Hääpäivä lähestyy

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Hääpäivä lähestyy jo huimaavaa vauhtia. Häävalmistelut käyvät kiihkeinä eikä kulu päivääkään ilman, että olisin tavalla tai toisella häävalmistelujen kimpussa. To do -listalle vedetään viivoja, mutta samalla tehtävien tarkentuessa myös uusia rivejä syntyy jatkuvasti.

Nyt yksi merkittävimmistä askeleista on...

Share

Story begins . . .

Ladataan...
Chiari Chiari
Joulukuu, 23.12.2014

Jouluaaton aatto illalliselle sain puhelun. Olin kotiutunut juuri edellisenä päivänä keskussairaalasta, mieli oli hyvä ja koin, että fine, kaikki hyvin, tai ainakin yritin niin uskotella, vaikka mittavien tutkimusten jälkeen ei mitään normaalista poikkeavaa löydetty . . Jotenkin kaikkien niiden tutkimuksien jälkeen olikin helpompaa ajatella, että on terve ja elämä hymyilee. Eihän sitä omaa sänkyä ja omia tapoja mikään voita ?

Palaten puheluun, joka tuli...

Share

Salaattitreffit

Ladataan...
sanninokikuru Sanni Nokikuru

Pienessä hetkessä on niin monta hyvää, ja ihastuttavaa asiaa. Hetkiä, joiden tärkeyttä emme painota, tai ajattele tarpeeksi. Hetkiä, jotka merkitsevät kuitenkin aina eniten.

Ystävä, joka on tärkeämpi hetki hetkeltä, ja josta saa oppia aina jotain uutta.

Ruoka, joka osottautui paljon edullisemmaksi...

Share

True crime -nisti suosittelee: Beware the Slenderman

Ladataan...

Olen pelottavan koukussa henkirikoksista kertoviin dokumentteihin. True crime -ohjelmat ovat olleet nautintoni jo vuosikaudet, mutta viime vuonna kävi niin, että satunnainen herkuttelu muuttui pikku hiljaa ensin tavaksi ja sitten pakkomielteeksi – ja nykyisin olen ihan...

Share

Viikonloppu

Ladataan...
Jonnamariiia Jonnamariiia

Meillä on ollut aika jännittävä viikonloppu ja jännitys itseasiassa jatkuu vielä, mut kerron myöhemmin lisää jos on jotain kerrottavaa, ellei kaikki mee pilalle kuten yleensä mulla koska on niin kauheen huono tuuri :/ Jaiks..saa nähdä. Mä niin toivon että kaikki menis parhainpäin ja olis jotain uutta mitä odottaa <3 Muuten viikonloppu oli kyllä ihan mukava, tosin meni hieman liian nopee.

Kokeiltiin sellasta curry kanaviillokki reseptiä joka oli todella maukas ja olis ollut varmaan...

Share

Kuinka minusta tuli talviulkoilija

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Pehmennetäänpäs otsikkoa sen verran, että en edelleenkään ole mikään himoulkoilija, mutta pystyn sanomaan, että talvella on kiva olla ulkona lasten kanssa. Vielä vuosi sitten vihasin sitä.

 

 

Ainoa syy, jonka tähän muutokseen keksin, on kunnon vaatteet ja kengät. Hankin alkutalvesta Torstain talvitakin ja Timberland:n talvikengät. Sen...

Share

"Oi ihanaa sä asut ulkomailla"

Ladataan...
Blueberries Petit Ange

"Oi ihanaa sä asut ulkomailla"
"Oi Ranskassa on varmaan niin hienoa asua "
"Sä oot tosi rohkee"
"Oon niin kade"
"Sä varmaan puhut hyvää ranskaa" (öööö..tuota..palataan tähän)

Näitä kuulee paljon kun kerron, että asun Ranskassa. Mulla ei koskaa ollut mitenkään haaveena mennä edes käymää Pariisissa ja sitte sain mahdollisuuden lähtä sinne Au pairiksi (todella kiitollinen tästä tulen olemaan aina). Sinällään ei siinä mitään ihmeellistä ole mutta mä olin jo 30 vuotias...

Share

Vääränlaiset miehet: mies, joka ei vie treffeille

Ladataan...
PleaseLikeme Pliis, Like me!

Olen varmaan useampaan otteeseen todennut, että miehen on äärettömän vaikeaa sanoa suoraan, että ei ole kiinnostunut. Ja vaikka mies olisikin osannut kertoa sujuvasti, että ei ole kiinnostunut aloittamaan suhdetta, olen epätyydyttävän vastauksen myötä muovannut ne itse pääni sisällä tekosyiksi haasteiksi.

Tekosyy 1: Hän ei halua pilata ystävyyttä

Vuosia sitten olin ihastunut hyvään ystävääni. Näimme toisiamme melkein päivittäin ja vietimme...

Share

Pages