Riskitekijä

Ladataan...
mamofonia Mamofoni

Nyt on Nyytti siinä iässä että kontataan, noustaan kaikkea mahdollista vasten seisomaan ja samaan tahtiin myös kolhitaan päätä. Välillä mietin kuinka paljon voi pikkusen pää ottaa kolhua vastaan. Oon pitänyt ajatusta konttauskypärästä ihan pöhkönä, mutta yhtäkkiä näen sen nerokkuuden. Kuitenkin oli pakko soveltaa jotain ennen kuin pääsee etsimään kypärää, niinpä tehtiin turbaani harsosta.

...

Share

Loppukesän bucket list

Ladataan...
Mirak Little Mirakles

On uskomatonta, miten nopeasti nämä kesät kuluvat! Tuntuu, että vasta äsken ihailin pihalla puiden hiirenkorvia ja nautin ensimmäisistä lämpimistä päivistä, ja kohta onkin jo elokuu. No, ehkä ei kuitenkaan vielä ole aika alkaa synkistelemään tulevaa syksyä ja talvea, vaan nauttia täysin siemauksin auringosta, lämmöstä ja vapaudesta. Suunnitelmia ja toiveita loppukesälle on vielä ja päätinkin tehdä niistä pienen listauksen.

...

Share

Raikkaat pehmusteet

Ladataan...

Kävellessämme pitkin Sunny Beachin katuja bongasimme kivan baarin, jonne poikkesimme juomille. Sisällä huomasin tuolit ja niiden pehmusteet. En ollut ennen tuollaisia nähnytkään. Ihanat, raikkaat ja kesäiset. Oli vaikea valita mihin istuisi :D

Myöhemmin näin niitä yhdessä kojussa myynnissä. Vahinko, ettei matkalaukussa ole tilaa enää niille. Mielelläni olisin ostanut! Tykkäätkö sinä?

...

Share

Elämäntavat kuntoon

Ladataan...
neila Aavistus sinusta

Hei vaan!

Tämä kesä on kulunut vähän liian herkullisissa tunnelmissa, olen nimittäin syönyt herkkuja enemmän kuin aikoihin. Päätinkin nyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja muuttaa elämäntapojani parempaan suuntaan. Takana on erityisesti sokerinhuuruinen lomaviikko vanhempien luona. Tulinkin heti kotiin päästyäni kipeäksi. Olo ei muutenkaan ole kovin hyvä parin kuukauden herkuttelun jälkeen.

Normaalin kuumeen lisäksi minuun taisi iskeä jälleen paha vauvakuume. Tapasimme...

Share

Tavallinen elämäni...

Ladataan...

Nuorempana ajattelin, että olisi hienoa olla jotain erilaista. Erottua joukosta ja saada oma ääni kuuluviin. Arkinen elämä tuntui tylsältä tulevaisuudelta. Tuli katsottua itseä vanhempia ihmisiä ja mietittyä, että minusta ei ainakaan tule tuollaista. Tuollaista tavallista.

Ikä tuo mukanaan erilaisia ajattuksia ja ehkä sitä kuuluisaa elämänviisautta. Nykyisin huomaan yhä useammin sanovani Mikolle, että "Olipa kiva ihminen. Tavallinen." Tavallisuudesta on...

Share

Pages