Kesä yllätti bloggaajan

Ladataan...
tanjatanja Ei Beigeä

Kesä on saapunut myös lappiin ja pitänyt minut tuolla ulkona. Asiaan saattaa vaikuttaa myös se että kesän kestävä kotiäitiys on alkanut ja asian tajuaminen on vaatinut henkisesti melkein enemmän kuin on ollut antaa mutta järjissään ollaan! Tai no ainakin silleen tarpeeksi. 

 

Tämä kuva on...

Share

Löllöpinkee

Ladataan...
Minttuhs Heavy Stuff

Siis mikä mua vaivaa!? (Ainiin...ennen kun unohdan se vaaka näyttikin 167kg, korjaus aiempaan.) Sen sijaan, että miettisin miten tästä tilanteesta lähtee eteenpäin, mietin ihoa. 

Oon googletellut kokemuksia siitä, miten ihon käy suuren painonpudotuksen jälkeen. Julkisella saa toki (ehkä) roikkuvan vatsan korjattua jos aiheuttaa ongelmia. Mites muut? Kaula? Tissit? Allit? Mulla ei ikinä tule olemaan varaa niiden korjaukseen. Jos mä näen kaiken sen vaivan, että paino putoaa ja...

Share

Kuka minä olen?

Ladataan...
MartinaA Slow is beautiful

Tervetuloa blogiini. Tervetuloa elämääni. Tervetuloa ajatuksieni pariin. Tervetuloa katsomaan maailmaa minun silmälasieni läpi. Tervetuloa lukemaan sanoja, joita minä kirjoitan. Olet hyvin tervetullut.

--

En aio aloittaa blogiani esittelemällä itseni, koska en halua, että saat minusta heti jonkun tietyn mielikuvan. Haluan sen sijaan, että luet minun tarinoitani ja olet seurassani tällä matkalla, jota kutsumme elämäksi. Haluan jakaa...

Share

kun on oikea aika

Ladataan...
nakedtruth naked truth

Elämää on elettävä - nyt, heti, samantien. Täysin rinnoin ja nauttien joka hetkestä. Koskaan ei tiedä mitä huomenna tai vaikka vuoden päästä tapahtuu.

Nämä ajatukset pyörivät silloin tällöin päässäni varmaan juuri sen takia, että elämässäni on tapahtunut asioita, jotka ovat pistäneet miettimään elämän ennalta-arvaamattomuutta ja hetkessä elämisen ihanuutta.

Moni jättää asioita tekemättä vaan sen takia, että niille ei ole vielä oikea aika. Milloin se oikea...

Share

Snart är det sommar!

Ladataan...

 

Därför tyckte jag det satt på tiden att köpa ett litet sött och vackert smycke till mig själv.

//Gina Tricot - June Facet Necklace (June - Talkative, Stylish & Generous)

Share

Miten toiseen mieheen ihastuminen tapahtui?

Ladataan...

Edellisessä kirjoituksessani kerroin, että olen ihastunut toiseen mieheen. Ihastuminen on täysin viattomalla tasolla. Sitä ei edes ole myönnetty. Ties vaikka kuvittelisin, että toinen osapuoli tuntisi samoin, mutta en usko, että olen niin väärässä. Tämä mies on ikäiseni ja teemme jonkin verran töitä yhdessä. Alkuun hän vaikutti todella ärsyttävältä tyypiltä. Taas viittaan telkkarisarjaan: Californiacationin Hank sanoi siinä yhdelle naiselle, että yleensä se piirre joka hänessä mielletään...

Share

Tidig vår- jobbigare än förut?

Ladataan...

Under de senaste veckorna har vi vuxna i familjen ätit vår dagliga dos av allergimediciner. Samtidigt som vi analyserat lillingens nysande och snorande. Kan det vara allergi eller bara en flunsa? 


Efter att vi flyttade till vårt nuvarande hem har vi varit mer eller mindre närmare naturen än förut. Vi hör konstant...

Share

Valmisteluja

Ladataan...
mammaulla mammaulla

 

Me rakennamme ylioppilasjuhlia ja meillä se ei tarkoita...

Share

Pahin arvostelijasi

Ladataan...
Mari-Elena Elämän polut

Yksi perheemme karvaisista jäsenistä on elokuussa 2v täyttävä Kultainennoutaja Kuura.  Elämä nyt jo aikuisen neitimme kanssa on pääasiassa hyvin helppoa ja mukavaa. Toki tie tähän pisteeseen on ollut pitkä, mutta jätetään ne tarinat toiseen kertaan... Nykyään Kuura on tottelevainen, ihmisrakas, lempeä ja kiltti. Kuura on kuitenkin myös hieman... innokas. Joidenkin mielestä innokas saattaa olla hieman liian laimeasti ilmaistu, mutta mennään sillä silti ;) 

Kuura innostuu kaikesta...

Share

KAKKUA

Ladataan...
Ksy Come on, baby!

Olen nyt viimeiset kaksi kuukautta himoinnut... kakkua. 

Sellaista ihanaa, kermaista, mansikkakakkua. 

Juhannuskakkua. 

Pehmeä ja ilmava pohja. 

Tuoreita mansikoita, haettu kasvimaalta suoraan kakun täytteeksi. 

Kermavaahto vatkattu pikkusiskon kanssa, ja kulhon reunat putsattu sormella parempiin suihin. 

Kakkua. 

 

Hitto, mä oikeasti haluan kakkua. 

 

Ps. Blogiin tulossa muutoksia! Olen aikaisemmin blogannut toisen...

Share

Pages