Ensimmäiset treffit eron jälkeen

Ladataan...
ihanaeeva Armon vuosi

On kesäkuu. Ei toukokuu.  Toukokuussa Johnny lähti. En muista oikeastaan viimepäivistä mitään. Tai viikoista.

 

Saapuessani kotiin Tampereelta, on huonekasvini paahtunut helteestä. Masennun. Olin kuvitellut kasvin minun ja Johnnyn yhteiseen kotiin vielä kuukausi sitten. Annan kasville vettä. Olin ladannut tinderin. En tiedä miksi. Mies, joka kertoo olevansa viiniasiantuntija ehdottaa tapaamista. Suostun. En tiedä miksi. En ollut ajatellut edes deittailua. 

Olen myöhässä...

KUKA MAKSAA EKAT TREFFIT?

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Minusta on ihanaa, jos mies tarjoaa ekat treffit.

Tosiaan tässä tasa-arvoon pyrkivässä yhteiskunnassa nähdään, että tarjoaminen on epäkohteliasta, epäsopivaa, arvottavaa ja siitä jää tunne, että on jotain velkaa toiselle. No, minulle ei sellaista tunnetta tule.

Joskus koko tasa-arvo ajattelu menee ihan yli. Itse en ajattele treffien tarjoamista tasa-arvokysymyksenä, vaikka todellakin olen tasa-arvon kannattaja. Minusta kyse on hyvistä käytöstavoista. Minusta se on...

Avautuminen: Aikuisen oman unirätti

Ladataan...

Kuinka yksinäinen minä olen?
Niin yksinäinen, että tein seuraavan:

Viehätin hyvätuoksuisen miehen, tutustuin häneen, menin eräänä yönä hänen luokseen yöksi, lähtiessäni varastin hänen eilen pitämänsä t-paidan, jossa oli edelleen hänen partavettä jäljellä, menin kotia, ja seuraavana yönä nukuin paita vierelläni.
Aikuisen oma unirätti.

Niin yksinäinen minä olen.

...

onni asuu arjessa

Ladataan...

Juttelin taannoin ystäväni kanssa kuulumisia. Hän kysyi, että miten minun pääni pysyy kasassa tämän arjen keskellä ja vielä raskauden hormonihuuruissa. No, ei ole tylsä elämä. Ja haasteet on tehty voitettaviksi (ja välillä saa ketuttaa kuin pientä oravaa).

On ollut ilmalämpöpumpusta aiheutunut vesivahinko olohuoneessa (ilmainen vinkki ilmalämpöpumpullisille: huollata koneesi ajoissa, tilaa firma putsaamaan huohotinletku! Meillä ei tätä tietoa ollut, ollaan vaan putsattu suodattimia ja...

Suruvalitteluista

Ladataan...
Elina.M Viimeinen lento

Sain yhteen postauksistani hyvän kysymyksen liittyen siihen, miten voisi lähestyä tai mitä voisi sanoa rakkaansa tai läheisensä menettäneelle ihmiselle (kiitos siitä).

Kysymys meni suorana lainauksena näin: "Minua kiinnostaisi tietää enemmän aiheesta, mitä jo sivusit; mitä suurta surua läpikäyvälle ihmiselle kannattaa sanoa, vai onko edes tarpeen yrittää sanoin kertoa että haluaisi auttaa ja lohduttaa? Tuntuvatko kaikki sanonnat ontoilta ja jopa...

Millainen mies tapailee raskaana olevaa?

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Tavallinen. Tavallinen mies. Se tulee ensimmäisenä mieleen, mutta hetken mietittyäni tavallisuus on hänestä kaukana. Ei ihan tavallinen mies voisi tapailla raskaana olevaa. Hänen sisäinen maailmansa on todella vahva. Kerrottuani hänelle, että minulta kysyttiin kysymys "Millainen mies tapailee raskaana olevaa", hän sanoi, että hän tapailee Iidaa. Se, että...

Avautuminen: Haluan nauraa kanssasi

Ladataan...

Ilmoitettuani haluavani erota, olemme siitä lähtien vältelleet toisiamme. Kävelemme toistemme ohi vältellen katse- ja kosketuskontaktia. Emme uskalla aloittaa keskustelua, lähinnä koska joka ikinen keskusteluaihe johti itkuun.

Lopulta kyllästyin siihen. Rakastin edelleen häntä, ja halusin viettää aikaa häneen kanssaan – vaikka olimmekin eronneita. Ja sen hetkisen asumisjärjestelyn vuoksi me emme voineet vältellä toisiamme. Muuttopäivään oli vielä kolme päivää.

Menin...

Pages