Julkkiskaverit

Ladataan...
Pyjama Pyjamapäiviä

Luin eilen uusimmasta Trendistä jutun Pirjo Heikkilästä. Juttu oli hyvä, mutta ei siitä sen enempää. Vaan siitä, että Pirjo voisi olla mun kamu.

Mulla on ollut lapsesta asti sellainen tapa, että kategorioin julkkiksia sillä perusteella, että ovatko ne sen oloisia ihmisiä, että kaverustuisin tai ystävystyisin heidän kanssa. Tai en tiedä voiko sitä sanoa enää edes tavaksi. Automaattisesti vain ajattelen niin. Pirjo Heikkilä, oikein hyvä kaveri. Niina Lahtinen, njää, ei niinkään. Tai...

Share

Nakumekkojen aika on ohi, sanoo Rihanna

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Trendin edelläkävijänä ollut Rihanna julistaa tuoreessa Vanity Fair -lehden haastattelussa nakumekkojen ajan olevan ohitse.

Kun Rihanna kävi pokkaamassa vuoden tyyli-ikoni palkintonsa viimevuotisessa CFDA-gaalassa...

Share

Näe Rihanna (melkein) peittävässä mekossa ja muut Voguen juhlayllätykset

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Pariisin muotiviikoilla juhlittiin näyttävästi, kun Vogue Paris täytti 95 vuotta. Bilettäjien postausten mukaan ohjelmassa oli esimerkiksi voguing-tanssiesityksiä - mitäs muutakaan. Muotiviikkojen tyylikkäimpiin juhliin saapui muotivaikuttajien lisäksi myös joukko a-listan julkkiksia.

Rihanna...

Share

RIRI x The FADER

Ladataan...

Tuossa pari postausta takaperin puhuin unelmista. Aiheen kautta sivusin lähinnä uraunelmiani, tosin viittaamatta suoraan mihinkään konkreettiseen työpaikkaan tai alaan. Aasinsiltana tähän, The FADER julkaisi ihan hiljattain upeita kuvia Rihannasta jutun kera. Kokonaisuus julkaistaan lehden sadannessa numerossa, joka ilmestyy lokakuun lopulla.

Mutta miten siis tämä liittyy urahöpinoihini?

...

Share

Kuumia kundeja

Ladataan...
Satumaah Satumaailmassa

Mun piti tänään kirjoittaa jotain syvällistä. Siis, aihekin oli jo mietitty, mutta koska mua laiskottaa ja löysin äsken itseni selailemasta Pinterestissä kauniiden ihmisten kuvia, jotka parantaa mun mieltä, niin... Ehkä nää parantaa teidänkin mieltä. Mulla on Pinterestissä kansio nimeltä "The Hottest", joka sisältää hyviä kuvia julkkiksista, jotka miellyttää mun silmää. Se kansio on pelastanut monta uuvuttavaa tuntia, kun vielä työskentelin puhelinasiakaspalvelussa. Ihmiset...

Share

Crazy for Jennie!

Ladataan...
emendolin Jedipäiväkirjat

Minulla ja rakkaalla ystävälläni Petriinalla, joka on minulle kuin sisko on tullut vahingossa tapa tehdä jokin extemporereissu aina syyskuun loppupuolella. Viime vuonna lähettiin päivän varotusajalla Svenska Teaternin Mamma Mia! -musikaalia ja tänä vuonna samana päivänä Petriina sai meille liput ystävämme Jennie Strobackan Helsingin Casinon show'hun CRAZY IN LOVE, jonka tuo lahjakkuuksien lahjakkuus voitti Voice of Finlandista...

Share

Lapselle julkkiksen nimi?

Ladataan...
Emilia S. Kuplia by Emilia S.

Meillä on ollut mieheni kanssa vääntöä vauvan nimestä suunnilleen siitä asti, kun uskalsimme ajatella saavamme kolmannen lapsen. Kina on päätynyt lähes aina miehen toteamukseen, että entä jos annetaan vaan Rihanna...

Share

Tanskalaiset reality ohjelmat

Ladataan...
Tanskatar Elämää Tanskassa

Tanskassa on todella paljon reality ohjelmia ja Suomeen on muutamia jo kopioitukkin.

For lækker til Love ( Hottikset ).

Gustav heistä tunnetuin. Hän tuli julkisuuteen deitti ohjelmasta, jonka jaksossa oli vain homoja. Nykyään hän on varmaan jokaisessa reality sarjassa.

Married at first sight ( Ensitreffit alttarilla ):

...

Share

Ball State adviser skates with local roller derby team

Ladataan...
eerickson eerickson

It’s a Monday afternoon and Sarah Gremer is wearing a bright, red dress. It matches her hair, which is smartly styled into loose curls.

She looks nice, but then again, she’s expected to dress professionally as the primary departmental adviser for Ball State’s Department of Physiology and Health Sciences.

She spends most of her day behind a desk, meeting with students and making sure they’re on track to graduate.

Many people probably wouldn’t think, just by looking at her...

Share

Pages