Maanantaille, tiistaille, rakennan minä lahjani

Ladataan...
2 steps back Turn the page

JOS JOKU LAHJAN SAAJA TÄNNE EKSYY, NIIN HETIPOIS NYT!

 

Ei se ihminen virheistään opi. Ei. Täällä on taas jätetty joululahja tekeleet aivan viimetinkaan. Aloitin äidilleni tulevat säärystimet jo kesällä, jotenka harhakuvittelin olevani hyvässä tahdissa tänä vuonna. No. Perusmeikää oli, että toisen säärystimen tehtyäni viikossa lopahti kiinnostus ja olen toista väkertänyt väkisin. Nyt viimeiset 5 kerrosta tuntuu olevan ylivoimaisia. 

Sen lisäksi pitäisi tehdä osalle daim-...

Share

Sanottua, V

Ladataan...
IlonaSV Saattaen vaihdettava

- Saanks mä antaa tän yhden sun joululahjan jo nyt, kun en jaksais enää paketoida?

Tänään on paketoitu kaikki lahjat lukuunottamatta keksejä, joita ei ole paistettu, kahta lahjaa, joita ei ole ostettu (Toinen on sentään jo keksitty.) ja yhtä lahjaa, jonka siis päädyin antamaan tänään. Aiemmin olemme aina paketoineet joululahjat sanomalehteen tai vanhoihin jauhopusseihin. Lahjapaperihan on aivan turhaa jätettä, jota ei edes voi kierrätää....

Share

Joulun aikaa, joulun taikaa, mistä sitä saikaan?

Ladataan...

Olen jo monta päivää miettinyt että pitäisi jotain joulusta kirjoittaa, mutta omat fiilikset koko juhlasta tuntuu olevan vähän sekavat. Vietämme tämän joulun anoppilassa, jossa ilmassa leijuu se pieni stressi ja jännite kun pitäisi olla se perinteinen joulu. Kaikki jouluherkut ja joulusauna ja lahjat ja haudoille kynttilöiden vienti yms. 

Oman perheen sirpaloiduttua isäni kuoleman jälkeen, ei meille ole jäänyt sellaisia vakiintuneita perinteitä aikuisiälle asti. Kinkku on ollut...

Share

Puppy love

Ladataan...
annabellap Nunca digas...

Last weekend I was browsing through pictures on my mother's computer and these photos came across. Couldn't resist adding them here.

This was exactly ten years ago, when our dog Mona had these four most adorable puppies ever. I was lucky to share the first 8 weeks of their life with them. They were so little but every one of them had its own personality. Still missing them like crazy!

...

Share

For the first time

Ladataan...
Sarahjohanna SaraH.

Tervetuloa lukemaan SaraH. -blogin ensimmäistä kirjoitustani, aloitankin esittelemällä itseni ja kertomalla vähän tästä päätöksestä perustaa oma blogi.

Olen 19-vuotias tyttö Hyrynsalmelta, pieneltä kylältä Kainuussa. Olen valmistunut toukokuussa 2014 merkonomiksi kolmen vuoden opiskelun jälkeen ja suunnitelmiini kuuluu kouluttautua vielä ainakin parturi-kampaajaksi. Perheeseeni kuuluu vanhempien lisäksi isoveli, kaksi pikkuveljeä ja pikkusisko, kotona asustaa myös kaksi kissaa. 

...
Share

Elokuvaelämyksen sulkeutuma

Ladataan...
Iitu90 Kodama

Varoitus! Sisältää paljastavaa materiaalia!!

Olimme mieheni kanssa odotaneet pitkään viimeistä Hobitti-elokuvaa, kun se vihdoin saapui! Menimme siis katsomana elokuvan 14.12 ja tietenkin aatelimme kruunata leffakokemuksen ja mennä katsomaan elokuvan 3D (HFR) versiona vieläpä! Elokuvaliput olivat hirmu kalliita, huimat 15€ kappaleelta.

Viimein kun elokuvan 3D trailerit alkoivat, aloin miettimään lasejani. Teksti oli sekavaa ja tausta henkilöiden takana kauhean sumea. Kokeilin...

Share

Pages