Summer Bucketlist

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Kesä on kohta täällä tai jopa osittain jo täällä, eilenkin oli komea päivä ja lämpöä riitti. Onnistuin polttamaan itseni iloisesti. No sen siitä saa, kun unohti aurinkorasvan vaikka tiesi viettävänsä aikaa ulkona.

Kesällä tuntuu aina riittävän tekemistä niin ulkosalla kuin sisätiloissakin, mutta pääasiassa ulkona...

Share

Pihtari vai horo eli pari sanaa seksistä

Ladataan...
Lumos VALOA

Edellistä blogia seuranneet saattavat muistaa kipuiluni suhteessa seksiin, seksuaalisuuteen, sen harjoittamiseen ja vallalla oleviin normeihin. Kipuilut on kipuiltu ja oma paikka ja arvot hiljalleen löydetty ja hyväksytty. Sehän ei tietenkään tarkoita, että muille asia olisi näin ja sitä tämä teksti käsitteleekin.

 

Seksielämän kannalta oli hullun iso muutos jäädä yksin. Ja olihan se muutenkin, en koskaan ajatellut, että minun...

Share

puistoihailua (ja turismi-inhoa) Valenciassa

Ladataan...
ginty gg and the moon

Huvittaa, kuinka viime postauksessa mainitsin yhdeksi varmaksi matkakohteeksi Granadan, mutta reilistä tulikin heti spontaanisempi, kun junaliput kaupunkiin olivat loppuunmyyty. Olimme varanneet paikat Madridin yöjunasta, mutta en katsonut lainkaan tarpeelliseksi varata jatkojunia (vaikka J vähän vihjasi, että kannattaisi). Kun reilasin yksin viisi vuotta sitten en varannut kertaakaan lippuja etukäteen, mutta meno Espanjassa on kyllä aivan toinen. Lipputiskillä katsoimme karttaa ja päätimme...

Share

Muistivihko-haaste: Huomioita päivästä

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Ota päiväksi muistivihko mukaan. Kirjioia sinne kaikkea mitä mieleen juolahtaa ilman filtteriä ja sen tarkemmin ajattelematta yhtikäs mitään. Itse otin haasteen vastaan ja toteutin sen eilen. 


herättyäni en osannut päättää juoksenko tunnin vai kolme...

Share

guilty

Ladataan...
ai japa-japa-jaa

are you guilty

for feeling something

guilty for thinking

things you wish you didnt

guilty for being unhappy

when everythings ok

guilty for dreaming

of a different life

guilty for wanting so much

and not making an effort

guilty for loving someone

and not saying it outloud

Share

Parhaassa seurassa

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Tarkoitus oli lähteä reissuun koko perheen voimin, mutta lopulta päädyimmekin toiseen ratkaisuun. Mies jäi nuorimmaisen kanssa kotiin ja minä ja herra T lähdimme Turkuun lomailemaan, tutustumaan tulevaan kotikaupunkiimme ja katsomaan muutamaa asuntoa. 

Siitä on jo pitkään, kun olemme viimeksi saaneet viettää...

Share

Miten trampoliinilla saa hyppiä? - ja muita tärkeitä yleisiä sääntöjä

Ladataan...

Siis ihan oikeesti! Luen netistä suomalaisia otsikoita. Juu, edellisestä postauksesta huolimatta, yritän someilla ja pysyä kuvioissa, mutta ajatus karkaa. Olen hämmentynyt, mistä kaikesta kirjoitetaan tai pikemminkin...

Share

Kesämuistoja menneiltä vuosilta

Ladataan...

Mietin usein, minkä takia jotkut tilanteet piirtyvät muistiimme niin tarkasti? Jotkut kummallisetkin hetket jäävät kummittelemaan ajatuksiimme, ja lopulta emme enää tiedä kuinka suuri osa muistosta on sitä, mitä itselleen on kertonut ja kuinka suuri osa on totta?

Kun muistelen elämäni kesiä, on mieleen jäänyt ihan kummallisiakin asioita. Jaan nyt muutamia kesämuistoja viimeisten...

Share

Pages