Upea ErdemxH&M

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Eilen lanseerattiin aivan ihastuttava Erdem x H&M -mallisto Los Angelesissa. 

Olen kertakaikkisen rakastunut tuohon Kirsten Dunstin "pyjama-asuun", niin mielelläni...

Share

Joulunpunainen sadetakki

Ladataan...

Minulla on muutama sadetakki; punainen, valkoinen ja musta. Tämä punainen on kaikista erikoisin. Se on lateksia. Pitää todella hyvin sateen ja märän hyvin poissa! Takki on näyttävä (ei muuten ole koskaan tullut vastaan samanlaista takkia kenenkään päällä, onneksi). Siinä on ihana vuorikangas. Takki on niin pirteä ja erilainen. Tilasin sen joskus netistä. Aikaa siitä on varmasti 12-13 vuotta, jos ei enemmänkin. Tämä ei taida edes kulua milloinkaan piloille? Nyt on syksy ja takille jälleen...

Share

Leopardprint - talven suosikkiturkki (24.3.)

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Leopardiprintti ja erityisesti saman kuosinen turkki on ollut mun ihan ehdoton suosikki tänä talvena. Tää turkki on sekä lämmin, että kuosiltaan melko ajaton. Olen yhdistänyt tän harmaisiin istuviin, punaisiin ja mustiin housuihin, hameeseen sekä erilaisiin haalareihin.
Mulla silmät osuu aina ensimmäisenä kaupoilla turkkeihin, ja niitä onkin kyllä ollut useampia mun kaapissa; onneksi  tammikuussa sain myytyä  niitä kirpparilla.
Tähän leopardkuosiseen ei kyl ihan heti kyllästy, olen...

Share

Printtipaidat (22.3.)

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Kaupoilla kierrellessä inspiroiduin näinkin yksinkertaisesta paidasta. Ostin sen aluksi siksi, että se sopi sinisiin raitahousuihin.
Huomasin kuitenkin, että näköjään tämänkin paidan pystyy yhdistämään asuun kuin asuun, kuten: farkkuhaalariin & huiviin, vihreään trenssiin ja pliseerattuun kimallehameeseen. Aika ihana t-paita!

(Lehdistä olen lukenut, että kevätmuoti 2017 edustaa feminismiä. Myös Vogue -lehdessä oli koottu aukeama tämän hetken poliittisesta tilanteesta. Diorin...

Share

Oman elämänsä stylisti

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Näin aluksi kerron hiukan kuka olen:  19-vuotias muodista erittäin kiinnostunut ja juuri liiketalouden perustutkinnon suorittanut.
Erilaisten  asukokonaisuuksien ja valokuvien sommittelu on intohimoni!
Kiinnostuksenkohteisiini kuuluu myös kaiken näköinen liikunta: erityisesti juoksu ja erilaiset kehonpainoharjoitteet on mun juttu.

Bloggaamaan aloitin ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten, ja monen monen blogin kautta aloin taas kirjoittamaan.
Tämän blogin aihepiiri on...

Share

Graffiti Pants & Top

Ladataan...
Nk NKaijanen

 

 

Uusin projektini on valmis ja vihdoin myös täällä: NKaijanen - Graffiti Housut & Toppi.

Suunnittelu & valmistus: NKaijanen/ Noora Kaijanen. 

Kuvat & Malli: Noora Kaijanen

 

...

Share

Raitamekko

Ladataan...

Koskapa minulla nyt on uudet saapikkaat (ne näet täältä), voin pitää töissä myös mekkoja ja hameita. Päälläni olikin uusi Vilan raitamekko, josta tykkään hirveästi. Värit ovat vaaleanpunainen ja harmaa. Töihin otin kuitenkin loaferit mukaan, koska saappailla voi olla kuuma olla koko päivän. Vähän hassun näköistäkin olisi tuon mekon kanssa.

Saapikkaiden myötä...

Share

Mikä pikavaatteissa mättää?

Ladataan...
randolfinhipat Randolfin hipat

Pikavaateteollisuus närästää maapalloa, ja pahasti. Kuluttajille tarjotaan joka viikko uusi, entistä edullisempi vaate, joka viimeistään ensimmäisen pesun jälkeen joutaa lumpuksi. Myymättä jääneet vaatteet roudataan esimerkiksi Afrikkaan edelleen myytäviksi tai poltetaan taivaan tuuliin. Poissa silmistä, poissa mielestä...

Share

Loppuun kaluttu: parkatakki

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Yleensä Loppuunkaluttu-postauksissa esittelen loppuun käytettyä, purkin pohjat tiristettyä kosmetiikkaa. Vaan nyt on vuorossa toisenlainen juttu. Parka-parkani, vuosia ja vuosia minua kaudesta kauteen, vain kesän levännyt takkilempparini on tullut tiensä päähän.

Matkan varrella on jo parsittu vuorta, on laitettu neppareita uusiksi, solmittu katkenneita kiristysnauhoja ja mitähän...

Share

Pages