Kategoriaton

Ladataan...

Tuntuu, että mikään kategoria ei kuvaa minua ihmisenä.

En ole perinteinen nainen. Rakastan vapaasti ja avoimesti, päädyn yleensä johtotehtäviin, olen rationaalinen enkä tunne tarvetta hankkia omia lapsia - hoivaviettini kohdistuu ensisijaisesti ystäviin ja heidän jälkikasvuunsa, eläimiin ja luontoon.

En ole uranainen. Tunnen liian syvästi, olen liian herkkä, itken paljon ja pohdiskelen elämää. Uskon ensisijaisesti yhteistyöhön, en auktoriteetteihin. Minulle on tärkeämpää...

Kuljetuspalvelut ovat jääneet 1600-luvulle

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olen vihdoin ymmärtänyt, mistä tässä oikein kiikastaa. Joukossamme elää nimittäin yksi ammattiryhmä, joka harhaisesti luulee viettävänsä aikaansa myöhäiskeskiajalla, tarkemmin sanottuna 1600-luvulla. Tämä ammattiryhmä on kuljetuspalvelun työntekijät.

Kaikki käy yksi yhteen: Postilaitos perustettiin Suomeen vuonna 1638....

Summer state of mind

Ladataan...
miasetala Embrace orange

Heipparallaan <3

 

Helsingissä hellerajat ovat jo paukkuneet melkeinpä viikon putkeen, ja lämpimät kesäillat jatkuvat jatkumistaan.. LOVE IT!

Käytiin eilen pyörähtää Löylyssä ja siitä jatkettiin Mattolaiturille päin. Ai että kuinka nautin näistä päivistä!

Löylyä vastapäätä löytyi seinä, mihin näköjään sulauduinkin melko hyvin :D...

Uusi kesälomamalli ja sukupuolitautiasiaa

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Olen aina edellisinä vuosina pitänyt kolme viikkoa kesälomaa putkeen, osaksi tietysti johtuen myös Ykkösmiehen lomista. Tästä parisen viikkoa on mennyt reissussa, ja viimeinen viikko (tai ainakin sen puolikas) on lorvittu kotona henkisesti töihinpaluuseen valmistautuen ja lomapyykkejä pesten. (Loput lomista olen sitten ripotellut tasaisesti ympäri vuotta - joulun välipäivinä olen yleensä töissä, joululoma on mun mielestä jotenkin vähän turha loma.) 

...

Itseni esittely

Ladataan...
Eka blogi

 

Oon aika nuori tyttö Länsi-Suomesta. Oon epävarma ja ujo joten tästä syystä blogi kuullosti paremmalta ajatukselta purkaa mieltä,kuin vaikka vloggaus. Mutta tää on siis mun ensimmäinen blogi. Päätin kirjoittaa tätä aika vapaasti ja rennosti, koska äidinkieli ei todellakaan ole mun vahvuus. Haluun kertoo mun omia mielipiteitä ja kokemuskia näistä asioista toivon että edes joku osais samaistuu näihin juttuihin. Tuun todennäköisesti...

Pages