Antakaa minun nukkua! Pitkään!

Ladataan...
FFFifi Fitness Führer

Menikö uni - valverytmisi sekaisin kesäaikaan siirtymisestä? Oletko ollut aamulla väsyneempi? Et ole ainoa!

Itsehän olin ensin Italiassa - tunti taaksepäin - ja palattuani Suomeen kännykkäni siirsi minut, ei pelkästään takaisin Suomen aikaan vaan suoraan kesäaikaan. Tämä selvisi minulle vasta ollessani tippa linssissä Länsisatamassa, maaniteltuani koko taksimatkan kuskia ajamaan kovempaa (ehdin, olinhan tunnin etuajassa). Ensin aika kohdilleen - ja sitten siirryttiinkin saman tien...

Share

Kaksi vuotta sitten

Ladataan...
stella maria mamselli

Muistan yhden hetken, päivälleen kaksi vuotta sitten.

Kampin seutuliikenteen terminaalissa. 

Istuin penkillä ananas sylissäni ja auringolasit silmilläni, vaikka päivä oli harmaa ja Kampin sisätilat vieläkin harmaammat. Bussit tulivat ja menivät ja  kauppakeskuksen häly muodostui korvissani täydeksi mössöksi. En muista kuinka kauan siinä...

Share

Epäonnistumisesta

Ladataan...
sanniss Sanni S.

Long time no see. Mutta täällä taas. Iski kauhea tarve päästä kirjoittamaan ajatuksia auki, joten täältä pesee.

Suoraan asiaan. Inhoan ja pelkään epäonnistumista yli kaiken. Tiedostan sen, että epäonnistuminen aina välillä on ihan väistämätöntä meille kaikille ja tiedostan myös sen, että epäonnistumiset kasvattavat meitä ihmisenä ja vievät aina joka tapauksessa meitä eteenpäin. En voi silti sietää epäonnistumisen tunnetta. Sitä pettymyksen ja häpeän määrää.

Itse asiassa on ihan...

Share

Elämä ei ole vain selviytymistä

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Never stop fighting for a good life, kirjoitti Yoga Girl Instagramissa muutama päivä sitten. Jokainen ansaitsee hyvän elämän ja tarvitsee muutakin kuin selviytymistä ja pinnalla pysyttelemistä. The only way through is up.

Osui ja upposi.

Olen aika pitkään, oikeastaan koko talven, elänyt...

Share

Täällä taas

Ladataan...

Hei kaverit, pahoittelut kun täällä on ollut niin hiljaista! Olin koko maaliskuun alun sitkeässä kuumeessa ja poskiontelotulehduksessa. Mitä pidempään tauti kesti, sitä vähemmän olin inspiroitunut yhtään mistään (paitsi Gilmoren tyttöjen tapittamisesta tietokoneen ruudulta) – ja kirjoittelut jäivät.

Vahvojen astmalääkkeiden avulla pääsin vihdoin taudista eroon. Onneksi,...

Share

Väriterapiaa ja hieman muutakin.

Ladataan...

Kamalan hammaslääkäri käynnin jälkeen hellin itseäni väriterapialla ja hieman yrteilläkin. Laitoin smoothieenkin kunnon palasen inkivääriä. En hakenut antibiootti kuuria vielä, mutta kai se on jossain vaiheessa pakko. Jos olisi ylimääräistä rahaa niin sijoittaisin sen varmaan biohammaslääkäriin. Niin paljon pattiin nämä...

Share

Päivän biisivinkki: The Wrecking Queensin Pigeons

Ladataan...
Maiski 40 hours and counting

Oma arkeni on ollut viimeiset pari viikkoa pelkkää juoksemista eri paikkojen välillä. Nyt kuitenkin päivän biisivinkki kaiken kiireen keskeltä, The Wrecking Queens -yhtyeen juuri julkaistu, kasarisoundeilla maustettu Pigeons-niminen balladi. Auttaa ainakin minua hengähtämään hetken.

...

Share

Tänään lähetetty: 62 viestiä

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Tänään olen lähettänyt:

- 53 vikellykseen liittyvää tekstiviestiä. Lukuun sisältyy pari yksittäistä viestinvaihtoa ja kaksi isolle vastaanottajajoukolle lähetettyä massatekstaria tulevista vikellysasioista. Lukuun ei sisälly sitä, että esimerkiksi 30 vastaanottajalle lähettämäni tekstari oli puhelimen mukaan viisi viestiä pitkä.

- 8 vikellykseen liittyvää Whatsapp-viestiä....

Share

Pages