Give good and get it back

Ladataan...
boora Sweet Life

IMG_0826.JPG

Ihana ajatus wc-paperista. Hyvän parisuhteen salaisuus todellakin on, että pussaillaan paljon -  näytetään ja muistetaan myös sanoa toiselle, että rakastetaan. Rehellisyys, luottamus ja se, että toisen kanssa on oikeasti kivaa, on myös hyvä kombo. Ja yhteydenpito, kun ollaan kaukana toisista, on tärkeetä. Näitähän on vaikka muille jakaa!

Kun...

Share

Suuren kysymyksen äärellä (jälleen..)

Ladataan...
Weetzie Vähän ennen unta

Mun tekis mieli hakata päätäni seinään kun onnistun aina ihastumaan miehiin, jotka eivät halua sitoutua eivätkä lapsia... Korkeintaan "ehkä sitten joskus" -ajatuksella. Erityistä harmistusta tällä hetkellä aiheuttaa se, että ihastukseni on ensimmäistä kertaa sellainen ihminen, jonka kanssa voisin todella kuvitella kulkevani samaan suuntaan pidemmänkin matkaa.

Ihastukseni ei siis ole kovinkaan sitoutuvaista sorttia ja sen lisäksi hän ilmoitti, että haluaisi...

Share

Sokkotreffit oli

Ladataan...
saimah Mintulle mies 2014

Halvatun halvattu. Tietenkin treffit on sen muutaman tunnin tuskaisen jännittämisen arvoiset. Mies oli ehdottanut kivaa paikkaa ja odotti minua ulko-ovella. Oho, paljon söpömpi kuin kuvassa! Ja kiva tyyli, ai se hymyilee, hei reipas kädenpuristus. Yhdessä tiskille "kyllä tulee after work kaljat nyt tarpeeseen" "No sanos muuta", pöytään istumaan, kippis, hauska tutustua ja siinä se jännitys oli.

Mies teki tilanteesta myös hirveän helpon ja kivan, kertoi itsestään yleisesti ja...

Share

ERO!?

Ladataan...
Valonjuuri Yksin

Puoliso siis vain ILMOITTI, että yhteiselo oli nyt sitten tässä. Minun elämältäni putosi pohja. En olisi voinut kuvitellakaan mitään tällaista! Kaikki oli viimein menossa parempaan suuntaan, perheenlisäystä tulossa, yhteinen omistusasunto, mistä kaikesta oltiinkaan jo aiemmin selvitty! Eihän me voida erota, ei se ole edes vaihtoehto! Yhteistä taivaltakin oli takana lähes kahdeksan vuotta! Mutta mies ei suostunut edes keskustelemaan vaihtoehdoista. Hän lähti. Ja minä olin shokissa....

Share

Rakkaus iski kello 9.03

Ladataan...
jaanajee Maailman ihanin mies

rakkaus iski 16.4.2014 klo 9.03,

vaikka olin tuntenut sen tulevaksi jo

edellisenä päivänä

 

rakkaus iski klo 9.03

ja sitten klo 9.27

ja sitten se jäi päiväksi lymyämään

silmiin ja hymyyn

 

ja rakkauden vuoksi pakkaan tavaroita yhdelle,

yksi romaani,

yhdet villasukat,

yhdet lakanat,

yhdet nuudelipussit,

pitsaa koko viikonlopuksi,

yksi paketti hyvää teetä,

 

minä tiedän jo...

Share

Haikein terveisin

Ladataan...
Merenwen Destination Maryland

"I know where I'm going but I know it's gonna be a long time. I just wanna hear your beating heart tonight."

Jos pääsis takaisin kiinni blogin kirjoittamiseen nyt kun on enemmän aikaa. En kyllä haluaisi, että on enemmän aikaa, mutta minkäs teet. 

Sunnuntai-aamuna jouduin kolmen kuukauden yhdessäolon...

Share

Pelkääjän paikalla mies on painajainen!

Ladataan...

Mieheni on ihana. Rakas. Ymmärtäväinen. Jaksaa neuvoa. Ainoa paikka jossa neuvoja vihaan ihan tosissaan on auton ratti! 

Minulla meni pitkään ennen kuin suostuin ajamaan miehen istuessa kyydissä. Ammattikuski vieressä on oikeasti ihan totaalisen kamala asia. :D

Vaikka mieheni tarkoittaakin kommenteillaan "Lisää turvaväliä. Jarruta. Vilkku päälle." jne. vain hyvää, olisin valmis iskemään jarrut pohjaan bussipysäkille, ja jättämään miehen siihen tai huutamaan "ÄLÄ NEUVO!"

...
Share

Parisuhdepäivä

Ladataan...
Maddele Ikuinen Vaimoke

Meillä on mieheni kanssa tapana viettää parisuhdepäivää noin kerran parissa kuukaudessa. Parisuhdepäivä (tai tarpeen vaatiessa -ilta) on konsepti joka kehittyi vitsin heiton seurauksena. Mieheni ystävä puhui kerran viettäneensä ''parisuhdeiltaa'' tyttöystävänsä kanssa, kuvaillen siis yhteistä illanviettoa. Sen jälkeen, aina kun minä ja mieheni vietimme aikaa kaksistaan, kutsuimme sitä vitsillä parisuhdeillaksi. Nyt koncepti on kuitenkin meidän perheessämme vakiintunut, ja nykyään...

Share

Pääsiäismunan haku helpottuu Tinderissä

Ladataan...
Lallatin Laaban

Kuuntelin eräänä aamuna hörökorvin, kun 8-vuotias pikkutyttö totesi vuotta vanhemmalle serkulleen;
- Meidän luokalla ei sitten ole yhtään söpöjä poikia!
- Ei meidänkään, kuului vastaus.

Voi kekkuli, kyllä on tylsää. Ei mitään silmänruokaa pitkillä matematiikan kaksoistunneilla. Ei ketään, jonka vuoksi tirskua vatsa kurtulla tai siirtyillä välituntipihan vielä tuntemattomiin nurkkiin poikaporukan perässä.

Onneksi nykyaika ja mobiilisovellukset. Pikkulikkojen ei...

Share

Pages