Sunnuntaifiiliksiä (15.10.)

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Hei, ja ihanaa sunnuntaita!

Ulkona on pilvistä ja olen suhkot ajoissa herännyt tähän päivään. Päiväni alkoi lautasellisella puuroa. Syön aina aamuisin puuroa, johon lisään mustikoita, raejuustoa, oliiviöljyä ja yhden banaanin sekä pienen kupin kahvia.
Koska on sunnuntai, voi vihdoin rentoutua, sillä sunnuntai on oikeastaan ainut päivä milloin teen niin. Muina päivinä töiden lisäksi tykkään siivota, urheilla ja hommailla jatkuvasti jotain..tänään ajattelin joogata.

...

Share

Printtipaidat (22.3.)

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Kaupoilla kierrellessä inspiroiduin näinkin yksinkertaisesta paidasta. Ostin sen aluksi siksi, että se sopi sinisiin raitahousuihin.
Huomasin kuitenkin, että näköjään tämänkin paidan pystyy yhdistämään asuun kuin asuun, kuten: farkkuhaalariin & huiviin, vihreään trenssiin ja pliseerattuun kimallehameeseen. Aika ihana t-paita!

(Lehdistä olen lukenut, että kevätmuoti 2017 edustaa feminismiä. Myös Vogue -lehdessä oli koottu aukeama tämän hetken poliittisesta tilanteesta. Diorin...

Share

Tylsät/täydelliset bomber-takit (22.3.)

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Helou!

Innostus itselläni kyseisiin takkeihin lopahti vain hetken kuluttua ensimmäisen ostamisesta keväällä 2015. Bomber -takit ovat olleet suosiossa jo yllättävän kauan. Itse en henkilökohtaisesti niistä pidä, ne kun ovat hiukan tavanomaisia (tietty riippuu tyylistä, johonkin tyyliin se passaa kuin nakutettu) TAI en pitänyt, kunnes näin tämän takin. Olihan se nyt pakko ostaa, sillä se suorastaan hohti siellä rekissä + siitä sai muutes vielä 30 % club -tarjouksen!
Koska tämä...

Share

Oman elämänsä stylisti

Ladataan...
janikamariella Hengarityttö

Näin aluksi kerron hiukan kuka olen:  19-vuotias muodista erittäin kiinnostunut ja juuri liiketalouden perustutkinnon suorittanut.
Erilaisten  asukokonaisuuksien ja valokuvien sommittelu on intohimoni!
Kiinnostuksenkohteisiini kuuluu myös kaiken näköinen liikunta: erityisesti juoksu ja erilaiset kehonpainoharjoitteet on mun juttu.

Bloggaamaan aloitin ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten, ja monen monen blogin kautta aloin taas kirjoittamaan.
Tämän blogin aihepiiri on...

Share

Graffiti Pants & Top

Ladataan...
Nk NKaijanen

 

 

Uusin projektini on valmis ja vihdoin myös täällä: NKaijanen - Graffiti Housut & Toppi.

Suunnittelu & valmistus: NKaijanen/ Noora Kaijanen. 

Kuvat & Malli: Noora Kaijanen

 

...

Share

Les Essentiels

Ladataan...
celine journey

Tänään taksissa pohdiskelin, että mitkä asiat oikein pyörittävät arkea, joka tuntuu tällä hetkellä olevan todella kiireistä, aamukahdeksasta iltakymmeneen -päiviä. Pää on alati pyörällä. (Itselleni kiireen mittareita ovat to do -listoje pituuden lisäksi kammostuttava määrä vastaamattomia meilejä ja viestejä, hoitamattomat kynnet ja kulmakarvat sekä tietysti se, että kotona käy vain nukkumassa ja vaihtamassa vaatteet.) Kun elämä on tällaista, arki pyörii Isojen Asioiden*...

Share

Kohti vastuullisempaa vaatekaappia, osa 6: Vaatepaasto

Ladataan...
ReettaM Harharetkiä

Ystävät, on tullut aika myöntää jotakin: en ole ihan niin vastuullinen kuluttaja kuin haluaisin kuvitella olevani. Kohti vastuullisempaa vaatekaappia –sarjassa olen puhunut laadukkaiden materiaalien ja niiden huoltamisen puolesta, kannustanut ostamaan käytettyä ja kirjoittanut vähemmän omistamisen iloista. Kun ajattelee olevansa ”eettinen kuluttaja”, helposti kuitenkin tulee unohtaneeksi, että eettisin vaatevalinta on olla ostamatta yhtään mitään.

...

Share

Kaksi houkutusta

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

 

Minulla on tällä hetkellä kaksi lempparia. Dolce & Gabbanan L'impératrice tuoksu, jonka löysin viime reissulta ja remonttimietteet, jotka täyttävät ajatukseni päivittäin.

Tuoksuissa suosin yleensä vähän vaniljaan taitavia mausteisia tuoksuja, kuten vaikka Diptyquen Eau Duellea...

Share

Täyttä höyryä -kerro silityksen vihaajalle, onko höyrysilittimestä mihinkään?

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Inhoan silittämistä. Inhoan, inhoan, inhoan. Inhoan silityslaudan kaivamista hankalasta paikastaan, inhoan sen pystyyn kasaamista ja aina jonnekin väliin jääviä sormia, inhoan silitysraudan johdon selvittämistä ja inhoan itse silitysaktiviteettia, ja välttelen sitä naurettavuuksiin asti.

Sanomattakin selvää, että arjessani suosin neuleita, ripustan...

Share

Pages