So soon

Ladataan...
Mixutaipale Ketun Koitokset

Pääsin koulusta noin tunti aikasemmin. Hyvä niin, en ois millään jaksannu olla neljään asti. 

Samuli tuli sit pysäkille vastaan bembin kanssa.

Samuli on nyt luvannu koko viikon et se siivoo ja tiskaa ku oon koulus. No ei oo sitä tehny. 

Oltiin samille menossa, ja halusin sitte tiskata ennen lähtöä. Samuli taas halus et heitetää kaikki astiat roskiin "koska tiskaaminen on perseest" 

Tuli sitte riita ja samuli lähti ovet paukkuen.

Ilmotti sit viel ettei oo...

Share

hyvä just näin

Ladataan...
Johanna T do you remember

Yksi ystävä jaksaa tasaisin väliajoin vaatia blogiin jotain kiinnostavaa ja syvällistä sisältöä (eli suomeksi sanottuna syväluotaavia analyysejä sinkkuudesta tai parisuhteista, mieluiten varustettuna anekdooteilla omasta elämästä tai toiseksi parhaana vaihtoehtona yhteisistä tuttavista). No, niin kaipasin pitkään minäkin, enkä ainoastaan blogiin vaan koko elämään. Viime aikoina arki on kuitenkin ollut tasaista ja tylsää, ja yllättäen sellaisenaan juuri hyvä.

...
Share

Luistelijamies

Ladataan...

Olin perjantaina treffeillä,  luistelemassa. Mies haki mut töistä, käytiin luistelemaan,  syömässä ja heitti vielä illalla kotiin. Luisteltiin käsikädessä ja pussattiin mun asunnon edessä sen jälkeen kun kysyi haluaisinko nähdä uudestaan. Laittoi vielä myöhemmin viestiä, että oli ollut tosi mukavaa ja toivoi mullakin olleen. Lauantaina ja sunnuntaina myös kyseli kuulumisia, mutta sitten vaan loppui.

Eilen laitoin itse aikasemmin viestiä kysellen mitä...

Share

Mitäs tässä

Ladataan...
EMerituuli Loxodon

Kohta on jo joulu!! Woop!

Elämä nelihenkisenä perheenä (plus kissat) on pitänyt aika tehokkaasti kiireisenä! Pikku-Aaron on pian jo 5kk vanha ja heti helmikuun alussa vietetään Stephenin kolmansia synttäreitä. Tämä toinen vauvavuosi tuntuu porhaltavan ohi hirmuista vauhtia. Ikävä kyllä ensimmäisten kuukausien suht hyvin nukutut yöt on jo historiaa ja Aaronin yölliset bileet...

Share

Vaiheilujen kautta voittoon

Ladataan...
Lara_ Baby, you're the best

Viime viikot olen kerinyt pahaa oloani keräksi ja tarkastellut sitä eri suunnista. Mikä olet ja mistä olet tullut? Tämän on nyt loputtava ja sinun on aika lähteä. Aloin keriä kerää auki ja siksi oli pakko tehdä ratkaisuja.

Istuin sohvalla itkemässä ja kerroin hänelle, ettei meillä ole tulevaisuutta. Sitten palasin sinne, mistä yli vuosi sitten pakkasin muuttolaatikot mukaani. Istuttiin alas ja puhuttiin siitä mitä joskus oltiin. Etsin itseäni siitä menneestä ajasta luullen, että ehkä...

Share

"Sä muuten olet aika romantikko"

Ladataan...
Kaitafilmi Elämä Kahtia

Noin sanoi minulle eräs tapailemani nainen. Ei meistä paria tullut, mutta mukavaa meillä kuitenkin oli. Mutta tosiaan, en ollut monia asioita ehkä edes niin ajatellut tuolta kannalta. Mietin vain että se on se tapa, jolla ihmiset yleensä toimivat. Näitä romanttisia asioita kuulemma olivat vaikkapa haluni pitää kädestä kiinni kävellessä tai autoa ajaessa. Tai sitten vaikkapa elokuvateatterissa, jos ei ihan tohtinut tai pystynyt toiseen nojailemaankaan. Tai sellaiset pienet asiat, kuten tapani...

Share

Luottamus

Ladataan...
Sirpa-Leena Petetyn tarina

Päivä kerrallaan hyvänäpitoa. Päivä kerrallaan todistelua että rakastaa. Hyviä tekoja. Kosketusta. Seksiäkin. Päivä kerrallaan. Joskus tunti kerrallaan. 

Sellaista elämä on nyt ollut. Minä hysteerisenä pelännyt, nieleskellyt kyyneleitä, pakokauhu estänyt pakenemasta ja mies kärsivällisesti joka ilta ottanut syleilyynsä, kerta toisensa jälkeen vannonut että rakastaa. Että me ollaan me.

Me.

Ehkä sittenkin ollaan me. Eikä vain minä pälyilemässä olkani yli milloin valheet...

Share

Cocoismit

Ladataan...
Coco Coco Sweet Dreams

 

Tässä pari omaa semikevyttä elämänohjetta tähän keskiviikkoiltaan, s'il vous plaït:

1. Vähemmän on aina enemmän. Keep it simple girl! Ja suuremmassa mittakaavassa ajateltuna, elämä itsessään on tosi yksinkertaista, me teemme siitä vain joskus ihan hiton monimutkaista. Muistutan itseäni tästä liki päivittäin.

2. Siirrä...

Share

Omituiset miehet

Ladataan...
miz mizin miesmietinnät

Tapaus 1.

Muistatteko sen sekopää tapauksen? Matchattiin eräs päivä tinderissä ja tällä kertaa hän ei poistanutkaan minua, vaan kyseli useita viikkoja myöhemmin matchaamisesta jos tulisin hänen luo yöksi ja pidettäisiin vähän hauskaa. Tässä sen verran halut taas huipussa, että ajattelin ehkä suostua, koska en uusia petikumppaneita nyt haluaisi.

Tapaus...

Share

Pages