"MÄ"

Ladataan...
PiiaMarina PIIAMARINA

Joskus nuorempana mulla oli silloin tällöin tapana kirjoittaa itseni paperille. Kirjoittaa tytöstä, joka olin minä. Listata palasia, joista koostuin. En varmasti ollut silloin ihan rehellinen itselleni (onko sitä koskaan, todella), mutta nyt voisin tehdä sen uudelleen ja olla ajan mukaisesti myös rehellisempi.

Mun nimi on Piia. En pitänyt nimestäni nuorempana, nykyään pidän. Kaikki kirjoittaa sen aina yhdellä i:llä. 

Täytän vajaa kahden viikon päästä 28. En oikein tiedä, mitä...

Share

Etätyö ja miksi Skype ei koskaan toimi?

Ladataan...
Cherry1 All work, no play

Joskus 90-luvulla tieteiselokuvissa ihmiset ottivat toisilleen näköpuheluita (pahoittelen anglismia, se sopii nyt tähän yhteyteen, sillä ajattelen erityisesti Demolition Man -leffaa). Erittäin hienoa: ruudulle avautuu puhelukumppanisi kasvot. Nyt on vuosi 2017, ja nämä näköpuhelut ovat edelleen tieteisleffakamaa,...

Share

Deittitauko alkakoon

Ladataan...

Mä en ole hetkeen taas postaillut mitään. Ei ole ollut fiilistä sille. On sellanen matalalentokausi nyt päällänsä. Mitään oikeestaan ole tapahtunut tässä. Käyn töissä, kotona katon telkkaria ja käyn kavereiden kanssa kaljalla, mutta jotenkin oon kun joku haamu. Jotenkin elämä jurraa paikallaan ja ei osaa löytää niitä positiivisia asioita.

Ei sillä, että kavereiden kanssa on edelleen mukavaa ja oikeasti kaikki menee yleisellä tasolla hyvin. Mutta mä vaan...

Share

Kokemusasiantuntijan henkilökohtainen elämäntapaopas juuri sinulle!

Ladataan...
Toimitus Toimitus


Se, mikä toimii elämässä minulle, toimii varmasti myös sinulle. Siksi olen kasannut tähän kaikki oman elämäni eri osa-alueisiin liittyvät parhaat neuvot, joilla pääset eroon suolisto-ongelmista, tyhmistä ajatuksista, lihaksista, ohuista huulista, vääränlaisesta ruokavaliosta ja yleisestä huonosta ihmisyydestä.
...

Share

Don't really know what I'm doing...

Ladataan...
Kauhaisa Satu vs. Todellisuus

Kevät on opiskelijalle aina stressin aikaa. Kalenterissa lähestyvät deadlinet tuntuvat olevan jo huomenna ja päivät eivät tunnu riittävän, vaikka tehtävää ei edes ole mahdoton määrä, pitäisi vain tarttua toimeen.

Yliopisto on minulle vaikeaa. Ei opiskeltavat asiat vaan itse opiskelu ja sen kaikki muodot. Pitäisi lukea kirjoittaa, aikatauluttaa, tenttiä, tehdä ryhmätöitä, etsiä tietoa ja niin edelleen. Teen itselleni ongelman opiskelemisesta ja sen suuresta määrästä. Ensimmäisen vuoden...

Share

20 Kysymystä

Ladataan...

Löysin Jannin blogista tällaisen kyselyn ja päätin vastailla itsekin. Vähän kevyempää sisältöä välillä! :)

Nimeni on… Elisa Annika Lepistö

Jotkut tosin kutsuvat minua… pikkutyypiksi, kalueluksi (älkää kysykö :D), lelluksi, lepariksi ja perheeni kutsuu minua eltsuksi

Oon...

Share

It's twins baby - ja miten siitä selvitään

Ladataan...

Disclaimer: Jos olet tahtomattasi lapseton, tai sinulla on voimakkaita mielipiteitä aborttia, "sikiön elämän pyhyyttä", ja sikiöseulontaa kohtaan, älä lue tämän pidemmälle. Alla oleva on henkilökohtainen tarinani, tiedostan kyllä, että olemme olleet onnekkaita niin monessa mielessä. Se ei silti tarkoita sitä, että minulla ei olisi oikeutta tunteisiini tai niiden purkamiseen tässä blogissa.

-------

Jos toiveena on ollut yksi, ainoa lapsi (piste), sen kuuleminen...

Share

Oudot pelot ja uskomukset

Ladataan...
sanninokikuru Sanni Nokikuru

Uskokaa tai älkää, mutta meikäläinen on samaan aikaan sekä melko harhaluuloinen, että taikauskoinen. (Mitä tahansa kerrotaan, kaikki menee läpi.) Voisin luokitella nämä jopa yhdeksi luonteenpiirteekseni, onkohan tällaiselle oikeasti joku nimitys? Vainoharhaisuus?

Oli miten oli, päätinkin nyt listailla asioita, joista jotkut ovat varmasti...

Share

Pages