Joskus tapahtuu niin kuin elokuvissa

Ladataan...
Saranda Tyhjä Ajatus

DSC_0032.JPG

Siivosin lipastoani ja löysin post it -lappuja, joihin olin vajaa vuosi sitten kirjoittanut asioita, joita elämässä haluan tehdä. Asua merenrannalla, käydä Passengerin keikalla, kirjoittaa kirjan, lukea kaikki omistamani kirjat...

Matkustaa kuumailmapallolla.

...

Share

Kerran pettäjä aina pettäjä?

Ladataan...
Swan L.O.S.T

Pettäminen. Sananakin jo niin ruma. Asia, mikä koskettaa hirvittävän monia ihmisiä. Asia, mikä aiheuttaa niin paljon tuskaa, surua ja onnettomuutta. Pettäjä, kamala, julma, sydämetön ihminen. Ihminen, jota inhotaan ja halveksitaan. Onko pettäjä edes ihminen? Hirviö se on. Yök! Petetty, uhri. Raukka, joka joutui hirviön raatelemaksi. Kaltoinkohdeltu, palasiksi muserrettu ihmisolento, jonka sydän on rinnasta irti revitty ja maahan poljettu. 

Onko asia näin? 

Pettäminen on...

Share

Hääsuunnittelua

Ladataan...
Ksy Chaos of trouble.

Minä: "Ja sitten... mun kimppu. Liljoista varmaankin." 

Tuleva sulhanen ja äiti: "Joo."

Minä: "Kaasojen kimput. Pitääkö kaasoilla olla kukkakimput? Tarviiko ne sellaiset? Entä heittokimppu? Onko sellaista olemassa?" 

Äiti: "Kuule. Tää on tosi tylsää." 

Minä: "Niin kyl on." 

Noh... onneksi häihin on vielä vuosi. 

Share

Tositarina sinkkuelämästä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Tunnustan: seuraan kiinnostuneena useampaakin Lilyn sinkkublogia. On ihanaa lukea ekoista treffeistä, perhosista vatsassa – ja jopa niistäkin treffeistä, joiden päätteeksi vatsanseudulla tuntuu perhosten asemesta lievä kuvotus. Itse enemmän tai vähemmän vakiintuneena kadehdin sitä epävarmuuden tunnetta, sitä koko pään pyörälle pistävää ihastumista; matkaa ensisuudelmaan ja ensimmäiseen yhteiseen yöhön.

Joskus sinkkubloggarit valittavat, että sitä oikeaa...

Share

Sori kauheesti kiirettä en ehi nyt, (kaveri)!

Ladataan...

Ehdotan tapaamista. Ensin hän ei vastaa tai sitten siinä mene tovi että saan kiusaantuneen viestin missä selitetään kiireistä ja stressistä ja töistä ja koulusta ja vaikka mistä kastematojen tutkimisen tärkeydestä ja kaverin koirasta. Pointti on se, että hän ei enää ole kiinnostunut minusta. Siitä on saattanut kulua päivä tai viikko kun näin hänet viimeksi tai kun hän sanoi ikävöivänsä minua. Naiset eivät tosiaan ole ainoita tuuliviirejä, kategorisoin miehet tähän ihmisryhmään...

Share

Uusi yritys

Ladataan...
mandy Eksyksissä elämässä

Menin sitten tekemään sen. Latasin tinderin uudestaan. Olo on häpeällinen. En edes tarkkaan osaa kertoa miksi. Selailin varovasti miesten kuvia, hyvin tarkkana siitä ettei tule vahinkopyyhkäisyjä, ja tunsin itseni lapseksi joka on löytänyt pornolehden (based on a true story, ei siitä sen enempää). Koko ajan tuntui kuin tekisin jotain kiellettyä josta ei saa jäädä kiinni, ja joka itsestäkin tuntui tietyllä tapaa epämiellyttävältä, mutta silti kiehtovaa. Apua... hävettää.

Share

Virkamerkkivamppi

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Tunnustetaan heti kärkeen. Tykkään univormupukuisista miehistä. Etenkin poliisit ja joidenkin firmojen vartijat näyttävät lähes poikkeuksetta seksikkäiltä niissä univormuissaan. Käsiraudatkin on kivoja ja niihin joutumista on joskus hyvässä hengessä testattukin ;)

Alan miehet ei ymmärrä mitä seksikässä...

Share

Tahdotko?

Ladataan...
Elossa Monttu

Olihan se pitkään klisee, jota en ymmärtänyt. Yhdyin kyllä valaistuneiden kuoroon hokemaan mantraa — vannottamaan sen alaluvuissa, ettei kukaan ole täydellinen eikä toista voi tai pidä muuttaa. Että kehitys tapahtuu aina itsessä, jossain syvällä, ja vie yksilöä eteenpäin.

Ettei tavoiteltavaa olisikaan hetken sokea huuma.

Että olisi ensisijaisesti arvostettava, kunnioitettava ja tahdottava.

Että rakastaminen olisi päätös.

Share

toivonpilkahduksia

Ladataan...

Jotain mullistavaa on tapahtunut. Jotain, mitä en osaa selittää. Kyyneleet valuvat poskille, kun kirjoitan.

"Soitin tänään lapsettomuusklinikalle", sanoo Mies puhelimessa. Lupasi kertoa kotona enemmän.

Veti syliin. Halasi. Sanoi, että haluaa yrittää luovutetuilla sukusoluilla. Että rakastaa minua niin paljon, ettei voi kieltää minulta sitä, mitä eniten maailmassa toivon. Että saisin olla äiti.

Nyt täällä vollotetaan. Ne ovat läikähtäneen toivon ja ilon ja rakkauden...

Share

Pages