H Y V Ä aamu!

Ladataan...

 

 

Tämä aamu ei ollut samalainen kuin muut, olo oli parempi kuin koskaan! Vaikka joutuikin heräämään välillä siihen kun oli toisen käsi pään päällä taikka vatsalla.. Mutta se on ihan siedettävää! Mutta siis ihan yleisesti katsoen tää päivä oli ihan loistava ja oon iloinen siitä et voi yhden päivän vain hymyillä eikä tarvitse huolehtia mistään! :) 

Mutta nyt...

Share

Ajatuksia Turun iskusta

Ladataan...
Gelawej Gelawej Viyan

 

Kun kuulin Turussa perjantaina tapahtuneesta summittaisesta väkivallasta, järkytyin uhrien puolesta. Toivoin, että haavoittuneet selviäisivät vammoistaan. Tämä oli ensimmäinen toiveeni. 

Toinen toiveeni oli ettei väkivallantekijä olisi maahanmuuttaja tai rodullistettu. Myöhemmin mietin miksi toivoin niin. Mitä väliä, onko hän valkoinen vai ei? 

Valitettavasti elämme ajassa, jossa rodullistetun tekemästä rikoksesta syytetään kaikkia rodullistettuja ja joutuu pelkäämään...

Share

hyvinvointi..

Ladataan...

 

7 asiaa muistettavaksi..

1. Menneisyyttä ei voi muuttaa.

2. Tulevaisuutta ei voi kontrolloida.

3. Jokaisen matka on erilainen

4. Asiat muuttuvat paremmaksi ajan myötä.

5. Murehtiminen johtaa murheellisuuteen.

6. Epäonnistunut vain, jos luovutat.

7. Irtipäästäminen ei ole luovuttamista vaan luottaminen.

 

xoxo barbara...

Share

Minun Turkuni

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Minun Turkuni on paikka, jossa ihmiset tulevat kutittelemaan bussissa pienen vauvan paljaita varpaita, kun näkevät sellaiset. 

Minun Turussani rupatellaan torimyyjän kanssa pitkään, kun ostetaan kesän ensimmäiset Rainion uudetperunat. 

Minun Turussani otetaan Ruisrockissa satunnaista...

Share

Viikonlopun valot ja varjot

Ladataan...
MM Maijan matkassa

Hyppäsin perjantaina kepein mielin junaan. Tavoitteena oli pitää samanlainen irti arjesta -viikonloppu kuin vuosi sitten elokuussa.

Jo menomatkalla matkaan tuli kuitenkin mutkia. Juna pysähtyi odottamatta pitkäksi aikaa, mutta tietoja pysähdyksen syistä tihkui vain vähän ja ne olivat epäilyttävän epämääräisiä. Ehdin jopa tehdä yhden jälkikäteen mauttomalta tuntuneen Instagram-...

Share

Unelma-ammattina lastentarhanopettaja

Ladataan...

Olen nyt työskennellyt kaksi vuotta lastentarhanopettajana. Päiväkodissa työskenteleminen oli mulle joskus se unelmien työpaikka, missä kuvittelin olevani eläkeikään saakka. Kun valmistuin 2015 syyskuussa sosionomi lto:ksi, olin ehtinyt työskennellä jo kaksi kuukautta opettajana eräässä päiväkodissa. Ai minkä takia päiväkodissa tehtävä työ oli mun unelma? Siksi koska lasten kanssa työskentely ja oleminen tapahtui minulta luonnostaan ja helposti. Nautin lasten kanssa olemisesta...

Share

Paluu

Ladataan...
MelinaAnna Feel good, do good

Reilu 4 kuukautta myöhemmin palaan tänne ja puhallan pölyt blogin päältä. Selailen vanhoja kirjoituksia pohtien olenko sama ihminen joka on kirjoittanut nämä aikaisemmat tekstit tänne. No en ole, eikä se ole tarkoituskaan. Tarkoitus on mennä eteenpäin ja kehittyä.

Sitten viime kerran joitain ajatuksia on tippunut matkan varrelle ja uusia on tarttunut mukaan. Oivalluksia ja entistä enemmän kysymyksiä. Kehitystä ja taantumista taas toisissa asioissa.

Sitä alkaa kuitenkin helposti...

Share

Juurilla

Ladataan...
Suntio2001 Haudan partaalta

JUURILLA

Aika useinhan sitä tulee sanottua että: "Pitäisi käydä suvun haudoilla", mutta käymättä jää. Nyt vaimoni alkoi asiaa ajamaan ja reissupäivä sovittiin.
Tästä ei voi enää välttyä, vaikka takana on raskas kahden viikon työputki.
Aloin sitten suunittelemaan tuon reissun yhteyteen muitakin kohteita katsastaa. Tässä tapauksessa kyse on siskoni, isäni, mummoni ja pappani haudoista ja silloin paikkakunta on:

...

Share

Syvissä vesissä

Ladataan...
Mariliini Pieniä toiveita

Nyt täytyy kyllä tulla vain myöntämään, että alkaa tuntua siltä ettei meille ikinä tule vauvaa. Tai no, ainakaan luomusti. 

 

Mulla on menossa kiertopäivä 50, siis VIISKYMMENTÄ! Osasin jollain tasolla odottaa, että kierto on keskenmenon jälkeen sekaisin mutta että näin sekaisin?! 

 

Kiukuttaa ja turhauttaa, enkä oikein tiedä minne tätä kaikkea purkaa. Miesparka saa kyllä osansa,...

Share

Lauantaiaamuna mietin kuolemaa

Ladataan...
karoliinaaaa Karoliina L

Jokainen aikuinen tähän mennessä tietää jo mitä perjantaina tapahtui. Niin järkyttävän tapahtuman joka koskettaa Turkua, Suomea ja maailmaa. Tapahtuman jonka takia mäkin säpsähdän ääniä kadulla, tarkkailen ympäristöäni entistä enemmän ja pelästyn takaani kadulla kiihdyttävän auton ääntä - jos se vaikka ajaakin ylitsemme. Tätä tekstiä on vaikea kirjoittaa, koska on lähinnä sanaton fiilis. Vihainen, surullinen ja sanaton. Haluan kuitenkin purkaa tätä johonkin.

Kävimme...

Share

Pages