Kuumeinen päivä, toivottavasti vähäkuumeinen yö

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Juuri eilen mietin, että tyttömme on ollut ihmeellisen terve tänä talvena, kun taas hänen veljensä on ollut käytännössä koko ajan jossain nuhassa.

Tänä aamuna tyttö heräsikin sitten yli 39 asteen kuumeessa ja sai jäädä kotiin katselemaan elokuvia. Rouvalla oli sovittua menoa iltapäivälle, joten jäin itsekin päiväksi etätöihin kotisohvalle.

Lääke...

Share

Viikkoraha, kotityökorvaus vai muu: jatkuu

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Puolitieteellinen tutkimus kahdeksanvuotiaan suhtautumisesta rahan ansaitsemiseen kotityövastuuseen tutustumisen ohella on edennyt tiedonkeruuvaiheen puoliväliin.

Alun perin 2x10 suorituksen listaa lisättiin 100%, kun koehenkilö innostui...

Share

Tissinpurija

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Eilen tapahtui jotain kauan odotettua ja samalla kamalaa; Nyytiltä löytyi alaleuasta pienen pieni reikä, ja reiästä pilkisti pieni terävä naskali.

Pojan ensimmäistä hammasta onkin odotettu jo jonkin aikaa. Kuutti nimittäin sai ensimmäiset purukalunsa jo ennen puolen vuoden ikää, kun taas Nyytti täyttää pian jo (niinpä, nyt JO!) kokonaiset kahdeksan kuukautta. Samalla selvisi myös syy siihen, miksi pojan syöminen on viime aikoina ollut melkoista...

Share

Millastakohan olisi olla raskaana?

Ladataan...
Littlemama Pikkuasioita

Olen miettinyt jonkin verran sitä, että miltä tuntuisi olla raskaana. Joka kuukausi joudun aina jonkin aikaa odottelemaan, että olisikohan nyt...vai eiköhän ole. Samalla olen alkanut tiedostamaan varsin vahvasti oman kehoni. Kiinnitän ihan eri tavalla huomiota kolotuksiin ja huonoihin oloihin. Vaikkakin yritän suhtautua kaikkeen tosi rennolla otteella, väkisinkin huomaan kaikki kuvotukset, flunssat ja lihaskivut.

Toissapäivänä minulle iski kamala migreeni. Migreenin yhteydessä mulla...

Share

Kun lähdet ostoksille uhmiksen kanssa

Ladataan...

... älä anna sille sokeria ennen reissua tai sen aikana. Tämä kultainen sääntö muistui taas kirkkaana mieleeni pääsiäisen aikaan kun käytiin Ideapark-kierroksella Tolokustin ja Kuopuksen kanssa. 

Tolokusti on muutenkin aika iloinen, mutta vauhdikas kaveri ja kiihtyy suhteellisen...

Share

Kehokriisejä ja kuulumisia

Ladataan...

Moikka!

Meillä on meininki jokseenkin rauhoittunut. Poika sairasti ihan jäätävän räkätaudin läpi. Lima rohisi keuhkoissa yötä päivää ja nenästä valuva räkä oli enemminkin sääntö kuin poikkeus. Mutta niin vaan ohi meni sekin tauti ja palasimme 1-2 herätyksen öihin. Varasin vielä terkkarista ajan korvien huuhteluun ja tarkastukseen, ihan vain varoiksi. Vaikkua tiesin korvien olevan täynnä, kiitos Terveystalon lääkärikäynnin, ja halusin...

Share

Takaisin oravanpyörään

Ladataan...
Riitumaria Riitumaria

Niin se vain lähes vuoden äitiysloma loppui ja töihin oli palattava. Neidin hoitopaikkaan tutustuminen meni tosi hyvin ja oli siinä mielessä erittäin hyvä fiilis aloittaa arki työssäkäyvänä äitinä. 

Olin pakannut neidin ja minun vaatteet ja tarvikkeet valmiiksi aamua varten. Mukaan lähti pumpattua maitoa, vaippoja, wipeseja ja vaihtovaatteita Neelalle ja työvaatteet ja...

Share

Värikylpy

Ladataan...
miiisa babyK

Pääsimme testaamaan värikylpyä, koska ystäväni lapset tulivat kipeäksi, eivätkä voineet mennä. Vauvojen värikylpykurssi kestää 4 käyntikertaa eli 2 viikonloppua. Pääsimme käymään 2 käynnillä, joista toisella värinä oli keltainen ja punainen ja toisessa vihreä. Värikylpy on Tampereen seudun työväen järjestämä ja vetäjänä toimi ihana Laura, joka oli meille tuttu jo Kimpassa-...

Share

Onkohan siellä mitää?

Ladataan...
Blueberries Petit Ange

Mä olin etukäteen päättänyt pyytää, että pääsisin varhaisultraan mutta ei mun tarvinnut edes kysyä kun kerrottiin mun edellisestä keskenmenosta saatiin suoraan lähete ultraan rv7. Tämä paikka saatiin itse valita ja mennä mihin vaan haluttiin. Tosin mä olisin mennyt ilman lähetettäkin ja täysin omakustanteisesti.

Mulla oli tosiaan hyvin vähäoireinen alkuraskaus ja olin ihan varma, että kaikki ei voi olla hyvin. Tiedän, että toisilla ei ole juuri mitään oireita ja toiset saavat kaiken...

Share

Kiusallisia kysymyksiä

Ladataan...
riik 3h+kasvimaa

Tiedättekö ne valokuvat koiranpentujen tekemistä tuhoista? Kuville nauretaan että ai kamalaa ja katso nyt tuotakin. Sama kuin lehtien kokoelmat lasten parhaista sutkautuksista. On ihan tosi helppo nauraa kun ei kosketa itseä.

Nythän on niin, että minä olin ensin se koiratuhokuvien postaaja (olen muuten voittanut kyseisillä kuvilla paljon koirankeksejä ja puruluita erilaisista...

Share

Pages