Syksyn alku

Ladataan...

Tätä kirjoittaessa on kulunut viikko siitä, kun kämppis haki tavaransa pois ja näimme - viimeisen kerran. Yllättävän rauhallisesti kaikki sujui, vaikka tämän jälkeen tulikin taas täydellinen romahdus tunnepuolella. Rakkauden menettäminen vain on niin kova paikka. Kyllähän minä tiedän, että kämppis siirtyi nyt jonkun muun elätettäväksi, en minä tyhmä ole. Vaikka en yleensä stalkkaa, niin kyllähän se auto, jolla kamoja tuli hakemaan, kertoi minulle enemmän kuin kämppis edes luuli.

Totta...

Share

Hymyn takana

Ladataan...
Elossa Monttu

Mikä hymy, henkäisen,

ja tuijottaessani unohdan:

meillä ihmisillä

on niin monia kasvoja,

toinen toistensa sisään painuneita naamioita,

että epähuomiossa 

olen uponnut haltioituneena syvälle

hänen niskapoimunsa pohjaan.

Unohdan, kunnes hän epähuomiossa 

vaihtaa järjestystä.

 

 

Share

Frutti di mare

Ladataan...
  • Tässä on ainoa kuva tästä ruuasta. Oli aivan järkyttävän painostava ilma ja ensimmäistä kertaa sitten teinivuosien makasin sängyssä migreenissä. Tuoreet simpukat ja katkaravut taasen eivät piitanneet tuon taivaallista migreeneistä, vaan olisivat pilaantuneet seuraavaan päivään mennessä. 
  • Ruoka oli varmasti hyvää. Itseäni kaikki veden hajusta lähtien lähinnä ällötti, joten mies joutui syömään tätä...
Share

Lähdetäänkö treffeille?

Ladataan...

En ole oikein treffeillä käyvää sorttia. Tai jos sellaisille lähden, niin tykkään, että se on rentoa ja kivaa - siitäkin huolimatta, että homma jäisi yhteen kertaan. En mitenkään jaksaisi vapaaehtoisesti käyttää iltojani tylsään pönöttämiseen ja vaivaantuneeseen hiljaisuuteen. En myöskään halua alkuajan treffeillä urheilemaan (reipashenkistä ulkoilua tai...

Share

Nöyrää rakkautta

Ladataan...
Mimumii Kainalopaikka

Lauantaina yksi entisen "poikaystäväni" vietti valmistujaisia. Juttumme päättyi jo useampi vuosi sitten ja sillä klassisella tavalla eli minä olin paljon ihastunut ja poika oli vähän ihastunut - eikä missään nimessä halunnut seurustella. Emme ole enää laisinkaan tekemisissä, mutta yhteisen kaverimme somefeedi paljasti minulle vanhan heilani ihanat puutarha/grillijuhlat aka valmistujaiset. 

Koin näistä valmistujaisista aivan uskomattoman suurta haikeutta, vaikkei siihen tietysti ollut...

Share

Ero

Ladataan...
Dementtia Miesten matkassa

Muistat varmaan ensimmäisen muuttosi. Muuton ensimmäiseen omaan asuntoon. Tunne oli sanoinkuvaamattoman jännittynyt, odottava ja myös haikea. Oli ihanaa ostaa niitä kaikkia tarpeellisia ja tylsiä kodin tavaroita, kuten juustohöylä, spagettikauha, tehosekoitin, silitysrauta. Sitten tapasit sen oikean ja muutitte yhteen. Yhtäkkiä kaikkia tavaroita onkin kaksi. Mitäs nyt? Kaksi juustohöylää vielä menee mutta entä kaksi sänkyä, sohvaa, mikroa, pöytää? Viedäänkö ne varastoon odottamaan, jos...

Share

Phantom Project: Päätös

Ladataan...
mandy Eksyksissä elämässä

Olen ollut lomalla. Lomallani olen hengaillut Phantomin kanssa. Olen saanut kaipaavia viestejä Phantomilta. Olen harrastanut seksiä Phantomin kanssa. Olen nukkunut Phantomin kanssa.

Olen ärsyyntynyt Phantomiin. Olen loukannut Phantomia. Olen säälin Phantomia. Olen halannut Phantomia. Olen tehnyt rauhan Phantomin kanssa.

Phantom ei ole enää Phantom. Phantom on vain mies. Tavallinen, virheellinen mies, välillä tökerö, jossain minua parempi, jossain huonompi.

...

Share

"Sulla on hieno kohtu" eli rungottoman Gynefix-kuparikierukan asennus

Ladataan...
Sucette ce petit cœur

Suhde poikaystävän kanssa on edennyt sen verran, että kondomeista on päästy kuparikierukkaan, ja tosiaan, voin jopa sanoa, että mulla on poikaystävä!

Gynefix-kuparikierukasta ei löydy juurikaan tietoa suomeksi. Minullakaan ei ole vielä paljon kerrottavaa, esimerkiksi siitä, kuinka seksi onnistuu tai millaiset kuukautiset sen kanssa on, mutta asennuksesta voin kertoa.

Gynekologi ja hoitaja olivat molemmat mukavia, ja kohtuni oli kuulemma hieno ja juuri oikeanlainen Gynefixiin....

Share

Kuinka riidellä kuiskaten?

Ladataan...
Tuuli S Mutsilook

Kaikki riitelevät joskus, se on fakta. Riitelyä ja riitelijöitä on monenlaisia, mutta useimmiten riitelyyn kuitenkin kuuluu pahoitettu mieli, terävät kommentit ja nouseva äänentaso. Entäpä, jos sen äänen ottaa pois tai ainakin laskee aivan minimiin?

Vanhemmuus on muuttanut paljon elämää, meidän yhteistä arkea ja myös...

Share

Mies lunssa ja kotityöt

Ladataan...
neiti Coco Looking for...

Kokki ja minä molemmat sairastuimme maanantaina. Kokki oli aamusta saakka ja minussa oli energiaa. Lopulta vänkäämisen jälkeen lähdin yksin kauppaan ja jätin herran nukkumaan. Halusin saada hommat hoidettua ja sitten puuhata yhdessä. Sunnuntainen siivous kun oli jäänyt univajeen ja herran krapulan jalkoihin, halusin maanantaina olla tehokkaampi. 

Myöhemmin illalla minä aloin niistämään ja pian kuumeeni olikin noussut. Kokki oli nukkumassa ja tökin tuon hereille tiedustellen finrex...

Share

Pages