Mitä tehdä, jos joku käyttää henkilötunnustasi väärin?

Ladataan...
Pyjama Pyjamapäiviä

Hesarissa oli lauantaina juttu identiteettivarkauksista (€) ja esimerkkinä nainen, jonka katala poikaystävä väärinkäytti pankkitunnuksia, jotka oli saanut käyttöönsä. Erittäin ikävä juttu, mutta pelottavaa on se, että ei rikollinen tarvitse edes pankkitunnuksia väärinkäytöksiin. Siihen riittää pelkkä henkiötunnus. Oikeasti. Netistä voi tilata pelkällä henkilötunnuksella laskulle yhtä sun toista, ja vielä lähettää...

Share

Sunnuntain sohvainspis

Ladataan...
Salla Karjalainen Aivan hyvä

Lapioin 3 Kaverin vegaanista suklaakinuskipähkinäjädeä naamariin, tuijotin Netflixin dokkaritarjontaa ja päätin perustaa blogin. Koska miksikäs ei! Kirjoittaminen ja ajatusten vaihtaminen on mukavaa.

Esittäytymiskierros heti kärkeen: Olen Salla, 26-vuotias helsinkiläinen....

Share

VIIKONLOPUN TUNNELMIA

Ladataan...

Viikonlooppu meni taas hurjaa vauhtia, onneksi meillä jatkuu vapaat vielä maanatain ja tiistain :). Eilen vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ystäväni kanssa ja meillä oli super kivaa! Irtiotto arjesta tuntui rentouttavalta, ja tuli aivan tarpeeseen, sillä viimekerrasta oli kulunut jo 7kk :D Vaihdettiin rauhassa kuulumisia, ja nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Niin parasta! Loppuillasta suunnattiin vielä keskustan yöelämään.

Tänään nukuttiin myöhään koko perhe, mikä tuntui hyvältä....

Share

boobie diaries osa 5

Ladataan...

Osa 5: Didn't choose the boobielife, the boobielife chose me

Näin kahden hieman vakavamman postauksen jälkeen julkaisen myös hieman hauskempaa marinaa boobielifesta. Kun mä tein tästä muistiinpanoja mä otsikoin sen arkielämän haasteiksi. Kuullostaa ihan joltain niksipirkan sukkahousu palstalta, mutta sitä se oikeasti on.

Mä olen miettinyt paljon sitä, että tuleekohan mulle hirveän kylmä jos ne tekee mulle tosi pienet tisut. Kun nykyään aamusta iltaan elää tissihiessä (kamujen...

Share

Kevät alkaa Lastentorilla!

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

- Ainakin jos kevään alkamiseksi määrittelee maaliskuun ensimmäisen viikonlopun, ilmapallot, kevätvaatteet ja iloisen tapahtuman, voi Lastentoria pitää kevään aloituksena.

Lasten PR ja Riikan blogi kokoaa ensi lauantaina (4.3.) Telakkarantaan, upeaan Konepajan...

Share

Sataseitkytkaks ja puol (and I love it)

Ladataan...
kiasophie Sparks by K

"Sä oot aika pitkä nainen"sanoi tuntematon mies paikallisen baarin narikkajonossa pilkun aikoihin. En hermostunut laisinkaan, saati tuntenut oloani kiusalliseksi. Rakastavassa humalassani hymyilin vain ja ajattelin että jaahas, taas yksi taukki. Poikaystäväni sen sijaan kysyi mieheltä salamana, että tunteeko tämä olonsa jotenkin uhatuksi pitkän naisen vierellä. Mies hämmästeli poikaystävälleni, että miksi tämä hermostui. Että ei hän millään pahalla...

Share

Welcome

Ladataan...
Image With Me Imagine With Me

Tästä se alkaa! Blogissani tulen makustelemaan kaikkea itselleni inspiroivaa; pääasiassa matkustelua ja seikkailua, mutta myös elokuvia, kahviloita, musiikkia, ihmisiä, muotia.. Kaikkea mikä saa sydämeni läikähtämään. Välillä ihmettelen maailman menoa; välillä kauhistellen, välillä ihastellen. Tervetuloa mukaani!

Here we go! In this blog I will...

Share

Ihan vaan minä

Ladataan...

Minä en osaa valokuvata. Minä en seuraa blogeja, en vlogeja, enkä oikeastaan mitään tai ketään muutakaan. Minä en ole muodin edelläkävijä, uusien raakaruokareseptien keksijä, julkisuuden henkilö tai edes urheilullinen terveystietäjä. Minä en osaa joogata, en meikata, en piirtää tai maalata. Minä en ole millään tavalla mitään erityisen päätähuimaavaa. Eikä minun elämässäni tapahdu mitään erityisen päätähuimaavaa. Ja silti minä aion nyt aloittaa blogin kirjoittamisen.

...
Share

Pages