Date Night

Ladataan...
mandy Eksyksissä elämässä

Mukava Mies vei mukanaan halun yhden yön juttuihin ja Unista karannut mies vei kiinnostuksen pelkkään seksiin perustuviin suhteisiin. Ikävä kyllä olen niitä ihmisiä, jotka harvoin tapaavat sellaisia ihmisiä joiden kanssa "mätsää" kunnolla. Tinderkin on pysynyt erittäin hiljaisena.

Siinä missä ystäväni viettävät romanttisia iltoja poikaystäviensä kanssa, käyvät treffeillä tai nauttivat säädöistään, minä olen korvannut treffi-illat ihan mukiin menevällä combolla.

Date...

Share

Anne Wintour's criteria for employee

Ladataan...
basicstocouture Randomness

Here is a good article, http://www.whowhatwear.co.uk/how-to-get-vogue-job-anna-wintour-qualities/ from WhoWhatWhere.co.uk about Anne Wintours Ideal employee qualities. I think these qualities are those one should practise in everyday life.

Only thing I disagree is the one which says never dress in all black. 

...

Share

Kun törmäsin kielimuuriin ja selvisin siitä

Ladataan...
Ihmemaalainen Ihme maa

Puhun suhteellisen sujuvaa englantia. Olen lukenut pitkän saksan, kolme vuotta espanjaa sekä pakolliset ruotsit. Venäjäksi osaan numerot ja joitain fraaseja, jotka tarttuivat työskennellessäni kassalla. Ja sitten muutin Puolaan.

Olen opetellut joka viikko sanomaan jotain uutta. Osaan sanoa kyllä, ei, en ymmärrä...

Share

My bended spine

Ladataan...
Heidihoo The Last Resort

Ajanpuute on ehkä yleisin "syy" olla liikkumatta. ( Yöks noille lainausmerkeille! :D) Ajapuute ei todellisuudessa ole ikinä syy olla tekemättä jotain. Se on tekosyy. Sanon aina että ihmisellä on aikaa tehdä niitä asoita, jotka ovat hänelle tärkeitä. Ihminen yksinkertaisesti järjestää aikaa niille asioille, joita hän todella haluaa tehdä. Piste.

Häpeäkseni joudun tunnustamaan että minun tekosyynäni on ollut reilun viikon ajan työ. Teemme töissä uuden toiminnanohjausjärjestelmän...

Share

Torvehallerne

Ladataan...
HelenaK All things soft & sweet

Seuraava Kööpenhaminen ruokavinkki: Torvehallerne. Iso kauppahalli, jonka notkuvia tiskejä kävimme kuolaamassa kolmantena matkapäivänä. Kojuista löytyi lihaa, kalaa, juustoja, vihanneksia, mausteita... Mitään tuoreita raaka-aineita meillä ei tietenkään viikonloppulomalaisina ollut tarvetta ostaa, mutta kauppahallissa oli silti hauska käydä kiertelemässä ja katselemassa. 

...

Share

Vahva ihminen

Ladataan...

... Kykenee löytämään arjestaan pieniä asioita, joista aidosti nauttii

 

... 

 

... Kykenee päästämään irti asioista ja ihmisistä, jotka eivät olleet tarkoitettu hänelle

 

... Parhaimmillaan, kykenee kantamaan muitakin

 

... Kykenee löytämään vastoinkäymisistä aina edes sen positiivisen pikku hipun

 

... Kykenee kävelemään ylämäkeen, vaikka tietääkin ettei kaikki ole aina ihanaa

 

Kykenee katsomaan...

Share

Kierrellen ja kaarrellen

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Kierrellen ja kaarrellen, Helsingissä nimittäin.

Rumasta, pimeästä, märästä, sekä viheliäisestä viimasta huolimatta tänään oli ihana kävellä ympäri Helsingin katuja ja ihmetellä pieniä putiikkeja, rakennuksia ja Esplanadin valoja. 

Ja aloittaa illan kävelylenkki lempipaikastani, Café Esplanadista, jossa tapasin työmatkalla olevan äitini. Kahvien jälkeen päätimme lähteä tutkimaan...

Share

Valmentamisen ja vanhemmuuden yhtäläisyyksistä

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Nyt ollaan sillä alueella, että kakka voi helposti osua tuulettimeen, sillä lapseton täällä kirjoittaa vanhemmuudesta. Olen pohdiskellut tätä asiaa pitkään, joten täältä tulee joka tapauksessa.

Valmentaminen muistuttaa vanhemmuutta, koska valmentaessa

Kuvittelee, että omat (vikellys)lapset ovat vaan vähän parempia, älykkäämpiä ja ihanampia kuin muiden (vikellys)lapset.

Tekee mieli leuhkia somessa omien (vikellys)lasten aikaansaannoksilla.

...

Share

Huomenna tapaan siskoni ja se ei ole ihan tavallinen juttu

Ladataan...
Naislaif Naislaif

Minulla on sisko. Virallisen selityksen mukaan puolikas. Yhteinen äiti, mutta erillinen elämä. Tapasin hänet ensimmäisen kerran ollessani 16-vuotias.

Tuo 12- vuotias sisko oli odottanut tapaamistamme kovin ja elvistellyt kylän muille kakaroille, että minun siskoni tulee ja se sentään on jotain erinomaista. En ollut. Olinpa vain hukassa oleva teini, joka vapisevin askelin astui alas junasta, vieraalla paikkakunnalla ja tiedossa, että tapaan ensi kerran biologisen äitini ja että minulla...

Share

Pages