uros, yö

Ladataan...
jaanajee Maailman ihanin

ehdin ajatella

eihän tämä voi olla

onpa se kaunis

 

ehdin ajatella

ehdin siirtää jalan jarrulle

ehdin painaa hiukan

(niin vähän, ettei

sillä ollut merkitystä mihinkään)

 

ehdin nähdä sen kokonaan

valtava uroshirvi ajovaloissani

se juosta lönkytti vailla käsitystä

kuinka helposti se olisi saattanut

tappaa minut ja itsensä

 

ei se eläin ollut tästä maailmasta

...
Share

ARKEA

Ladataan...
Tintti K Tintin

"Sinun arkesi on hänen lapsuutensa."

Törmäsin sanontaan jossakin tekstissä jokin aika sitten ja se on ollut mielessäni usein siitä lähtien. Se nimittäin kiteyttää minusta tätä äitiyttä ja omia ajatuksiani todella hyvin. 

Lapselle ne arkiset asiat ovat juurikin ne kaikista tärkeimmät. Toki hän tulee muistamaan ja nauttimaan lomasta, matkoista ja erikoistilanteista, mutta hänen lapsuutensa kivijalka on nimeonomaan se...

Share

Copenhagen Airport CPH

Ladataan...

Köpiksen lentokenttä tuntuu jo aika kotoisalta. Yritin laskea, kuinka monta kertaa mä olen siellä jo vaihtanut konetta. Monta. Yli kymmenen kertaa helposti. Tälläkin Suomen visiitillä kävin kaksi kertaa köpiksessä. 

Kööpenhaminen lentokenttää kuvaa kaksi sanaa parhaiten, suuri ja kallis. Kenttä on suosittu niin kaupinkilaislomaa viettämään tulleiden...

Share

Känkkäränkkäpäivä

Ladataan...
annakarin Anna Karin

Tulinpahan vain ilmoittamaan, että Mikko Alatalo jakaa ympäriinsä täysin väärää tietoa. Tiedättehän sen kamalan ränkytysbiisin, jossa lauletaan rusinoita syövästä noidasta. Jos ei jostakin syystä muistu mieleen, niin tässä pieni ote:

Olipa kerran pieni paha noita, känkkäränkkä nimeltään 
Se huvittelee syömällä rusinoita ja iskemällä kepillään 
Se on niin pieni, että aikuiset ei pysty sitä näkemään 
Mutta lasten...

Share

JÄVLA UBÅT

Ladataan...
kata_eric What else is there?

 

Olette varmasti huomanneet median sukellusvenehysterian. Kuulin Turun saariston ihmisiltä jo vuosi sitten että siellä oli joku sukellusvene nähty. Aika vaikeaa se on selvittää kuka on sukellellut missäkin. Media vaan näköjään haluaa taas vaihteeksi lietsoa kauhua. 

 

 

Mutta sitten, ne pilakuvat. Paras...

Share

erinomainen päivä

Ladataan...

hengailin koko päivän Fried Musicin studiolla, se oli kivaa koska ne on mun lempiasiakkaita. Mulla oli paltsu mm. Satin Circuksen poikien kanssa (voi että ne oli niin suloisia ja mä olen niin vanha täti) ja Anssi Kelan kanssa ja sit menin hakemaan miehen illalliselle Sandroon ja pötkin takaisin landelle kissojen luo.

eli...

Share

Joululoma lähestyy ja verenpaine nousee

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

On taas se aika vuodesta, kun voi tuntea verenpaineensa nousevan. Saimme tänään tiedon päiväkodin poikkeusaukioloajoista joulun tienoilla. Päiväkoti sulkeutuu perjantaina 19.12.2014 ja avautuu vasta loppiaisen jälkeisellä viikolla 12.1.2015. Se on siis suljettuna kolme viikkoa. Arkipyhiä tälle välille osuu viisi, eli nyt meidän pitää miettiä, mitä teemme lapselle kymmenenä jäljelle jäävänä päivänä.

Viimeksi, kun puin samaa ongelmaa keväällä, minua ojennettiin, että pitäähän päiväkodin...

Share

Kotiäidin syysloma

Ladataan...
riik 3h+kasvimaa

Meitsi on syyslomalla! Oikeasti kotiäidillä ei ole ikinä mitään lomaa, mutta koska mies on syyslomalla, olen minäkin. Pääsin lomamoodiin jo viikonloppuna, kun saatiin lapsi ja yksi koira hoitoon ja lähdettiin pienelle lomaselle Helsinkiin lopulla porukalla. Sata kilsaa etelään on ihan toinen maailma. Yö hotellin lakanoissa, seitsemän ruokalajia ja viinipaketti Tokyo55...

Share

Japanilainen taivas

Ladataan...
matti perälä Matti Perälä

Kirjoitan japanilaisesta taivaasta siksi, että hyvät kertomukset paljastavat jotain totuudesta. Ne paljastavat jotain totuudesta, vaikka olisivat alusta loppuun sepitteitä. Luin Haruki Murakamin kirjan ”Kafka rannalla”. Erityisesti mieleeni jäi jotain, jonka omissa kokemuksissani liitän taivaskuvitelmaksi.

 

Arvostan kertomuksia

Arvostan kokemusperäisyyttä ja luonnontieteitä. Arvostan myös kertomuksia ja niiden välittämää kuvaa elämästä. Sekä kokemusperäisillä...

Share

Pages