Blame it on the night

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Muutama päivä sitten kirjoitin näin:
"Iloisessa pannarissa on edelleenkin se yksi, jonka kanssa vaihtelen viestin silloin ja toisen tällöin. Tiedän kuitenkin, että siitä ei ole yhtään mitään sen ihmeellisempää, niistä viesteistä puuttuu se kemia. Se on sellaista perus diipadaapaa, muttei niissä viesteissä ole mitään kiusoittelua tai muutakaan. Perus diipadaapaa siis."

Noh. Melkein heti tuon jälkeen ne jutut on muuttuneet vähän kiusoittelevammiksi. Ne ei ole enää ihan...

Share

Tulikos voitettua jotain?

Ladataan...


Huuh, ette usko, millaista säätöä näiden kouluhommien kanssa on ollut viime päivinä. Tai varmaan uskotte, koska suurin osa teistä on varmasti opiskellut joskus vauhdilla tai opiskelee edelleen. Nyt kun sain, tapani mukaan lapsen nukkumaanmenon ja kotiaskareiden jälkeen, istahdettua koneelle, julkaistakoon pidemmittä...

Share

Muijat <3 LE COOL Tampere

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Morjensta!

 

Meillä on ilo ilmoittaa, että aloitetaan yhteistyö LE COOL Tampereen kanssa!

Eli tästä lähtien meidän höpinöitä voi lukea pari kertaa kuussa LE COOL Tampereen nettisivuilta ja torstaisin julkaistavasta uutiskirjeestä. 

Ai, että mikä se LE COOL on?

Nettisivuillaan LE...

Share

toivomus päiväkodin tuulikaapista

Ladataan...

Tänään lapsia ulos pukiessa ajattelin ainoastaan yhtä asiaa: HELPOSTI puettavia talvikenkiä. 

Kun tuulikaapissa on tungosta, ähnäystä ja kähnäystä ja ollaan todella niin kuin sillipurkissa, niin silloin toivoisi pukemisen käyvän joutuisasti. Mutta. Ei. Ei käy.

Ymmärrän kyllä, että nauhakengät ovat söpöjä. Ja lapsia on mahdottoman kiva pukea söpöihin vaatteisiin. Aina söpö ei kuitenkaan ole käytännöllinen.

Jos nelivuotias ei osaa itse solmia nauhakenkiään (eikä eskarikaan...

Share

Karvakamut vol.1

Ladataan...

 

Esittelen teille nyt perheemme karvaisia jäseniä vähän tarkemmin ja kerron Puntin tarinan. Puntti saapui perheeseemme lokakuussa 2012. Se oli hyljätty kissa, Jolle Kaakkurin Musti& Mirri etsi uutta kotia yhteistyössä viereisen eläinlääkärin kanssa. Sain kuulla kissasta mutkien kautta ja kuvankin sain. olin myyty.Tässä se on, meidän Puntti. Haimme Puntin kotiin. Se oli kovin arka ja pelkäsi aivan hirveästi. Joku oli tuonut kaksi kissanpentua lääkäriasemalle ja sanonut ettei...

Share

Suositut tytöt

Ladataan...
Nanna H. Oisko tulta?

Kaikissa kouluissa on varmasti suosittujen tyttöjen ja poikien porukka. Minun luokallani suositut tytöt järjestivät jonkinlaiset kotihipat, kun oli 10 tai 11. Luokassa kiersi lappu, että ketä ei kutsuta. Suositut pojat kirjoittivat lappuun minun nimeni. Mietin kotona illalla, miksi minua ei haluta juhliin. Kun olin 12, koulussa oli voimistelusalissa disko. Sellainen missä...

Share

Suku on pahin

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Minun sukuni ainakin. Armaasta suvustani on kerrottu aiemmin TÄÄLLÄ, kannattaa vilkaista niin tiedätte mistä puhutaan.

Täti #1 soitteli eilen sisarelleen, eli äidilleni. Pakollisten kuulumisten jälkeen armas tätini pääsi siihen pääpointtiin, MJ on muuten edelleenkin sinkku ja onhan se nyt ihan kamalaa, kun tuossa iässä ei ole miestä ja lapsia, onko se joku lesbo?

Kerrotaan ja...

Share

auts

Ladataan...
puro On | Off

Ja niinhän siinä sitten kävi et Rotikka pisti mut palasiksi, muruiksi ja sylki vielä päälle.

Asun tällä hetkellä evakossa mun vanhemmilla, koska Rotikka kieltäytyy lähtemästä mun asunnosta (jonka mun sukulainen omistaa), koska sillä on vuokrasopimus. Joudun hoitaa vuokrasopimuksen irtisanomista haastemiehen kautta. 

Mua on kohdeltu huonosti. Mua on satutettu. Mua on nöyryytetty. 

Oon aivan rikki.

Share

Pages