Sama tyttö

Ladataan...

Minua pelottaa tämän tekstin kirjoittaminen.

Siksi, että paljastan itsestäni omalla nimelläni, omana itsenäni asioita.

Tapanani ei ole pelätä. Siispä kirjoitan. Lausun. Laitan näkyväksi.

Sinikalla on vaalea tukka.

Sinikka soittaa pianoa hyvin....

Share

Neiti kesäheinä

Ladataan...
miumaumiu Suhteessa

Pitää varmaan käydä

esittäytymässä

miehelle.

 

Tuskin se enää muistaa

kuka minä olen.

 

Ihminen

joka iltaisin kömpii

viereen nukkumaan.

 

Minä olen viiletellyt

nähnyt kavereita.

Istunut puistossa

juonut skumppaa.

 

Shoppaillut.

Höpötellyt

kaikkea sitä tyttöjen juttuja

joita ei voi miehelle selittää.

 

Luulin että olisin väsynyt.

Mutta...

Share

1v. synttärit / kakkukestit.

Ladataan...
i make cake. i make cake

Tänään on vuosi siitä kun julkaisin ensimmäisen blogipostaukseni. Jos ei muuta niin tyylini on ainakin kehkeytynyt selkeämmäksi, ja yritän pitää blogin pikemminkin visuaalisesti kauniina ja toivon että joku saa tästä edes jonkinlaista inspiraatiota. Alunperin tästä piti tulla lifestyle-blogi, jossa kerron elämästäni ja kuulumisiani, mutta tämä tuntuu luontevammalta.

Liukuminen...

Share

Täällä taas

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Mökki möksä mökkelöinen! Eihän seireeninkutsuasi voinut vastustaa, vaan kolmen Lontoon-viikon jälkeen oli lähdettävä takaisin tarkistamaan, joko mustikat ovat kypsyneet ja jaksaako tuparilahjaraparperi juurtua penkkiinsä. (Vastaukset: kyllä ja ei hyvältä näytä.)

Ensimmäistä kertaa oma istumapaikka lentokoneessa; yllättävän hyvin meni (vaikka...

Share

Pieniä voittoja

Ladataan...
Iksu Tassuja ja töppösiä

Tänään sain todistaa jotain tosi söpöä ekaa kertaa: Ami kömpi aamupiirrettyjä katsovan tyttömme syliin. Vaikka minäkin olin siinä vieressä, niin kissa valitsi lapsen sylin. Aww, sydän sulaa! 

Hieman varaukselliselta tuo asento vielä vähän näyttää, mutta tämä on jo suuri voitto entiseen. Aiemmin joko tyttö ei ole antanut kissan jäädä, tai kissat eivät suostu tulemaan silloin kun tyttö haluaisi... Mutta nyt, yhden kokonaisen ohjelman ajan:

...

Share

Uhmaikä

Ladataan...
louna Hellanlettas

Ipana on nyt 1v ja 9kk vanha.Uhmäikä jota neuvolassa tykkäävät kutsua nimellä vahva tahto. Mutta minä en sitä nyt yhtään viitsi kaunistella. Uhma mikä uhma sanon minä.  

"Se on se äänensävy kun käskee"

"Toistaa vaan niin useasti että menee kaaliin"

"Laskeudu lapsen tasolle ja puhu rauhallisella äänellä"

"Kyllä se uskoo sua kun maltat vaan kärsivällisesti kieltää"

Kiitos neuvoista, mutta ei toimi meillä. Vaikka toistaisi sata kertaa niin ei usko. Vaikka...

Share

Yksinäisyys

Ladataan...

Yksinäisyys. Se on minulle itselleni jotain sietämätöntä. "Onhan sulla aina seuraa kun sulla on nuo lapset". Juu, niin on. Toki olisi välillä mukavaa jos pystyisi keskustella hieman vakavammin ja ilman huutoraivokohtauksia siitä että pikkuveli konttaa kohti. Tai ehkä olisi mukavampi keskustella välillä ihan syvällisempiäkin juttuja, jotain vähän todenmukaisempaa kuin "kun minä olin kaksi vuotta, minä lähdin kouluun. Koulussa oli mukavaa ja me esiinnyimme siellä. Siellä oli...

Share

Viime aikoina

Ladataan...
Jeba Tuuliajolla

Täällä on arki ollut sen verran kiireistä, että kun piti niiden kiireiden keskellä karsia jostain, karsin automaattisesti blogin kirjoittamisesta.

Monet jotka kirjoittavat blogia pahoittelevat blogissaan ollutta hiljaisuutta ( ja niin olen minäkin joskus ) mutta nyt olen päättänyt kokonaan lopettaa sellaisen. En halua enkä aio pyytää anteeksi sitä, että olen käynyt töissä ja iltaisin töiden jälkeen tiskannut astiavuoren käsin, koska koneemme on ollut rikki. Opettanut pojalle miten...

Share

Pages