Hyödyllisin tehtävälista

Ladataan...
emilialainee Sundown Syndrome

Mökillä, heinäkuu 2015

Törmäsin taannoin Tumblrin ihmeellisessä maailmassa listaan, joka oli nimeltään "Things you can do to be happier". Kiinnostuin välittömästi, sillä kuka nyt ei haluaisi olla vielä vähän onnellisempi. Listaukseen...

Share

Miksi pitäisi kuulua vain johonkin eikä mihinkään muuhuun?

Ladataan...
Naislaif Naislaif

Kuvittele lentokenttä.
Lähtevät, saapuvat,
kotimaiset, ulkomaiset.
Kielten sekamelska, kyyneleitä,
kohtaamisia ja eroja.

Kentän alla metroasema,
saapuvia, kohta tulevia,
ohikulkevia ja odotettuja.
Kiireisiä katseita,
mumistuja puheluita
ja tönittyjä ihmisiä,
tuntemattomia, 
mutta samaan suuntaan kulkevia.

Kentän laidalla...

Share

Rundileskipäiväkirja: ei saa pelottaa

Ladataan...

Kun sinä lauantaiaamuna peiton alla selasin hämilläni uutisia, takaraivossa alkoi kumista pahaenteisesti. Le Bataclan, Le Bataclan, Le Bataclan, pariisilaisklubin nimi oli vähän liian tuttu.

Jep, Basistin edellinen Euroopankiertue käynnistyi siellä. Niin, ja Bändihän on aina kehunut klubia. Takahuonetilat ovat onnettomat, mutta henkilökunta on huippua ja komeassa salissa on aina ollut hyvä tunnelma.

Vaikeaa kuvitella, että klubi olisi enää koskaan entisensä.

En yhtään...

Share

Byrokratian rattaat

Ladataan...

Kuudennelle tapaamiskerralle saimme lähes koko ryhmityksen kasaan, ylävartalovammat oli selätetty ja olimme valmiina taistoon. Eräs jäsenistämme joutui valitettavasti jättämään tämän erän välistä toisen lajin tentin takia, mutta onneksi muu porukka oli valmiina taistoon byrokraattisten johtajien lailla. Lähdimme siis hampaat irvessä kohti taistoa ja silmissä siintävää byrokratian selättämistä.

Tapaamisen aiheena siis oli kaikkien niin rakastama byrokratia ja tarkemmin sanottuna...

Share

Viikon parhaat

Ladataan...
korhoanna Kaunis arki

Hyvä fiilis! Onhan viikon paras päivä, perjantai. Koti tuoksuu puhtaalta ja vaavi on unilla, on hetki aikaa itselle ja omille ajatuksille. Hetken hengähdystauko tekee hyvää, jaksaa sitten loppupäivän mainiosti. Illalla saan kylään ystäväni, joka jää yöksikin asti. Kivaa vaihtelua, miehen lähtiessä mökkeilemään viikonlopuksi. Saadaan vallata koko koti vain ja ainoastaan tyttöjen jutuille! Saapi nähdä, mitä hauskaa keksitäänkään ;)

Takana työntäyteinen,...

Share

Onko pakko olla hyvä?

Ladataan...
reetatrying Reeta trying

Olemme menossa koulukavereideni kanssa karaoke-iltaa viettämään. Hauskaa! Mulla on ollut viime vuosina salainen periaate, jota olen järjestelmällisesti noin joka kerta karaokebaariin astuttuani rikkonut: Älä laula karaokea, siitä seuraa aina morkkis. Miksi sitten jatkuvasti päädyn mikin taakse? No tietysti siksi, että laulaminen on aivan älyttömän hauskaa. 

Tässä joitain asioita, joissa tiedän tai ainakin ajoittain epäilen olevani semihuono, keskinkertainen, mutta jotka ovat...

Share

Anttila- gate. Ei edes kannata

Ladataan...
Ksy Pingviiniarmeija

...mutta jos nyt kuitenkin. 

 

Viime päivinä on ollut vahvasti esillä Emmin nostama Anttila-gate, joka on sitten paisunut ihan järkyttäviin mittoihin. Emmi kirjoittikin aiheesta ja hänen saamastaan palautteesta jo täällä: http://emminuorgam.com/2015/11/23/anttila/. Ja palaute ei todellakaan ole ollut... sanotaanko aikuismaista? Fiksua? Rakentavaa? 

Okei...

Share

PALA ILOA

Ladataan...
Isa Aleksandra Isa Aleksandra

Tiedättekö sen fiiliksen kun sitä yhtäkkiä havahtuu siihen, että on hymyillyt idioottimaisesti julkisessa liikenteessä tuijottaen tyhjyyteen ehkä turhankin kauan kaikkien niiden kännykkää tuijottajien keskellä? Yep, varmasti jokainen on kokenut tän ja jostain syystä mun koko viikko on ollu tämmöstä. Ei ole edes ollut mitään ihmeempää syyyä, mutta jotenkin elämä on vain maistunut entisestään, vaikka muuten on ollut aika harmaata ilman lunta.

Tänään...

Share

Pages