Miniloma saaristossa

Ladataan...
Juuli Jokinen Juuli Aurora

Vietimme perheeni ja ystäväperheen kanssa aivan ihanat kaksi päivää mökillä Tammisaaressa. Reissuun kuului mm. paljon veneilyä, uimista, auringonottoa, hyvin syömistä sekä ajanviettoa rakkaiden ihmisten kanssa. 

Jokakesäiset reissut Tammisaaren mökille ovat kyllä aina yhtä ihania. Mikään ei ole niin rauhoittavaa kuin meren tuoksu ja aaltojen ääni purjeveneen kannella tai laiturin nokassa.  Järvenrannalla olevalla mökillä tulee vietettyä aikaa huomattavasti enemmän, joten sen takia...

Share

Ehjän ja rikkinäisen perheen kasvatti

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

On täyttä puuta heinää kun sanotaan, että vanhempien ero on tiukempi ( ja vaikeampi ) paikka pienille lapsille, kuin jo isoille.

Jopa aikuisuuden kynnyksellä oleville.

Omien vanhempieni erosta tulee nyt syksyllä kahdeksan vuotta ja eron hetkellä olin juuri täyttänyt kaksikymmentäyksi vuotta. Olimme...

Share

Kesäjatkis osa 2 - Ämpärikansa

Ladataan...
Travojago Travojago

Lue täältä mistä kaikki alkoi.

Kyllä, me olemme ilmeisesti ihmisiä, jotka menevät tarjousveden perässä automarkettiin. Mutta miettikää nyt, 0,28€ viiden litran kanisterista!!! Se on halpaa se. Lähikiskalla joutuu pulittamaan euron samasta satsista. Puolustukseksi sanottakoon, että ostimme myös jääteetä ja vichyä, jotka niin ikään olivat tarjouksessa.  

...

Share

Naiset haluavat hyvät tulot, eivät hyvätuloista miestä

Ladataan...
Minja Koskela Bluestocking

“Suomessa naiset saattavat etsiä tietyn tulotason miestä - ilman että tulevat ajatelleeksi koko asiaa”, kirjoittaa kolumnisti Kyösti Niemelä Helsingin Sanomissa. Hohhoijakkaa, ajattelen siemaillessani kahvia viimeisenä loma-aamunani Berliinissä, jonne matkustin poikaystäväni kanssa omilla rahoillani. Jälleen yksi mies on päättänyt kertoa, miten minä naisena haluan elää ja ajatella. No, kuunnellaan nyt sitten.

 

...
Share

rv 35+1 kuulumisia

Ladataan...
Suskuu Porque no

Alan olemaan aika kypsä tähän raskauteen. Mulle raskaus on ollut aika painajaismaista, en ihan hirveän montaa hyvää juttua siitä keksi. Lapsemme on oikein toivottu, mutta tämä odotusaika potuttaa jo todenteolla. Tällä hetkellä olen todella väsynyt. Hemoklobiini oli siinä rajoilla, että pitäisikö alkaa käyttämään rautalisää. Aina ei suoranaisesti nukuta, mutta ahdistaa eikä jaksa/huvita tehdä yhtään mitään. Kaikki pienetkin asiat ärsyttää. Niin ja ne suuremmatkin.

...
Share

Takaisin lapsuuteen

Ladataan...

Kuluneen viikon aikana olen vähän leikkinyt lomalaista. Olen lähtenyt aamulla ulos, puuhaillut koko päivän jotain ja illalla vasta tullut kotiin. Olen nähnyt paljon ystäviä, kokeillut uusia ravintoloita, käynyt uimassa meressä pariinkin otteeseen, retkeillyt mustikkamaalla ja lapinlahden rannalla, pelaillut Aliasta seurasaaren laiturilla, kiertänyt hietsun kirppiksellä, kävellyt...

Share

Kuukauden päivät

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Ilahduttava juttu, pöytä keskeneräisessä keittiössämme on näyttänyt uudessa kodissa tosi usein tältä.

 

Kippis, se on kuulkaa tasan kuukausi uudessa kodissa tänään.

Tuntuu kummalta. Vasta kuukausi, muka? Niin paljon on mahtunut tähän kesään, että tuntuu kuin olisimme asuneet täällä paljon pidempään.

 

Näitä kaivataan:...

Share

One Rainy Day

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Sataa, sataa melko usein. Oikeastaan joka päivä enemmän tai vähemmän. En oikeastaan uskonut, että jossain voi oikeasti olla niin pilvistä ja harmaata! Suomessa sentään on kesä! Kyllä täällä Englannissakin on tähän mennessä ollut kaksi pilvetöntä päivää. Mutta miten hirveä ikävä onkaan sitä ihanaa kesäsadetta Suomessa! Nämä kuvat otettiin, kun oli viimeinen päiväni Suomessa ennen lähtöä ja satoi. Raikas ja lämmin kesäsade!

...

Share

Pages