Omistautumisesta

Ladataan...

Olen lähiaikoina vasta oppinut, mikä ero on kiinnostuksen ja omistautumisen välillä. On helppo innostua uusista jutuista ja olla kiinnostunut oppimaan lisää erilaisista asioista silloin, kun se itselleen parhaiten sopii. Lenkille on kiva lähteä, kun aurinko paistaa ja sadeilmalla on kiva jäädä kotiin harjoittelemaan vieraan kielen sanastoa tai uuden instrumentin soittoa....

Share

Huolestuttavimmat lisäravinteet top 3

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Normaalit naiset viihdyttävät itseään verkon vaatekaupoissa, minä selaan lisäravinnepuoteja. En välttämättä ostohousut jalassa vaan siksi koska maailma näyttäytyy niissä äärimmäisen outona. 

 

Lisäravinnekauppojen selaamisesta seuraa oudon ilahduttavia reaktioita: Mikä ihme tämä on?...

Share

Päästä rohkeasti irti

Ladataan...

Kun muistelen hetkiä, jolloin olen miettinyt lähes ääneen rakastavani elämää, tajuan, että ne ovat olleet hetkiä jolloin olen päästänyt jostain irti. 

Eräänä villinä kesänä benjiköydestä pää alaspäin roikkuessani mietin sitä muutaman viinilasin ottaneena. Samoin eräänä talvisena perjantaina tanskalaista naulakkoa uuteen kotiin kantaessani. Just silloin aivan erityisesti...

Share

Avokadoleipä

Ladataan...
Lotta E Lempiruoka

Vietin Lounan kanssa ensimmäistä kertaa viikonloppua kaksin. Ei paljon tuossa säässä kodin seiniä katseltu. Lauantaina poistuttiin kotoa kymmeneltä ja palattiin illalla seiskan aikaan. Siihen väliin mahtui Ravintolapäivää, Mattolaituria ja...

Share

Parasta ikinä

Ladataan...
Kahvittelija Kahvia, kiitos!

Karuselli-blogissa puhuttiin taannoin vanhemmuuden mukanaan tuomasta onnellisuudesta. Pysähdyin hetkeksi oikein miettimään sitä onnen, rakkauden ja ilon määrää, jota elämässäni on ollut aivan ylitsepursuavasti siitä lähtien, kun äidiksi tulin kesäkuussa 2012. Tajusin, että kirjoitan useammin niistä arjen raskaammista puolista kuin siitä onnesta, jonka olen lasteni myötä ihan uudella tavalla saanut. Mutta nyt...

Share

Erittäin kiireinen kaupunkilainen

Ladataan...
hai haihou

Olen siinä mielessä varmaan ihan kelpo arjen pyörittäjä, koska harvoin kärsin siitä, että pyykit jäisi pyykkäämättä tai että ruokana olisi noutoruokaa viikon verran. Tämä pyykki-tiski-ruoka -tsemppaus kuitenkin tekee sen, että auttamatta mun elämästä tippuu muutama asia pois. Mun on nimittäin ihan perhanan vaikea saada aikaiseksi seuraavia asioita:

Kulmien...

Share

Miksi en osaa otsikoida?

Ladataan...
lottatuominen kihara

   Miksi kaikki käyttävät nykyään sanaa syvällinen? Siitä tulee pinnallisin sana ikinä. En tahdo käyttää sitä edes postauskategoriana.

   Miksi hain kesätöihin sovelluspalveluiden kehittäjälle, kun en edes osaa koodata?

   Pitäisikö mun laittaa poliisiauton vilkkuvalo päähän ysigaalassa, jossa kaikki muut paitsi mä tulevat käyskentelemään korkkareissa? Ihan vaan ettei ne tallois mua.

    Miksi en osaa otsikoida?

Siinä pari viime päivien aavistuksen...

Share

Vähän itkemisestä

Ladataan...
Pinja Rautio Pinjada

Vähän itkemisestä

En mielelläni diagnosoi itseäni millään lailla, mutta on pakko myöntää että jonkin sortin yliherkkyysleiman varmaan saisin helposti. Silmäni vettyvät kokoajan ja kaikesta. Muutama esimerkki viimeisen tunnin sisään:

-lapsi tarhaan. Tarhatädit, nuo arjen pelastajat. Haluisin aina halata, mutta eihän se sovi(aina). Kevätjuhlat, aivan murhaa.En pysty, en kykene. Tuijottelen kengänkärkiä ripsarit poskilla.

-Autoradiossa kaunis kappale, jossa tietty sointu....

Share

SEKASIN

Ladataan...
Kiti Katso tarkemmin

 

 

En sovi tänne. En sovi mihinkään. En osaa puhua, sanat putoilevat väärässä järjestyksessä tai katoavat kokonaan. Pelkään katsoa ihmisiä silmiin, olen aina näkevinäni niissä ihmettelyä tai pilkkaa. En hallitse ilmeitäni, liikkeitäni. En hallitse itseäni.

Sydän muljahtelee, hengitys kulkee huonosti. Aamulla en haluaisi nousta,...

Share

Pages