Välikausivaatetta pojalle

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Jatketaan eilisen postauksen linjalla eli lasten jutuilla mennään. Sujahdetaan dinojen jännittävästä maailmasta sujuvasti välikausivaatteisiin. Äh, välikausivaatteet! Kevät ja kurakelit ovat toden totta täällä, tuumailin eilen, kun poikaa päiväkodista hakiessa törmäsin isoon jengiin alle metrin mittaisia tyyppejä kauhomassa kilpaa vettä ja mutaa ämpäreihin. Oma taaperonikin halusi antaa minulle ison märän ja mutaisen halin :) 

Meillä on luotettu talvivaatteissa suomalaiseen Reimaan,...

Share

Tytön kevätvaatteet

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Tyhjensin tässä hetki sitten vaatekaappini kirpparille ja kirpparilta saaduilla rahoilla päivitinkin sitten Iinun vaatekaappia keväisempään suuntaan. Näinhän se aina menee hehheh! Lasten vaatteissa ja huoneen sisustuksessa suosin värejä ja niitä saa olla paljon! Pastellisia ja kirkkaita. Ja aina kun kesä lähestyy, alkaa lapsen vaatekaappi näyttämään enemmän ja enemmän ilotulitukselta tai hedelmäsalaatilta!

Alla parhaimmat ja mielestäni söpöimmät kevään hankinnat. Papun mallistot ovat...

Share

4-vuotiaan minimalistinen vaatekaappi

Ladataan...
Luomu-puolukka VILLI PERHE

Vaatteiden suhteen meillä mennään mukavuus edellä. Poikanen tykkää vetää päälleen hupparin ja t-paidan, tai pitkähihaisen paidan ja Papun legginssit. Ne ovat hänen univormu vaatteitaan. Pojan "krokotiilipaidaksi" nimeämä Marimekon paitakin on poikasen suosikkilistalla. 

Vaatemäärän niukkana...

Share

Isän ja pojan juttuja: dinoja metsästämässä

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Mieheni kertoi, että hänen suurin aarteensa pienenä oli isoäidiltään eli Nanalta saatu dinostaurusten metsästyslupa. Voin vain kuvitella sitä ylpeyden määrää, kun hän on tämän metsästysluvan seinälleen ripustanut :D

Myös meidän poikamme on viime aikoina innostunut dinoista, ja Pikku Kakkosen Dinojuna sekä Dinotassut ovat nyt kova juttu! Innostuinkin, kun bongasin kauppareissullamme Fimon dino-aiheisen muovailumassapaketin. Ja se oli vielä...

Share

Top 5 taaperon yököttävimmät makuelämykset

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

"Se fiilis, kun kävelet kylppäriin ja näet lapsen juovan päällä olevan pesukoneen poistovesiletkusta", mun yksi kaveri whatsappasi mulle sunnuntaina. 

Niiin tuttua! 

Nyt ollaan siinä iässä, että ihan kaikki laitetaan suuhun. Esimerkiksi tällaisia juttuja on käyty maistelemassa:

1. Vessaharja (Nykyään meidän vessaharjaa säilytetään...

Share

Tissit Prismassa

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Piipahdin eilen paikallisessa Prismassa etsimässä lahjaa tuttavan lapselle, ja kylläpä loksahti leukani lattiaan kun törmäsin värityskirjahyllyn vieressä tähän allaolevaan näkyyn. En meinaan odottanut löytäväni ponien ja prinsessojen keskeltä myös tissijulisteita.

...

Share

Kerttu 41kk

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Kerttu rakastaa ja vihaa. Se tykkää tyttöjen asioista ja inhoaa poikien asioita, periaatteessa. Käytännössä niillä ei ole merkitystä, kunhan puhuu. Parhaat ystävät ovat tyttöjä ja poikia. Kertun lempivärit ovat pinkki, vaaleanpunainen, punainen, pinkki ja vaaleanpunainen. Ja lila. Kerttu vihaa mustaa. Kunnes se kysyy...

Share

Pages