FRIYAY

Ladataan...
annakaarinaa annakaarinaa

Huomenta!

Täällä mä kirjottelen aamupuuron ja -kahvin ääreltä. Eilen oli ihan tavallinen päivä, mutta piristyksenä sain viestin postin saapumisilmotuksesta, jes! Tilasin muutama päivä sitten nelly.comilta kengät joita oon halunnut niiin pitkään, voisin ottaa niistä kuvat ihan erillistä postausta varten.

...

Share

Oma koti

Ladataan...

Muutimme Lontooseen syyskuun alussa. Se on hyvä aika muuttaa: sillon yleensä kaikki muuttuu joka tapauksessa. 

Asun mieheni kanssa asuntovaunun kokoisessa yksiössä rähjäisellä alueella Lontoon luoteiskolkassa, mutta kyllin lähellä keskustaa jotta sinne pääsee bussilla. 

Meillä on asuntovaunun nurkassa vessakoppero, joka muuntuu suihkukopperoksi vivusta vääntämällä, jolloin kopperon katosta alkaa tulla vettä aluksi yskien mutta pian ihan suihkuksi asti. Meillä on keittolevy,...

Share

Tällä viikolla valmistuneet!

Ladataan...
Torey Näissä neliöissä

Pienempi neitimme sai vaaleanpunaisen pipon tupsulla.

 

Isompi neitimme halusi sinisen tupsupipon!

 

Halusin tehdä äidillemme vielä kaulahuiviin sopivan pääpannan (hän ei tykkää pipoista) ja...

Share

Onko oikeasti pelättävää?

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

 

Turun joukkopuukotus, terrorismi, hämähäkit, isot koirat, pimeät syysaamut- ja -illat, ilmastonmuutos ja sen mukanaan tuomat myrskyt – kaikkia näitä yhdistää tunnetilat epätietoisuus, jännitys ja pelko.

Oon joskus maininnu pelkääväni...

Share

Masennuksen monet kasvot - 2

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Noniin. Nyt päästään sen aiheen äärelle, mistä ehdin eilen jo hiukan muutaman sanan kirjoittaakin. Eli siitä, miltä tuntuu olla masentunut ja miltä tuntuu olla masentuneen läheinen. Ja millaisia ristiriitoja tämä yhtälö (voi) aiheuttaa keskinäisessä kommunikaatiossa tai toisen ymmärtämisessä. Itse olen molempia. Masentunut, ja masentuneen läheinen.

Kenties tärkein ydinasia koko tämän tekstin pohjalle muistutukseksi (useinkin toistamani lause) ; ...

Share

Suljettu.

Ladataan...
IngelS Give my love to London

Mähän seurustelen jo, hän sanoo. Yhteiset yöt, hetket, läheisyys vilisevät ohitseni kuin pikakelauksella. Hän ei kertonut minulle. Piti lähellään ja nyt, kun asia paljastui, minusta tuntui kuin minulle olisi valehdeltu kuukausia. Hän ei tunne minua kohtaan yhtään mitään, näen sen. Se sattuu enemmän kuin mikään. Se, että olin aivan siinä, enkä koskaan kelvannut.

Ehdotukseni on, että sinä menet suoraan sairaalaan, psykiatri sanoo. En edes katso häneen. Minun suositukseni sinulle on...

Share

Ensimmäinen

Ladataan...

Blogin perustamisessa vaikeinta on ensimmäinen postaus.

Pääni kuplii kirjoitusideoita, jotka kirjoittaisin ja julkaisisin saman tien, jos minulla jo olisi blogi. Mutta mikään niistä ei oikein sovi ensimmäiseksi postaukseksi: ne ovat puolivälin tekstejä. 

Ensimmäisen postauksen pitäisi olla jotain muuta. Pitäisi kertoa, kuka on, mutta olen aina inhonnut itseni esittelemistä. Ei minussa ole paljoa kertomista. Mieluummin annan itsestäni sivulauseissa ja puolivälin postauksissa,...

Share

Irtiotto uuteen

Ladataan...
katrielina katrielina

 

Ikäkriisissä kieriskellessäni aloin miettiä mitä oikeasti haluan isona tehdä. Vielä olisi hyvää aikaa aloitta vaikka jotain ihan uutta. Uravaihtoehtoja miettiessäni tajusin, että olen oikeastaan aina ollut super kiinnostunut siustamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Miksi en siis hankkisi siustussuunnittelusta vähintäänkin sivutyötä? Tuumasta toimeen ja hakemus sisään...

Share

Itsensä rakastamista metsästämässä.

Ladataan...

Oletko koskaan katsonut instagramissa tai muualla sosiaallisessa mediassa niitä täydellisiä naisia? Naisia, joiden maha on kaunis pyykkilauta, ei mikään ryppyinen pesupallero? Tai joiden reisien välissä on se kaunis rako, josta tihkuu mahdollisuuksia loistavaa valoa? Kyllä, minäkin olen heitä katsonut ja ihaillut. Näistä esimerkkinä iki-ihana Kim Kardashian ja hänen sisäpiirin aallonharjalla surfaavat sisarensa. 

Missä kuitenkin ovat nämä...

Share

Ihanaa, kamalaa, ihanaa.

Ladataan...

Puhutaanko vähän sinkkuelämästä.

Taustaa: Ikisinkku löysi elämänsä rakkauden muutama vuosi takaperin ja se osoittautui umpikujaksi tämän vuoden alussa. Ping! Sinkkuna taas ja so far so good.

Sinkkuelämä on näkökulmasta riippuen joko aivan mahtavaa tai ihan pyllystä. Ihminen voi olla joko sinkku kunnes...

Share

Pages