Mitä täällä oikein tapahtuu?

Ladataan...

Ennenkuin joku miettii, että tällaista ei voi tapahtua, niin voin kertoa, että todisteet puhuvat puolestaan.

Minun ei tarvitse päästä keksiä asioita, koska elämässäni tapahtuu enemmän kuin niillä jotka etsivät seikkailuja. Mitä tapahtui viime viikolla on yksi tapahtuma satojen joukossa. Jos kerron, lupaatko olla nauramatta? Minä nimittäin lupasin itselleni olla kirjoittamatta tästä, koska on olemassa ihmisten kateus ja myötähäpeä...No, en minä tässä menetäkään mitään, joten täältä...

Share

Hanki parempaa seuraa

Ladataan...
Cherry1 All work, no play

My 12 o´clock lunchmeeting yesterday. We had fresh air (shared a plate). And she had some hay, I felt like having a cup of coffee and a veggiesandwich. 

En tiiä yhtään miksi kirjoitin kuvatekstin englanniksi. Mutta syy, miksi aloitan tänään hevosen kuvalla, on eilen...

Share

Blogin kuusivuotisen historian top 6

Ladataan...
Lotta Katariina Pumpui

Pitäisikö perustaa blogi, kysyin itseltäni kuusi vuotta sitten. 

Kaipasin kirjoittamista, ja mietin pitkään treeni- ja kirjablogin väliltä. Päädyin valitsemaan treeniblogin, valitsin sen nimeksi Pumpui (etymologiasta täällä) ja aloin kirjoittaa.

Kuudessa vuodessa kirjoittaja on muuttunut ja niin...

Share

”V***n r***ä h***a!” - eli kun puolustuspuhe lähtee laukalle

Ladataan...
Kirsi Karoliina Otherefore

Ilta-Sanomat uutisoi eilen Yle Perjantain haastattelusta, jossa vieraana ollut Anu Saagim oli toistanut aiemmat puheensa Maria Veitolan ulkonäöstä ts. ”onhan se ruma”. Veitola oli nähnyt haastattelun ja ymmärettävästi pahoittanut mielensä, twiitaten: ” Jännä fiilis, kun katson Areenasta #yleperjantai jossa Anu Saagim haukkuu mua rumaksi, studioyleisö feat. Veijo Hietala nauraa ja taputtaa.”

En käytä Twitteriä, joten en tiedä miten asiallista keskustelu aiheesta oli...

Share

Musavideoita

Ladataan...

Olen aloittanut tv.n katselu "urani" jo hyvin pienenä. Kuulin, että vauvana olin kiinnostunut telkkarissa pyörivästä mainospöllöstä, mutta taaperoikäisenä siirryin musiikkivideoihin. Elettiin 80-lukua, jolloin musiikkivideot alkoivat yleistyä, kiitos MTV.n. Vanhin siskoni muisteli juuri,...

Share

PewDiePie-gate: mikä ihmeen poliittinen korrektius?

Ladataan...

CW: natsismi, antisemitismi

Olen viime päivinä seuraillut maailmansuosioon nousseen tubettaja PewDiePien eli Felix Kjellbergin mediaryöpötystä. Kjellbergia syytetään natsismista tai ainakin natsistisista julkisista heitoista, joita Kjellberg itse kuvailee silkaksi läpändeerokseksi. Nyt uutisoi, että "maailman suosituin tubettaja on keskellä poliittisen korrektiuden kamppailua".

En...

Share

”Vaikka jotain ei hyväksyisi, sitä on pakko yrittää ymmärtää”

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Susani Mahaduran ja Yagmur Özberkanin radio-ohjelma antaa toivoa vihapuheen kärjistämään maailmaan: yhteiskunnallinen keskustelu voi olla kunnioittavaa.


Kaiuttimista kuuluu hieman möreäksi madallettu ääni, kun radiojuontaja Yagmur Özberkan, 29, matkii keski-ikäistä miestä, jonka hän kohtasi hiljattain hississä.

”Mies sanoi, että ’te...

Share

Miksi Lena Dunhamin kroppa on täydellinen

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Kun tv-sarja Girls alkoi vuonna 2012, olin 28-vuotias. Sarjan ensimmäistä jaksoa katsoessani näin ensimmäistä kertaa televisiossa itseni kokoisen naisen alasti. Lena Dunhamin kroppa muistuttaa omaani melkein pilkulleen. Ainoat erot ovat, että hän on minua lyhyempi ja hänen rintansa ovat omiani pienemmät.

Siihen saakka olin törmännyt omiin...

Share

Irina: ”Olisi ihanaa, jos kukaan ei hämmästelisi, vaikka asuisimme mieheni kanssa eri osoitteissa”

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Vuonna 1975 tapahtui paljon. Margaret Thatcher nousi ensimmäisenä naisena Ison-Britannian konservatiivipuolueen johtoon ja kokoomuksen Anna-Liisa Linkola Suomen eduskunnan puhemiehistöön. YK myös julisti alkaneeksi ensimmäisen kansainvälisen naisten vuoden.

Samana vuonna Kauhajoella syntyi Lahtisen perheen esikoinen, nykyinen ...

Share

Pages