Maailman söpöin kaktus

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Sofia oli ihan välttämättä halunnut Bauhausista kaktuksen. Mua vähän nauratti kun hän soitti innoissaan autosta, että iskä osti hänelle kaktuksen. Mielikuva oli sellainen minikaktus miniruukussa ja Aleksanterin kädet täynnä piikkejä. No, totuus oli ihan toinen; maailman söpöin kaktus aivan ihanassa lasipurkissa hiekkaan istutettuna.

 

...

Share

Äitiyslomalla 4- ja 7-vuotiaiden lasten kanssa

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Äitiyslomaa. Sitäkin tämä kulunut aika on ollut. Tai niin olen nämä menneet kuukaudet osittain kokenut. Kun esikoiseni oli vauva, olin luonnollisesti paljon läsnä vauvan luona, mutta tein myös vauvavuoden aikana kandidaatintutkielmani, sekä muutamia muita kursseja yliopistolla. Kuopuksen vauvavuotena puolestaan nautiskelin kiireettömästä olosta, leijailin pojan kanssa vauvahuuruissa ja kuitenkin tein vuoden aikana graduni.

Nuo opiskeluhommat olivat varmasti minulle se henkireikä ja...

Share

Luomuruokaa ja ekovaatteita kotihoidontuella

Ladataan...
Luomu-puolukka VILLI PERHE

 

Se, onko kotihoidontuella rahaa käytössä paljon, vai vähän, on aika suhteellista. Tietenkin siihen liittyy kiinteiden elämiskustannusten kohtuullistaminen ja toisaalta myös sen jäsentäminen, mikä on juuri minulle tärkeää. 

Me asutaan...

Share

POMPdeLUX kevät/kesä 2017

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Eilen olin ihan ensimmäistä kertaa elämässäni POMPdeLUX Social Shopping -kutsuilla. Uusi mallisto on julkistettu aivan juuri ja sehän oli täynnä toinen toistaan ihanampia vaatteita tytöille ja pojille. Vaatteet vaikuttavat olevan todella laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja todellakin syötävän ihania!

 

...

Share

Pikkunorsu

Ladataan...
Heispa Mami Bloggaa.

 

Saatoitte huomata eilen jo Instagramista tämän ihanuuden<3 Eli syntymätaulun. Pikkunorsun sivuilta löytyy erilaisia malleja tauluille, joihin saa itse valita tekstit. Valitsin modernin mallin, joka sopii meidän tyyliimme kuin nenä päähän! Ihan huippu idea...

Share

Luethan lapsellesi?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Haluatko, että lapsesi kasvaa itsevarmemmaksi, pärjää paremmin porukassa, saa laajemman sanavaraston, menestyy paremmin koulussa, saa paremmat lähtökohdat elämään, keskustelee enemmän kotona ja kasvaa aktiiviseksi ja uteliaaksi aikuiseksi? Tietysti.

Entä luetko lapsellesi ääneen? Viimeisimpien tutkimusten mukaan kolme neljästä vanhemmasta vastaa: "...

Share

Maapähkinäinen mukikakku

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

"Leivottiin" pikkumiehen kanssa maapähkinäisiä mukikakkuja kun siukku teki tyttöjen juttuja ja vauvalainen oli päikkäreillä. Leipomiseksi tätä nyt ei varsinaisesta voi sanoa, mutta tehtiin perjantain ja loman kunniaksi ihan itse kuitenkin. ;)

 

...

Share

Kun uimahallikäynti ei ole enää saavutus

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Elin kamalan pitkään aikaa, jossa joka ikinen ylimääräinen teko vastasi suoritusta, ponnistusta tai vuorikiipeilyä kivireppu selässä. Tuota ylimääräistä minulle oli kaikki työssäkäynnin ulkopuolella oleva. Toisin sanoen ylimääräistä oli siis koko muu elämä, ihan kaikki siinä. Työ oli jotain, mikä vain oli hoidettava vähäisten voimien rippeillä ja kaikki muu siinä sitten lopulta kärsi.

Kotityöt, kaupassakäynnit, lasten kanssa puuhastelu omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta...

Share

Naperon vaatekaapilla

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

Rakastan vaatteita, ja niiden avulla olen kokenut pystyväni aina ilmaisemaan itseäni, persoonaani ja jopa mielialojani parhaitan. Tämän takia on varmasti loogista, että rakkauteni kauniisiin vaatteisiin ulottuu myös lapseni pukeutumiseen.

En ole kuitenkaan blogin puolella puhunut juuri ollenkaan naperon tyylistä, sillä tällä hetkellä se on vielä jotain, mitä me vanhemmat luomme. Odotankin innolla sitä päivään, jolloin napero itse ilmoittaa, mitä hän...

Share

Hiihtolomasuunnitelmia

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Hip hei, meillä on ensi viikolla hiihtolomaviikko! Ja vaikka koko viikkoa en saanut töistä vapaaksi, niin pääsemme nauttimaan pidennetystä hiihtolomaviikonlopusta. Taapero(tai mies) ei vielä osaa hiihtää, luistella tai lasketella, joten niitä aktiviteetteja ei meidän lomalla tulla näkemään :) Emme myöskään ole lähdössä reissuun, vaan vietämme lomaa ihan kotikulmilla. Keräsin alle muutaman kivan jutun, mitä hiihtolomalla ajattelimme tehdä. Ehkä tästä saa joku muukin vinkkejä lomailuun lasten...

Share

Pages