lempilakki

Ladataan...
Piret lainahöyhenissä

 

Chloen rotukyselyiden lisäksi saan teiltä eniten tiedusteluja mustasta kipparilakistani. Lakki on täysin kotimainen tuote, ja on Länsilakin valmistama, nimeltään "Kippari". 

tilasin aikoinaan kuvissa näkyvän kipparin harmikseni yhden koon liian pienenä, mistä syystä hatun...

Share

Tuuliviiri vallaton...

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

...morsiamen mieli on! Kerroin täällä jo löytäneeni täydellisen hääpuvun, mutta kas kummaa, niin se mieli sittenkin muuttui kesän myötä.

 

 

Kesän aikana minusta alkoi hiljalleen tuntua siltä, että en ihaile...

Share

Tunnustus Tiistai - osa 5

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

En oikeastaan tiedä tarvitseeko minun varsinaisesti tunnustaa tätä asiaa, varsinkin kun ottaa huomioon, että todistusaineistot kulkevat kanssani loppuelämän. Kirjoitin syksyllä aiheesta, josta minulle esitetään kysymyksiä kokemuskoulutuksissa ja haastatteluissa: Miten minä kipupotilaana voin tatuointistudiolla tuntitolkulla neulan alla istua

Olen...

Share

Takaisin teiniksi

Ladataan...
Pumpuli Pumpulielämää

What: Editorial for "Influential Magazine"

Where: New York, New York 

When: October 2016 

Photographer: Caio Ferreira

Makeup and hair: Margie Bresciani

 

Tämän kuvauspäivän aikana tehtiin kaksi eri kuvatarinaa, tässä postauksessa näkyvä editoriali ja myös "beauty"-osio, josta postaus sitten ehkä...

Share

Monday Mood

Ladataan...

When it's Monday morning and you realise it's your week off work...Oh, and the only thing on your to-do list for the day is a facial.

(Giphy)

Lomamaanantai on paras maanantai. Kun reseptiin lisätään vielä kasvohoito, saadaan uunista ulos täydellinen maanantai.

~J~

Share

3 (ja pari muuta) syytä minkä perusteella valitsin häämekkoni

Ladataan...
eliinak Elina K

1. Olin käynyt ihailemassa sitä Morsiusliike Josefiinan näyteikkunan läpi ystävieni kanssa monet kerrat. En voinut koskaan kuvitellakaan, että saisin sitä pukua. Se oli niin upea.

2. Tätä kyseistä pukua sovitin ensimmäiseksi. Puvun jälkeen sovitin varmaan kolmeakymmentä muutakin hääpukua, mutta aina palasin ajatuksissani vertaamaan pukua siihen ensimmäiseen. Ensimmäinen mekko vain ylivoimaisesti tuntui parhaimmalta päällä.

3....

Share

Ruissalossa tapahtui

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

Tässä on mennyt päivä jos toinenkin, kun olen huidellut menemään. Olen saanut päähäni järjestellä vaatehuoneen ja tiedättekös tunteen, kun homman aloittaa, niin sitä ei voi lopettaa kesken. Olen myös lueskellut mielenkiinnolla edellisen postauksen kommentteja. Teikä-muorit olette melkoisen kansainvälistä porukkaa ja on hienoa kuulla teidän kokemuksianne. Justiinsa parasta.

...

Share

Kumpi väri?

Ladataan...

Ostin kaksi hiusväriä. Sinänsä tosi huono teko. Nyt en osaa päättää kummalla värjään. Kyllä olisi ollut järkevää ostaa vain yksi pakkaus tai jos kaksi välttämättä, niin edes samaa väriä. Nuo ovat kuitenkin niin erilaiset. Ensimmäinen on kuin "viileä/muodikas" eli cool punainen väri, kuin olisi jo tosi haalistunut. No onhan sen nimikin Cool Rose. Toinen on ihan vain tavan blondi. Tälleen talvellahan väri ei näy kuin töissä ja kotona. Kaikki ulkona- ja kaupassaoleminen tapahtuu huppu...

Share

Pages