Ompelukone vaihtoon

Ladataan...
Heli Osasin Osasin!

Palasin ompelun pariin parilla helpolla yökkärillä tyttäreni itse valitsemista kankaista.

Mutta eihän se helppoa ollutkaan. Muistin taas miksi ompelutauko on venynyt, kun purin neljättä kertaa saumoja, selvittelin sotkeentuneita lankoja ja kiroilin. Osa ompeleista taisi katketa jo ensimmäisessä pesussa. Ja siinäpä se kamelin selkä katkesi.

Vähän nettisurffailua,...

Share

Lastenhuoneen lipasto

Ladataan...
riik 3h+kasvimaa

Tiedättekö niitä kuuluisia viimeisiä sanoja? Kuten vaikkapa tähän taloon ei tule enää yhtään Ikean huonekalua. Ja sitten ne käyvät omaan nilkkaan.

Olen sitä mieltä, että huonekalujen kuuluu olla puuta ja sellaista tekoa, että ne voi jättää perinnöksi. Minusta pahvi ja kummallisen näköiset puulevyt kuuluvat askarteluun, eivät huonekaluihin. Noin...

Share

Päiväkodin ensimmäiset kaksi viikkoa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Taisin olla vähän väsynyt ja flunssainen tai jotain, mutta kun meillä oli tiistaina Alpun päiväkodissa aloituskeskustelu Alpun päiväkodin hoitajan kanssa, mua itketti koko sen puolituntisen ajan. En (onneksi!) itkenyt, mutta jouduin vähän taistelemaan kyyneleitä vastaan.

Hoitaja oli listannut A4-paperin täyteen ranskalaisia viivoja, jotka kuvailivat Alppua. Se...

Share

Leikkitoiminta on korkattu ja fiilikset siitä

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Iinu aloitti tosiaan tällä viikolla leikkitoiminnan ja sitä on nyt kaksi kertaa takana.

Sunnuntai iltana juteltiin sängyssä, kuinka aamulla pakataan hieno uusi kerhoreppu ja mennään sinne kivaan paikkaan leikkimään kavereiden kanssa, jossa viime viikolla käytiin tutustumassa. Iinusta kyllä huomasi, että tuleva aamu jännittää, mutta aamu sujui kuitenkin hyvin, mitä nyt ehkä autossa oli vähän jännittynyt tunnelma.

Perillä sisälle päästyämme Iinu tarrasi muhun tiukasti kiinni ja...

Share

Kukkuluuruu! Lastenvaate pop up Jyväskylässä!

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Kukkuluuruu Jyväskylä ja Keski-Suomi! Oletteko jo huomanneet, että Forumissa tapahtuu huikeita, sillä Suomen suurin kotimaisten lastenvaatemerkkien pop up Kukkuluuruu! on avannut ovensa kauppakeskuksen toisessa kerroksessa?

...

Share

Tarvitseeko ekaluokkalainen oman huoneen?

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Varmasti, jos meillä olisi enemmän huoneita, ekaluokkalaisella olisi ihan oma huone. Mutta kun ei ole niin ei ole. Ekaluokkalaisella on kyllä lasten huoneessa oma kirjoituspöytä tuoleineen, valaisimineen ja roskiksineen, mutta omaa huonetta hänellä ei tällä hetkellä ole. Tällä hetkellä ei vain ole niin montaa huonetta, että liikenisi huone vain...

Share

Kun lapsi saa ostaa lelukaupasta mitä vain

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Myimme hiljattain kirpputorilla pois isot kassilliset tarpeettomiksi tai pieniksi käyneitä lastenvaatteita ja muita tavaroita, ja mukana oli myös tyttösen leluja. Saimme neuvoteltua hänen kanssaan, että jos hän laittaa myyntiin omia tavaroitaan, hän saa ostaa niiden myyntituotoilla itselleen jotain kivaa lelukaupasta. Ihan mitä vain.

Tarkat myyntitulot per tavara eivät...

Share

Pages