Reissumies ja osa-aikainen yksinhuoltaja

Ladataan...
Emilia S. Kuplia by Emilia S.

Ensimmäinen viikko kolmen lapsen yksinhuoltajana on takana. Ja ehkä voisin samantien lopettaa yksinhuoltaja-sanan käytön tällaisessa semisarkastisessa yhteydessä, sillä arvostan tämän(kin) viikon jälkeen oikeita yksinhuoltajia nääääin paljon. Tosin...

Share

Syksy on surumielinen

Ladataan...
villenkulma Villenkulma

Toissa sunnuntaina tehtiin pyöräretki Hakaniemen maalaismarkkinoille ja Stadin Silakkamarkkinoille kauppatorille. Oli aika huippua. En ole oikeastaan jaksanut suuremmin markkinoista innostua vuosiin, mutta nyt oli kiva fiilistellä. Jossain kohtaa taisin jopa mainita että on niin kivaa että alan kohta itkemään, haha. Herkistyminen ehkä kuitenkin johtuu...

Share

Piste

Ladataan...
Suossa Suossa

Meille ei käynyt niin kuin heille, naistenlehtien onnellisille.

Emme löytäneet toisiamme uudestaan, vaikka yhdessä taistelimme.

Tai ainakin siitä kovasti puhuttiin.

 

Olisi pitänyt hommata lastenvahti ja irtautua arjesta.

Juoda pullo shampanjaa ja humaltua toisesta.

Niin siellä kiiltävien kansien välissä neuvottiin.

 

Etsiä yhteinen harrastus, hullutella, yllättää ja unohtaa jokapäiväiset.

Vaikka toisella olisi kissanpaskaa...

Share

Täysin tavallisia arkikuulumisia

Ladataan...

Hoitovapaalaisen arki on melko lailla saman toistoa joka päivä. Joskus nähdään kavereita, jolloin poika näkee ikäisiään ja mä saan jutella aikuisten ihmisten kanssa. Sellaiset päivät auttavat kyllä jaksamaan. Ei sillä, etteikö pojan kanssa kaksinkin ole ihan kivaa mutta kyllä useampi päivä kotioloissa saa pään kiehumaan vähän väärällä tavalla. Tässä varmaan näkee sen, miten en ole mikään varsinainen lapsi-ihminen. :D Töihin ei kuitenkaan ole vielä ikävä. 

Poika täyttää ensi viikolla...

Share

Kuulumiset

Ladataan...
sanna-mari Isn't it too dreamy?

Blogihiljaisuus. Jälleen kerran. En aio pyydellä sitä anteeksi. Tuntuu, etten voi kirjoittaa teille jotain mistä en todella halua kirjoittaa. En halua kirjoittaa puolivalmista, huonosti suunniteltua tai jotain, mikä minua itseäni ei kiinnosta. Olen ideoinut ja luonnostellut, mutta en ole päässyt kiinni yhteenkään aiheeseen tarpeeksi tiukasti. 

En kuitenkaan halua luopua tästä. Minulla tulee vielä hyviä ideoita. Halusin nyt tulla siis kertomaan kuulumisia.

Minulla menee ihan...

Share

Vapaapäivä Kuopiossa.

Ladataan...
Ohto Saari Sami-Petteri

Tehtiin eilen sellanen kiva shoppailureissu Kuopioon vapaapäivän iloksi. Kierreltiin Matkuksessa ja Kuopion keskustassa. Kuopiossa mun yks lemppariliikkeistä on Henri, joka on miesten vaateliike. Henristä löytyy Tiger of Swedenia, Barbour, Diesel, Hugo Boss, jne.. Henri-liikkeen löytää Matkuksesta ja Kuopion keskustasta. Toinen suosikkiliike on Moda Men, josta...

Share

Kaikenlainen kivien kerääjä nakurannalla

Ladataan...
ihanastyle Ihana Style

Toisin kuin Suomessa, täällä kesä jatkuu vielä lokakuun puolessa välissäkin. Viikonlopun lämpötila liikkui siinä 40 asteen molemmin puolin.

Siispä lauantaina suunnistimme rannalle. 

 

Rantoja täällä San Diegossa on vaikka muille jakaa. Suurin osa niistä on varsinkin viikonloppuisin ihan täynnä ja parkkeeraus voi tuottaa pään vaivaa.

Siispä olemme nyt käyneet...

Share

Anteeksi kuinka?

Ladataan...
Irma-täti Usko Irma-tätiä

Olipa kerran, ei kovin kauan aikaa sitten, Irma-täti baarissa ja tanssilattialla. Yhtäkkiä hän aisti jonkun tanssivan takanaan ja eikä aikaakaan kun täti tunsi käsien laskeutuvan hoikalle uumalleen. Ärsyyntyneenä keskeytyksestä täti työntää kädet pois ja tokaisee tylysti "ei". Vaan mitäpä urhea sankarimme tähän vastaa? "Heeeei, et sä heti voi sanoa ei!"

...

Share

Aikamme ääni

Ladataan...
Suossa Suossa

Kahvilan vieruspöydässä istuu nainen, elämää nähnyt, mutta pitää itsestään huolta. Ikää 42-vuotta. Ei mitään filtteriä, eikä voluuminkääntövipua.

Hänen puheestaan ystävälleen, pöydän toiselle puolelle, saisi Broadway-hitin, menestys monologin. Aikamme ääni, katkera yksinhuoltaja.

"Ja se sika oli vaan sopinut lähtevänsä reissuun kun lapset on sillä. Siis kysymättä minulta mitään. Miten se ei sovi tuommosia etukäteen ja mieti sitä että milloin sinne reissuun voi lähteä? Tämä on...

Share

Hampuriin

Ladataan...
Tanskatar Elämää Tanskassa

Suomesta mennään Viroon ostamaan halpaa alkoholia, niin täällä mennään Saksaan.

Tarkoituksena on mennä kahden viikon päästä lauantaina Hampuriin yhdeksi yöksi. Meiltä ajaa sinne n. 4h, joten omalla autolla mennään. Pääsee mies kokeilemaan moottoritiellä paljon meidän uusi auto kulkee. Ollaan katsottu hotelleja ja siinä 500kr eli n.65e paikkeilla saa jo mukavan ja tasokkaan hotellin melkein keskustasta.

En ole ikinä käynyt Saksassa, joten siksi päätimme jäädä yöksi. Samalla...

Share

Pages