Minulla on ihailija, joka ei ymmärrä, olen viallinen

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Tässä postauksessa mainittu vartija on iskenyt silmänsä minuun. Harmi, että oma fiilis on vähän sen suuntainen, että tekisi mieli iskeä sitä nyrkillä. Paljon mahdollista, että musta huomaa mitenkä kovasti mua kiukuttaa, ja se sen takia tuppaa sitten koko ajan entistä lähemmäs. Tai sitten se on vain niin helvetin sokea, ettei ymmärrä ilmiselviä vinkkejä.

Ironistahan tässä on, että syy miksi minua nyppii,...

Share

Mykkäkoulu

Ladataan...

Mykkäkoulun kantamat hetket ovat eräitä piinallisimpia koetinkiviä, joiden jälkeen olo on kuitenkin onnekas.

Oon itse aika jääräpää, vaikka tiedän tulevani pyytämään anteeksi turhaa möksähtelyä. Jääräpäisyyteni saattaa turhaan venyttää hiljaisuutta huoneistossa tuntien mittaiseksi ennen kuin en enää jaksa olla turhaan vaiti. En oo asiaa tarkistanut, mutta uskon miehenkin olevan sitä mieltä, että olen itse se hankalempi tapaus erimielisyystilanteissa. Juurikin siitä syystä, että...

Share

Uuden ja vanhan makkaran välissä

Ladataan...

Vielä pitäisi jaksaa kuukausi yhteisessä asunnossa eksän kanssa. Ajattelin ensin, että kyseessä on helppo nakki! Seksi, pussailu, halailu ja muut kämppiskoodiin kuulumattomat menettelyt jäädytetään siihen saakka kunnes määräaikaiseksi muuttunut sopimuksemme päättyy. Elämme toisiamme kunnioittaen yhteisessä kodissa, kunnes aikuismaisten jäähyväisten jälkeen saattelen hänet ovestani ulos ja jatkamme omia elämiämme säilyttäen jäljellä olevan herkän ystävyyssuhteen. 

Helppo...

Share

RoskakuiluLove

Ladataan...
marjapilami Kotimatkalla

Mun on pitänyt kirjottaa tästä tunteen palosta jo kauan. Mutta ehkä mua on pelottanut, että jos kerron siitä se katoaa ja olikin vaan unta.

Nyt on kuitenkin tullut aika paljastaa yksi suosikkiasia uudesta kodista. Rakastamani, unelmieni täyttymys, roskakuilu.

 

 

Tunnetusti first world problems on tosi raskaita välillä. Kun sataa, kun ulkovaatteiden...

Share

Dublin, be mine already!

Ladataan...

Howdy, täällä ollaan taas! 10 päivän täydellinen kesäloma Dublinissa takana ja arkeen paluu takkuaa jälleen Helsingissä. Takkuilun takana on ikävä, motivaatiopuute ja ennenkaikkea hidas työnhakuprosessi. Omat deadlinet paukkuu Suomessa, Töölön kodissa eloa jäljellä kuukausi, jonka jälkeen olen koditon. Noh, ei olis ensimmäinen kerta, mutta olin ehkä hieman liian optimistinen työnhaun etenemisen suhteen Dubliniin lähtiessäni. Suunnitelmat oli suuret, kerätä useita...

Share

Hätä ei lue lakia

Ladataan...
ira Ira

Lauantaiaamuna sain vanhalta Tinder-matchiltäni viestin. Kundin oli kuulemma pakko päästä pois kotoa, joten kyselemättä pistin hänelle oman osoitteeni ja vartin päästä olinkin jo heittämässä avainta alas parvekkeelta.

Kundi oli roudannut edellisenä iltana jonkun oman Tinder-matchin kotiinsa.

Tällä mimmillä oli selkeesti ollut reviirien merkkaus mielessä, sillä hän oli KUSSUT matchini sänkyyn nukkuessaan.

Siinä me kasuaalisti vedettiin kokista mun sohvalla ja mietittiin...

Share

Meillä on unelma: Monikulttuurisesta parisuhteesta ja rasismin kohtaamisesta

Ladataan...
Jemina No Sex and the City

Kansanedustajien rasistiset perseilyt ovat puhuttaneet säännöllisesti viime vuosina, ja nyt parin viimeisen päivän aikana aivan erityisesti – siinä määrin, että yli 25 000 ihmistä on ilmoittanut saapuvansa tämän päivän mielenosoitukseen monikulttuurisen ja avoimen Suomen puolesta. Lilyssä viime päivien monikulttuurisuuskeskustelua on käsitelty muun muassa...

Share

One of those days....

Ladataan...
pulinaliina Puistikon Pulina

Mieheni puhuu usein siitä, kuinka hän saa paljon voimaa minulta. Myhähtelen aina lausahdukselle hymyillen enkä ole koskaan asiaa sen lähemmin ajatellut. Ainoastaan miettinyt lähinnä, että tuo jos jokin on kohteliaisuus ihmiseltä jonka kanssa arjen jakaa. Noh, tällä hetkellä Armas siippani on viikon kalareissulla ja kuinkas ollakaan tuo lausahdus on pyörinyt mielessä ja paljon.

 

 Eilen oli yksi niistä päivistä, jos tiedätte, kun...

Share

APUVA!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Menen iltapäivästä asiakastapaamiselle - ja eilen kävi ilmi, että asiakkaani on sen firman naapurissa, jossa Valokuvaaja työskentelee. Tapaamisen jälkeen on tarkoitus pika-pikatavata; Valokuvaaja aikoo poistua työpaikaltaan "savukkeita ostamaan" ja luikahtaa tapaamaan minua läheiselle parkkipaikalle. 

Tapaaminen kestää maksimissaan kymmenen minuuttia; ehdimme polttaa tupakat, halata ja ehkä antaa pusun tai pari. Mutta sittenpähän olemme nähneet...

Share

"Kovien" odotusten kesäni

Ladataan...

Mikä antikliimaksi kesäksi! Ei seksihelteitä. Ei himosta sekoavia ihmisiä. Ei kuumaa kesäheilaa. Kaikki on ollut koko ajan tulollaan, ihan lähellä, melkein siinä... muttei ihan kuitenkaan.

Share

Pages