Kun osat vaihtuvat

Ladataan...
Kahvittelija Kahvia, kiitos!

Näiden kolmen vuoden aikana, jolloin olen kotona ollut, mieheni ei koskaan töistä tullessaan ole voinut olla aivan varma siitä, minkälainen vaimo ja lasten äiti kotona odottaa.

On ollut pullantuoksuinen emäntä, joka on keittänyt kahvit valmiiksi ja kattanut pöytään jotain hyvää. 

On ollut uliseva hermoraunio, joka on sihissyt tulevansa hulluksi ja sujahtanut samalla ovenavauksella kävelylle.

On ollut...

Share

Matkalla Pörröpään luo

Ladataan...
puro On | Off

Päällimmäiset fiilikset:

* jännittää, vatsanpohjaa nipistää

* ahdistaa; meijän pitää keskustella vakavasti. Se ei oo koskaan kivaa. Eikä varsinkaan sillon, kun en ite tiedä yhtään mitä ajattelen tai mitä haluan. Järki vai tunteet? Onko ne tunteet enää edes samat vai onko järjettömyys saanut ne muuttumaan?

* syyllinen olo. Tanssijapoika ehdotti näkemistä ja en ainakaan suoraan kieltäytynyt, vaihtoehto ikäänkuin jäi auki. Tosin heitänpä sille kaikkien keskustelujen...

Share

Kotona kylässä

Ladataan...
Sanne Välinen My India

Vihdoin mun pää on alkanut selvitä ja musta on alkanut taas tuntua tolta mitä otsikossa lukee. Sukulaiset/perhe ja ystävät panttaa 24/7 oonko mä jäämässä suomeen, koska mä lähen, ETKAI SÄ VAAN LÄHE SINNE INTIAAN TAKAS?! Tekis mieli vastata jokaiselle, että Anteeks mut mitä vittua se sulle ylipäätänsä kuuluu?! Onko se muka kenenkään muun, kun mun asia koska mä sinne lähden? Ja kuuluuko muka ihmisten moittia sitä, että mä sinne haluan lähteä ja siellä elää? Ymmärrän täysin sen,...

Share

Klara Vappen ja MM-kisat

Ladataan...

Huhhuh, tässä ollaan painettu taas pää kolmantena jalkana hetken aikaan ja ei ole sitten millään ollut aikaa täällä pyöriä (mukamas). Viikonloppunahan alkoivat Jääkeikon MM-kisat, niin olihan pakko päästä pubiin katsomaan ja nauttimaan suomalaisten humalaisten ihanasta seurasta. Omalla tavallaan on aika kivaa, että täältäkin löytyy pienimuotoinen suomalaisyhteisö, joiden kanssa jakaa esimerkiksi Suomen kannatus jääkiekossa. Mutta onneksi kisat ovat vain kerran vuodessa ja...

Share

Tutka

Ladataan...
Unattached Unattached

Kaikki tietävät sen tutkan, jonka kaikki miehet, jonka perään joskus haikailit, omistavat. Sen, joka alkaa hälyttää miehelle siinä vaiheessa, kun olet itse päässyt jutusta yli ja sulla kerrankin menee hyvin. 

Noh, olen tunnistanut nyt toisen tutkan! Se on sellainen, joka on nyt syttynyt kolmella joskus tapailemallani miehellä täysin puskista. Olen muuttamassa kesäksi vanhaan kotikaupunkiini ja nyt nämä kolme sankaria ovat jokainen vuorotellen alkaneet jutella mukavia täysin...

Share

Let's never change

Ladataan...

And then I will escape, I'll
never ever have to see another
disappointed face, no one to
please. Every now and then,
it feels like, in all of the uni-
verse, there is nobody for me.

I told myself I wouldn't care,
no I wouldn't care.
But when she said she'd come
round I combed my hair,
yes I checked my hair.

Elämäni ikuinen dilemma: Kun teen, en kirjoita. Kun en kirjoita, en ajattele. Kun en ajattele, teen ja teen....

Share

Elämää pitkätukkaisen miehen kanssa

Ladataan...
eibeigeä Ei beigeä

 

Kun Markus noin vuosi sitten hermostui lyhyeen tukkaan joka oli aina huonosti ja antoi reuhkansa kasvaa, en osannut edes arvata kuinka tämä tulisi elämääni vaikuttamaan. 

 

Nykyään kotona heiluu kaksi nutturapäätä (pariskunnat alkavat muistuttaa toisiaan vaiko eikö..? Tukka ja ...

Share

TOUKOKUU

Ladataan...
eerikainen Everybody Talks

Melkein puoli vuotta taaksepäin löysin itseni istumassa eräässä ruokapöydässä puoli viiden aikaan aamuyöstä syömässä mikropuuroa. Sopivan tukevassa humalassa tietenkin. En silloin osannut ajatella mitä se hetki sai aluille ja olen vieläkin hieman häpsingillä kun se sama mikropuuron lämmittänyt poika leipoi yksi ilta keittiössäni omenapiirakkaa. Ihan vaan siksi että teki mieli. 

Tuo poika saa minut hirvittävän onnelliseksi, välillä itkemään ja välillä kikattamaan kuin pikkutyttö. Sille...

Share

Kuplan puhkeaminen

Ladataan...

Puoliso aamusuihkussa, puhelin yöpöydällä. Päässä jyskyttänyt viimeiset pari viikkoa, mistä ihmeestä nuo kaksi puhuu niin paljon? Kirjoista, töistä, parisuhteistaan, harrastuksistaan? Onhan kaverit ihan ok ja olen sopeutunut ajatukseen, että puolisollani on läheisiä miesystäviä. Hitto, yhden sellaisen lapsi on minun kummilapseni ja se_on_ihan_ok. Ihan uteliaisuudesta kuitenkin kokeilin, että aukeaisiko puhelin eilen vahingossa näkemällään PIN-koodilla. Aukesihan se!

Ei hitto,...

Share

Terveiset New Yorkista

Ladataan...

Terveiset New Yorkista, 

Vappu tuli ja meni, ja mulla on ollut tämä pieni blogihiljaisuus. Se johtui New yorkin matkasta, aikaerosta, ja ajan puutteesta. Matkalla ollaan niin hektisiä, koko ajan menossa. Instagramia tosin olen päivitellyt matkan aikana koko ajan. Se kun on niin helppoa ja nopeaa. 

Ollaan pyöräilty central parkissa upeissa maisemissa, kävelty...

Share

Pages