Ensimmäinen kunnon päivitys äitinä

Ladataan...
jeanbee prosessissa

No niin, nyt kun vauva nukkuu tuossa vieressä, niin malttaa vähän kirjoitella tästä ensimmäisestä viikosta.

Synnytystarinointia

Vauva syntyi siis lauantaina illalla. Synnytys alkoi rauhallisesti, mutta meni lopulta kuten äidilläni: hyvin nopeasti. Epiduraalia laitettaessa ajattelin, että tarviiko tätä puudutusta nyt ollenkaan. Tuntuu, että nopeus oli jopa yllätys kätilöille, jotka olivat muuten aivan ihania ja mahtavia. Jumppapallo suihkussa muuten toimi...

Share

Arvonta: Lippuja Save the Date -häämessuille!

Ladataan...

Myötä- ja vastoinkäymisissä -blogin ensimmäisen viikon kunniaksi seuraa arvonta!

Kaapelitehtaalla järjestetään marraskuun toisena viikonloppuna, 8.-9.11., Save the Date -häämessut. Ihka ensimmäistä kertaa järjestettävien Save the Date -messujen teemoina ovat kotimainen suunnittelu, vintage ja kierrätys. 

 

...

Share

Blame it on the night

Ladataan...
maryjane sinkkublogi

Muutama päivä sitten kirjoitin näin:
"Iloisessa pannarissa on edelleenkin se yksi, jonka kanssa vaihtelen viestin silloin ja toisen tällöin. Tiedän kuitenkin, että siitä ei ole yhtään mitään sen ihmeellisempää, niistä viesteistä puuttuu se kemia. Se on sellaista perus diipadaapaa, muttei niissä viesteissä ole mitään kiusoittelua tai muutakaan. Perus diipadaapaa siis."

Noh. Melkein heti tuon jälkeen ne jutut on muuttuneet vähän kiusoittelevammiksi. Ne ei ole enää ihan...

Share

ABC kissa kävelee, tikapuita pitkin Taivaaseen - Part II, Action: B-lausunto

Ladataan...

Hard to know,

                                                         Maybe if I skim the stone,
Walk a different way back home,
                               It would all make sense.

Oh, shut my eyes,
                Lose myself in teenage lies,
If I fell in love a thousand...

Share

Häät: ohi on!

Ladataan...
sannat October Bacon

Häät -se mistä alunperin sain kipinän blogin kirjoittamiselle- ovat nyt ohi ja rouvan elämää on vietetty viisi päivää.

Ihanalta tuntuu! Tunnelmia kyseleville olen hihkunut, että naimisissa on kivaa! Eihän mikään ole muuttunut, mutta jokin uusi tunne tähän on tullut mukaan. En osaa selittää, ehkä joku muu osaa? 

Häät meni hyvin ja ainut stressin aihe näin jälkikäteen on ollut, oliko muilla yhtä kivaa. Kovasti vieraat ovat vakuutelleet, että hauskaa oli mutta eivät kai he tohtisi...

Share

Parisuhteesta

Ladataan...

Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni tän bloggailun kanssa...

Eilen illalla aloin miettimään parisuhteita ja oikeastaan myös omaani. Parisuhdetta on tällä hetkellä takana 8vuotta joista 4kk:tta avioliittoa. Erityisesti ajatukset tuntuivat keskittyvän siihen ikuisuuskysymykseen, että mikä on onnelisen parisuhteen salaisuus?

...

Share

Prinssihäät kesäkuussa!

Ladataan...

Oj herregud! 

Terveisiä Tukholmasta! Olen täällä työmatkalla ja äskeinen palaveri keskeytyi hetkeksi, kun kävi ilmi, että prinssi Carl Philipin ja Sofia Hellqvistin hääpäivä on julkistettu. Seuraavia kuninkaallisia häitä juhlitaan Ruotsissa 13. kesäkuuta ensi vuonna. Härligt! 

...

Share

Perhoset

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Tänään irrotin perhoset vessan seiniltä. Se kuulostaa kauhean julmalta, varsinkin kun on kyse perhosista ja ne ovat nyt roskissa pienessä mytyssä. Mutta se ei ole ollenkaan surullista, vaan jollain tavalla.. vapauttavaa.

Mitä ne perhoset siellä seinillä teki? Ehkä ne auttoivat mua sopeutumaan uuteen kotiin ja toivat turvaa vanhasta. Ehkä ne olivat varmistamassa paikkaansa näkyvällä paikalla: täällä, muistatko, olen täällä. Ehkä ne olivat värikkäitä ja kauniita, mutta peloissaan (...

Share

Pages