Milloin sinun ei tarvitse olla hauska, Pirjo Heikkilä?

Ladataan...
Emilia S. Kuplia by Emilia S.

"Ystävien kanssa. Minulla on tietty porukka ihmisiä, jotka ovat tunteneet minut kauan. Heidän seurassaan minulla on lupa kököttää vaikka koko ilta hiljaa, jos siltä tuntuu. Harvemmin tunnen kuitenkaan, että olen pakotettu olemaan hauska. Kai se on tässä työssä osittain luontaistakin."

...

Share

Nuo ah niin suloiset valheet

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Rehellisyys on jännä juttu. Se on vähän niin kuin luomuruoka: kysyttäessä suurin osa ihmisistä kertoo kirkkain silmin ostavansa mieluiten puhdasta ja eettisesti tuotettua lähiruokaa, mutta todelliseen ostoskoriin päätyykin se lentotomaatti ja halvoista halvin jauheliha.

Sama juttu rehellisyyden kanssa. Jos...

Share

Snoppen ja Snippen

Ladataan...
S.g Sara G

Tuota..

Niin no, onhan se kiusallista käydä nämä alapääkeskustelut lapsen kanssa, niin miksipä ei sitten lastenohjelman avulla tekisi asiaa itselle helpommaksi. Jos et jaksa katsoa Conanin höpötyksiä alussa niin kelaa kohtaan 0:22.

Oikeastaan tämä on...

Share

6

Ladataan...
Polgara Ainakin puolet

Istun epämukavassa puolivinossa asennossa vanhan Peugeotin takapenkillä. Valtaosa tämän maan takseista tuntuu olevan länsimaiden ylijäämää kyseiseltä automerkiltä. Bes on luvannut pudottaa minut lentokentälle pidemmän ajokeikkansa päätteeksi. Nuokun puoliunen ja valveen välillä; Edellisyön levottomat, hikiset ja ahdistavaan, paniikinomaiseen tunteeseen herättävät unet ovat tehneet tehtävänsä.

Taksi kaartaa pitkän, kaupungin sivukatuja pitkin pyörittäneen reitin päätteeksi hotellin...

Share

Bloggaus.

Ladataan...

APUA! Teitä ihania lukijoita on jo yli 60! Plus sitten ne lukijat, jotka eivät ole rekisteröityneitä. VAUTSI! 

Kiitos ihanat!

Bloggaamisesta on tullut itselle tärkeä harrastus ja Lilylaisista sitä höpisee jo välillä kuin naapurista tai hyvästäkin ystävästä. Mieskin lienee jo tottunut, kun alotan "Se Kristaliina sieltä Lilysta..." tai "Yks kirjotti just blogissaan, että..." :D

 

Minusta on ihanaa...

Share

Mitä vittua, Ville?

Ladataan...
ira Ira

Olin innoissani Tinder-Villestä. Kivoja kuvia (skeittasi, heikkous) ja napakka paketti tärkeimpiä tietoja.

Pläräsin tietoja alemmas. Kotikaupunki. Ammatti. Harrastus. Ja kehotus hit me up! Vierastan useimmiten keskustelunaloituksia, mutta tällä kertaa teki mieli naputella viesti. Kunnes selasin vielä vähän alemmas.

I'm taken, just looking for new friends!

Jaahas (JA TERVEISIÄ PERSEESEEN!) Tuntuu kummalta, että joku etsisi Tinderistä kavereita...

Share

Pari sanaa isosiskoista

Ladataan...
TiinaS bigcitydreams

Minua on siunattu kahdella ihanalla isosiskolla. Jokaisella tytöllä ja naisella pitäisi olla elämässään isosiskoja –jos ei biologisia, niin sitten sellasia soul sister –meiningillä elämässä vaikuttavia naisia. Nimittäin mitä me oltaisiin ilman isosiskoja?

Minä ainakin olisin ihan eri ihminen. On hyvä tiedostaa, että vaikka kuinka kuvittelisin olevani pitkähermoinen ja keskustelukykyinen nuori nainen, on maailmassa kaksi ihmistä jotka saavat minut napsahtamaan ja äänen volyymini...

Share

Jeesuksen nimessä ja veressä

Ladataan...
Juudit Oisko tulta?

Armon aurinko laskee

Yksi vanhoillislestadiolaisen arjen hengellisyyden peruskiviä on anteeksipyytäminen ja –antaminen. Sitä voidaan perheestä, ajasta ja paikasta riippuen käyttää jopa useita kertoja päivässä. Kuitenkin jokainen edes kerran seuroissa käynyt on kuullut sen vähintään kahdesti, todennäköisesti kahdestikymmenesti. Mielenkiintoista siitä...

Share

Pages