Because you're mine

Ladataan...
mysunshine My sunshine

"I keep a close watch on this heart of mine
I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line

I find it very, very easy to be true
I find myself alone when each day is through
Yes I admit that I'm a fool for you
Because you're mine, I walk the line

As sure as night is dark and day is light
I keep you on my mind both day and night
And happines I've known proves that it's...

Share

Orvot pyykit

Ladataan...
Gertrude Gertrude

Tässä on kesää menty edestakaisin. Siis kaupungista toiseen. Tavaroita on ainakin kolmessa eri kaupungissa ja usein juuri siellä väärässä. Kuntosalijäsenyyskin on vain siinä yhdessä, siellä se on. Minä jossain muualla. 

Toiset nauttivat siitä, että koko ajan meininki vaihtelee. Uusia maisemia, uusia seikkailuja, uusia ravintoloita. Minä pidän siitä, että olen oman kuiva-ainekaappini äärellä. Sieltä voin loihtia lounasta. Tykkään myös siitä, että pyykkini tuoksuvat samalta. Omalta. Nyt...

Share

The Smiths

Ladataan...

Edellisen jutun otsikointia taustoittaakseni, tässä The Smiths -yhtyeen There Is a Light That Never Goes Out. 

Kappaleen kertosäkeen sanoitus on hirvittävän synkkä, mutta taustalla on kai ajatus rakkauden kaikkivoipaisuudesta. Jokainenhan kuulee sanat oman tulkintansa mukaan. Häiden teemabiisiksi tästä ei sen synkkyyden...

Share

200 minuuttia

Ladataan...
Sugar Kane I Wanna Be Adored

Kävin ensimmäisillä Tinder-treffeillä viime postauksen miehen kanssa. Miehen joka vaikutti yli-innokkaalta, vähän sosiaalisesti lahjattomalta, muutenkin epäilyttävältä. Valmistauduin treffeille lukemalla hyviä vinkkejä pakkien antamiseen, ajatellen että ainakin saan jotain kirjoitettavaa blogiin jos pahin tapahtuu. Ei mun tarvitse olla kuin 60 minuuttia.

Hän odotti minua tapaamispaikalla, ilahduin siitä että hän oli pidempi kuin minä.

...
Share

Muina ananaksina

Ladataan...
Alisa W Suusta suuhun

Huh hellettä ja ihanaa heinäkuuta - vaikka ne helteet kyllä jo ehtivät loppua (FYI, jos joku ei ole vielä havainnut). Olemme kuun vaihteesta alkaen remontoineet uutta kotiamme ja ruokapuolesta on ajanpuutteen vuoksi vastannut lähialueen pizzeriat. Uusia reseptejä on kyllä tulossa paljon, mutta vähän hitaampaan tahtiin kuin normaalisti.

...

Share

Miksi morsiusdieetti?

Ladataan...
Natsimutsi Natsimutsi

Morsiusdieetti. Nimenäkin jo hölmöä. Pitääkö sitä ihmisen laihduttaa ja kuihduttaa itsensä toistaiseksi ehkä tärkeimmän päivänsä vuoksi? Ketä varten? Sulhanen tuskin peruu naima-aikeitaan jos morsian hääpäivänään näyttää samalta kuin siihenkin asti. Vieraat eli sukulaiset ja ystävät eivät katsele ja arvuuttele morsiamen painoa vaan iloa, onnea ja rakkautta. Toki jokainen nainen haluaa olla kauneimmillaan sinä tärkeänä ja tuhansin valokuvin ja videoin taltioituna päivänä. Mutta onko...

Share

Tilannekatsaus

Ladataan...
Käpy Minä rakastan

Hei jee, ajattelin tehä listan. Plussat ja miinukset! Mitäpä muutakaan sitä tekisi kun äijänkäppyrä lähti juokseen mäkeä ylösalas ja ipanapa nukkuu.

+ Kylmä olut, olutlasista.
+ Kaksi viikkoa pelätyt, loman aikana hunningolle jääneet kouluhommat eivät olleetkaan niin pelottavia kun niitä tarkasteli lähemmin. Tänään selätin niistä kaksi. 
+ Ihana koti. Tämä on ihana, ihana, ihana. Erityisen ihana siksi, että...
+ ...me muutetaan vuoden päästä! Lähemmäksi kaikkia...

Share

Pages