kiihkon sijasta

Ladataan...
inevitable inevitable

 

istun tässä parisuhteessa koska tahdon 

asun tässä rakkaudessa koska haluan

olen hänen koska olen niin päättänyt 

 

valitsen päättymättömän onnen

kiihkon sijasta muuten 

olisin jos matkaasi lähtenyt

 

-051216

Share

Jos voisin, niin heti lähtisin

Ladataan...
Naislaif Naislaif

Astuisin epäröimättä junaan. Juna kuljettaisi minut halki tavanomaisen maiseman kohti epätavallista tulevaisuutta. Kulkuvälineenä voisi olla myös lohikäärme, uljas ratsu tai purjelaiva. Olisin sankari tai hyljekisitty, väärin ymmärretty parka, jolla kuitenkin olisi merkittävä osa suuremmassa kuvassa. Ystäviäni olisivat puolituiset, näkymättömät, suuret tai jopa valtavat peikot....

Share

Opiskelija -tyypit

Ladataan...

Oon nyt hyvät kolme-neljä kuukautta opiskellu yliopistossa, ja nähny millasta se meininki on siellä. Siitä viisastuneena koen olevani täysin pätevä jakamaan opiskelijat näihin eri luokkiin.

1. Fiksut

      Nää on ne jotka vaan loistaa joka asiassa. En tiiä onko opiskelun määräällä osuutta asiaan, mutta ihan sama mikä on kysymys, tehtävä tai aihe, fiksut tietää siitä kaiken ennen ku opettaja on avannu suutakaan. Fiksujen muistiinpanot on aina jo ennen tuntia tehty ja sit ne vaan...

Share

99-vuotiaassa Suomessa tissit ovat natseja suurempi puheenaihe

Ladataan...

Kirjailija Jari Tervo totesi eilen Ylen haastattelussa, ettei olisi koskaan uskonut joutuvansa kysymään Suomessa poliisilta, ovatko natsit olleet rauhallisia. Enpä olisi minäkään uskonut.

Sitä vähemmän olisin uskonut, että tällaisessa yhteiskunnallisessa tilanteessa Hesarin nettisivujen luetuin artikkeli ja valtaosa itsenäisyyspäivään liittyvästä somekeskustelusta käsittelee sitä, että jollain Linnan vieraalla näkyi nänni läpi puvusta.

Aamulehti ehti jo...

Share

Arjen pieniä iloja

Ladataan...
Pikkuvaimo Pikkuvaimo

Sairaspäivä kotona. 

Ihan kamalaa, sairastaminen on kamalaa. Ihmiselle, jolla on tarve tehdä jotakin koko ajan, pysähtyminen on kamalaa. Olen tullut tulokseen että joskus toisinaan, sairastelu (epämääräinen lämpöily ja voimattomuus) on mun kehon merkki stressistä. Jotta nyt pitää hidastaa. Ja sittenhän sitä hidastetaan, vastentahtoisesti ja pakolla. Mutta sohvanpohjalla maatessaan oppii taas arvostamaan elämän pieniä iloja. Alla lista, siitä mitä oivalsin.

1. On ihanaa, kun...

Share

5 lahjaa, jotka eivät maksa mitään

Ladataan...
Toimitus Toimitus


Mitä antaa lahjaksi, jos lompakko on tyhjä tai joulun krääsävuori ahdistaa? Tässä viisi vinkkiä, jotka säästävät luontoa, rahaa sekä hermoja.
 

1)      Anna lahjaksi aikaasi

Onko ystäväpiirissäsi tai perheessäsi lapsiperheitä, tai muuten kiireisessä elämäntilanteessa olevia ihmisiä? Onko joku ystävistäsi...

Share

Hetkistä koostuva elämä

Ladataan...
Pax Liikehdintää

Nämä aamuhetket ovat valloittavan petollisia. Päivä valkenee hiljalleen, ehdin syödä aamupalaa rauhassa, selailla blogeja, miettiä omia aiheita, olla onnellinen hänestä, jonka selän takaa hetki sitten nousin ja tuhinasta, joka kuului toiselta puolelta sänkyä. Näissä on onnea, jollaista en ole uskaltanut aiemmin kokea. Tuntuu että kaikki on mahdollista.

Aika paljon onkin. Mutta näinä päivinä minä uuvun helposti iltaan mennessä. Vauva nukkuu yleensä ainakin yhdet pidemmät päiväunet,...

Share

Kun kaikki muut menee naimisiin, saa lapsia..

Ladataan...

Jep, se tunne. Useimmat tietää sen tunteen, kun muut menee naimisiin, kihloihin, saa lapsia tai ostaa asuntoja. Ja ite mietit, että mihin lähtis reissuun :D Mutta mikä sen tunteen tekee? Kyse ole kateudesta, koska olet oikeasti onnellinen ystäväsi puolesta. Totta kai haluat ystävällesi parasta ja olet iloinen hänen puolestaan. Mikä sen tunteen siis tekee?

...

Share

Pages