Intohimoista ja jäätelöstä

Ladataan...
Helmi K sivulauseita

 

Opin sen jo lapsena.

 

 

Elämäni naisia yhdistää kaksi asiaa.

He ovat hullun intohimoisia, ja hullujakin.

Heitä ei ole kovin monta mutta he ympäröivät minut.

 

On eräs niin kaunis ettei sitä aina edes ymmärrä, uhkarohkea...

Share

Fiilaatko vai et?

Ladataan...
alisaelena Just wonderin'...

Oon sanonut olevani tyytyväinen mihin tahansa vastaukseen. Mulle käy nykyinen tilanne varsin hyvin, mutta olisin onnellinen myös tilanteen etenemisestä toiseen suuntaan.

Toisella suunnalla tarkoitan etenemistä ulos kaverikuplasta, pusuun tai treffeihin. En koe itsekkään olevani valmis äkilliseen parisuhteeseen, mutta sillon tällöinen kaksinkeskeinen enempi ajan viettely tai säätö kuulostaisi hyvältä.

Mutta jomman kumman vastauksen tarvitsen.

En halua arvailla toisen...

Share

Rakkausnörtti

Ladataan...
Ärrä Ilman

Minusta on tullut rakkausnörtti.

Olen ollut koko pienen ikäni jonkinasteinen nörtti. Innostun asioista hyvin intohimoisesti ja pidän epäironisesti myös monista "epä-cooleista" jutuista. Yleisesti ottaen olen ollut aina tiedonjanoinen, tykännyt koulusta ja kerännyt päähäni kasoittain enemmän tai vähemmän hyödyllistä nippelitietoa (jonka ripottelu...

Share

Minglataan

Ladataan...

Olen kovin huono minglaamaan. Politiikkaa harrastavalle ihmiselle tuo olisi perin hyvä taito ja olenkin muutamassa vuodessa saanut aimo annoksen rohkeutta uusiin ihmisiin tutustumiseen. Silti joka kerta uutta ihmistä lähestyttäessä on ylitettävä kynnys, joka koostuu sydämen tiheästä lyöntitahdista sekä oudosta sisäisestä tärinästä. Kiitos teatteritaustani, tätä ei kuulemma kuitenkaan huomaa. Alkoholi myös helpottaa ja toisinaan sitten vain on sellaisia päiviä ja tulee vastaan sellaisia...

Share

Muusikko

Ladataan...

Kun maailman seksikkäin Muusikko laittaa toisen kätensä hiuksiini ja toisen lantiolle, vetää lähelle ja suutelee, tämä tyttö on myyty.

Kun Muusikko kertoo lumoavalla äänellään tarinoita elämästään, toivon ettei se lopettaisi puhumista.

Kun Muusikko sytyttää tupakkani ja kätemme kohtaavat, kylmät väreet menevät pitkin kehoani.

Kun Muusikko nolaa itsensä ja minut tanssimalla katusoittajan edessä ruuhkaisella kadulla, en voi lakata nauramasta.

Kun Muusikko hymyilee...

Share

FFFF - FinFami Fun Friday - omaistukea

Ladataan...

Pikkusiskolla on ollut mono toisen edessä koko viikon ja aijai että on kiva kun on viikonloppu ja saa vain pysähtyä hengittämään. FinFami on kuitenkin tämän kirjoituksen aihe. Meitä omaisia mielenterveystyön puolesta on tuhansia, osa tuntee järjestön ja osa ei. Mutta sieltä saa apua, informaatiota ja vertaistukea.

Jos katsoo...

Share

Se ei todellakaan ollut tarkoitus

Ladataan...

Niin, ei todellakaan ollut tarkoitukseni ihastua. Mutta niin vain on tainnut käydä. Portugalilainen on minua jokusen vuoden vanhempi ( mikä ei todellakaan haittaa ). Huumori hänellä on vähän kuivaa, mutta so bloody what. Enkä mä oikein tiedä miten tätä pitäisi kuvata, muuten kuin että tuntuu oudolta, ihanalta ja vähän siltä, että aivojen tilalla olisi pumpulia. Ja vatsassa perhosia. 

Mä en ole tavannut Portugalilaista IRL, mutta olen nähnyt sen livenä ( eiköhän kaikki tiedä miten se...

Share

Tapaus The Man

Ladataan...
Dementtia Miesten matkassa

"Tyttö kampaa märkää tukkaa, laa, laa".. lähtee tanssimaan... Parasta ulos lähdössä on laittautuminen. Ihanaa nähdä itsensä kaunistuvan ja näyttävän hyvältä, valita vaatteita, valmistautua olemaan rento eikä niin kauhean asiallinen. Kaikki näytti hyvältä tänä iltana, olin lähdössä yökerhoon erään miespuolisen ystäväni kanssa. Ja joo oikeasti vain ystäväni  Hän ei tanssi! Ja tanssiminenhan on parasta koko illassa, kaikki katoaa päästä, sitä tuulettuu ja kuulee vain musiikin. En siis odottanut...

Share

Pages