Runoutta ghetosta

Ladataan...

Lyriikka elää ghettolapsissa?

Isyyspakkauksessa kerrottiin lapsen hapuilevista runoilun ensiaskeleista. Oman lapsemme laulelut ovat ehkä jo hieman jäsentyneempiä, mutta koostuvat usein tutuista lastenlauluista, joita tuotetaan potpurimenetelmällä, pienissä pätkissä ja peräkanaa:

"Laiva keinu-uu...

Share

3 + 1 tragediaa perjantailta

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Kolme elämäni tragediaa tältä perjantailta:

1:
Minulta leikattiin pois viisaudenhammas ja saan syödä vain tätä:

2:
En tykkää tän trio-jätskin suklaasta. Se on liian makeaa, se peittää muut maut alleen ja siinä on tuollaisia inhoja suklaahippusia, joiden pelkään menevän hampaan jättämään aukkoon ja aiheuttavan tulehduksen.

3.
En saa syödä...

Share

Miten 2-vuotias nukkuu?

Ladataan...
MinEna Kasvukäyrillä

Kaksi elämää ja sen laatua määrittelevää asia: syöminen ja nukkuminen. Ensimmäisestä tällä tontilla on puhuttu paljonkin. On ollut ruokalakkoja, ollaan vaivuttu jopa epätoivoon, on sormiruokailtu ja päästy vihdoin melko seesteiseen vaiheeseen, jossa suurin ongelma tuntuisi olevan ...

Share

Pakkosavon alkeet

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Poika puhuu jo paljon lauseita ja kertoo ratkiriemukkaita juttuja. Muutaman viikon sisällä lingvistikko on jopa taivutellut sanoja, tosin itsestään hän puhuu yleensä kolmannessa persoonassa. Ihaillen seuraan pienen neropatin oppimista, mutta yksi asia tyypin puheessa hämmästyttää: pieni paljasjalkainen tamperelainen puhuu vahvaa savoa.

Ilmeisesti Hipin hoitovapaan kotikursseihin on Sekoilun ABC -kurssin ja Sotkemisen alkeiden lisäksi kuulunut Pakkosavon intensiivikurssi. Tamperelaiset...

Share

pelkkää juhlaa

Ladataan...
tiinapetriikka tiinapetriikka

Viime päivät ovat olleet hektisiä. Opiskelu-urani hektisin tenttiviikko on kuitenkin takana ja tänään juhlistan elämää Turun kauppakorkeakoulun vuosijuhlan merkeissä.

Ei siis mikään hassumpi perjantai. 

Selkä sanoi aamulla ikävästi niks ja naks,...

Share

Perjantaispesiaali

Ladataan...

Huomioni kiinnittyi kauppareissulla lehtihyllyyn, kun siellä kimalteli leikkisormuksia. Tyttö rakastaa juuri nyt tutkia mini korurasiaani ja mallailla koruja itselleen. Selasin pikaisesti korujen kylkiäisenä tulevan lehden ja näin tämän: 

"Myöhemmin prinsessat loikoilivat viltillä ja tunsivat syyllisyyttä syötyään niin paljon herkkuja...

Share

Joogataan. Ei, leikitään!

Ladataan...

On rauhallinen aamupäivä. Olo on erikoisen energinen ja mieli on korkealla. Nyt olisi hyvä tilaisuus rullata joogamatto olohuoneen lattialle ja hakea lisävirtaa muutamasta asanasta. Otanpa tuosta vielä tuon meditaatiotyynynkin kaveriksi ja päätän harjoituksen käymällä nirvanassa. Jes!

Kaikki alkaa hyvin. Matto on levitetty ja harjoitus on kirkkaana mielessä. Tiedän, että tästä tulee kivaa. Sitten, bäm! Paikalle saapuu koira.

...

Share

Poikani, voimamies

Ladataan...

Perjantaiaamun taaperosirkus on kyllä paras viikonlopun aloitus! Tänään pikkuihmiset pääsivät testailemaan renkaita ja köysiä. Jipolla on hurjat näppivoimat, joten puolileikilläni testasin, osaisiko poitsu jo roikkua renkaassa. Asettelin tyypin kädet renkaaseen ja käskin pitää kiinni. Laskin roikkumaan ja irrotin omat käteni. Ja lapseni 14 kk 8 päivää kuulkaas roikkui, tuo pieni apinamies. Sen jälkeen sidoin kahdesta köydestä keinun ja istutin tarzanin korkealle kiikkumaan - muut vanhemmat...

Share

Tämä ei ole positiivisuushaaste

Ladataan...
Kristaliina Puutalobaby

Eilen illalla sängyssä rättipoikkiväsyneenä, flunssaisena ja raskaan päivän jälkeen aloin laskea.

Olen usein iloinnut, että puolet Siitä Raskaimmasta eli vauvavuodesta alkaa olla jo takana.

Takana siis:
huhtikuu
toukokuu <3
kesäkuu <3 <3
heinäkuu <3 <3 <3
elokuu <3 <3
syyskuu
puolet lokakuusta

Jäljellä vielä:
loput lokakuusta
MARRASKUU
JOULUKUU
TAMMI-v*un-KUU
helmikuu
...

Share

Pages