Mitä ajattelet salilla?

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Muuton myötä olen taas siinä pisteessä, että menen uudelle kuntosalille. Aina se siirtyminen uuteen paikkaan jännittää. Olisi vaan kivaa pitää se kaikki tuttu ja turvallinen. Alkuun uusi treeniympäristö nimittäin kuormittaa enemmän ja stressaa. Aika kuluu treeniinkin paljon enemmän, kun mietit mitä on missäkin ja skannaat ympärillä olevia asioita. Aivan liikaa jännitän kanssatreenajia, että mitä he minusta ajattelevat. Huomaavatko he, että en ole ennen käynyt, vaan tulen uutena salille. Olen...

Share

Tinderr - uhka parinmuodostukselle

Ladataan...
Rinimi Kriisi(Ri)mi

Tinder kulkee taskussa ja tarjontaa on mielettömästi.

Vaikka tapaisi ihmisen tinderissä, on pian olo, että mitä muuta nurkan takana on tarjottavaa. Olisiko vielä "joku parempi". Jos miehen biologinen kello ei tikitä, on hyvin alkanut ihastuminen ruudunpyyhkäisyllä ohitse. Sydäntä sydämen perään, deittailua, kunnes arki iskee ja jälleen uudestaan sama rumba.

Hesarissa on paljon ollut puhetta parisuhteen vaikeuden muodostamisesta. Tässä yksi syy sille. Oman kokemukseni pohjalta....

Share

50-luvun kotiäidit

Ladataan...

Jokaisen vahvan miehen takaa löytyy vahvempi nainen. Mielikuva isorintaisesta kotirouvasta essussa palvelemassa miestään sukkanauhoissa, tai saattamassa lapsiaan koulutielle nenäliinaa heiluttaen. Tällainen mielikuva lähes jokaisella on kotirouvista. 50-luvun kotirouvia ei ole enää juuri olemassa, tai ainakin tämä perinteinen naisen rooli on katoamassa. Kotirouvat olivat entisaikaan naisia, jotka pitivät huolta perheen hyvinvoinnista huolehtimalla kodista ja sen jäsenistä. Naiseutta...

Share

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Ladataan...
Rinimi Kriisi(Ri)mi

Eilinen meni itkiessä tän unelma Tindermätsin perään, mutta illasta olo alkoi jo hieman helpottaa. Ehkä siksi, että tyyppi laittoi viestiä? Mähän aloin haaveilemaan, että voitaisi pysyä edes kavereina, tai ehkä saisin hänet kutkuteltua takaisin elämääni. Miksi sitä on näin petollinen itselleen. (Tai sitten helpotuksen syy oli yksi olut ja karaokebaari hauskassa herrasmiesseurassa. (Siis oikeasti mukavia äijänköriläitä, jotka olivat koulutsmatkalla täällä.))

Mulla on aina ollut...

Share

Kotiäitiyden jälkeen, osa 1/4: ARVOT JA AJATUKSET

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Hoitovapaan viimeisen viikon kunniaksi kirjoitan juttusarjan kuluneesta ajasta kotiäitinä. Millainen puolitoista vuotta kotona oli minulle ihmisenä. Matkan varrella olen toki kertonut paljonkin, mutta kokosin yhteen muutoksia, oppeja ja ajatuksia. Sekä syvällisesti että huumorilla. 

Aika kotona on muokannut ajatuksiani ja arvojani. Osa siitä, mitä jotkut (myös minä ennen) saattavat pitää äitiyden hurahduttamana onkin ihan luonnollista mielen...

Share

Nyt kaduttaa

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Asioita, joita kadun

1. että en ole aiempina vuosina kuunnellut itseäni tai unelmoinut riittävästi

2. että annoin väsymykseni mennä liian pitkälle

3. että se vaikutti suoraan myös lasten ja koko perheen hyvinvointiin

 

Asioita, joita en kadu, vaikka aluksi vahvasti luulin niin

1. että olen pitänyt vuosien varrella opiskeluista ja töistä pausseja, että saisin olla enemmän lasteni kanssa (luulin, etteivät rahat riitä)

2. että irtsisanouduin ja...

Share

Lukeeko mun otsassa friikkimagneetti ?

Ladataan...

Mikä siinä on? Mikä jumankauta siinä on? Lähetänkö mä kaikille vastaantulijoille jonkinlaista signaalia? Vaikutanko mä oikeesti siltä, että varatut nappais?

Siis tiedän. Mulla on sellainen tapa, että jutellessa saatan olla sellainen flirttaileva jollain tapaa, mutta en todellakaan tarkoita sillä mitään. Se on vaan osa mun luonnetta tai persoonaa, mitä lie. Kaikki tietää, etten hae sillä mitään.

Tutustun helposti uusiin ihmisiin ja...

Share

Kukon vuosi

Ladataan...
My Man Jeeves My Man Jeeves

Uusi vuosi 2017! Ihanaa.

En koskaan ehdi uuden vuoden imuun ihan heti, tammikuu tuntuu tulevan aina liian nopeasti. Tähän löytyi ratkaisu viime vuonna. Siirryin viettämään kiinalaista vuotta, joka alkaa tänä vuonna kuun loppupuolella (28.1.). Kokonainen kuukausi aikaa putsata pöytä Kukon vuodelle 2017!

Tästä vuodesta tulee suoraselkäisempi kuin koskaan.

Taakse jäi vähän erikoisempi vuosi. Hulinan keskeltä löytyi jotain kiinnostavaa, jotain pitkään etsiskelemääni...

Share

Say hello to my family!

Ladataan...
kotiterapiaa Kotiterapiaa

Syvällisten ja raskaiden aiheiden lomassa ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa kuulla elämästäni myös positiivisia asioita. Ykköspaikalla elämässäni on ilon- sekä onnentuojana minun perheeni. Minulla ei ole lapsia, mutta niitä "korvaamassa" on kaksi koiraa sekä minipossu :) Esittelen heidät nyt teille jäsenneltynä.

Minipossu Albert Einschwein:

Albert,...

Share

Ulkopuolisuudesta vanhempainvapaalla

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Äitiysloma ja hoitovapaa ovat olleet minulle hienointa aikaa elämässäni tähän asti. Tavallaan se on hassua, sillä olen aika työkeskeinen ihminen. Hakeudun tehtäviin, joissa on vastuun tuomaa lisäpanosta ja draivia. Tavoite, suunnitelma, aikataulu ja tulos. Kymmenen vuotta tein myös vähintään kahta työtä samaan aikaan. Äitiyslomalla olon ihanuus onkin pakottanut miettimään itseäni uudestaan. 

Enkö olekaan kunnianhimoinen, kun nautin kotona olosta...

Share

Pages