Lapsellinen lauantai

Ladataan...

LAUANTAI LAPSEN SILMIN. Herättiin tänään klo 6:30 ja siitä saakka on ollut täysi meno päällä! Leikittiin vähän junaradalla, kilpa-autoilla ja rakennuspalikoilla. Leikkikeittiöstä sai tosi hyvän roska-auton, siinä on roskaluukut ja kaikki!

Aamiaiseksi haluttiin jotain hyvää,...

Share

Pysy aina hattivattina

Ladataan...
Laura Pollari Laura de Lille

Maailman kököin tunne?

Pitkälle matkalle lähtevän ystävän, naapurin ja glögikaverin hyvästeleminen.

Voi Roosa, kun mulla tulee sua ikävä!

Vaikka en yhtään tästä tykkääkään: pidä hauskaa, surffaa paljon ja nauti Kaliforniasta. Pian me taas kohdataan.

Se on...

Share

Monastiraki ja Plaka

Ladataan...

Ensimmäinen kokonainen lomapäivämme Ateenassa oli uudenvuodenpäivä. Ei siis tarvinnut ottaa sen suurempaa stressiä aikaisesta liikkeellelähdöstä, kun pyhäpäivän vuoksi monet paikat olivat kiinni joka tapauksessa. Paikalliset kertoivat että kyseinen päivä oli tämän talven siihenastisista päivistä kylmin, mutta sehän ei toki meitä haitannut. 

Oli mukavaa lähteä...

Share

Jälkiruuaksi kananugetit, kiitos

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Tampereen kaverini oli käymässä Helsingissä, ja liityin hänen ja hänen toisen kaverinsa kanssa illalliselle Korjaamon Sushibar + Wineen. Moni sanoo, että tuolla on Helsingin parhaat sushit. Pitihän ne testata!

Laskeskelimme nälkäämme ja tilasimme 4 x 8/10 (annoksessa joko 8 tai 10 palaa) makia ja yhdet lasit viiniä pöytään. Ihana aloitus perjantaille.


Värisuora, minä...

Share

Pojan juttuja

Ladataan...
HeidiNK Elämänmeno

Meillä asuu hassu pikku mies. Tämä taloasia on nostanut esiin kysymyksiä, niin korkokatoista kuin pihalla loikkivien jänisten oksennustautivaarasta. Ynnä muuta, paljon muuta. Muistin, että enpä ole pitkään aikaan kertonut teille tästä äitin pikku murmelista, niin täältä pesee! 

"Äiti, onks siinä meidän talossa tosi korkealla se korkokatto?" A-p-u-a! Me ei edes otettu lainaan korkokattoa, mutta tarkkaavaiset korvat ovat kuunnelleet aikuisten keskusteluja.

Poika osaa...

Share

The beginning, eli kuka mie olen.

Ladataan...

Ciao.

En ole eläessäni seurannut blogeja, tai koskaan oikeastaan kirjoittanutkaan sellaista.
Elämäntilanteeni pakoittamana ja rakkaimman ystäväni n. 800km päähän minusta kohta muuttaessa
päätin alkaa purkamaan asioita, tänne. Koska käsin kirjoittaminen on liian hidasta ja pelkään
liikaa jonkun useasta muusta läppäriäni käyttävästä löytävän tekstini päätin "piilottaa" ne salasanan
taakse - nettiin. Koska ideana on anonyymi...

Share

Perusperjantai

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Kun herää p​uoli seitsemältä aamulla, ehtii hyvin ennen puolta päivää vetää monta ala- ja ylämäkeä niin rattikelkalla kuin henkisestikin. - HeRätys äiti! Äiti herätys! Sinä olet napannut minun tyynyn. Nyt äiti pää pois, minä nukun tässä. Sinä olet napannut minun tyynyn. 

En muuten ole. Sen sijaan tekisin ilmoituksen eräästä kaksivuotiaasta, joka on napannut peittoni, tyynyni, paikkani omassa sängyssäni sekä unirauhani. Ennen seitsemää nautimme jo...

Share

Puolitoistavuotias Eddie

Ladataan...
Katie Aika kypsä äidiksi

Pupuni, höppänäni, kikkarapääni, apinaipanani täytti puolitoista vuotta jo liki kuukausi sitten, mutta jostain syystä tätä päivitystä on ollut toooosi työlästä kirjoittaa. Kahdessa kuukaudessa jässikkä on muuttunut taas niin paljon! Viime päivityskuvissakin Eddie näyttää jotenkin paljon vauvemmalta kuin nyt. Ehkä posket ovat solakoituneet? Ymmärrys silmissä kasvanut? Pituutta ainakin on tullut...

Share

3.5.1994, tiistai, kotoa

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Tänään ne Lontoon-matkalaiset sitte tuli. Mä sain pitkän kaulakorun joka oli tehty simpukoista ja toisen jossa ketjuosa oli mustaa narua ja sen päässä oli pieni ”lasipurkki”, jossa oli pieni RIISI, johon oli käsityönä kirjotettu ”Maiju” ja ”1.5.94”. Mä annoin sille tosi paljon arvoo. Paljon persoonallisempi ku Nooran saama Barbie.

...

Share

Nekalan muijien iltapala

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Hipin nimipäivän kunniaksi ostin sankarille lahjaksi Cashin kirjan ja häippäsin naapurin muijien kanssa Nekalan Wanhaan Tappiin iltapalalle. Ahkerimmat sakista olivat käyneet jumpassa ennen illallista. Itse missasin jumpan venyneen työpäivän takia, mutta paikkasin tilannetta pyöräilemällä lumisohjossa etenemisvauhtini ollen suoraan verrattavissa spinningiin.

...

Share

Pages