Match made in heaven! Olen ihastunut.

Ladataan...
Rinimi Kriisi(Ri)mi

Sit kun ihastun niin ihastun kyllä niin, että sukat pyörii jaloissa. Viime yönä tapasin yövuorssa ehkä maailman siisteimmän kundin. Vähän ehkä flirttailtiin. Tai sit se (ja mä) ollaan vaa muuten tällasia älyttömiä suupaltteja ja puhua pälpätetään vaikka kuinka paljon. Meidän kohtaamiset jäi aika lyhyeksi, eikä ole varmuutta siitä, nähdäänkö työpaikan merkeissä uudestaan vielä vai oliko se siinä.

Oon hyvä stalkkeroimaan ni tiedän tästä tyypistä tietty nimen, iän ja no - ammatti tuli...

Share

Castingjännitys Part II

Ladataan...
iirisswann HeitäNopeeJotain!

Käytännön asiat huomista tilaisuutta varten hoidettu!

Tila on ok, suunnitelma on ok, minä olen toivottavasti ihan ok sekä ihmisenä että ohjaajana.
Alkuun on varattu kahvia ja teetä, jotta voimme vähän tutustua ja jutella mukavia. Tunnen valmistelleeni kaiken jokseenkin hyvin (mikä ei toki tarkoita sitä, etteikö odottamattomia asioita tapahtuisi suurella todennäköisyydellä).

Päätin pitää casting-tilaisuuden prosessidraaman muodossa. 

Prosessidraama on pedagogisen...

Share

Montako kertaa se täytyy sanoa? Ei ei ole ehkä. Ei on ei.

Ladataan...
Lumos VALOA

Se opetettiin jo esikoulussa: kun luokkakaveri sanoo LOPETA leikki loppuu heti. Ei kohta vaan heti siinä paikassa. Se on taikasana. Siksi minä hämmennyn edelleen joka kerta, kun huomaan, että joku on päässyt luokalta toiselle oppimatta tätä asiaa. Käynyt 12 vuotta koulua, eikä ole oppinut näin yksinkertaisen pientä ja samalla niin merkitykseltään suurta asiaa.

 

Minulle on opetettu, että ei on ei. Että minun eini on tärkeä ja...

Share

07/12/16

Ladataan...
Jannita Omalla polulla

Julkaisin tämän tarinan jo viime vuonna, mutta se on joka joulu mielessäni ja aina niin traaginen!

Kolme esikoululaista, parhaat kaverukset, leikkivät kuten tavallista. Joulu on lähestymässä ja tottakai siihen kuuluu tavanomainen keskustelu joululahjatoiveista, tontuista, pukista ja muusta. Yhtäkkiä yksi kolmesta sanoo: "Ettekö te tiedä, ettei joulupukkia ole olemassakaan...

Share

TEKSTUURI-JOULUKALENTERI / 6. luukku

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

6. LUUKKU

Suomen itsenäisyyspäivä. Isovanhemmistani äitini vanhemmat olivat sodassa. Pappa rintamalla ja mummu Lottana. Pappa haavoittui kranaatin sirpaleista, mutta eli vuoteen 2012 asti. Mummu kuoli syntymävuotenani auton töytäisemänä. 

Pappa oli aina hyväntuulinen, eikä ikinä korottanut ääntään. Hän sanoi aina: "Ei se ole niin nuukaa". Miestä, joka koki elämässään käsittämättömän rankkoja asioita ei...

Share

Itsenäisyyspäivä

Ladataan...

Itsenäisyyspäivä. Niin kauas kuin muistan, lapsuuteen asti, on minulle ollut tärkeää kaksi kynttilää ikkunalaudalla. Oli niin ihana katsella kerrostaloja, kun melkein kaikissa ikkunoissa loisti ne kaksi kynttilää. Se tuntui niin yhtenäiselle. Ne kynttilät yhdistivät minut niihin muihin, täysin tuntemattomiin ihmisiin. Sana ME korostui. ME vietämme Itsenäisyyspäivää, ME suomalaiset. ME laitamme kaksi kynttilää ikkunalaudalle. Muistan myös sen, kun jossain talossa ei ollut näitä kynttilöitä...

Share

Kiusattu vai Kiusaaja?

Ladataan...
Hyvä Äiti Hyvä Äiti

Yksi asia mitä kadun varmasti hautaan saakka, on se että kiusasin yläasteella toista tyttöä. En tiedä miksi, enkä ymmärrä edelleenkään kuinka siihen pystyin. Olin nuorena varsinainen sisupussi ja minuakin on kiusattu, mutta en silti näe elämässäni olleen mitään perinteistä kiusaajan ajattelutapaa siitä miten minulla oli muka niin paha olla ja jaadijaa. Olin vain yksinkertaisesti ihan helvetin tyhmä. 

Asia hämmentää minua sitäkin suuremmalla syyllä, että olen pienestä pitäen ollut (...

Share

Kun lähden Helsinkiin asti sitsaamaan...

Ladataan...
Irma-täti Usko Irma-tätiä

... ihan vain päätyäkseni suutelemaan oman ainejärjestöni jäsenen kanssa.

Ihan niinku Helsinkiin asti piti lähteä tuota varten? Ei sillä, hauskaahan tuo oli enkä itseasiassa näe tarvetta analysoida asiaa sen enemää. Kerrankin näin.

Hauskuus loppui, kun maanantai iski kasvoille. Vieläpä luentokuulustelun...

Share

Pages