Ei se oo hukassa

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Hipin lompakko on ollut hukassa yli kuukauden. - Ei se oo hukassa, kusseo yhellä työmaalla mihi se jäi.

Helppoa pyörittää arkea tyypin kanssa, jolla ei ole pankkikorttia- No mie käyn pankista rahhaa. Ootsie nähny miun passia?

Hipin passikin on hukassa. - Ei se oo hukassa, kummie en vaa nyt just tiiä, missä se on täällä.

Hipin avain on keittiön pöydällä. - Kummie en tiiä,...

Share

arkiromantiikkaa

Ladataan...

olemme tänään ilmaisviinabileissä omilla suunnillamme, treffit sitten yöllä miehen kämpillä.

tosinainen laittaa tietysti ihanan romanttisen viestin miehelleen:

"älä sit tuu liian kännissä kotiin. HINT HINT NUDGE NUDGE."

Share

apua!

Ladataan...
lauraaaa wasabi

Oppiikohan tätä käyttämään...
Toivotaan.. Olisko teillä mitään ideoita mitä haluisitte kuulla ? Jos tänne kukaan ikinä eksyy..:(
Mä olen pitkään miettinyt blogin perustamista joten nyt sen tein. En vain ole varma, että miten tää oikein alotetaan, vaikka ei tässä nyt varmaan kauheesti oikeaa tapaa löydykkään..luulisin.
Voisin vaikka itsestäni tässä alkuun vähän kertoa: Mä olen tällänen 22v. yh mutsi, joka rakastaa meikkejä, hiuksia, pukeutumista ja sitten sellaisia teinien...

Share

What a girl wants is wrong

Ladataan...
cady ei muistella pahalla...

Oltiin ystävän kanssa illalla syömässä ja juomassa. Tuli puheeksi tyyppi jonka ystäväni oli tavannut netissä ja sittemmin viestitellyt parin kuukauden ajan. Aikatauluja on ollut vaikea sovittaa yhteen, joten pari ei ole vieläkään tavannut, vaikka suunnitelmissa on ollut jo kuukauden ajan. Vuoroviikoin mies syyttää ystävää tunnekylmäksi ämmäksi kun ei tapaamista vielä ole järjestynyt ja joka toisella viikolla kyselee mukavasti että jokos nähtäisiin. Ystävä yrittää luovia viestien mukana ja...

Share

Yksinasumisesta yhteisasumiseen

Ladataan...
Maddele Ikuinen Vaimoke

Hetken aikaa on mielessä pyörinyt ajatus blogipostauksessa, jossa hieman pohtisin tätä yhteen muuttamista ja niitä asioita mitkä muuttuivat muuton yhteydessä. Nämä asiat ovat ehkä monelle lukijalleni jo vanhoja, tuttuja asioita, mutta kieltämättä kuitenkin monelle ajankohtaisia asioita. 

Kuten kaikki tietävät, ovat muutot samalla sekä rasittavia ja ihania. Uudesta asunnosta oli ihana haaveilla miehen kanssa. Vaikka yhteisoloa oli takana vuoden verran, oppi kuitenkin tuntemaan...

Share

Tulevaa ja mennyttä

Ladataan...
bluuberry Elämisen opettelua

Anteeksi pieni kirjoitus tauko, ei ollut tarkoituksena olla näin kauaa kirjoittamatta, mutta aika hurahti nopsaa ohi, kun piti suunnitella asioita ja juosta asioilla ja muutenkin olen kulkenut taas jonkin aikaa täysin sumussa. 

4 päivää sitten saavuimme tyttären kanssa takaisin kotiin, ja olo on niin ihanan vapaa, eipähän tarvi enää riidellä mistään exän kanssa tai kuunnella ex anoppini "ihania" solvauksia äitiydestäni ja tavastani hoitaa tytärtäni.
Mulla ja exällä on taas...

Share

Huh huh, tässä taas ollaan..

Ladataan...

Niin... Pitkä suhde loppui, taas kerran. Jotenkin löydän kyllä ne kaikista epätodennäköisimmät urpot, joiden kanssa voisi loppuelämän elää. Aina näin jälkeenpäin kun katsoo, niin tajuaa kuinka tyhmä sitä on ollut. Kerta toisensa jälkeen kuvittelen olevani niiiin ihana ja täydellinen nainen, että kyllä mies muuttuu. Kun minä pyydän, loppuu juominen, pelaaminen tai mikä tahansa pakkomielle tai sairaus. Kuinka tyhmä pitää ollakin :D

Viimeisimpää eroa tehtiin noin vuosi ja olenkin kuullut...

Share

Anteeksi.

Ladataan...
Jasilyn J´s Neverland

Olen lukenut tässä muutaman yönä lapselleni iltasaduksi Kirsti Kallunkin kirjoittamaa Nerokana kirjaa. Kirja pitää sisälläjän 14 satua jotka ovat toinen toisiaan ihanampia ja sopii pienille että isoille. Mitä takakansi kertoo niin Kristi on ennen toiminut lastentarhassa ja siellä on kerrottu  hänen satujaan lapsille ja hänen satuja on haluttu kuulla uudelleen ja uudelleen. Kristi on nykyiseltä ammatiltaan libristi ja on saanut palkintoja saduistaan julksissa kilpailuissa.

Suosittelen...

Share

Pages