Teen 30 asiaa joka viikko

Ladataan...
Ilse Siinä kaikki

Oletko koskaan laskenut, montaako eri tekemistä puuhaat joka viikko? Satunnaisia irtopuuhia ei lasketa, vain toistuvat aktiviteetit. Minä laskin, ja niitä on yhteensä 30.

Mieheni (Pitäisiköhän hänelle keksiä jokin alias?) mielestä kolmekymmentä eri asiaa on paljon ja todella hardcore tyypin pitäisi karsia siitäkin vielä, kunnes jäljellä olisi vain muutama olennainen tekeminen. Omasta mielestäni taas kolmekymmentä kuulostaa kovin vähäiseltä määrältä. Ehkä tässä kohdassa olisi hyvä...

Share

Sä oot poissa

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

 

"My love, leave yourself behind, beat inside me, leave you blind, my love, you have found peace, you were search for relief"

 

Viime kesänä juotiin punaviiniä mun entisessä kodissani Hyväntoivonkadulla. Tulit suoraan töistä ihan hikisenä mun luo pakettiautolla, sulla oli takana taas pitkä työpäivä. Harmittelit ettei...

Share

Tee se mikä täytyy tehdä

Ladataan...
kaisaminni The Good Morning

En tiedä onko miten laitonta julkaista sydäntalvikuvia neljä päivää ennen vappua, mutta teen sen, jotteivat nämä lapin reissun kuvat jäisi roikkumaan juhannukseen asti. Tämän jälkeen Kaisa päivittää kuvavarastonsa keväisempään.

...

Share

Onnellinen joka päivä

Ladataan...
sanneve Sanni Eveliina

Asetin tänään itselleni uuden tavoitteen: olla onnellinen aina, joka päivä. Silläkin hetkellä, kun maailma kaatuu päälle ja mikään ei tunnu onnistuvan. Ja kun olen näin päättänyt, löydän myös keinot lisätä onnellisuuttani heikollakin hetkellä. Ei ole olemassa hetkeä, jolloin minun tarvitsisi olla onneton.

Olen luonteeltani melko äkkipikainen ja tunnistan toisinaan itsessäni haasteen...

Share

Muutama ajatus anonyymiydestä

Ladataan...
kks Kaikesta kyllä selviää

 

Olen kertonut tästä blogista muutamille läheisilleni. Kenellekään muulle en ole edes vihjaissut asiasta. Osa läheisistäni on kysynyt, saisivatko he kertoa tästä tutuilleen, mutta olen joka kerta toppuutellut ja kieltänyt ainakin toistaiseksi. He ovat myös sitä mieltä, että voisin aivan hyvin kirjoittaa tätä nimelläni. Olen...

Share

Tämän hetken sarjavinkit

Ladataan...
sanninokikuru Sanni Nokikuru

Viimeisen viikon sisällä ei todellakaan ole ollut turhaa luppoaikaa sarjojen katsomiselle (anteeksi myös blogi -hiljaisuus), mutta aina silloin kun on, nautin siitä täpöllä! Tässä siis vähän omia vinkkejä viime aikojen lemppareille!
 

AREENA

HasBeen...

Share

Voimauttava valokuvaus

Ladataan...
Millie's Randomilla

 

Minut raahattiin masentuneena voimauttavaan valokuvaukseen vuosia sitten. Nyt olen ottanut aamuselfie'itä. Olenko oppinut jotain vuosien varrella? 

 

"Laiskana ihmisenä muutenkin käytän mieluummin sen 17-42 lihasta hymyyn kuin sen 72 (?), jota tarvitaan vihaisen ilmeen luomiseen. Ihmekään, kun stressipallot ovat koko ajan niin väsyneitä."

 

Lue uusin postaus:

 

...

Share

Seksi loppui synnytykseen

Ladataan...

Helsingin Sanomien artikkeli seksittömistä parisuhteista osui ja upposi, sillä aikanaan minä olin se, joka lakkasi avioliitossa haluamasta seksiä. Tuntuu jopa uskomattomalta, että kuinka minä, nymfomaaninen exhibitionisti, olen voinut kärsiä vakavasta vuosia jatkuneesta haluttomuudesta, josta olen vasta hiljattain toipunut.

(Artikkeliin tästä: http://www.hs.fi/elama/art-2000005654465.html)

...
Share

Kaksi sutta - kumpaa ruokit?

Ladataan...

Reissun päällä tulee usein pohdiskeltua kaikenlaista ja tarkasteltua ihanneminän jatämän hetkisen minän kohtaamista.

Ovatko ne yksi ja sama asia, aika lähellä toisiaan vai hyvin hyvin etäälle toisistaan ajautuneet? 

Siinä mielenmaisemaani tarkastellessa ponnahti muistin syövereistä päähäni tämä upea...

Share

Pages