Ensimmäinen kolmannes

Ladataan...
puro koivun oksaan korkealle

Patistelin lopputyöhönsä hermonsa menettäneen miehen salille purkamaan turhautumistaan ja sain hiljaisen asunnon haltuuni. Kannu kylmää vettä (mikä on tämä jäätävä loppumaton jano?!), rauhallista musiikkia soimaan ja koiralle tyynyn asettelu paremmin sohvalle. Aika muistella tätä ihanaa raskaustaipaletta ja sen ensimmäistä kolmannesta!

Raskausviikot 5-6 (4+0-5+6)

Plussasin tosiaan haaleasti vappuaattona, raskauden ollessa huimissa 4+0 (4 viikkoa, 0 päivää)...

Share

Kasvatusvinkki nelivuotiaiden äideille: Yatzy

Ladataan...

Meillä on kotona uusi hitti, nimittäin mun lapsuudenkodista löydetty ikivanha Muumi-yatzy! Siitä on tullut todella suosittu. Pelataan sitä jatkuvasti. Ja se on mulle ihan ok, koska yatzy on ihan aikuisillekin sopiva noppapeli ja jaksan sitä paljon paremmin kuin joitain muita Koon leikkejä kuten loppumatonta autokauppaleikkiä. A.e.J. eli aikana ennen jatsia...

Share

Taapero, kerrostalon hiljaisuus alkaa klo 22!

Ladataan...
tähtisumua tähtisumua

Voi hitto vieköön. Tiedättekö sen tunteen, kun on unohtanut tehdä jotain tosi oleellista?

Itse tajusin juuri, etten ole muistanut kertoa meidän 1,5-vuotiaalle, että kerrostalon hiljaisuus alkaa klo 22. Aion taatusti tehdä sen heti huomenna. Ehkä Myy ottaa onkeensa, ja lopettaa yöhuudot siihen. Tai huutaa edes vähän hiljempaa.

Meillä on huudettu nyt ainakin kuusi yötä...

Share

Meidän ensimmäiset kolme viikkoa

Ladataan...
Blueberries Petit Ange

Raskausaika tuntui musta menevän tosi hitaasti ihan alusta loppuun mutta nyt aika menee sitten todella nopeesti. Nyt ollaan tutustuttu kolmisen viikkoa pikkumiehen kanssa ja pientä rytmiä ollaan jo saatu. Vielä hän on niin pieni etten osaa sanoa tarkalleen millainen persoona hän on ja rytmikin voi muuttua milloin  tahansa. Mutta jotain asioita kuitenkin tästä meidän pojasta ja elämästä.

- Pojalla on kova imemisen tarve ja otettiin tutti nopeasti käyttöön. Etukäteen mietin etten tuttia...

Share

Hankintoja vauvaa varten

Ladataan...
neila Aavistus sinusta

Tämän kolme vuoden odottelun aikana olen ehtinyt kerryttää meille aikamoisen vauvanvaatevaraston. Tähän kun lisää vielä äitiyspakkauksesta tulevat tuotteet, meidän vauva ei tarvitse enää yhtään vaatekappaletta lisää. Olenkin nyt alkanut miettimään, mitä muuta meidän tulee hankkia vauvaa varten. Suurimman osan ostoksista teen varmaankin joulun jälkeisistä alennusmyynneistä ja loput helmikuussa jäädessäni äitiyslomalle.

...

Share

Synnytys

Ladataan...
carlab carla b

Luin, tai oikeastaan ahmin odotusaikana synnytyskertomuksia. Tuntui että kaipasin jotain kosketuspintaa tulevaan, kun ei tiennyt yhtään mitä oli edessä. Niin paljon kuin vauvoja, oli myös erilaisia kertomuksia. Hyviä ja vähemmän hyviä. Mietin jo silloin, että haluan kirjoittaa omani ylös. Niin ettei aika kultaa muistoja, että voin lukea ja muistaa tapahtuneen vielä aikojenkin päästä mahdollisimman kirkkaana. Synnytys oli positiivinen kokemus ja koin pahimpana hetket, kun epiduraalin vaikutus...

Share

Lahjoittaisitko sinä 1€ joka päivä peruskoululle?

Ladataan...
LauraKiding are you KIDing me?

Näitä rahakeräyksiä on koululla ihan jatkuvasti. Punta siihen, toinen tähän, muutamakymmen pense johonkin kakunpalaan perjantaisin jne. Olen jo onneksi tottunut enkä enää stressaa edes unohduksista. Vielä viime vuonna olin aivan hermona, ettei vaan tulisi mokailtua ja koko koulu katsoisi pahalla. Niin kuin nyt joku oikeasti kiinnittäisi huomiota, että tuo tuossa jatkuvasti jättää osallistumatta yhteisön asioihin. Huh-haloo, onpa ollut todella tyhmä ajatus... Ei kellään ole silmiä kytätä...

Share

Ja sitten poikani sanoi, että...

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Lapsen kehityksessä on monia hauskoja vaiheita, mutta yksi hauskimmista on se, kun lapsi alkaa kommunikoida muutenkin kuin itkemällä.

Olemme jo usean kuukauden ajan ihastelleet, miten poika ymmärtää niin paljon asioita, ja hän esimerkiksi yllätti aiemmin syksyllä sillä, miten hän kävi etsimässä omat sukkansa keittiön lattialta, kun kyselimme: "Missä sukat on?"

Nyt olemme...

Share

Uuteen kiertoon

Ladataan...
EllenT Baby Dreams

Yk 8 alkoi, tänään eletään kp 2:sta. Sieltä ne menkat siis eilen alkoivat, kaksi päivää myöhässä. Ehdin jo toivoa parasta, mutta ei. Pitää kuitenkin taas ajatella positiivisesti: uusi kierto on aina uusi mahdollisuus. Ajan pikkuhiljaa toipumaan miehen siskon vauvauutisten aiheuttamasta katkeruudesta, ja pystyn taas keskittymään positiivisena pysymiseen. Eihän meillä tämän asian kanssa ole kiire, vauva saa tulla kun on tullakseen. 

Olen aikaisemmin jo...

Share

Uupumuksen jälkeen, kiitos minä!

Ladataan...
Daniella Ajatus on tärkein

Avasin syksyllä uupumistani täällä ja sen jälkeen yhdessä jos toisessakin postauksessa on paistanut läpi, että jaksaminen ei ole ihan normitasolla. Olen muutaman viime viikon aikana useampaan otteeseen havahtunut, että olen hyvällä tuulella. Tällä viikolla olikin melkein pakko pysähtyä ja ihmetellä, että ei hitto, menikö uupumus ohi?

Sitten aloin käydä mielessäni uudestaan läpi syksyn vaiheita aina...

Share

Pages