Tulee jos on tullakseen?

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

oma9668 052MY.JPG

Olen aloittanut ja keskeyttänyt tämän postauksen tekemisen jo varmaan kaksisataa kertaa. Joka kerta poikkiteloin julkaisun eteen on asettunut yksityisyyskysymys, kuuluuko tämä nyt kenellekkään, varsinkaan ventovieraille ihmisille internetissä. Päätin nyt kuitenkin julkaista sen vihdoin viimein perustellen asian niin, ettei asiassa kuitenkaan ole mitään hävettävää, ja että...

Share

I will do this

Ladataan...
neiti Coco Oh dear Coco

parksmoney (1).gif

Sain eilen sopimuksen paikallisen urheiluseuran käsiohjelman teosta, koska olen ryhmämme visuaalisen - no pressure there. Olen suoraan sanoen kunnianhimoinen ihminen ja haluan tulevaisuudessani hyvän työn, jotta voin elää vapaammin kuin vanhempani. Minä olen niitä, jotka uskovat voivansa saada kaiken. Tajusin tämän tänään juostuani 7 kilometriä tunnissa kuuden minuutin ajan...

Share

Touhutorstai

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Hupsistarallaa, mitkä vauhdit maanantain himmailupäivä antoikaan loppuviikoksi. Minulla on pitkästä aikaa ollut sellainen viikko, ettei ole ollut yhtäkään työkeikkaa, mikä on tuntunut suorastaan luksukselta. Ollaankin käytetty kaupungin perheille tarjoamia palveluita hyväksemme ihan urakalla, tiistaina oltiin palleropiirissä, keskiviikkoisin meillä on muskari ja torstaina osallistuimme MLL:n touhutorstaihin.

Kuulin tuttavilta, että touhutorstaina pidetään myös Tuo tullessas, vie...

Share

Tindermokia, osa 2.

Ladataan...
else watch this space

Enpä ajatellut taannoista postausta tehdessäni, että näistä tindermokista voisi tulla ihan juttusarja! Viimeksi tosiaan matchasin vanhan säätöni kanssa häntä aluksi tunnistamatta, eilen kävi hieman samalla tavalla. Tällä kertaa kyseessä oli kuitenkin eksäni kaveri.

...

Share

Älä ole ehkäisyidiootti

Ladataan...

Edellinen teksti poiki yllätysmäärän kommentteja; todella todella suuri kiitos niistä kaikille! Kommentteja tosiaan on niin paljon, että valitettavasti voin tähän poimia vain muutamia, vaikka siellä on mahdottoman paljon tärkeitä asioita nostettu esiin. Suosittelen ehdottomasti lukemaan nuo kommentit läpi, mutta kerrataan ja koostetaan myös tässä hieman.

Kommenteissa nousi...

Share

Bussipussailijat

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Tai muut julkisissa / julkisilla paikoilla kiehnääjät. Jei vai nei?

Rakkaus on kivaa. Ihan oikeasti. Eikä me sinkut olla siitä mitenkään kateellisia tai katkeria. Ihan oikeasti.
Mutta se on ihan helvetin kiusallista. Ei oikein tiedä mihin päin katsoisi. Pienet poskipusut on ihan kivoja julkisilla paikoilla, mutta ei sellainen märehtiminen.

Tänään mun edessä bussissa istui pariskunta, joka veti ihan tyytyväisenä kielareita keskenään. Se ääni, mikä siitä...

Share

Vanha muoti-ilmiö

Ladataan...
jatuva Hashtag abuser

Ensinnäkin, kääk, kiitos vaan Toimitukselle tiistain nostosta. Hommahan räjähti sen ansiosta käsiin jo alkumetreillä. (http://www.lily.fi/blogit/toimitus/estetiikkaa-tiistaihin-kolme-herkkaa-lilylaista)

Jatketaan siis samalla linjalla. Laura de Lillellä oli kiinnostava kirjavinkki liittyen muotiin ja kysymyksenä oli, onko muoti pinnallista? (...

Share

Jännitys tiivistyy

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Tänään on aika historiallinen päivä Ison-Britannian pienellä saarella: skotit saavat päättää, haluavatko itsenäistyä ja erota Yhdistyneestä Kuningaskunnasta (ja siinä samalla EU:sta). Yli kolmensadan vuoden yhteiselo kylki kyljessä saman parlamentin alla saattaa kohta olla muisto vain. 

image.jpg

Minä havahduin kansanäänestykseen aika myöhässä: oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun Harry...

Share

Kun henkinen napanuora lähtee katkeamaan

Ladataan...

Olen erostani (eli joulusta) asti miettinyt, mitä teen asunnolleni. Eron yhteydessä parhaalta idealta tuntui, että ex-mies jäi sinne minun vuokralaisena kimppakämppäilemään ystävänsä kanssa ja kuvio on toiminut paremmin kuin hyvin. Minä sen sijaan muutin vuokralle, sillä tärkeimpänä kriteerinä oli lähinnä päästä äkkiä pois. Ehkä luopuminen vielä ihanasta asunnostakin siinä kaikessa tunnemyllerryksessä tuntui liian isolta muutokselta. Nyt kuitenkin tulin pitkällisen pohdinnan seurauksena...

Share

Pages