Sinua en kyllä tervehdi

Ladataan...
Taru N. Stuff About

Heippa hei ja hyvää Juhannusta! Juhannusaatosta tulossa huomenna erillinen postaus, tänään taas muuta asiaa.

Kaikki tietävät tämän tilanteen; törmäät vanhaan tuttuun ja mietit viitsitkö tervehtiä. Mitä jos toinen ei muistakaan sinua tai tervehdi takaisin jostain muusta syystä. Päätät kuitenkin tervehtiä ja toinen ei vastaakaan takaisin....

Share

Tarpeeksi kun vinkuu...

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

...niin paatuneinkin mies antaa periksi ja paljastaa kuvaviestillä, mitä on ostanut Israelista tuliaisiksi.

...Jonka jälkeen se tarpeeksi vinkunut  nainen - alkuriemusta toivuttuaan - tietysti ajattelee:

Höh, no nyt se...

Share

Juhannusvirheet TOP5

Ladataan...

1. Sellaisten henkilöiden tunteminen tai sometunteminen, jotka juhannuksen alla postaavat Facebookiin jonkin ruusukuvan ja tekstin: "Lisää tämä seinällesi, jos vietät juhannuksen selvin päin." WTF? Mitä tällä hurskastelulla tavoitetaan? Kiillotetaan omaa kilpeä ja syytetään muita hervottomasta pämppäämisestä, etenkin vielä lasten nähden? Kyllä olette niin helvetin erinomaisia, te ruusukuvan jakajat. Not. Sitä paitsi yleensä nämä tyypit ovat samoja dillejä, jotka...

Share

Tinderviesti

Ladataan...
yksiplusnolla yksiplusnolla

Sain Tinderviestin:

 

Sen jälkeen poistin koko pölön puhelimestani. Ikuisesti, luulin, käytännössä latasin sen sitten muutaman päivän jälkeen uudelleen. Kirjauduin sisään, huomasin että matchejä oli edelliseltä kerralta vielä 26 jäljellä. Aika hyvin.

Illalla avasin sen uudelleen ja matchit oli...

Share

AI SÄ OOT MAMMA!!!

Ladataan...
kattungar Kattungar

"Ai sä oot mamma!"

"Onks sulla lapsi??!!!! En pysty enää puhuu sulle samallalailla...luulin et oot joku 20...."

"Mistä kohtaa toi on synnyttäny?!"

"Siis kuin vanha sä oot"

"Näytäksä henkkarit? Ööö...olisko sulla näyttää jotain muuta. Ootko varma ettei oo nyt siskon paperit?"

"Voi kultapieni anna ku minä näytän miten tässä talossa toimitaan.."

"Heiiii tyttö mikä sun nimimerkki on IG:s? Seuraa...

Share

Täydellisen elämän suorittaminen

Ladataan...
Taru N. Stuff About

Eilen väsyneen ja ei niin hyväntuulisen päivän jälkeen mietimme illalla miehen kanssa, miten paljon pitäisi saada asioita tehtyä jos haluaisi elää ns. optimaalisesti.

Pitäisi käydä töissä, liikkua, antaa aikaa perheelle, kavereille ja itselle. Pitäisi leikkiä lasten kanssa ja olla läsnä. Pitäisi tehdä joka päivä itse terveellistä ruokaa ja syödä se yhdessä ruoka-...

Share

Mummi

Ladataan...
KissanMinttu DADA/DAY

Niin se vain kului, ensimmäinen vuosi ilman mummia. Mummi ehti osallistua häihimme ja tiesi tulossa olevasta vauvasta, arvasi jopa, että tulokas olisi tyttö, mutta tapaamaan nämä kaksi eivät koskaan päässeet. Tytöllä tosin näyttäisi olevan mummin silmät.

Käytiin pari viikkoa sitten pikkuneidin kanssa tutustumassa mökkimaisemiin, harjoittelemassa juhannusta varten. Tyttö ei vielä...

Share

Paperityöt Tanskassa

Ladataan...
Tanskatar Elämää Tanskassa

Cpr numeron saaminen- Itsellä se vei suuret 20min. Sisälle toimistoon, täytin paperit ja sain NEM ID ja cpr numeron. Eli tanskalainen sotu.

Pankkitilin avaaminen- Siihen meni toiset 20min. Sisälle pankkiin ja sain heti Dank kortin Visa ominaisuudella. Eivät tarkastaneet suomen sotusta mitään, joka itseä ihmetytti. Eivät kysyneet onko töitä jne. Olin asunut Tanskassa tunnin ja Visa kortti myönnetty :D Siitä meni kaksi päivää, niin kortti tuli postiluukusta.

Verokortti jne- Ne...

Share

Terveisiä Israelista

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Ja pahoittelut harhaanjohtavasta otsikosta; en siis todellakaan – valitettavasti - ole Israelissa! (Heh, tämähän menee jo klikkiotsikoinniksi!)

Mutta saan jatkuvia päivityksiä Mr. Mossadilta; eihän tässä edes ehdi tulla ikävä. Whatsapp laulaa jatkuvasti aamusta iltaan; aloittaa hyvillä huomenilla ja lopettaa kauniitten unien toivotukseen.

Väliajalla sitten päivityksiä lokaatioista, valokuvia (häistä tuli 20 kappaletta plus...

Share

"Joskus maahanmuuttajataustaiset isät eivät haluaisi hoitaa asioita naisten kanssa"

Ladataan...
Toisinpäin Toisinpäin

"– Joskus maahanmuuttajataustaiset isät eivät haluaisi hoitaa asioita naisten kanssa, mutta naisvaltaisessa päiväkodissa ei ole vaihtoehtoja."

VERTAA

Joskus suomalaiset miehet eivät haluaisi hoitaa asioita maahanmuuttajahoitajien kanssa, mutta naisvaltaisessa päiväkodissa ei ole vaihtoehtoja.

Arveltu selitys arveltuun...

Share

Pages