Hidastamista vaalikiireiden keskellä

Ladataan...

"Tiedonjano, inhimillisyys, rohkeus ja sitkeys vievät minua eteenpäin" kertoo kaupunginvaltuutettu, nuorisolautakunnan varapuheenjohtaja, kansallispuistokummi, vuoden 2009 pakolaisnainen, VMP:n business manager, Stadion-säätiön edustajiston puheenjohtaja, eduskuntaan pyrkivä, Fatbardhe Hetemaj. Huh! Eikä tuossa ole edes kaikki! Monien muiden tehtävien lisäksi Fatbardhe, eli energiapommi "Fade" on innokas joogaaja ja vannookin hot joogan nimeen. Fade on maanläheinen, suorasanainen,...

Share

viikonlopun menovinkki: poliittisia valokuvia Kaapelitehtaalla

Ladataan...
Hanna K Love Da Helsinki

Koska eduskuntavaalit ovat vain muutaman kuukauden päässä, on hyvä aika aloittaa aivonystyröiden hieronta politiikan saralla – esimerkiksi valokuvanäyttelyssä. 

Suomen valokuvataiteen museon lattioita on tullut kulutettua useita...

Share

Räntti.

Ladataan...
xxxxx Äitiydestä

Olin tässä taannoin tilaisuudessa, jossa tutkija esittele tiiminsä kehittelemään äppiä, joka auttaa odottavia äitejä etsimään glysyriziniä (tms.) ruokatuotteista. Tätä äärettömän makeaa asiaa on lakritsissa, mutta sitä käytetään myös monissa limsoissa jne. Ja se tekee tulevista lapsista tyhmiä ja ylipainosia. Ideana oli,...

Share

Stressitön elämä osa 1: ei hyvinvointisyndroomalle

Ladataan...

Karjalaisessa 24.1. haastateltu tutkija André Spicer kiteytti asian jota olen pallotellut mielessäni jonkin aikaa: liika hyvinvoinnin tavoittelu johtaa pahoinvointiin ja "kysymyksestä 'olenko onnellinen' tulee näin vain yksi huoli lisää". Hyvin voimisen sijaan kärsitään hyvinvointisyndroomasta.

Yksi...

Share

Belfastissa lumihuntu - koko kaupunki sekaisin

Ladataan...

Tämä tammikuu on ollut kylmintä aikaa koko Belfastissa asumiseni aikana. Keskilämpötila täällä yleensä hipoo siellä +12 asteen tuntumassa, mutta nyt on ollut sellasta +2 - +9 astetta. Pari viikkoa sitten lunta tuli ensimmäisen kerran räntänä täällä Belfastissä, mutta pohjoisemmassa, Derryssä, jossa K oli työreissulla, tuli lunta ihan kunnolla eikä hän meinannut päästä vuoristokylästä pois, koska kaikillahan on täällä kesärenkaat alla!

Eilen lunta alkoi sataa iltapäivällä isoina...

Share

Loppuuko maatalous Suomesta kohta kokonaan?

Ladataan...
kaunisutopia Kaunis utopia?

Olen nyt pari päivää sulatellut tätä asiaa mielessäni ja yrittänyt päässäni muotoilla sen herättämiä ajatuksia loogiseksi tekstiksi. Olen kuitenkin edelleen niin raivoissani tästä asiasta, että hädin tuskin pystyn tällä hetkellä muodostamaan aiheeseen liittyviä kokonaisia lauseita.

Kyseessä on siis viimeisin uutinen Valion maidon tuottajahinnan viiden sentin laskusta (...

Share

Yksisarvisista ja kivittäjistä

Ladataan...
sinävuonna Sinä vuonna

Eilen YleX:n sisvuilla julkaistiin kohujuttu yksisarvisista. Juttu oli toki kritiikitön ja outo, mutta enemmän ärsytti välittömästi alkanut kivitys ja noitavaino. Twitterissä viestintäasiantuntijat twiittasivat kuola suuposkesta valuen VÄÄRYYDESTÄ ja naurettavasta journalismista.

Asiallisia ihmettelyjä oli toki myös, sellaisia johon asianosaiset tagattiin ja juttuun pyydettiin...

Share

Takaisin olennaisen äärelle

Ladataan...
Tindeka Pumpulipesä

Olen viimeiset pari päivää osallistunut kiivaasti suunniteltua kotihoidontuen tasajakomallia koskevaan keskusteluun, eritoten tuolla Puutalobabyn blogissa. Minua on ihmetyttänyt, miten osa (aika monetkin) ovat valmiita uhraamaan niin paljon saadakseen niin vähän. Koetin nyt vielä kerran ymmärtää asiaa ja...

Share

Vihdoinkin Viisumeista

Ladataan...

Mistä näitä hyviä juttuideoita kumpuaa? No vauvapalstaltahan tietenkin. Vauvapalsta on vähän kuin muiden ihmisen seiska ja iltasanomat, kertoo sopivasti kaiken tarpeellisen mulle siitä mitä isänmaassa tapahtuukaan. 

Tänään haluan kirjoittaa (ja todella toivon, että saan postauksen ihan valmiiksi julkaistuksi koska on ajankohtainen) maahanmuuttopolitiikasta, ei Suomen mutta USA:n. 

Lähdetään siitä että on olemassa laittomat ja lailliset maahanmuuttajat.

...

Share

Ei enää koskaan uudestaan

Ladataan...
Nanna H. Oisko tulta?

 

 

Eilen illalla kotikadullamme oli poliisivartio. Presidentti oli vierailulla kadullamme sijaitsevassa synagogassa. Oli vainojen uhrien muistopäivä ja tuli kuluneeksi 70 vuotta Auschwitzin keskitysleirin vapauttamisesta. Eilen illalla kotikadullamme satoi märkää lunta. Minä menin Alepaan ja koiran kanssa ulos. Vanhan ketun tupakkapaikalla...

Share

Pages