Saako tanssia?

Ladataan...
iisaellen Saako tanssia?

Olin vuosia sitten töissä vaatekaupassa. Sellaisessa, jossa pauhaaa aina jumputusmusa taustalla. Muistan erään tapauksen, pienen, mitättömän melkein, joka sai minut kuitenkin todella hyvälle mielelle. Ja päätin nimetä blogini sen mukaan.

Myymälään saapui äiti pienen poikansa kanssa.  Olen aina pohtinut, että kaupossa pyöriminen lapsen kanssa on varmaan rasittavaa niin äidille kun lapsellekin. Tämä poika kuitenkin seurasi äitiä kiltisti kunnes äidin pysähdyttyä kysyi kohteliaasti ”...

Share

Onko teidän miehet täydellisiä?

Ladataan...
miumaumiu Suhteessa

Mä kerron miehestäni aika kokonaisvaltaisesti.

Sillä on ihania puolia.

Ja sit niitä kökköjä.

Mä teen aika usein tilinpäätöstä onko tää hyvä suhde.

Vai haluanko pois.

Kavereiden miehet tuntuu aika täydellisiltä.

Hehkutetaan vain niitä hyviä puolia.

Totesin syksyllä itkuisena kaverille, että eihän tästä tuu mitään kun tämä ja tämä ja tämä.

Kaveri totesi nauraen, että toihan kuulostaa ihan normaalilta parisuhteelta, kaikilla on tuollaista...

Share

Kadonneet ääriviivat

Ladataan...
Annan Rauhaa ja rakkautta

Oman lapsen kehitystä on katkeransuloista seurata. Eräänä päivänä vauvakupla puhkeaa, ja hieman hölmistyneenä sitä havaitsee, ettei maailma pyörinytkään vain meidän ympärillämme.

Ajan rajallisuus iskeytyy kasvoille vahvemmin kuin koskaan ennen. Kun lapsi oppii vilkuttamaan ovella hyvästiksi, silmissä vilahtaa jo hetki, kun hän muuttaa omilleen. Moni uppoutuu vanhemmuuteen nykyään niin täysillä, että hieman hirvittää tuo irti päästämisen hetki. Elämän eläminen täysin toisen ihmisen...

Share

Kyllin hyvä

Ladataan...

KYLLIN HYVÄ. Käväisin eilen työkaverin kanssa ostoksilla ja kirjakaupassa silmiini osui  Kylli Kukkin kirja Kyllin hyvä. Minä en ole kyseistä kirjaa lukenut, enkä ole kovin hyvin perillä sen sisällöstäkään, mitä nyt pientä googlettelua aiheesta tein, mutta kirjan nimi jäi mieleeni. Se...

Share

Takaisin pohjoisen kodissa

Ladataan...
kata_eric What else is there?

Olen nyt takaisin Suomessa. Vähän hirvittää ja pelottaa. Ensinnäkin, täällä on talvi, apua sentään :D Toiseksi, mulla ei ole enää kotiavaimia Tanskaan. En voi mennä sinne enää tuosta noin vain. Se on kamalaa. Se on mun koti myös!

(No okei, oli Tanskassakin sattumalta talvi juuri viimeiset päivät.)

...

Share

Kaappikristitty

Ladataan...
Weetzie Vähän ennen unta

Kuulun kirkkoon, mutta en käy siellä muuta kuin pakollisissa tilanteissa (työn puolesta tai koulun joulujuhlassa). Vapaaehtoisesti saatan piipahtaa kirkossa sillon kun olen ulkomailla reissaamassa, mutta silloin kirkot harvemmin omat oman uskontokuntani rakennuksia. Kaikissa kirkoissa, isoissa ja pienissä, temppeleissä ja pyhätöissä on kuitenkin kaikissa tietynlainen tunnelma ja rauha, joka vetää tällaisen pienen ihmisen hiljaiseksi vaikka rakennus olisi täynnä turistejakin. 

En...

Share

Sibeliuskakkua ja synttärihumua

Ladataan...
Karkki Kaislarannalla

Me juhlittiin viikonloppuna synttäreitä vanhempien luona. Äiti siirtyy päivinä näinä uudelle vuosikymmenelle.

Kakku on muuten Sibelius-kakku, paikallisen Laurell-konditorian käsialaa. Sibeliuksellahan on nyt myös juhlavuosi, sopii hyvin kakun aiheeksi :) Mä en ole lainkaan kruusailtujen kakkujen tai teemakakkujen ystävä. Teemakakut sopivat hyvin lastenkutsuille, mutta omaan...

Share

Willa H:n kuulumisia. :)

Ladataan...

Tänään ja huomenna lepäilemme tytön kanssa kotona. Sunnuntai-iltana alkoi tyttäremme yskiä ja osasinkin jo odottaa kuumeen iskevän jossain välissä. Sen verran on lapsia ollut töissäkin sairaana, että taudinkuva oli selvä. 

Viime yönä herätessäni huomasin tytön olevan ihan kuuma. Mittaaminen ei ollut kaikista helpointa, koska uninen pieni taisteli vastaan koittaessani saada mittaria pysymään kainalossa. Kun näin luvun ylittävän 37:n oli asia jo selvä. Lämpöä nyt ainakin on! 

...

Share

Pages