Perjantain videot: Jay-Z, Game of Thrones, SNL

Ladataan...

Minun piti vihdoin julkaista katsaus tänä syksynä alkaviin amerikkalaisiin sarjoihin, mutta meillä pieni karhunpoika sairastaa, joten postaus on tänään hiukan lyhyempi ja viihteellisempi. Kyllähän tällainen kevyt videopostaus sopii hyvin perjantaihin!

Video: Jay-Z "Moonlight"
...
Share

The punainen matto

Ladataan...

Blogiani seuraavat varmasti tietävät mielenkiintoni julkkisgaaloja kohtaan. Tarkemmin sanottuna punainen matto on se, mitä gaaloilta odotan eniten.

Emmy-gaalaa vietettiin sunnuntaina Los Angelesissa ja tänä vuonna the punainen matto tarjosi toki kimallusta, mutta myös upeita värejä. Keräsin postaukseeni herkullisimmat mekot, joista ensimmäisenä esittäytyvät hopeat säihkeet.

...

Share

Elämäntyyli-ikoni: Hannele Lauri

Ladataan...

Kuva

Kun olin lapsi, elämässäni oli lähisukulaisten lisäksi neljä tärkeää naishahmoa: Edina ja Patsy sekä Virpi ja Vappu. Olin varmasti jokaisen mittarin mukaan aivan liian nuori katsomaan Absolutely Fabulousia eikä ...

Share

Antti Tuisku ei ole seksuaalista suuntautumistaan velkaa kenellekään

Ladataan...
sharks by a mile

- Kiinnostaako se oikeasti, kysyy Antti Tuisku, kun tuntematon vaatii häntä paljastamaan seksuaalisen suuntautumisensa.

Iltalehden referoima artikkeli Helsingin Sanomien jutusta nousi eilen Iltalehden päivän luetuimmaksi artikkeliksi, eli lienee selvää, että aihe kiinnostaa. Seksuaalisuudestaan jo vuosia vaiennut Tuisku on varmasti tahtomattaan luonut mediaseksikkään...

Share

Tyylimuusat, osa 4

Ladataan...

Tämän kuukauden tyylimuusani on persoonallisen äänen omaava laulaja Jannika B. Persoonallisen lauluäänen lisäksi Jannika B.llä on persoonallinen ja hyvin mielenkiintoinen tyyli, jonka haluaisin esitellä juttusarjani neljännessä osassa.

Apulanta-yhtyeen solistin vaimon tyylistä löytyy monta kiinnostavaa kulmaa ja yksi...

Share

Viikon vinkit: Brittidraamaa, Idols ja hersyvää huumoria

Ladataan...

Vaikka kirjoitin viime viikolla megasuperhyperpostauksen tämän syksyn uusista ja jatkavista sarjoista, haluan muistutella muutamasta tämän viikon uutuudesta, jotka löytyvät perinteisen television lisäksi myös suoratoistopalveluista!

...
Share

강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔선릉풀사롱±역삼풀사롱

Ladataan...

강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔선릉풀사롱±역삼풀사롱강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔선릉풀사롱±역삼풀사롱강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔선릉풀사롱±역삼풀사롱강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔선릉풀사롱±역삼풀사롱강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔선릉풀사롱±역삼풀사롱강남풀싸롱OIOΧ6822Χ99O9 선릉야구장Ⅲ강남풀사롱†선릉풀싸롱##역삼풀싸롱△삼성동풀사롱∮강남야구장↔...

Share

Saimi Hoyer: ”Pelottava Saimi on ystävilleni vieras henkilö”

Ladataan...
Toimitus Toimitus

Onpa ärsyttävä! Saimi Hoyer on tottunut olemaan henkilö, joka kauniisti sanottuna jakaa mielipiteet. Uuden Trendin haastattelussa hän kertoo, miltä tuntuu tulla leimatuksi ärsyttäväksi naiseksi. 

Kun ihmisellä on selkeitä mielipiteitä ja hän uskaltaa sanoa ne, hänen on oltava niin vahva, että myös kestää kaiken...

Share

Prinsessa Diana poikiensa muistoissa

Ladataan...

--- Missä sinä olit, kun kuulit Walesin prinsessa Dianan kuolemasta? ---

Minä olin Porissa, sukuloimassa. Isäni oli ollut hotellissa majoittuneen lentopallojoukkueensa kanssa aamiaisella, ja hotellin respa oli kertonut järkyttävät uutiset. Isä ryntäsi heti ovesta sisään päästyään kertomaan...

Share

Pages