Minä ja merimies

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Kirjoitin toissaviikolla unelmien toteutumisesta.

Jaoin samalla myös purjehdushaaveeni ja uhittelin Instagramissa tulevani vielä naispuoliseksi pahispiraatiksi, joka matkustaa minne haluaa.

Lupasin odottaa haaveen toteutumista vaikka kymmenen vuotta – kunhan se tapahtuisi omalla painollaan, purjehduskurssille ilmoittautumatta.

...

Share

Festarimummon muistelut

Ladataan...

Huokaus. Oon seurannut mun Facebookin ja Instan feediä huokaillen kateudesta. Ruisrock, kuinka mä sua kaipaankaan! Nää ilmatkin vielä!

Mäkin kävin joskus festareilla, nukuin teltassa, en nähnyt ainuttakaan bändiä koko viikonloppuna paitsi sen yhden, jonka jälkeen oltiin aivan mustelmilla ja likaisia, palelin liian vähissä vaatteissa, muistin et ainiin, aurinkorasva ois ollu kova juttu, hävitin kengän Slipknotin pittiin. Hehe, good times. Mulla oli ruissiputki vuosina 07-10....

Share

Kate Mossin Lila-tytär kertoo: Äiti on nolo tyyppi!

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Ei auta, vaikka olisit maailman menestynein supermalli. Jälkikasvullesi olet todennäköisesti silti vain se nolo ja tavallinen äiti. Tätä mieltä tuntuu olevan ainakin Kate Mossin 12-vuotias Lila-tytär, joka avautui taannoin kuuluisasta äidistään sosiaalisen median syövereissä, kertoo...

Share

Aamulenkki merilinjalla

Ladataan...
HelenaHjelt Tätä mietin

Vitsi, et oli upeeta! Oletteko milloinkaan kävelleet pengertietä Tiutiseen? On täällä ienot maisemat - ja ihan kaikkien ulottuvilla kävellen, polkien, tai sitten omalla autolla tai bussilla. Lapsuudessani saaresta  ei niin vain päässytkään pois, paitsi tietenkin veneellä tai tuurimoottorilla sulan veden aikana. Jos jollakulla oli henkilöauto, piti se jättää Hallaan parkkiin.

Saha-alueen läpi ei saanut ajaa ilman erillistä kulkulupaa, joka piti erikseen anoa Hallan palopäälliköltä....

Share

Time is running out!

Ladataan...

Pökerryttävä perjantai,

niin paljon kerrottavaa, niin vähän aikaa! Niin paljon kerrottavaa, niin hidas netti! Niin paljon kerrottavaa, niin juminen läppäri! Niin paljon koettavaa, että koen nyt ja kirjoitan muistelmia sitten kun on niiden aika!

Ps. Billie peed in my bed.

...

Share

Meikkipää

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Jos joku on viime päivinä aiheuttanut perheessämme huvitusta, niin L'Oréalin Makeup Genius -applikaatio puhelimessa. Jos et tiedä mistä on kyse, niin se on sovellus, joka piirtää kännykkäkameraan katsovan ihmisen kasvoille hämmentävän aidon oloiset meikit, jotka pysyvät oikeissa paikoissaan, vaikka silmiä räpyttelisi tai suuta aukoisi.

Tarkoitus on tietysti kokeilla erilaisi lookkeja, ja voinkin onnitella L'Oréalia loistavasta viraalisesta markkinointi-ilmiöstä, sillä niin...

Share

Taiteilijan omakuva voitaikinan kanssa

Ladataan...

Puhutteko ruokaa, hyvä neiti? Aion nimittäin seuraavaksi kuvata elämäntilanteeni käyttäen jääkaapin antimia.

Elämäntilanne: mutustan jäistä voitaikinalevyä, jonka päälle olen ripotellut sokeria.

(Tästä ei millään taida saada hienoa ruokakuvaa Instagramiin. Siitä puheen ollen: menin Instagramiin niin nyt voin olla hiljaa monessa eri mediassa.)

...
Share

Ensihetki

Ladataan...
Krista L krista el

 

 

Lähteminen on minulle aina vaikeaa. Suunnittelu tuntuu ihanalta ja kaipaan pois jatkuvasti, mutta kun lähdön hetki koittaa, pala nousee kurkkuun ja mitään on vaikea jättää taakseen edes pienen hetken ajaksi.

Ihaninta on kuitenkin se, kun sitten rohkaistuu, jättää yhden paikan taakseen ja seurailee junan ikkunasta maiseman muutosta. Ratikoista...

Share

Seksitreffeistä ja lasten päivähoidosta – Viikon luetuimpia juttuja Lilyssä

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Nämä huippujutut nousivat tällä viikolla luetuimpien listalle. Sivistä itseäsi ja tutustu viikon kuumiin puheenaiheisiin:

Oma moraalikäsitys voi muuttua
”Minkälainen vaimo sopii seksitreffejä pelkän muutaman viikon internet-tuttavuuden jälkeen?” CougarWoman kysyy – ja vastaa. Lue...

Share

Pages