Pahvilaatikkoranskalaisia ja muut mrs supersankarin arjenpelastajat

Ladataan...

Töissä menee pidempään kuin olin suunnitellut. Koska olin eilen lenkillä ja söimme viikonlopun jämiä ei tänään ole valmiina mitään ruokaa. Eilen tuntui hyvältä ajatukselta käydä kaupassa tänään kotimatkalla ja ostaa jotain terveellistä ja nopeaa ruokaa tytöille. Todellisuudessa kaahaan talla laudassa hakemaan pienempää päiväkodista. Mies on työpaikkansa järjestämässä supersankari...

Share

How I survived pregnancy and even laughed: osa 3

Ladataan...
Sanna-Leena Ensitanssi

Armo on vähän hankala sana, koska se assosioituu niin vahvasti kristinuskoon ja Vesa-Matti Loiriin. En kuitenkaan keksinyt parempaakaan termiä kuvaamaan kolmatta asiaa, joka on liikunnan ja huolellisen ihonhoidon ohessa auttanut minua selviämään raskaana olemisesta verrattaen järjissäni. Vilpitön pahoitteluni siis kaikille, joiden päässä soi loppupäivän ajan Veskun haikea itkulaulu. 

Osa 3. Armoa!

Ei ole välttämättä mikään huoleton piknik, kun kolmekymppinen,...

Share

Top 5 taaperon yököttävimmät makuelämykset

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

"Se fiilis, kun kävelet kylppäriin ja näet lapsen juovan päällä olevan pesukoneen poistovesiletkusta", mun yksi kaveri whatsappasi mulle sunnuntaina. 

Niiin tuttua! 

Nyt ollaan siinä iässä, että ihan kaikki laitetaan suuhun. Esimerkiksi tällaisia juttuja on käyty maistelemassa:

1. Vessaharja (Nykyään meidän vessaharjaa säilytetään...

Share

Mistä niitä lastentarvikkeita oikein ostetaan?

Ladataan...
äitiyskoe Äitiyskoe

Olen vetkutellut kaikenlaisten vauvantarvikkeiden hankinnassa aika pitkään, osin koska ei vain ole huvittanut ja osin koska en halua hankkia mitään turhaa, enkä ole kokenut fiksuksi täyttää asuntoani kamoilla kuukausia liian aikaisin. Pikkuhiljaa alan kuitenkin päästä sekä ajatusten tasolla että käytännössä siihen vaiheeseen, että kamoja on jo ihan fiksua hankkia, eikä edes kovin vastenmielistä.

Mutta nyt törmään uuteen ongelmaan: mistä niitä edes hankitaan? Olen elänyt käsityksessä,...

Share

Maitoallergia väistyi, maidottomuus jatkuu

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Vuosi sitten Fridalla todettiin voimakas maitoallergia. Jo ensimmäinen rasituskokeen annos, 0,5ml, maitoa aiheutti ihoreaktion. Muita allergioita ei ole tullut esiin, ja odotinkin, että Fridan keho sietäisi maitoa jo paremmin. Olimmekin rasituskokeessa loppuun asti, mukula joi annetun maidon annos kerrallaan ja oireili enää vain vatsavaivoilla ja ihon kutinalla. Lääkäreiden mukaan allergia on parantunut hienosti ja maidon voi ottaa ruokavalioon suurentamalla määrää vähitellen...

Share

Ei se kuule kaikille ihan niin helppoa ole

Ladataan...
Mar Mar Inhale, exhale

Tää on mitä ilmeisemmin meidän viimeinen kierto ja mahis yrittää ennen lääkitystä. Uskoisin että miehen lääkitys alkaa ensi viikon alussa joten se oli sitten siinä, kesällä ei saa yrittää lääkkeiden takia. Alkusyksyyn inssi.

Eilen kirosin ääneen kaikki raskaana olevat, tirautin pienen itkun ja kärsin taas uudelleen läpi samat tunteet. Saatanan saatana että voikin olla vaikeaa joku raskautuminen!!!! 

 

Mun pitää keksii jotain muuta tähän elämään, en jaksa tätä perkeleen...

Share

SURVIVAL MODE

Ladataan...

Nyt seuraa tunnustus, josta kiihkosiivoojaäitini saa todennäköisesti pienen sätkyn. (Äiti, istu alas ja ota varmuudeksi heti jo se labradorinnoutaja viereen terapoimaan.) Lisäksi koen tarpeelliseksi varoittaa herkimpiä lukijoita sisällöstä, joka saattaa sisältää graafista materiaalia ja inhorealistisesti kuvattua perhearkea. Jos erinäiset ruumiineritteet aiheuttavat kuivayökkäilyä, skippaa suosiolla.

...

Share

Kaksi ihmelasta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

"No nyt se taas kehuu lapsiaan, kun ne ovat niin ihmeellisiä ja osaavat asioita, joita kenenkään muun lapsi ei muka osaa!"

Tämä kommentti on täysin fiktiivinen, mutta koska joku kuitenkin ajattelee niin, kuitataan se heti alkuun. Olen kuitenkin ollut aidosti hämmästynyt kahdesta asiasta parin viime päivän aikana. 

Ensinnäkin vauva ja legot.

Yhdeksän...

Share

Tissit Prismassa

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Piipahdin eilen paikallisessa Prismassa etsimässä lahjaa tuttavan lapselle, ja kylläpä loksahti leukani lattiaan kun törmäsin värityskirjahyllyn vieressä tähän allaolevaan näkyyn. En meinaan odottanut löytäväni ponien ja prinsessojen keskeltä myös tissijulisteita.

...

Share

Häikii, häikii

Ladataan...
Hanskis Navat vastakkain

Tänään oli se jokatoinen maanantai, kun esikoisella oli vapaapäivä päiväkodista, jolloin päivän ohjelma oli tietty erilainen kuin vauvan kanssa kahdestaan lötkötellessä. Röpökelejä kun on näille vapaapäiville osunut vähän liikaa, eikä itselle ole raaskinut vielä(kään) ostaa kunnon ulkoiluvarusteita kurakeleille, ollaan useasti karattu eväsretkelle Ison Omenan kirjastoon. Ihan kymppi paikka! Peuhutilaa, ei sen suurempia äänirajoituksia siellä lasten päädyssä, eväspöytiä ja tietty lukutoukille...

Share

Pages