Pitääkö lapsen vuoksi suostua kaikkeen vai onko lapsen tehtävä mukautua aikuisen elämään?

Ladataan...
topaasilapsi Sydän huokaa

Jotkut vanhemmat tulevat onnelliseksi lapsen ilosta ja riemusta, mutta kaikkia ei välttämättä kiinostakaan pätkän vertaa perhekahvilat ja puistot. Saako vanhemmat haluta omia juttuja ilman, että haukutaan tyrannimutsiksi? Helposti löytyy näitä ääripäitä perheistä missä toisissa lapset mukautuvat vanhempien elämään ja toisissa vanhemmat perustavat arkensa lapsen mukaan. Nämä sitten nostattavat tunteita toisissaan arvostelemalla toisen tapaa elää.
...

Krapula

Ladataan...

Vietimme juhannuksen sisätiloissa kuten varmaan joka saatanan suomalainen. Vettä tuli kaatamalla ja ulkona oli niin kylmä, ettei siellä olisi viitsinyt jumittaa edes lumiukko. Eksä tuli paikalle ja oli kaksi yötä meillä tytön riemuksi. 

Sillä välin kun iskä leikki likan kanssa, minä kiskoin viiniä. Onnistuin tällä kertaa jopa säilyttämään illuusion vain muutamasta lasista, vaikka niitä meni alas varmasti kymmenen päivän aikana. Järjestin meille piknikin lattialle, joten tuli syötyä...

Onnesta on vaikeampi kirjoittaa

Ladataan...
neila Aavistus sinusta

Olen kirjoittanut tätä blogia vuodesta 2014 asti. Se on ollut tärkeä osa elämääni jo pitkään. Nyt tuntuu siltä, että blogin nimi oli enne. Vaikka en silloin aloittaessani tiennytkään kohtaavani niin monta mutkaa matkan varrella. Vaikka jossain vaiheessa matkaa en enää jaksanutkaan uskoa omaan lapseen. Silti minulla oli aina aavistus hänestä. Aavistus meidän ihanasta pojasta, joka tekee jokaisesta päivästä paremman.

Tämä blogi on toiminut minulle terapiana vaikeimpina hetkinä. Se on...

Huolestunut...

Ladataan...

Heipä hei! Tämä on ensimmäinen blogi postaukseni IKINÄ.
Olen pienen Marja tytön äiti ja mieheni vaimo. Olen alkanut viime aikoina olla huolissaan mieheni uniongelmista ja omasta jaksamisesta lapsen ja kodinhoidon suhteen. Välillä nykyisin tuntuu että olen yksinhuoltajana vaikka meitä on kaksi aikuista.
Tänään aamulla heräsin klo 06.30 siihen kun tyttäreni itki keittiössä mieheni huutaessa hänelle. Ja pahin, hän antoi luunappeja tyttäreni sormille koska meidän 9kk tyttö repi...

Pages