Kiukkua ja puuroa

Ladataan...
AnnaKaissa Kaksin

Päätin nyt ottaa toisen kanavan käyttöön, ettei mun facebook täyty pelkästään vauva jutuista ja koska tiedän, ettei ne ihan kaikkia kiinnostakkaan.

En myöskään oo halunnut sinne avata asioita sen tarkemmin, enkä kirjoittaa ihan kaikkea mitä mieli tekisikin koska se on paikka ennemmin pintaraapaisuun, ei niinkään avautumiseen mielestäni.

Tarve ja halu olisi kuitenkin kirjoittaa ja kertoa meidän kuulumisia, täten niitä voi siis...

Share

Pikku riiviöni

Ladataan...

Viime kuukausina meidän pikku paaperoinen on ottanut ihan uuden vaihteen silmään. En tiedä onko 1-vuotiailla uhmaa mutta sillä minä tätä nimitän.

Otetaan tilanne jossa poika ei saisi tahtoaan läpi. Sitä huudon määrää! Jos ja kun en reagoi huutoon toteuttamalla pojan toiveen alkaa vaihe kaksi : poika nipistää. Nipistää muuten ihan mustelmalle asti ja katsoo niin kiukkusesti silmiin ja ihan näyttää kuin toinen haluaisikin satuttaa. No kiellät, lasket maahan ja annat...

Share

Maanataita

Ladataan...
OldMama Sydän kompassina

 

Viime viikolla oli kiirusta. Kaksi isoa lastani olivat mukana kun kävimme pari päivää Loviisassa ja keskiviikkona Wanhassa Porvoossa. Joka päivä satoi. Ihmeen sateinen kesä kyllä ollut, taitaa olla kolmas kesä putkeen, joka ei erityisesti lämpimillä päivillä ole meitä suomalaisia hemmotellut. Mutta minkäs teet: säät ovat mitä ovat, eikä niille mitään voi. 

Loviisassa...

Share

5 päivää Skidit Festareihin! (+lipputarjous)

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Yhteistyössä: Skidit Festarit ja Lasten PR

 

 

 

Skidit Festarit, yksi kesän odotetuimmista menoistamme (ja niistä harvoista suunnitelmistamme), täyttää pian Kaikupihan Kalliossa! Vaikka Frida ei ollut viime vuonna vielä vuottakaan...

Share

Kirjatermiitti

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Poikanen rakastaa kirjoja. Hän saattaa selailla niitä pitkät ajat sohvalla tai lattialla, ja toisinaan hän nousee myös ruokapöydän ääreen selailemaan sanoma- ja aikakauslehtiä.

Hänen rakkautensa on kuitenkin hyvin fyysistä. En tiedä, miten näin on edes päässyt tapahtumaan, mutta poika on onnistunut tuhoamaan lähes jokaisen paksulehtisen vauvakirjan, joka hänen siskoltaan jäi...

Share

Purjelaivoja ja byjamabileet

Ladataan...

Moi! Piti työstää kandia, mutta tieteellinen kirjoittaminen ja lähdeviitteet ei nyt uppoo - joten tulin kertoilemaan kuulumisia! Tähän viikonloppuun (eli kesäloman viimeiseen viikonloppuun, nyyh) sisältyi Tallship races Turussa, ystävien kanssa illastamista panimoravintolassa ja V:n ensimmäinen yökyläily kaverin luona - äidin kanssa tietenkin! Hurjaa kun pitää jo tässä iässä aloittaa yökyläily poikien luona, tulevaisuudessakin mennään sitten sillä ehdolla, että äiti tulee...

Share

Riskitekijä

Ladataan...
mamofonia Mamofoni

Nyt on Nyytti siinä iässä että kontataan, noustaan kaikkea mahdollista vasten seisomaan ja samaan tahtiin myös kolhitaan päätä. Välillä mietin kuinka paljon voi pikkusen pää ottaa kolhua vastaan. Oon pitänyt ajatusta konttauskypärästä ihan pöhkönä, mutta yhtäkkiä näen sen nerokkuuden. Kuitenkin oli pakko soveltaa jotain ennen kuin pääsee etsimään kypärää, niinpä tehtiin turbaani harsosta.

...

Share

Kesäviikonloppu

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Viikonloppuna uitiin meressä, hiekassa, altaassa ja laiturilla. Fridan uinti-into on niin hurja, että veteen hyppimistä piti hieman jo rajoittaa. Allu nautti lomastaan poikien reissulla ja me kesäpäivistä tyttöjen kesken. Aktiiviset päivät menoissa tiesi lyhyitä päiväunia rattaissa ja homma kostautuikin iltaisin yliväsyneen raivottaren kanssa. Toisaalta tällaisia kesäpäiviä ei ole tehty hukattaviksi sisätiloissa.

 

...

Share

Leikkipuistopäivä - Eli pitääkö lomalla tehdä jotain

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Olemme viettäneet kesälomaamme Helsingissä ilman sen kummempia suunnitelmia. Vaikka joitain toiveita on ollut, tarkoitus on ollut vain olla ja katsoa fiiliksen ja säiden mukaan, mitä tehdään.

Olen pohtinut samaa mitään tekemättömyyttä ja mitään suunnittelemattomuutta kuin Puutalobaby-...

Share

Pages