Ne oikeat perusteettomat huonot päivät.

Ladataan...
alisaelena Just wonderin'...

Tiedättekö kun on olemassa niitä oikeasti huonoja päiviä? Sellaisia millanen mulla on tänään. 

Sunnuntai, johon lauantaina tiesin jo herääväni harvinaisesti ilman krapulaa. Ensimmäinen sunnuntai kolmeen kuukauteen, kun en ole töissä. Suunnittelin kunnolla levänneenä tekeväni kaikkea tarpeellista ja semi-pakollista tänään kun minulla ei oikeastaan ole mitään tekosyitä olla tekemättä niitä asioita. Aioin opiskella ahkerasti monta tuntia, käydä pyykkituvassa ja siivota sillein ihan...

Share

Spin-off

Ladataan...
yksiplusnolla yksiplusnolla

Spin-off, sehän on tuttu ilmiö sarjoista ja elokuvista. Usein joku kiinnostava sivuhenkilö alkaa elää omaa elämäänsä omassa sarjassaan. Beverly Hills 90210:sta tuli Melrose Place (en kyllä muista miten), Beavis ja Buttheadista Daria, Breaking Badistä Better Call Saul.

Sitten joskus tää voi tapahtua blogimaailmassa. Joku kiinnostava sivuhenkilö alkaa elää omaa elämäänsä omassa blogissaan. Saanko esitellä: Herra Helpon ...

Share

Tapaus itserakkaus-pakkaus

Ladataan...
Dementtia Miesten matkassa

Wohoo, naapurikaupungin baarielämä, jossa kyllä voi joskus vahingossa törmätä tuttuihin, mutta ei ainakaan jokaiseen. Meritan kanssa oltiin tänäkin kerralla liikkeellä. Olimme kaksikerroksisessa baarissa. Ja karaokepuolelle päädyttyäni. (hukkasin Meritan tupakkareissulla?) Istahdin alas kuuntelemaan Rentun Ruusua jonkun viiskymppisen äijänkörilään toimesta. Eihän mun siinä kauaa tarttenu yksin olla, kun alas istahti ihan mukiinmenevän oloinen kaveri.

Juteltiin niitä näitä. Ja kerroin...

Share

Dorkaa ja karmeeta, tuu points (pt. I)

Ladataan...

Tämä postaus on ensimmäinen laatuaan, jossa kumarretaan Jahnukaisen, Virtasen ja kumppanien kipparoimalle Levyraadille. Näitä tulee lisää tai sitten ei, mutta tissutellaan tämä neitsytmatka kuitenkin ensin alta pois. Jutun juoni on tuttu; jokainen raadin jäsen arvostelee kulloisenkin lasissa olevan oluen omavalintaisella asteikollaan ja toivottavasti myös sönköttää muutaman sanasen kyseisestä juomasta. Yllekirjoittanut toimii niin puheenjohtajana, sihteerinä, kuin myös raadin täysvaltaisena...

Share

Voi juha minkä teit

Ladataan...
yksiplusnolla yksiplusnolla

Ystävä linkkasi eilen blogin aihepiiriin sopivan biisin. Ja tässähän se tiivistyy. Laskin äkkiä että oon ollu ainaki kuudesti juha88:n kans treffeillä. Tai no ei kukaan niistä ihan tyylipuhdas oo, mutta osia erilaisilla kombinaatioilla.

Tämän myötä kuitenkin mukavaa viikonloppua:

 

 

 

Share

Katso ihmistä (vol. 4567925)

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Presidentti Niinistön puhe ja sen kommentointi saivat mut jotenkin reagoimaan. Tai siis se yksi kysyvä kommentti, joka on viime aikoina toistunut jo (onneksi) vähän useammin: "Mistä tää kaikki viha oikein tulee?" Valitettavasti se tuntuu olevan vähän turhan retorisesti huokaistu, tai sitten ihan itse vaan...

Share

Eiku

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Jos olisin halunnut tänä aamuna pitää pilkulleen kiinni oikeuksistani ja noudattaa liikennesääntöjä, ja olisin polkaissut vähän kovempaa koska minulla on oikeus, olisin koukannut ensiavun kautta, ja kanssaihminen olisi joutunut tekemisiin poliisin kanssa, mikä olisi ollut sille ihan oikein! Mitäs ajelee miten sattuu, eihän semmosella pitäis olla ajokorttiakaan! ***un ******t *****le!!!

Tosi herkullisen päivityksenkin siitä olisi saanut, Miehelle tietysti raportoin ja meinasin...

Share

Mitä on vahvuus?

Ladataan...
neiti Coco Looking for...

Minä olen pelännyt elämässäni paljon. Alkoholistin kanssa kasvaminen ei ole helppoa ja se on tehnyt minusta ihmisen, joka ei tunnusta pelkäävänsä. En näytä heikkoutta helposti ja esimerkiksi jonkun edessä itkeminen on minusta kamalaa. Kun olin lapsi, kyyneleet aiheuttivat enemmän pahaa kuin hyvää ja huutamisellani ei ollut väliä. Oli parempi olla hiljaa, pieni ja näkymätön. 

Kun menin kouluun, minusta tehtiin pakolla näkyvä. Kiusaaminen on jättänyt arpia, joita olen silitellyt pois...

Share

176

Ladataan...
vy ilman vastakaikua

Aloimme viettämään enemmän ja enemmän aikaa yhdessä. Saatoimme viettää ihan koko viikonlopun yhdessä. Kävimme Ikeassa, katsoimme leffoja ja söimme pizzaa. Pötköttelimme vierekkäin ja paljastimme syvimmät salaisuutemme. Joka kerta tutustuin häneen enemmän ja silloin myös rakastuin enemmän. Päästin hänet myös lähelleni ja silloin olin myös haavoittuvainen. Hän alkoi olemaan aktiivisempi ja otti minuun enemmän yhteyttä.

Olimme kuin pariskunta, mutta emme olleet. Hän ei edelleenkään...

Share

Pages