Valkoiset kynnet

Ladataan...

Ostin viime vuonna Teneriffalta muutaman erivärisen geelikynsilakan. En tiennyt mitä ne oikein ovat, siis tuo sana geeli siinä edessä. Olen vain huomannut, että se tekee paksun kerroksen, olisiko sitten muistuttavinaan geelikynsiä, en tiedä, kun sellaisia minulla ei koskaan ole ollut.

Nyt kuitenkin valkoista geelikynsilakkaa. Innostuin vielä kiinnittämään koristeetkin. Nopeasti tehty. Vähän meni lakkaa ihollekin, se onneksi kuluu nopeasti pois.

Kuvat eivät nyt onnistuneet...

Share

Legginssimimmi

Ladataan...
Siri H Still Life

Toiset on farkkutyttöjä, mutta meitsi voisi pukeutua joka päivä legginseihin. Tai siis, oikeastaan pukeudunkin. Joillekin se perusasu on farkut ja t-paita, mutta mun tyypillisin asu on mekko tai pitkä paita ja legginsit. Ja niitä löytyykin kaapista...

Share

Mikä KonMari?

Ladataan...

Kuuminta uutta on tällä hetkellä KonMari-siivous, mikä perustuu vanhaan aasialaiseen Zen-aatteeseen. Zen-sisustus on tyyliltään selkeää ja hyvin järjestelmällistä. Esimerkiksi Zenpuutarhoissa ei ole ylimääräisiä koristeita porttien ja yhden keinun lisäksi, vaan jopa nurmikko puuttuu. Nurmikon tilalla on haravoitu maakerros multaa tai hiekkaa ja talon reunoilla on pyöreitä mukulakiviä. Idea perustuu hengittämiseen ja siihen, että kaikki on balansissa; sinä ja ympäristö. KonMarin kehitti ja...

Share

Vilan VIP shoppailut

Ladataan...
Elina R Ellu Ko

Oon saanu jo kolmena jouluna peräkkäin äitiltä joululahjaks Vilan VIP -lahjakortin. Ostan varmaan suurimman osan mun vaatteista Vilasta, joten tää on aina täydellinen lahja. Viime viikolla sitten päätin käyttää sen, eli luvassa oli tunnin mittainen stailauspalvelu, jossa käytiin liike läpi, kerrottin uusimmat trendivinkit, annettiin lasillinen kuohuvaa ja suklaata ja meikäläinen sitten sovitteli vähän vaatteita!

Juu, vähän tosiaan... Lähti sitten pikkanen kasa kamaa mukaan!...

Share

"Mä oon prinsessa!"

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Kävin morsiuspuvun ensimmäisessä sovituksessa ompelijan luona. Puku oli yhä luonnos, jota muokkailtiin päälleni neuloin. Ompelija määritti kaula-aukon linjoja ja kädenteiden kokoa. Tämä puku on todellakin suoraan minun mittoihini rakennettu ja juuri omien toivetteni mukainen. Luotan ompelijaani Johannaan täysin ja odotan jo innolla seuraavaa sovitusta, kun olemme taas askeleen lähempänä lopputulosta.

Kun päälleni oli varovasti nosteltu kaikki ommellut palat (siis tosiaankin lähes...

Share

Kolmas ja viimeinen T-pannu esittelyssä

Ladataan...

Koska en ole koskaan juonut kahvia, on minun juomani aina ollut tee. Siihen oleellisena kuuluu T-pannut, joita minulla onkin kertynyt jo kolme kappaletta. Marimekon kauniin pannun esittelin täällä ja Pentikin pannun täällä.

Nyt on...

Share

Nona K: Modernia ja klassista Töölössä

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Glitter-tennareita ja hempeitä rusetteja, yksinkertaisia linjoja ja hersyviä tyllihameita, sekä parhaita leluja. Töölöntorille on avattu uusi lasten lifestyle-liike. Nona K. yhdistää moderneja ja klassisia tuotteita yhden katon alle tavalla, jota en ole aiemmin vielä nähnyt Helsingissä. Lupaan, että sisään kannattaa mennä, vaikka liikkeen suloiset vetonaulat, tyttömäiset mekot ja röyhelöt, eivät kuuluisikaan juuri sinun ostoslistallesi. Valikoimiin kuuluu...

Share

Älä jumitu vaatekokoon!

Ladataan...
kattungar Kattungar

Äh ei täällä ole mun kokoa, meen kattomaan jostain muualta. Onko tuttu ajatus? Mulla on tapana jumittua vaatekokoihin. Jos koko S tai 34 on loppu, harvoin kokeilen mitään muuta kokoa. Tai ainakin ennen oli näin. Nykyään olen huomannut etten oikeastaan ole tuota kokoa, en oikeastaan ole mitään kokoa, koska istuvuus riippuu täysin vaatteesta. Istuvuus riippuu myös siitä, että mitä vaatteelta haluat. Ja joskus joku vaate ei vain ole sopiva sinulle. 

 

...

Share

9 faktaa minusta + päivän asu

Ladataan...
ellaa's A dream come true

Monessa blogissa on lähiaikoina kiertänyt 9 faktaa minusta -haaste ja ajattelin suhteellisen tuoreena bloggarina kertoa jotain itsestäni tämän haasteen muodossa. Haastetta kuvittaa eilisen päivän asukuvani.

1. Olen huono keskittymään yhteen asiaan kerrallaan. Multitasking on ihan mun juttu ja pyrin tekemään sitä aina, kun se vain on...

Share

Pages