Mitä jos sittenkin...

Ladataan...
stuckwithyou Stuck With You

... ottaisi perheet ja lähimmät ystävät. Menisi naimisiin siellä pienellä majakkasaarella. Jo tänä kesänä. Siinä lyhyessä mekossa. Paljain varpain. Söisi äidin leipomaa leipää ja kalakeittoa. Olisin varmasti ihan yhtä onnellinen. 

Hanna

Share

Omassa tahdissaan

Ladataan...
mersumillion Spasmit sekaisin

Lapsen kehitystä ei kannata verrata muihin, koska jokainen kehittyy omaan tahtiinsa. Näin usein sanotaan. Itse olen lakannut vertailemasta Dinoa muihin jo ajat sitten. Alkuun kehityksen viive huolestutti, mutta noin vuoden ikäisenä tapahtunut kehitysspurtti rauhoitti mieltäni ja lopetin asiasta murehtimisen, sillä näin päivittäin, että kehitystä tapahtuu.

Puolitoistavuotiaana Dino...

Share

Musta on tullut ompeluhullu

Ladataan...
Ella F. Siperian Ella

Tämä kevät on mennyt lievästi sanottuna poikkeuksellisissa merkeissä. Ehdottomasti hauskimpia poikkeuksia ovat olleet paitsi #teammomfien keväthippalot, myös Raisan kanssa kuitattu vaatevallankumousilta (lue Raisan sensuroimaton kuvaus illasta täältä), ja Tuttitangon Lillerin kanssa vietetyt ompelulanit.

Saimme Lillerin kanssa äitienpäivälahjaksi kokonaisen lauantaipäivän. Nimittäin ompeluun. Ja voi pojat, kyllä me...

Share

Eräänä päivänä (eikä suinkaan niin pitkän ajan päästä)

Ladataan...
Satu Lepistö Vaeltaja

Eräänä päivänä se tapahtuu sinulle, olettaen, että olet saanut lapsia.
Ei ole niinkään väliä, mitkä tapahtuman ulkoiset piirteet ovat (ne ovat lopultakin aika samankaltaisia, kävi miten kävi.) Se voi mennä näin: Lapsesi kymmenen vuotta sitten kolmasluokkalaisena tapaamasi ystävä kertoo menevänsä kutsuntoihin. Siis _armeijan_ kutsuntoihin. Tai sitten huomaat, että taaperollasi kasvaa parta. Se voi tapahtua myös niin, että vauvasi tai taaperosi puhelin alkaa piipata jatkuvasti.
...

Share

Sekunneissa Sirpaleina

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Eilen oli erikoinen ja erityisesti erityinen päivä. Useita mun kaikkein rakkaimmista ihmisistä, eri paikkakunnilta, eri elämän osa-alueilta samassa paikassa samaan aikaan. Osa tavaten toisensa ekaa kertaa, osa pitkään jo tuttuina.

Halauksia, naurua, kuulumisia, syvää yhteenkuuluvuutta, pieniä vastoinkäymisiä joista kuitenkin kunnialla selvittiin.

Loppuillasta jatkot viihteen merkeissä osan porukasta kanssa. Kunnes BANG, sosiaalinen...

Share

Kulunut neuvo

Ladataan...
Raisaliitto Viinin voimalla

Unohda ne miehet hetkeksi ja keskity välillä muihin juttuihin.

Tämän neuvon saan usein, kun itken pieleen menneitä mieskuvioita. Kyllä se sieltä tulee sitten kun lakkaa hakemasta. No mutta niinpä niin. Just just joo. Puhhuh. Eipä yhtään vituta nämä kommentit, ei.

En hae miestä mitenkään maanisesti tai pakonomaisesti. Miesten metsästys tuntuu olevan jopa jonkin sortin harrastus. Väittäisin silti, että...

Share

On aika vaikeaa olla muuta kuin onnellinen

Ladataan...

Kun pikkuveljesi, jota olet hoitanut tämän vauva- ja pikkulapsiaikana ihan kotitarpeiksi häärää aikanaan oman lapsesi kanssa kirppistelypäivän ajan: piipahtaa kahvilla, käyttää vessassa, vahtii liukumäessä, tutkii ja tuumailee.

Ja isäsi ja toinen veljesi ajelevat mukisematta hurjat romukasat kirppispaikalle, pystyttävä pressut ja rekit sekä ajelevat pikapikaa sovitun asuntonäytön...

Share

Lähellä ja kaukana

Ladataan...
Ilana Sunroom

Paluu Suomesta tuntuu aina ikävältä. Lentokoneessa sattuu korvaan ja sitä vain odottaa, että pääsisi kaatumaan omaan narisevaan sänkyyn.

Ystäväni puhui siitä, miten ihmiset muuttuvat jatkuvasti, olivat sitten samassa maassa tai eivät. Ja tottahan se on. Samana pysymisen tunne tulee kai pikemminkin siitä, että tietyssä seurassa palataan niihin samoihin asetelmiin, joissa siinä seurassa on totuttu olemaan. Näin syntyy illuusio, että voidaan mutkattomasti jatkaa siitä, mihin...

Share

LilleBror och Jag

Ladataan...
Babs Baboon's Bubble

 Tervehdys täältä myrskyn keskeltä!

 

Aamu meni pikkeveljen tykönä ja rakas mammamme yritti saada meistä kuvia mutta kuinka ollakkaan ei oikeen onnistunut. (olen aikaisemminkin maininnut mamman kuvaajan lahjat) :)

Pari hassuttelu kuvaa tässä (huomioikaa todellakin kuvan laatu)

:D

 

...

Share

Hän on täällä tänään!

Ladataan...

En kestä. Mun kummipoika. Rakkaiden ihmisten rakas pieni nyytti. 

Ihan pimeetä. En ole edes tavannut koko vauvaa vielä ja olen porannut koko aamun, miten ihana hän on.

Hilda on ollut vähän huolissaan, että mihin Eino nyt menee kun uusi vauva tulee ja asuuhan Aloda silti Tampereella. Me on Einon kanssa katsottu kummitädin "jumppavideota" synnäriltä...

Share

Pages