Kolhuinen kotiinpaluu...ja sitten taas menoksi

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Nää mun lomaltapaluut on aina jotenkin ihan jäätäviä, milloin iskee kaamea arkikankeus ja milloin sitten tän viikon kaltainen migreenikimara. Maanantaiaamuna oli oikein energinen, hyvin levännyt ja innostunut olo duuniin matkatessa, kunnes sitten iltapäivästä hedari hiipi kimppuun ja viikon ekat illat menikin henkihieverissä sängyssä (sikäli näppärä tää meikäläisen taudinkuva, että...

Share

On aika lähteä

Ladataan...
pöpelikössä Pöpelikössä

Pakkaan rojujani kolmannen kerran blogihistoriani aikana. Muutan neljänteen osoitteeseen.

Mainokset, näennäinen mielipidekysely ja mielipiteistä piittaamattomuus ovat niitä syitä mikä sai tämän(kin) naisen katselemaan muita maisemia. Mutta en lähde niistä enempää jauhamaan, keskustelu aiheen ympärillä...

Share

Mainosgate Lilyssä

Ladataan...

Lilyssä on käynnissä varsinainen myllerrys. En tiedä, miten paljon siitä on näkynyt niille lukijoille, jotka eivät bloggaa täällä, joten selitän hieman mistä on kyse.

Jokin aika sitten postausten keskelle alkoi ilmestyä mainoksia (sitä tuskin kukaan on voinut olla huomaamatta). Vähän sen jälkeen Lilyn toimitus julkaisi blogissaan postauksen, jossa he kertoivat kyseessä olevan viikon...

Share

SYKSYN +/-

Ladataan...
byrachel BY RACHEL

Kyllä se syksy vaan on täällä. Onnistuin vihdoin jättämään hyvästit rusketukselle, bikineille ja BBQlle, sekä hyväksymään tosiasian, että kylmyys ja pimeys tulee olemaan default setting seuraavan kuuden kuukauden ajan. Ensin mökötin vuodenajan vaihtumista vastaan, mutta asiaa pohtiessani onnistuin kuitenkin löytämään syksystä ihan kivojakin puolia. Tsekkaa alta!

Plussa...

Share

Vahinkoja sattuu

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Olimme viime viikonloppuna yötä E:n ja hänen miehensä luona Kangasalla. He ovat siis kummityttöni vanhemmat.

E omistaa superfancyn järkkärin ja on taitava kuvaaja. Mikä parasta, hän on perfektionisti kuvien suhteen. Hän on kuvannut häitä, koiranäyttelyjä ja ties mitä kaikkea. Tietysti bloggaajana halusin käyttää hyväksi kuvaajaystäväni taitoja (:DD). Sovimme, että E ottaisi minusta joitakin kuvia blogiin.

Meillä oli melko tiukka aikataulu lauantaina, koska E oli lupautunut (...

Share

Koska unelmista pitää luopua?

Ladataan...
ellaa's A dream come true

Veikkaan, että aika moni vastaisi suoralta kädeltä tähän kysymykseen, että ei koskaan. Ja niin myös itse ajattelen suurimman osan ajasta. Toisaalta kysymykseen saa ehkä hieman erilaisen kontrastin, jos sen muotoilee hieman vähemmän kärkkääseen muotoon "koska unelmat ovat muuttuneet joksikin muuksi" tai "koska unelmien toteuttamisesta on tullut taakka".

Jollakulla ei välttämättä koskaan. Mutta joillakin varmasti joskus. Mielestäni unelmat ovat hassuja...

Share

My Mad Fat Diary ja pre-kolmenkympin kriisi

Ladataan...

Te kaikki, jotka jäitte kaipaamaan Skamiin tyttö-Chrisin omaa kautta, nyt nassu kiinni Yle Areenaan ja My Mad Fat Diary pyörimään. Se voisi olla Chrisin tarina, jos Chris olisi elänyt Stamfordissa vuonna ysikuus. Eli ei oikeastaan, mutta Raen tarina on oikeastaan vielä koskettavampi ja hauskempi kuin Skam.

Olen ilmeisesti kevyesti...

Share

Pesu jää ostajalle

Ladataan...
Cherry1 All work, no play


Tägää mut.
Kuntouttava työntekijä eli "kuntoilija".
Pesu jää ostajalle.
Laita kaikki mahdolliset filtterit vaan.
Innovaatioseteli.
Resurssi merkityksessä ´työntekijä´.
Pyyhkäse vasemmalle.
Paina sydäntä.

Tässä lausahduksia tai termejä, jotka ovat viime aikoina ärsyttäneet ja...

Share

Nyt rehellisesti: Kuinka puhut lapsellesi?

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Olimme F:n kanssa viikko sitten sunnuntaina Sokoksella ruokakaupassa. Ohitsemme käveli äiti ja arviolta kolmevuotias lapsi. Lapsi halusi mennä hissiin, äiti liukuportaisiin. Tilanteesta tuli vääntö, joka loppui siihen, että äiti huusi lapselleen ”sä olet sitten tyhmä”. F katsoi minua järkyttyneenä. Kysyi, kuulinko, mitä oli juuri tapahtunut.

Meidän kodista ei ääntä puutu. Ja asioista...

Share

Mä vaan juoksen

Ladataan...

Juoksen - juoksu on terapeuttini ja kuuntelijani, pääni tyhjentäjä, mieleni ja sieluni voimauttaja.

Silti tällä hetkellä tuntuu olevan tosi vaikea kirjoittaa juoksemisesta... Perheemme on joutunut ja joutuu edelleen niin koville lapsen sairauden vuoksi, että kaikki muu tuntuu ylimääräiseltä, liian raskaalta. Blogini aihe on juokseminen, siihen liittyvä treenaaminen ja elämä. Juoksu ja juokseminen on edelleenkin äärimmäisen tärkeä henkireikä elämän haasteiden ja murheiden keskellä,...

Share

Pages