Valkoisen Liekin Voima

Ladataan...

Tässä postauksessa kerron omia ajatuksiani otsikossa mainitusta ryhmästä sekä muista henkisyyteen liittyvistä yhteisöistä.

Olin kyllä kuullut enkeliryhmistä FB:ssa ja keskustellutkin aiheesta ennen äitini kiinnostumista aiheesta. Enkeliryhmiä on useita netissä ja niihin liittyminen...

Share

Riko rajoja! 5 vinkkiä erilaiseen ajanviettoon

Ladataan...
Minä kö Minä(kö?)

 

 

Kaupunkisuunnistus. Kehittele kartan varrelle eri tehtäviä. Sokkorata metsässä, tietyltä huoltoasemalta täytyy hakea servetti, kisa kuka löytää eniten lätkän pelaajia baarista, kuka pussittaa ensimmäisenä oman syntymä kuukautensa pussiin. Ideoita on loputtomasti! Heittäydy lapseksi edes yhdeksi päiväksi!

 

...

Share

Thursday vibes

Ladataan...
sanninokikuru Sanni Nokikuru

Se olisi melkein kuulkaas Perjantai. Istahdin juuri bussin penkkiin, suuntana Pori. Miten se onkin aina busseissa talvella näin kuuma ja huono ilma? :D Viikonloppu ei suinkaan ala vielä, sillä edessä olisi jonkin verran töitä, mutta kun ne on hoidettu pois alta, saa nauttia vapaista taas pari päivää.

Suunnitelmissa olisi...

Share

Sielunkumppaneista

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

They say opposites attract but I think people like us fall in love with people like us. We fall in love with ourselves. I think it takes more than just anyone to be with one of us. We see the deeper parts of people.

We long for their souls, for their garden of thoughts, for feeling...

Share

Elämää järistysten kanssa

Ladataan...

Miten elämä on jatkunut maanjäristysten jälkeen? No ensinnäkin järistyksiä tulee edelleen päivittäin, ei onneksi enää niin voimakkaita, mutta järisee kuitenkin. Viime perjantaisen jälkeen olen nukkunut varmaan yhden yön heräämättä ja pelkäämättä järistyksiä. Monena iltana huomasin stressaavani nukkumaan mennessä enkä saanut unta. Tuntuu, että kaikessa nykyään ajattelee järistyksiä. Vaikka elämä jatkuu ja ei pitäisi stressata, silti stressaan. Esimerkiksi pitää miettiä mitä on...

Share

Synttärihommia

Ladataan...

Meidän perheen silmäterä, halinalle, Ripuli-Rane, tuttavallisemmin Unto- koiramme täyttää tänään vuosia. 5 vuotta on nyt mittarissa, ja me aviomiehen kanssa ihmetellään, miten aika on voinut kulua näin nopeasti. Vastahan se oli kyynärvarren kokoinen mytty, ja nyt jo keski-ikäinen herra isolla egolla varustettuna.

 

Sankari kakkunsa kanssa

 

Unto...

Share

Aamut on ihmisen parasta aikaa

Ladataan...
carlab Carla B

Äitiyslomalla yksi parhaista jutuista on aamut. Nyt kun aurinko nousee jo aiemmin ja kirkas, vain keväälle ominainen valo tulvii ikkunoista on ne ihan erityisen ihania. Saa rauhassa keittää kahvit ja valmistaa puuron vauvan leikkiessä vieressä. Juoda ainakin kolme kuppia kahvia ja ehkä napata seuraksi suklaakeksin, koska miksi ei. Ja vielä vähän...

Share

Syyllisyyttä ja suhteellisuutta

Ladataan...

Olen jokseenkin koko aikuisikäni pohtinut paljon äidin ja tyttären suhdetta. Meidän perheessä napanuora on ollut näihin päiviin saakka melko napakka.

Olen saanut viettää ihanan lapsuuden keskiluokkaisessa perheessä ainoana lapsena. Joku voisi sanoa lellittynäkin. Murrosiän koittaessa...

Share

Isi ja vauva taas yhdessä

Ladataan...
Blueberries Petit Ange

Nyt on taas meidän pieni perhe koossa. Saatiin isi myös Suomeen meidän loppulomaksi. Mulla olikin jo kova ikävä ja kaipuu saada perhe yhteen. Vaikka on mulla ollut todella hyvät oltavat mun vanhemmilla ja vuorostaan sitä ikävää on nyt tullut parannettua. Mulla nyt on aina vähän ikävä jonnekin.

...

Share

Pages