Täydelliset farkut

Ladataan...

Yhteistyössä SPR Kontti

Minulla on kaapissani neljät farkut: kolmet täydelliset ja yhdet rimpulat. Täydellisistä farkuista kahdet ovat kirppikseltä, yhdet farkkukaupasta. Rimpulat ovat peräisin pikavaatekaupasta, ja säilytän niitä kaapissani siksi, etteivät ne kelpaa kierrätykseen.

...

Share

UNELMISTA

Ladataan...
Siri H Still Life

Sain taannoin ehdotuksen kirjoittaa postauksen unelmistani. Olen itsekin aiemmin miettinyt aiheesta kirjoittamista, mutta en ole jostain syystä saanut tartuttua siihen. Viime aikoina olen kuitenkin pohtinut tulevaisuudensuunnitelmia ja niihin liittyviä haaveita ja unelmia aika usein, joten ajattelin että nyt voisi senkin puolesta olla hyvä aika kirjoittaa omista...

Share

ARVONTA: pehmeitä unia pellavissa – voita Familonin pussilakanat!

Ladataan...
Hanna K Sunday Blondie

*Yhteistyössä Sokoksen kanssa

 

Ulkona saattaa olla vielä lunta, mutta minun mieleni on siirtynyt jo kevätlaitumille.

Kevät on lempivuodenaikani. Siihen liittyy pirskahtelevaa iloa ja odotusta: lupaus...

Share

Keltaista kevääseen

Ladataan...
Siri H Still Life

 

Löytyykö teidän vaatekaapista keltaista? Se ei ole ollut koskaan pukeutumisessa suosikkivärini, mutta aina näin keväisin iskee kauhea himo keltaiseen.

Me ollaan tosiaan kuukauden päästä matkustamassa Espanjaan ja Italiaan, enkä voi olla miettimättä miten ihana matka-asu olisi keltainen mekko, farkkutakki, tyylikkäät...

Share

peittojen syövereistä

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

viikonloppu vierähti peittojen uumenissa. 

sitä tuntee todella elävänsä, kun sairastaa aikuisiällä rehellisen oksennustaudin. 

hopeinen reunus toki tässäkin pilvessä - mieluusti sairastan rivakan lastentaudin, jos vaihtoehtona on virua viikkotolkulla flunssan jälkimainingeissa. täydellisen...

Share

KIITOS!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Vilkaisin eilen illalla nopeasti Lilyn etusivua luonnosten kirjoittelun ohessa ja hämmennyin, kun "lue nämä" -kohdassa näkyi oma naama. Ajattelin, että siinä on joku virhe. Avasin jutun ja tajusin, että kyllä se naama oli siinä tarkoituksella! 

 

Blogini pääsi suositeltujen blogien joukkoon ja sai...

Share

The Key Pieces That I Can't Stop Thinking About: Shoes

Ladataan...

No matter how much I have enjoyed the cold weather and dressing up in my big down parka and UGG boots (with no planning included), March 20th  means that Spring has officially started and it's time to ditch the UGGs and change in to something a bit more inspiring and fun. 

...
Share

Kissapusero

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Liivienostoreissulla tytär katseli myös muita vaatteita. Hoikka kun varreltaan on, löytyy aina jotakin kivaa ja hyvännäköistä. Talous vain ei anna myöten ostaa aivan kaikkea mitä tekee mieli. Tätä kissapuseroa hän oli katsellut jo joku aika sitten kaupassa käydessämme ja nyt sitten ostettiin se.

Kissoja, kissoja, kissoja. Istumassa, makaamassa leikkimässä, istuu ja makaa,...

Share

Laittautuminen on ihanaa

Ladataan...

Mä olen nainen, joka arkena usein aamuisin valitsee meikkaamisen sijaan nukkua vielä 15 minuuttia (kuten olen kertonut, olen todella aamu-uninen). Etäpäivinä on tietysti luonnollistakin olla meikkamatta (kun palloilee päivän yksin kotona), mutta toimistollakin kyllä kuljen usein meikittä, tukka poninhännällä ja päällä jotain mukavaa, kuten neuletakki tai huppari. Ja lisäksi olen kulkenut viime kuukaudet...

Share

Kirppislöytö

Ladataan...
lindalauriina Lindalauriina

Tein viime viikolla uskomattoman löydön vintagekirppikseltä, nimittäin aidot Levikset, miulle sopivassa koossa! Olin jo pitkään toivonut törmääväni tällaisiin täydellisen rentoihin korkeavyötäröisiin momjeansseihin ja kotiutinkin nämä yksilöt saman tien melko huokeaan 16 euron hintaan. Farkuissa on tuommoinen vaalea kivipesu, ja muotoilu haiskaltaa kasarilta. I love it!

...

Share

Pages