Unohda se.

Ladataan...
Hanskikoo Fairytale gone bad

Kuinka monta kertaa sua käsketään vaan unohtanaan? Pieleen mennyt rakkaus-unohda se. Epäonnistuminen töissä-unohda se. Epäonnistunut treeni- unohda se. Joku kohtelee sua huonosti-unohda se. 

Kaikkeen negatiiviseen ohje tuntuu olevan unohtaminen. Oon koittanu toteuttaa unohtamista. Oon moneen kertaan suorittanut unohtamisen kaikissa edellisissä asioissa. Älä vatvo, älä käsittele- älä kohtaa. Unohda. 

Viime aikoina oon miettinyt onko se kuitenkaan oikea tapa. Jos rakkaus menee...

Share

Nämä ajat ovat vaikeita meille kaikille

Ladataan...

On muuten todella hyvä ilmaista omaa ylemmyyttään täällä blogissa sen suhteen, kuinka ihmiset lähettelevät perjantai-iltaisiin seksiinkutsuja. Voi oikein närkästyneesti opettaa, kuinka mut pitäisi vietellä epäarkisesti.

Samaan aikaan kuitenkin painaa vihreää sydäntä henkilölle, joka ilmoittaa meisselin pituutensa profiilissaan.

Share

Sinne meni se zen sitten (ja Mossekin siinä sivussa)

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Viimeinen keskustelu Mossen kanssa Messengerin kautta eilen meni jotakuinkin näin (en voi ottaa screenshotteja, sillä poistin koko keskustelun – mutta nytpä voin suomentaa):

P: Nyt on sitten lennot varattu ja majoitus ja kielikurssi maksettu – lähtövalmiina siis! Jej!

M: Siis oikeasti olet menossa sinne potentiaalisia terroristeja auttamaan vai?

(Mitä mä just luin – momentti)

...
Share

Itsekeskeinen mies

Ladataan...

On loistavaa, jos ensitreffeillä seuralainen on puhelias. Näin vältytään hienosti kiusalliselta hiljaisuudelta. Olisi kuitenkin tarkoituksenmukaista olla kiinnostunut tutustumaan seuralaiseensa, eikä pitää luentoa vain itsestään ja kaikesta hauskasta jota elämässä on tapahtunut viimeisten kymmenen vuoden aikana. Olisi hienoa, jos pystyisi osoittamaan aitoa kiinnostusta siihen mitä toinen sanoo, varsinkin jos tämä on jo kuunnellut yli puoli tuntia kiinnostunut hymy kasvoillaan selostuksiasi...

Share

Aurinkoa risukasaan

Ladataan...

Viime viikko toi mukanaan aurinkoa synkkään elämäni huoneistoon.

Sain vihdoin asioita järjestymään, asiat järjestyivät ja järjestetyt asiat järjestyivät.

Päällimmäisenä kyllä viimeinen puhelu eiliseltä jäi sydäntä lämmittävästi mieleeni.

Ystäväpariskunta (Juurikin se kiireinen opiskelija) on pitkän odotuksen, yrittämisen ja raskaustestien suurkuluttamisen jälkeen PLUSSAN puolella <3 Elämä sä välität sittenkin...

Share

Vuoraa sydämesi kuplamuovilla

Ladataan...

Mulla piti olla tänään treffit, mutta minut haamutettiin aiemmin viikolla. Ei haittaa, menin kampaajalle. Ystäväni oli tästä deittijuonenkäänteestä pahoillaan. Mä en suhtautunut asiaan ollenkaan noin epätoivoisesti, joten vastasin hänelle:

Hän kuolee joskus, se lohduttaa <3

Share

Testissä halvin ehkäisymuoto

Ladataan...

Oon joutunut miettimään vaihtoehtoisia ehkäisytapoja nyt, kun oon saanut pidettyä asuntoni siistinä jo pidemmän aikaa.

Et saata arvata sitä aiemmin menetetyn seksin määrää. Etkä niitä selityksiä, joiden varjolla sisäänpääsy on evätty. 

Sotkuinen aikuisuus - ja talous kiittää!

Share

kuulumisia

Ladataan...

Sairasloma. Tämän viikon ihanin asia. Maanantaina menin yökkimisen takia terveyskeskukseen ja tapasin mukavan lääkärin. Saan lepuuttaa 10 päivää kotona. Kiitoskiitoskiitos!

Olo on ollut hieman tasaisempi, siis yökkimisen suhteen. Sen vähenemisen vastapainoksi sitten tulivat kovat selkäkivut, +2-3kg päivässä kertyvä nesteturvotus ja tänään neuvolan paniikki siitä, että "ihan varmasti keuhkoembolia". No, nyt iltapäivästä otettu ekg oli puhdas. Mutta huomenna otetaan tulppa-arvo eli fidd...

Share

Aikamatka meidän häihin: Hääjuhlan ohjelma oli tunteiden vuoristorataa

Ladataan...
lauraamaariiaa Syytä juhlaan

Viime viikolla kerroin hääpäivän aikataulusta hääjuhlaan asti. Nyt kerron itse hääjuhlasta eli mitä tapahtui ulkona juodun alkumaljan jälkeen. Jos olet lukenut aiemmat hääpostaukseni, arvaat varmasti jo, että perinteisiltä...

Share

Pages