Hei, Minnea täällä!

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Tässä se nyt on, mun ikioma blogi ja ensimmäinen kirjoitus! Hurraa!

Kuten asiaan kai kuuluu, aloitan kertomalla hieman itsestäni. Olen Minnea, kolmekymppinen nainen. Ikuinen taivaanrannamaalari. Minulla on vilkas pieni poika ja ihana energinen englanniksi höpöttävä mies.

Elämäni pyörii aika pitkälti perheen, kodin, työn ja ystävien ympärillä. Rrrrrakastan valokuvausta,...

Share

Operaatio hiukset vol 2.

Ladataan...
Eliisé Where the Truth Lies

Nyt mä sit tein sen mitä koko kesän pohdin ja mietin; rupesin hankkiutumaan tästä hiusten blondaamisesta eroon. Perjantaina kävin kampaajalla ja päädyttiin laittaan mun hiuksiin juurikasvun värisiä raitoja sekä vähän toista vaaleen sävyä, jottei tulis liian tilkkutäkkivaikutusta. Halusin luonnollisen lopputuloksen ja mielestäni sen sainkin. :)

Kasvojenhoitotuotteet vaihdoin...

Share

Maanantai kanssani

Ladataan...
sallab Salla B

7.15 Herätys!

7.30  Vien poikaystäväni töihin ekaa kertaa ikinä, sillä lupauduin katsastamaan hänen autonsa myöhemmin päivällä.

8.30 Makoilen kotona vielä rauhassa sängyssä ja laittaudun pikkuhiljaa valmiiksi, sillä päivän ainoa luento alkaa vasta 10.15.

...

Share

Ystävyys

Ladataan...
Just_me Paljaana

 

Mietin aina välillä, että miten onnekas olen saanut olla, kun tähänastiselle matkalleni on mahtunut näin paljon hienoja ihmisiä. Ja sitä onnekkuutta ylipäätänsä, että olen saanut kasvaa turvallisessa ja rakkautta pursuavassa ympäristössä. Sitä, että en ole varsinaisesti tehnyt mitään ansaitakseni...

Share

Sports universitaires et le dégustation du vin à Saint-Émilion

Ladataan...

Bonsoir tout le monde!

Viime viikolla täällä alkoi yliopistoliikunta, joka siis tarkoittaa noin 30 eri lajin valikoimaa, mistä kukin voi valita itselleen omien mieltymysten mukaan yhden tai useamman lajin. Jokaisessa lajissa on opettaja/valmentaja mukana ja osasta lajeja on mahdollista saada opintopisteitä ja arvosana. Kaikkea voi kuitenkin harrastaa myös normaalisti ilman arviointia ja tällöin vuosimaksu on 25 euroa (sisältäen siis kaikki lajit!). Lajeja on trampoliinivoimistelusta...

Share

Eroista ja uusista aluista

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Kaupallinen yhteistyö: Osuuspankki

Olin viime viikon maanantaina Maaret Kallion kanssa Maria Veitolan vieraana Alkuja -nimisessä podcast-sarjassa, jossa keskustelimme erosta lapsiperheessä (kuunneltavissa täällä) . Alkuja-sarjahan...

Share

21 X RIVIERA

Ladataan...

Ihan mieletön matka takana! Pitkä viikonloppu jahdilla Rivieralla, täydellinen sää, mitä parhain palvelu ja toinen toistaan upeammat maisemat tekivät pikavisiitistä Ranskaan ja Monacoon aivan ihanan. Kirjoittelen vielä myöhemmin pienet postaukset kaikista kohteista joissa vierailimme. Nyt kuitenkin pikavilkaisu Rivieralle..

...

Share

Onnen läikähdyksiä ja pihlajanmarjoja

Ladataan...
kiasophie Sparks Fly
Onni.

 

Suuri ilo, syvä tyytyväisyys, riemu, onnellisuus, onnellisuuden tila.

 

 

Avioliiton onni, äidinonni, kasvot onnea säteillen. Ihmisen onni on kiinni omasta itsestä. Olla onnensa kukkuloilla, olla ikionnellinen. Olla ihan onnentomaattina.

 

Onnea uudeksi vuodeksi, onnea matkalle, onneksi olkoon, toivotetaan...

Share

Well, Hello!

Ladataan...
Mun Tarinoita Mun Tarinoita

Eihän täältä blogista ollut kuin kohta kuukauden tauko :D Paljon on ehtinyt tapahtua, mutta en ole vain saanut aikaiseksi istua koneen ääreen sen pidemmäksi aikaa, mitä on tarvinnut.

En ala sen kummemmin kertomaan, mitä kaikkea on tapahtunut tai jäänyt tapahtumatta, mutta sen verran aion skarpata, että pyrin kertomaan kuulumisia hieman useammin :)

Kuvat kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa;

...

Share

Pages