Uusia alkuja.

Ladataan...

Koska viimeksi sinä aloitit jotain alusta?
 

Se on melko voimaannuttavakin tunne.
Että voi vain aloittaa alusta, palata lähtöpisteeseen.
Koska se onni ja mahdollisuushan meille on suotu ja kukin meistä voi tehdä päätöksen A:han palaamisesta.
Onko sinun mielestä tosiasiassa koskaan liian myöhäistä aloittaa alusta?

Minä aloitin tänään jotain alusta.
Nimittäin tämän.
Monen osatekijän summana hautasin vastikään aiemman...

Share

Rattaiden kanssa Länsimetrossa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänään vien Länsimetro-nörtteilyni seuraavalle tasolle. Sen lisäksi, että vein tytön lauantaina huviajelulle Länsimetrolla, kävin nyt tutustumassa pojan kanssa jokaiseen uuteen asemaan tarkemmin, ja tutkimme, miten kätevää metrosta on liikkua rattaiden kanssa maan pinnalle ja takaisin. Tervetuloa siis mukaan tutkimusmatkalle!

...

Share

Syyslomalaisen mietteitä

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Maistuuko laku anikselta vai anis lakulta? Vai maistuvatko ne molemmat sittenkin fenkolilta?

Onko sängyn pehmeys päikkäriaikaan tunne vai vuodevaatteiden ominaisuus?

Oliko Nyytin krrra (kirja) sana tarkoitettu vai vahinko? Ja voiko oikeasti kuulla omiaan, jos kovasti jotain sanomista odottaa?

Kumman syön ainojätskistä ensin -suklaakastikkeen vai vadelman?

Onko kuunteleminen sama kuin...

Share

You can have anything, but you can't have everything

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Viime aikoina blogimaailmassa on ollut taas monia todella hyviä postauksia, jotka ovat inspiroineet ja pistäneet miettimään asioita. Juliaihminen kirjoitti hyvin kateudesta ja Homevialaura-blogissa Laura taas pihistämisestä ja panostamisesta sekä siitä, kuinka bloggareilla on kulutuskeskeisessä...

Share

KUN PISARASTA MUODOSTUU PIENI PURO

Ladataan...

Ihanaa alkavaa viikkoa! Tämä on nyt viimein se postaus jonka piti nähdä päivänvalo jo kuluneen viikon sunnuntaina, mutta jonka julkaisu vääjämättä venyi aina tähän päivään saakka. Aiheena on siis luomani reilu viikon kestänyt HESY-keräys kierrätyshengessä. Syy siihen miksi julkaisen tämän vasta nyt, ei ole suinkaan motivaation puute vaan niinkin simppeli selitys kuin puhdas kiire. Puolitoista viikkoa meidän residenssissä on vallannut jonkinasteinen kaaos, sekä hektisyys tavalla tai toisella...

Share

Postaus jossa kirjoittaja horisee ajasta vaikka hänen pitäisi käyttää aikaansa ihan muuhun

Ladataan...

Torstaina alkavat Sukupuolentutkimuksen päivät Jyväskylässä. Minulla on siellä oma esitys työryhmässä eli noin vartin mittainen puheenvuoro jostakin pienestä vinkkelistä omaan tutkimukseen. Päivien teema liittyy aikaan, ja niinpä olenkin nyt miettinyt aikaa monelta kantilta. Tuntuu, että jotenkin ajan riittämiseen, käyttämiseen ja loppumiseen sekä vapauteen liittyvät kysymykset ovat koko bloggaamishomman ja tietysti etenkin työn ja perheen yhdistämisen ytimessä. Taustalla on myös...

Share

Miten menee yrittäjänä?

Ladataan...
sonjahannus Urban Zen

Kuulen tätä kysymystä paljon tällä hetkellä ja ei siinä mitään, puhunkin ehkä mieluiten juuri joogasta ja yrittäjyydestä. En tosin 24/7 eli muutkin topicit ovat vaihtelun vuoksi tervetulleita :D.

Tosi hyvin on homma alkanut, kiitos kysymästä.

 

 

Vaikka jokainen tunti ei ole ruusuilla tanssimista ja epätoivon hetkiä on iskenyt, niin lähes aina iltaan...

Share

Kuinka pysyä rauhallisena, kun lapsi raivoaa?

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

​Sanon sen ääneen. Lapsen tunteita on joskus todella vaikea ottaa vastaan.

Frida juoksee karkuun tai levittelee lähtöön pakatut tavarat juuri, kun pitäisi olla jo menossa. Hän puree, repii ja potkii raivoisasti tunteidensa vallassa. Joskus jopa hämmentyessään. Kiire ja aikataulut, ulkopuolelta tuleva paine haastaa omien tunteiden hallintaa. Ja kenelläpä ei joskus olisi kiire.

Paitsi lapsella.

...

Share

Saako ulkomaalainen valittaa asuinmaastaan?

Ladataan...
annabanna Yks suomalainen vaan!

Ulkomaille muuttaessa kaikki on uutta ja lumoavaa, mutta arki pläjähtää päin pläsiä myös kivoimmassa paratiisikohteessa (ja Baotou on aika kaukana siitä). Honeymoon todellakin päättyy, kun on käynyt läpi ruokamyrkytyksen, rikkinäisen pesukoneen, internet -ongelmat, jäätävän kylmän asunnon ja jatkuvan säätämisen. Olen kulttuuriin sopeutumisen taantumisvaiheessa, kun kaikki isäntämaan kulttuurissa tuntuu paskalta ja haluan vaan katsoa länkkärisarjoja, syödä länkkäriruokaa ja olla vain...

Share

AMA-gaalan pukuloistoa

Ladataan...

Boom boom ja vielä kerran BOOM! Musiikkialan superstarat juhlivat American Music Awards-gaalassa toinen toistaan upeammassa asussa.

Tunnetusti minä ahmin heti aamusta pukuloistoa kiduksiini (ja puhelimeni kuvakansioon) ja tässä parhaat palat olkaa hyvä.

...

Share

Pages