Lasersotaa ja illanviettoa

Ladataan...
Laura.J LauraJ

Torstaina olikin hieman vauhdikkaampi ilta, sillä olimme opiskelukavereiden kanssa pelaamassa lasersotaa sekä sen jälkeen vielä viettämässä iltaa ruoan ja saunomisen merkeissä. Täytyy kyllä todeta, että on todella mukavaa, kun meille opiskelijoille järjestetään aina silloin tällöin tällaisia tapahtumia.:) Joten eikun siis menoksi!

...

Share

Suuri kolatesti!

Ladataan...
IlonaSV Saattaen vaihdettava

Tällä viikolla koitti jännittävä päivä, kun toteutimme kavereideni kanssa suuren kolatestin. Ostimme viittä eri kolajuomaa: Pepsiä, Pepsi Maxia, Coca-Colaa, Coca-Cola Lightia ja Coca-Cola Zeroa. Jokainen sai eteensä pienen mukillisen kolaa tietämättä, mikä oli mitäkin. Sitten maisteltiin! Tarkoituksena oli järjestää juomat parhausjärjestykseen.

Minä osoittauduin Pepsi-naiseksi; Oma järjestykseni parhaasta huonoimpaan oli Pepsi Max, Pepsi, Coca-Cola,...

Share

Shampanjapullon koriste

Ladataan...
Gardener Gardener

Viimeaikoina on ollut paljon uusia kuvioita ja blogi on jäänyt hieman taustalle. Ehkäpä niistä myöhemmässä vaiheessa lisää. Vaikka tänään oli vapaapäivä, vietin iltapäivän kuitenkin floristisissa puuhissa. Olen hetken päästä lähdössä juhlimaan synttäreitä ja vien mennessäni illan sankarille pullon shampanjaa. Koska kukkia ei toivottu, kierrän toiveen pullon koristeella, joka on kaunis...

Share

Rapujuhlia ja röyhelöä

Ladataan...
Mariaite Oma juttu

Vihdoin ja viimein löysin täydellisen neuleen! Lindexin ihanuus on tarpeeksi ohut tälläiselle kuumaveriselle, kivat yksityiskohdat ja oiva väri. Ajattelin yhdistää sen mustien leveiden housujen kanssa. 

Neule pääsee heti ulkoilemaan, sillä olemme menossa tänään rapujuhliin. Äh, pitää vielä ehtiä kerrata miten...

Share

Jenkkakahva

Ladataan...
Rinimi Kriisi(Ri)mi

Unelmieni aarrekartassa oli maininta hyvästä kunnosta ja toki myös hyvästä kropasta. En kuitenkaan koskaan ole ajatellut, että vatsamakkarani tai jenkkakahvani olisivat toisen unelmani - parisuhteen tiellä. Nyt mieleeni kuitenkin hiipii koko ajan ajatus, että onko huonon miesflaksini syy kuitenkin ulkonäköni?

Yritin äidilleni avautua ahdistuksestani sinkkuelämästä, mutta en oikein päässyt puussa pitkälle. Sitä kun en voi näyttää, miten kova paikka se oikeasti minulle on. Kyyneleet kun...

Share

Ihana nähdä

Ladataan...

”MOOOIII! Ihana nähä pitkästä aikaa!” – se on ollut kuluneen kolmen viikon aikana aika kuultu ja kauan odotettu lause <3 Eli kolme viikkoa sitten palasin Suomeen työharjoittelustani Washingtonista ja sen jälkeen aika on mennyt mielettömän nopeesti niin jetlagisissa työhaastatteluissa ja muuttokuorman purkamisessa kuin ystävien järkkäämissä yllätyspippaloissa (!!!). Siispä pyydän syvästi anteeksi hiljaisuuttani tällä puolella, ja teen muutoksen asiaan saman tien.

Lupasin itelleni...

Share

Workshop -lounas

Ladataan...
Hertta Lilou's Crush

Olen saanut uudessa työpaikassa monta tosi mukavaa työkaveria. Yksi sellainen nappasi minut mukaansa ihan toimiston nurkille pikkuriikkiseen, tunnelmalliseen italialaiseen ravintolaan, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Hassu juttu, koska olen tuollapäin pyörinyt vaikka ja kuinka.

...

Share

Neuvolakäynti rv 31+2

Ladataan...
Riiksuli Yhdestä kolmeksi<3

Reilu neljä viikkoa ja saataisiin mennä tutustumaan meidän synnytyssairaalaan.. Siis aika meni alkuun niin hitaasti, mutta nyt..

Sitä aikaa on enään niin vähän, mihin tämä koko odotus aika on kadonnut. 

Vielä rakenneultrassa heinäkuussa sanoin kätilölle ja puolisolleni ajan menevän niin hitaasti. Voi kun pieni olis jo vähän isompi ja syntyisi jo pian. No nyt tähän toteamiseen voisin lisätä, *rakas pienokainen, painat jo niin...

Share

Äitikoe

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Muistan katselleeni ihaillen, kun äitini napitti paitaa yhdellä kädellä. Olin tuolloin noin 5-vuotias. Ajattelin, että se on varmasti taito, joka pitää osata äidiksi pyrkivien kokeessa. Myöhemmin selvisi, ettei (raskaustestiä lukuunottamatta) mitään äititestiä ole olemassakaan. Ihan väärässä en kuitenkaan ollut. Yhdellä kädellä toimiminen on erittäin tärkeä, oikeastaan vaadittava, taito lasten kanssa. 

Saman ovat huomanneet myös kesän...

Share

Rakastan kiljuvia ihmisiä

Ladataan...
KaHeVi Life Time Story

Kuva on taideteoksesta Kuopion kaupunginteatterissa, jossa kävimme eilen äidin ja anopin kanssa
katsomassa näytelmän Annie, mestariampuja, wuhuu!

'Juoksin maratoonin, wuhuu!'

'Kävin Madonnan konsertissa, wuhuu!'

'Otin tatskan, wuhuu!'

'Kissa/koira/hevonen pärjäsi...

Share

Pages