Mitä äitiys on opettanut tähän mennessä

Ladataan...
carlab carla b

Koko ajan eletään jotain vaihetta. Kun ehdit juhlia yhtenä päivänä iloista ja hyvin nukkuvaa vauvaa, seuraava päivä vie jalat alta.

Vauvalla todella on monta eri itkua. Täytyy vain olla aikamoinen velho, että osaa tulkita niistä jokaista.

Pelkkä syöttäminen ja vaipanvaihto vie valtaosan ajasta.

Vaikka kuinka yrität lähteä ja ehtiä ajoissa sovittuun tapaamiseen,...

Share

Rattaiden kanssa Länsimetrossa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänään vien Länsimetro-nörtteilyni seuraavalle tasolle. Sen lisäksi, että vein tytön lauantaina huviajelulle Länsimetrolla, kävin nyt tutustumassa pojan kanssa jokaiseen uuteen asemaan tarkemmin, ja tutkimme, miten kätevää metrosta on liikkua rattaiden kanssa maan pinnalle ja takaisin. Tervetuloa siis mukaan tutkimusmatkalle!

...

Share

Kiintymyssuhde – menetetty iäksi

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Ai ai ai. Ei tässä voi muuta kuin enää odotella, milloin lapsonen tuo kotiin kuoliaaksi kiduttamansa marsun, kun olen hänet mennyt turmelemaan täysin empatiakyvyttömäksi pikku sadistiksi.

Niin se kuulkaa on, että minun ja lapsosen suhde on tunnekylmä, suorastaan kuollut. Ei ole minkäänlaista suhdetta! Ainakin jos on ...

Share

Viikonloppu x 6

Ladataan...
carlab carla b

 

Vähän joka suunnalta on viime aikoina kuulunut kehuja Runeberginkadun akupunktiosta ja viikkojen niskasäryn kanssa painineena päätin kokeilla, jos tästä olisi apua. Neulan upotessa vasempaan kämmenselkään, tuntui kun kipu olisi levinnyt räjähdysmäisesti koko käsivarteen. Nuku pieni hetki, sanoi kiinalainen nainen ja hymyili. En uskaltanut, käteen kun sattui jo...

Share

Taapero, kerrostalon hiljaisuus alkaa klo 22!

Ladataan...
tähtisumua tähtisumua

Voi hitto vieköön. Tiedättekö sen tunteen, kun on unohtanut tehdä jotain tosi oleellista?

Itse tajusin juuri, etten ole muistanut kertoa meidän 1,5-vuotiaalle, että kerrostalon hiljaisuus alkaa klo 22. Aion taatusti tehdä sen heti huomenna. Ehkä Myy ottaa onkeensa, ja lopettaa yöhuudot siihen. Tai huutaa edes vähän hiljempaa.

Meillä on huudettu nyt ainakin kuusi yötä...

Share

Meidän ensimmäiset kolme viikkoa

Ladataan...
Blueberries Petit Ange

Raskausaika tuntui musta menevän tosi hitaasti ihan alusta loppuun mutta nyt aika menee sitten todella nopeesti. Nyt ollaan tutustuttu kolmisen viikkoa pikkumiehen kanssa ja pientä rytmiä ollaan jo saatu. Vielä hän on niin pieni etten osaa sanoa tarkalleen millainen persoona hän on ja rytmikin voi muuttua milloin  tahansa. Mutta jotain asioita kuitenkin tästä meidän pojasta ja elämästä.

- Pojalla on kova imemisen tarve ja otettiin tutti nopeasti käyttöön. Etukäteen mietin etten tuttia...

Share

Ja sitten poikani sanoi, että...

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Lapsen kehityksessä on monia hauskoja vaiheita, mutta yksi hauskimmista on se, kun lapsi alkaa kommunikoida muutenkin kuin itkemällä.

Olemme jo usean kuukauden ajan ihastelleet, miten poika ymmärtää niin paljon asioita, ja hän esimerkiksi yllätti aiemmin syksyllä sillä, miten hän kävi etsimässä omat sukkansa keittiön lattialta, kun kyselimme: "Missä sukat on?"

Nyt olemme...

Share

Kuulumiset Espanjasta ja Italiasta

Ladataan...

¡Hola ja ciao!

Espanjan matka tehty ja Italian matka aloitettu. Espanjassa kohteemme Corralejo tarjosi aurinkoa ja upeat hiekkadyynit. Corralejo on myös mahtava surffauspaikka. Meidän porukalle siitä ei ollut erityisemmin hyötyä. Mutta lapset nauttivat kun saivat olla kerrankin koko päivän ulkona ja läiskytellä lasten altaassa. Meidän hotelli oli todella lapsiystävällinen ja sitä kaipasimmekin nyt kun lapset ovat pieniä. Iloiset lapset on yhtäkuin iloiset aikuiset.

Ehdimme...

Share

Vauvakuukaudet - Lokakuu

Ladataan...
carlab carla b

Samaa vauhtia kuin päivänvalo vaihtuu sysipimeään (kuinka masentavaa, että kuudelta tuntuu jo ihan keskiyöltä...) tuntuu aika kuluvan tässä uudessa roolissa. Lokakuusta ja sen mukanaan tuomista tunteista ja tapahtumista tuntuu olevan ikuisuus, tavallaan haikeaa, toisaalta helpottavaa.

Lokakuussa olen:

Ihmetellyt kuinka nopeasti vauvat kasvaa ja kehittyy. Vielä...

Share

Pitkän tauon jälkeen..

Ladataan...
Tähdenlento Pyrstötähti

Vihdoin sain aikaiseksi alkaa kirjoittamaan tännekkin todella pitkän ajan jälkeen . Syynä on ollut kipeä lapseni, josta ajattelinkin kirjoittaa tänne, että miten meillä on mennyt. 

Kipeällä tarkoitan juuri kipua, mutta en mitään sairautta tai muuta vakavaa. Kaikki sai alkunsa kun poikani sairasti, rokotuksista huolimatta, rota viiruksen. Sitä kesti noin 1,5 vk jona aikana jouduimme myös sairaalaan tiputukseen, poikani heikon kunnon vuoksi. No siitä parannuttua alkoi pikku hiljaa...

Share

Pages