Kesähattu shoppailua

Ladataan...
miiisa babyK

Hirveesti tahdottaisiin Kiralle kesäksi cappi, mutta pikkuisen päänsä kanssa on tämä ollut aikamoinen haaste. Tänään Käytiin muutamassa kaupassa tutkimassa  valikoimaa. 

H&M 6,99€

Tämä Los Angeles-lippis oli minun ja Nikon lemppari, mutta jäi siitä huolimatta vielä kauppaan. 

 

...

Share

Hyvästi, paras ystävä

Ladataan...
riik 3h+kasvimaa

Teen kalenteriin merkinnän koiran viimeisestä matkasta. Vain kellonajan, en pysty kirjoittamaan selitettä.

Ajatukset karkaavat viidentoista vuoden taakse. Opiskeluvuosiin, kun päätin ostaa toisen mäyräkoiran. Juhliin ja mökkiviikonloppuihin, joissa mäykyt olivat aina mukana. Aamulenkkeihin, pitkiin iltalenkkeihin. Nukkumaanmenoihin, kun toinen koira laittoi päänsä tyynylle viereeni ja...

Share

Parin päivän suunnitelmat

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Meillä on suunnitelmat selvillä parille seuraavalle päivälle. On taas se aika keväästä kun juhlitaan balettikoulun kevätjuhlaa. Tähän mennessä Sofialla on aina ollut vain yksi tanssi, mutta tänä vuonna onkin jo kaksi - baletti ja JustDance. Neitiä jännittää hurjasti, mutta toisaalta hän on aivan innoissaan!

 

 

Minä katsoin illalla kaikki...

Share

Reissu lähenee!

Ladataan...

Kesä! Ihanaa kun se on tänne Suomeenkin vihdoin rantautunut! Turkuun ainakin. Oltiin just pari tuntia leikkipuistossa ja oli yllättävän kuuma, ihan hellepäivä. Näitähän tässä on odotettukin!

Mutta niin on odoteltu myös meidän muutaman päivän päästä starttavaa reissua. Oon ollut...

Share

Vaatepulmia

Ladataan...

Melkein olen menettänyt jo hermoni. Pyörin erinäisillä lastenvaate sivustoilla entistä epätoivoisempana. Kello käy, päivät kulkee ja aika käy vaan vähemmälle. Ou-mai-gaad, mikä paine.

Meillä on kesällä tulossa ainakin ylppärit ja yhdet häät juhlittavaksi. Itselleni olen molempiin juhliin löytänyt mekot, ihme, mutta mitä pukea lapselle? Ilmoista kun ei tiedä niin pitkää hihaa ja lahjetta vai lyhyttä paitaa ja...

Share

15 x lapsen suusta

Ladataan...

 

Mun mielestä kaikki lasten suusta -jutut on aina ihan älyttömän hauskoja ja ne tuo yleensä huononakin päivänä hymyn huulille. Tässäpä siis teille huumoripläjäys omista sutkautuksistani, joita olen lapsena viljellyt ainakin kuulemani mukaan ahkerasti - en nimittäin ollut hetkeäkään hiljaa.

 

* * *

...
Share

Taikametsä ja yhdeksän muuta oppia 5-vuotissynttäreiltä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tyttösen 5-v-kaverisynttärit naamiaisteemalla olivat eilen. Hänen suurin toiveensa oli saada Prinsessa Jasminen asu, joten mitä teki isi? Hankki asun ja mustan peruukin, ja väänsi vielä peruukkiin Jasminen tukkalaitetta muistuttavan kampauksenkin.

...

Share

Pages