VIIKONLOPUN TUNNELMIA

Ladataan...

Viikonlooppu meni taas hurjaa vauhtia, onneksi meillä jatkuu vapaat vielä maanatain ja tiistain :). Eilen vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ystäväni kanssa ja meillä oli super kivaa! Irtiotto arjesta tuntui rentouttavalta, ja tuli aivan tarpeeseen, sillä viimekerrasta oli kulunut jo 7kk :D Vaihdettiin rauhassa kuulumisia, ja nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Niin parasta! Loppuillasta suunnattiin vielä keskustan yöelämään.

Tänään nukuttiin myöhään koko perhe, mikä tuntui hyvältä....

Share

Maailman söpöin kaktus

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Sofia oli ihan välttämättä halunnut Bauhausista kaktuksen. Mua vähän nauratti kun hän soitti innoissaan autosta, että iskä osti hänelle kaktuksen. Mielikuva oli sellainen minikaktus miniruukussa ja Aleksanterin kädet täynnä piikkejä. No, totuus oli ihan toinen; maailman söpöin kaktus aivan ihanassa lasipurkissa hiekkaan istutettuna.

 

...

Share

Kevät alkaa Lastentorilla!

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

- Ainakin jos kevään alkamiseksi määrittelee maaliskuun ensimmäisen viikonlopun, ilmapallot, kevätvaatteet ja iloisen tapahtuman, voi Lastentoria pitää kevään aloituksena.

Lasten PR ja Riikan blogi kokoaa ensi lauantaina (4.3.) Telakkarantaan, upeaan Konepajan...

Share

Äitiyslomalla 4- ja 7-vuotiaiden lasten kanssa

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Äitiyslomaa. Sitäkin tämä kulunut aika on ollut. Tai niin olen nämä menneet kuukaudet osittain kokenut. Kun esikoiseni oli vauva, olin luonnollisesti paljon läsnä vauvan luona, mutta tein myös vauvavuoden aikana kandidaatintutkielmani, sekä muutamia muita kursseja yliopistolla. Kuopuksen vauvavuotena puolestaan nautiskelin kiireettömästä olosta, leijailin pojan kanssa vauvahuuruissa ja kuitenkin tein vuoden aikana graduni.

Nuo opiskeluhommat olivat varmasti minulle se henkireikä ja...

Share

Sunnuntai.

Ladataan...
Heispa Mami Bloggaa.

Pitkästä aikaa tosi sunnuntai fiilis. Oon jaksanu koko viikon syödä tosi hyvin ja hoitaa pakolliset koti hommat alta pois. Viikonloppu tuntui pitkästä aikaa eroavan kunnolla arjesta. Tämän päivän kruunasi herkku aamianen parhaassa seurassa (oon koko viikon syöny reippaasti puuroo).

...
Share

Uusi aloitus

Ladataan...

Näköjään blogin kirjoittaminen jäi siihen, kun työt alkoivat ja sen myötä uusi vaihe meidän elämässä. Työn aloitus ja uusi arki alkoi kyllä ihan hyvin ja todella vauhdilla. Varmaan on syksy ollut aika rankka, kun en tosiaan ole mitään tännekään kirjoitellut sen jälkeen. Töitä on riittänyt paljon ja ehkä enemmän kuin tuo 80%, joka työaikani on. Ehkä nyt näin kevään kynnyksellä rupeaa löytymään taas pikkuhiljaa energiaa ja voi miettiä muitakin asioita kuin töitä ja arkea.

Alla kuvat...

Share

Luomuruokaa ja ekovaatteita kotihoidontuella

Ladataan...
Luomu-puolukka VILLI PERHE

 

Se, onko kotihoidontuella rahaa käytössä paljon, vai vähän, on aika suhteellista. Tietenkin siihen liittyy kiinteiden elämiskustannusten kohtuullistaminen ja toisaalta myös sen jäsentäminen, mikä on juuri minulle tärkeää. 

Me asutaan...

Share

POMPdeLUX kevät/kesä 2017

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Eilen olin ihan ensimmäistä kertaa elämässäni POMPdeLUX Social Shopping -kutsuilla. Uusi mallisto on julkistettu aivan juuri ja sehän oli täynnä toinen toistaan ihanampia vaatteita tytöille ja pojille. Vaatteet vaikuttavat olevan todella laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja todellakin syötävän ihania!

 

...

Share

Ruuhkavuosirakkautta

Ladataan...
Sanna Inkeri Inkerin vikaa

Ruuhkavuodet. Kliseeksikin kauhtunut käsite, jolla voi helposti perustella liikuntaharrastusten laiminlyönnin tai ystävien yhteydenpidon unohtamisen. Ruuhkassa rynnitään ripsivärit vähän sinnepäin sudittuina tarhanportilta työpaikalle ja kaupan kautta kotiin, aina on joku lapanen hukassa tai hammaslääkäri jäänyt varaamatta. Töissä ei saa turistettua itsestään sataa prosenttia, kun mielessä pyörii kurahousut, vasukeskustelut, kotiin jäänyt kuumeinen lapsi tai muu metatyö. Kotona selailee...

Share

Vaaperon voimasmoothie

Ladataan...
chaura Misplaced

Meillä ollaan kipeitä, taas. Tällä kertaa kyseessä on ilmeisesti rs-virus, joka on pitänyt tyttöä otteessaan jo reilu viikon ja nyttemmin nostattanut myös korkean kuumeen. Kuumeisena ja väsyneenä ei ruokakaan maistu. Mutta soveltamalla keksin smoothien, joka sekä täyttää tämänikäisen ruokasuositukset että näyttäisi myös maistuvan kipeälle vaaperolle. 

 

Vaaperon voimajuoma

  • ½ banaani (ylikypsä ummetukseen taipuvalle, raa'ahko ripuloivalle)
  • 1-...
Share

Pages