Boom! Tyttöihastus!

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Huh, se iskee ihastus, kun sitä vähiten odottaa. Guuglailin nimittäin jotakin pikkuseikkaa Yoyo-rattaisiimme liittyen, ja päädyin Tanskalaisen ex-mallibuukkarin, nyx-Costumelaisen Jeanette Friis Madsenin blogiin. Ja sieltä instaramiin. Ja olin myyty. Ihana ihana tyyli!

 

Share

Vielä lomatuttavuuksista

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Koska on inhottavaa tehdä asiavirheitä, päätin ihan erikseen tulla korjaamaan järkyttävän erehdykseni liittyen tämän postauksen kansallisuuksiin. Minulle, lukiossa kaksi kurssia ranskaa lukeneelle, ei ollut aksentista selvää, että kyseinen “pariskunta” ei suinkaan ollut ranskalainen, vaan kanadalainen.

Ja kyllä se nuorehko, ei-ehkä-ihan-heteromies ihan oikeasti oli...

Share

Today has been cancelled

Ladataan...

Viime päivät ovat olleet poikkeuksellisen rankkoja. En suoraan sanoen muista, koska viimeksi olen ollut näin alamaissa. Totuus näytti pahaiset kasvonsa eikä se näky ollut mitään mukavaa katsottavaa. Joskus kuitenkin sitä totuutta vain on katsottava silmästä silmään, niin syvältä kuin se joka kerta onkin.

Täytän keväällä 23vuotta. Kyllä, olen vielä nuori ja minulla on koko elämä edessä, mutta katsoessani ihmisiä ympärilläni en vain voi olla tuntematta pientä alemmuutta. Muilla on...

Share

Kaappikristitty

Ladataan...
Weetzie Vähän ennen unta

Kuulun kirkkoon, mutta en käy siellä muuta kuin pakollisissa tilanteissa (työn puolesta tai koulun joulujuhlassa). Vapaaehtoisesti saatan piipahtaa kirkossa sillon kun olen ulkomailla reissaamassa, mutta silloin kirkot harvemmin omat oman uskontokuntani rakennuksia. Kaikissa kirkoissa, isoissa ja pienissä, temppeleissä ja pyhätöissä on kuitenkin kaikissa tietynlainen tunnelma ja rauha, joka vetää tällaisen pienen ihmisen hiljaiseksi vaikka rakennus olisi täynnä turistejakin. 

En...

Share

Pohdintaa ja päättämättömyyttä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Ennen jatkoa viime viikon “cliffhangerille” pitää varmaan valaista sen verran, että olen vuoden alusta (tai itseasiassa konkreettisesti vasta lomani jälkeen) saanut uuden postin firman sisäisesti, ja häröilen nykyään logistiikan parissa. Muuten ihan jees (kuten uudet haasteet aina), mutta työtahti on huomattavasti hektisempi kuin myyntipuolella. Kun tavaroitten pitää liikkua juuri oikeaan...

Share

Kipeänä äiti on aina äiti

Ladataan...
JuliaLumi Timeless Life

Ensimmäinen takaisku. Päätin blogia perustaessani, että jokaisessa kirjoituksessa vierailee ajatus muodista jollain tasolla.

Kun allekirjoittanut vetäs eilen ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen kuumemittarin tappiin, ei muoti kiinnosta pätkääkään! Tämän aamun asu- ja hiustyylistä saisi mitä mainioimman postauksen. Ehkä sekin olisi muotia..sairasta muotia meinaan..ja kirjaimellisesti.

...

Share

Miksi on niin vaikea pyytää apua? (Eli Strong Independent Woman -syndrooma)

Ladataan...
saarah visual diary

Viime syksynä taloyhtiömme pihaan hankittiin roskalava, jonne sai viedä kaiken ylimääräisen tavaran. Näin tilaisuuteni tulleen ja päätin hankkiutua eroon vanhasta tuplaleveästä runkopatjastani. Patja oli parhaat päivänsä nähnyt, mutta jotenkin koskaan uuden patjan...

Share

"Ulkomaalaiset vie meidän naiset"

Ladataan...
Kiintiösinkku Kiintiösinkku

Aiemmassa postauksessa manitsin, olen vastikään muuttanut. Silloin en maininnut, että olen muuttanut Ruotsiin opiskelemaan omaa alaani. Ja nyt kun olen ollut täällä jonkun aikaa, voin kertoa, että mun uuden heikkouden: ulkomaalaiset miehet. Miksikö? Annas kun kerron:

Ulkomaalaiset miehet ovat ulkoisesti huolitellumpia. Tällä en todellakaan tarkoita sitä, että haluan jokaisen miehen pukeutuvan kauluspaitaan. Tällä tarkoitan sitä, että he ovat selvästi kurkanneet...

Share

Pages