sen tummaa esteriikkaa. Siitä inspiroituneena käytin sadepäivän mutristelemalla web-kameralleni kohtalokkaasti yrittäen näyttää siltä, ettei mielessäni pyöri kuin murha. Se on yllättävän...

Share

News

Ladataan...
Fabulous Fabulous Things

DSC_3282.JPG

Arvontamuistutus! Blogissani on mahtava Balmuir -tuotepaketin arvonta, joka on voimassa 31.8.2014 klo 24 asti. Tuotepaketti sisältää 6 kpl ihania pellavaservettejä ja 6 kpl tyylikkäitä nahkaisia servettirenkaita. Arvontaan pääset osallistumaan täällä.

Share

Punainen paholainen

Ladataan...

Toisille se Punainen Paholainen on auto, joka kiihtyy nollasta sataan nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa, mutta minulle Punainen Paholainen on nahkatakkini. Se takki,  joka sopii mihin hyvänsä säähän tai mihin tahansa tilaisuuteen ( ehkä en sitä hautajaisiin laittaisi, jos vainajan lähipiiri olisi kovin iäkästä ja konservatiivista... ) eikä "koskaan jätä minua pulaan". Pahis ei pelkästään näytä hyvälle, se myös tuntuu hyvälle.

Se päällä on olo kuin Supersankarilla - menen läpi vaikka...

Share

Kissakuosi punaisella matolla eli kumpi puki paremmin?

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Tämän syksyn hittiprintti on leopardi. Eläinkuosien klassikko näkyy syksyn muodissa erityisesti takeissa mutta taipuu tarvittaessa myös juhlavampaan pukeutumiseen. Punaisilla matoilla onkin viime aikoina vilissyt toinen toistaan villimpiä kissakuosimekkoja.

Jo Spice Girls -aikoina eläinkuoseja rakastanut ...

Share

Luottovaatteeni: leggingsit (ei mitkä tahansa)

Ladataan...
HeidiNK Elämänmeno

Toimitus haastoi tänä aamuna esittelemään luottovaatteen. Tartuin tilaisuuteen, koska olin juuri vetänyt jalkaan oman luottovaatteeni Vilan mustat leggingsit.

leggarit.jpg

Ei ole Vilan leggareita voittaneita.

 

Nämä ei ole mitkä tahansa mustat leggingsit, ei! Nämä ovat peittävät, ne eivät kulahda tuhannenkaan pesukerran jälkeen,...

Share

Pages