Tahdon.

Ladataan...
Vilma K. Vilma K.

Olin kai vähän alle 15-vuotias, kun sanoin äidille astianpesukoneeseen nojaten:

"Niin, ei sitä kyllä tiedä, menenkö naimisiin sitten miehen vai naisen kanssa." 

Olen aina tiennyt, että haluan naimisiin; mekon, kakkua ja ihan sikana rakkautta. En ole ikinä kokenut, että olisin jotenkin vääränlainen tai outo, koska minulle on aivan samantekevää, onko toisella osapuolella tissit...

Share

Tahdon, tahdon

Ladataan...
Alma-Sofia Livet är en fest

Vapaus on paras asia. - Tove Jansson


Tukholmassakin kokoonnuimme pienellä, mutta vahvalla joukolla kannustamaan Suomen kansanedustajia tekemään oikea päätös. 

 

Toivottavasti huomisesta lähtien jokainen saa mennä halutessaan naimisiin oman...

Share

"Mä en oo koskaan.."

Ladataan...
jOjOlife jOjOlife

Lily haasto mut mukaan kertomaan, mitä en oo koskaan tehny (http://www.lily.fi/blogit/toimitus/viihdyketta-pikkujouluihin-en-ole-koskaan-bingo). Asioita on varmasti paljon joita ei oo tullu tehtyä, mutta ekana tuli mieleen etten oo koskaan asunu yksin! Tässä on nyt tullu jo elettyä pidemmän aikaa "aikuisten elämää", mutta yksin elämisen hienoutta en oo koskaa päässy kokemaan.

...
Share

Sydäntykytyksiä ja pukumiehiä

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Törmäsin tänään kaupungilla eksään, siis kirjaimellisesti. Ei vaihdettu mitään kuulumisia, mulkaistiin toisiamme ja jatkettiin matkaa. Se näytti hyvältä puvussa, yleensä melkein jokainen mies näyttää hyvältä istuvassa puvussa. Mun kaveri joskus vuosia sitten kertoi, että hän käy ihan kuumana pukumiehiin. Ne näyttää kaikki niin miehekkäiltä ja arvokkailta. Mä en silloin allekirjoittanut tuota väitettä, koska mun mielestä pukumies = setämies. Ja sitä paitsi, kaveri on aina halunnut jonkun...

Share

Tahdotko tosiaan?

Ladataan...
Sanna Inkeri Inkerin vikaa

Suomen eduskunta äänestää huomenna tasa-arvoisesta avioliittolaista. Siis siitä, saavatko kaikki täysi-ikäiset toisiaan rakastavat pariskunnat solmia avioliiton, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Absurdia ja yllättävää äänestyksessä on vain se, että se todellakin täytyy toteuttaa täällä tänään, 2010-luvun pohjoismaisessa, tasa-arvoisuuttaan toitottavassa yhteiskunnassa.

Kriittinen kyynikkoni sisälläni pelkää äänestystuloksen kallistuvan jaa-ei-tyhjiä-poissa -...

Share

Tahdon, tahdon, TAHDON!

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Mulla ei varmasti ole enää mitään muuta järkevää sanottavaa tähän asiaan (plus mua väsyttää aivan jäätävän paljon, ja tulin tänne ainoastaan osoittamaan tukeni Tahdon2013 -kampanjalle). Oikeasti, nyt se hemmetin laki kuntoon, että toisiaan rakastavat ihmiset saavat yhtäläisen oikeuden mennä naimisiin. Se ei ole keneltäkään pois. Oikeasti.

...

Share

TAHDON

Ladataan...
M. Avec Mari

Torstai on toivoa täynnä...

Ei mulla muuta! Toivon syvästi, että muutama ystäväni saa huomenna luvan solmia liiton rakkaimpansa kanssa, niin kuin minäkin sain toukokuussa.

M.

I really hope that in future Finland equal marriage is supported. This is me in May, when I said I do to my love one.

Share

Tahdon, tottakai

Ladataan...

 

Kuuntelen eduskunnan keskustelua avioliittolain muutoksesta. Kenelläkään ei ole enää mitään uutta sanottavaa, keskustelu junnaa jo tutuiksi tulleilla raiteillaan: tasa-arvo ja ihmisoikeudet vs. raamatulla päähän ja sormet korviin.

 

Ei...

Share

Minäkin TAHDON

Ladataan...

Pieni sananen ajankohtaisesta aiheesta (sukupuolineutraalista avioliittolaista) linkitettynä joogaan... Joogaan on helppo linkittää monia elämää koskevia asioita, koska jooga todella opettaa parempaa suhtautumista asioihin ja usein avaa silmiä, mikäli ne eivät vielä olleet tarpeeksi auki.

Joogasalissa vallitsee suvaitsevaisuus. Ainakin näin pitäisi joka kerta olla. Joogaharjoituksessa harjoittelemme ensinnäkin suvaitsevaisuutta omaa itseämme kohtaan (sillä meidän on hyväksyttävä...

Share

Sanottua, III

Ladataan...
IlonaSV Saattaen vaihdettava

Olen juuri löytänyt sopivan nukkumisasennon ja huojun unen ja valveen rajamailla. Horjahdan jo melkein unen puolelle, kun äkkiä vierestäni kuuluu innostunut ja valpas ääni.

- Tiätkö, mikä on outoa? 'Takki'-sanan genetiivi on 'takin', mutta sitten jos on possessiivisuffiksi, niin se on 'takkinsa'. Se on astevaihtelussa eri aste. Varmaan ihan perseestä opetella. Mieti, millasta olis, jos tossa tapauksessa ei olis sitä astevaihtelua. Että jos oiskin '...

Share

Pages