Merkki korkeammilta voimilta

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

http://iwantyourstyle.com/wp-content/uploads/2014/01/quote_diary_-_god_has_better_plans_for_you-scaled500.jpgw400h286.jpg

Sovin itselleni treffit. Mukava tyyppi, matkustellut paljon, hyvännäköinen ja hauska. Kaikinpuolin siis deittimateriaalia.
Se oli kotoisin Amsterdamista ja kerroin, että oon aina halunnut käydä siellä. No...

Share

Kiitos kesä

Ladataan...

Kesä on herättänyt mussa taas luovuuden. Tänä päivänä kirjoitan runoja ja valokuvaan hyvin paljon.
Viimeaikainen tapahtumarikas aikakausikin on osallisena tähän luovaan hulluuteen.
Väännän ja käännän sanoja mielessäni miltei kokoajan ja käsittelen siis fiiliksiäni runomuodossa.
Valokuviini yritän luoda sitä melankolista kesän valoa. Se valo puhuttelee mua nyt todella paljon ja sopii tähän fiilikseen todella hyvin.
Uusi kamera on ollut kovassa käytössä ja kulkee aina...

Share

Budapestistä päivää

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Lohtuloman aikana koettua: helteinen telttamajoitus, jättipuistokirppis, kolme turkkilaista kylpylää ja yksi ruokamyrkytys. 

Budapestissä opittiin, että vuokrapyörillä pääsee parhaiten ja että unkarilaiset äijät kuulostavat aivan meikäläisiltä.

Nyt olen kotona, ja vähän väsyttää. Ainakin sen verran, että jätän loput reissuterkut huomiselle.

Tämän kyllä kerron: unkarin kielen lempparisanani olkoon koko viikonlopun eksoottiseksi pikkueläimeksi luulemani ...

Share

Miehenkokoinen koti-ilves

Ladataan...
Jenni H. Terävät hampaat.

Viime viikonloppuna jaloissani pyöri pienen ilveksen kokoinen hännäkäs. Se oli lainahännäkäs, kahden kodin välissä seilaava sulotar ("Se on poika", huomautti poikaystäväni. Iha sama.), joka tarvitsi äitinsä viikonlopputyön vuoksi majapaikan.

Ja minähän en tunnetusti sano ei millekään karvaiselle nelijalkaiselle. Te näsäviisaat voitte jättää lampaat pois laskuista.

...

Share

Mistä on kyse?

Ladataan...

 Blogissa on tarkoitus puhua avoimesti Suomen kansallissairaudesta, masennuksesta. Siihen liittyen kerron kokemuksiani ahdistuksesta, paniikista ja elämänhallinnan menettämisestä. Siitä, kuinka melkein kaikki kaatui kohdallani vähitellen, silti niin nopeasti. Olen hoitaja joka on nyt totutellut hoidettavan rooliin. Haluan kertoa ajatuksiani ääneen, osittain toipuakseni, osittain jakaakseni arvokkaan, opettavan kokemuksen. Masennus on paitsi vienyt, myös antanut ja opettanut. Ja se tulee aina...

Share

CrossFit Games: Pikaopas kisakatsomoon

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Jos maltoitte aloittaa lukemisen yllä olevan kuvan yytsimisen sijaan, niin haluan jakaa kanssanne ilon siitä, että CrossFit Gamesit ovat alkaneet!

Tällä viikolla nähdään Kaliforniasta melkoista urheilutykitystä, kun iso joukko maailman kovimpia crossfittaajia mittelee maailman...

Share

Ranskalainen alusvaatekulttuuri

Ladataan...
pariisista Pariisista

Lukijan kysymyksen innoittamana päätin tehdä postauksen Ranskalaisesta "alusvaatekulttuurista". Pohdin hetken, miten aiheutta voisi kutsua, mutta päädyin lopulta sanaan kulttuuri - alusvaatteita pidetään tärkeämpänä ja niihin käytetään enemmän rahaa kuin esimerkiksi Suomessa. Tässä muutamia huomiota jotka itse kokenut, lukenut tai tarkistanut ranskalaiselta poikaystävältäni ;)

 

Alusvaatteet valitaan miestä silmälläpitäinen

Ranskassa alusvaatteiden...

Share

Pitääkö lapsen kanssa leikkiä?

Ladataan...

Luin Helsingin Sanomien Vain vauraissa maissa vanhemmat palvelevat lapsia- kirjoituksen. Ajatuksena oli, että kaikki äidit eivät nauti lapsen kanssa leikkimisestä. Kuinka yllättävää. Parastahan tässä keskustelussa olivat jälleen kommentit, joista ensimmäisenä joku ehti lyömään pöytään "pitääkö niitä lapsia sitten hankkia"-kortin. Ihan kuin elämässä ei saisi a) katua päätöksiään b) olla yllättynyt elämänmuutoksista.

...
Share

Suikeroalpi

Ladataan...
Gardener Gardener

 

IMG_1441.jpg

Tämä kasvi herättää monessa tunteita. Suikeroalpi (Lysimachia nummularia) on aivan  mahtava maanpeittokasvi ja samaan aikaan joillekkin aivan vihoviimeinen rikkaruoho, jota ei saa pois kitkemällä eikä edes ruohonleikkurilla päältä ajamalla. Keltainen kukinta, joka kestää heinäkuulta elokuulle loistaa keltaisenaan valossa ja varjossa.

...

Share

Hauskoja sattumuksia

Ladataan...
Noorasisko Smthng good

Tänään on ollut jo parin hauskan sattumuksen päivä. 

Lennähdin aamulla kotiin Pohjois-Suomesta ja tein duunipäivän tuohon päälle. Aamuviideltä heränneenä on ajatus harhaillut vähän siellä sun täällä ja väsyneenä tulee myös mieleen mitä ihmeellisempiä asioita.

Ensimmäinen tällainen oli erikoinen himo kesken palaverin. Tuli vain sellainen olo, että nyt olisi pakko saada mustikkapiirakkaa. Emme puhuneet mustikoista, en ollut missään niitä nähnyt, piirakoista puhumattakaan. Mutta...

Share

Pages