Selvästi päihtynyt

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Isin päässä soi Jenni Vartaisen Selvästi päihtynyt.

Hän alkaa hyräillä sen kertosäettä: "On tammi...", ja yllättäen pieni tyttö yhtyy mukaan lauluun: "...kuu-uu-uu! ..tkä ...ton."

"Siis tunnetko sä oikeasti tän laulun", isi kysyy ja jatkaa: "On tammi..."

"...kuu-uu-uu", tyttö vastaa. 

Onkohan tämä nyt ihan lastenlaulu kuitenkaan? Ja mistä ihmeestä olet tämän oppinut?

Share

Iloista pääsiäistä

Ladataan...

Havaitsin vasta pitkäperjantaina mökille lähtöä varten pakatessani, että en ollut missään vaiheessa kaivanut pääsiäiskoristeita esille!! Sitten oli jo myöhäistä, mutta onneksi mökillä sai nauttia tipuista, narsisseista ja rairuohosta :) 

Meidän kodin ainoaksi pääsiäiskoristeeksi jäi muutamat keräämäni pajunkissat ja palmusunnuntain virpojien tuomat vitsat. 

DSC05779.JPG

Mökillä...

Share

Siirtolapuutarhalla tapahtuu

Ladataan...

Blogissa ei ole tapahtunut mitään ja olen pohtinut sitä, mihin homma tyssäsi. Tulin siihen tulokseen, että viimeisteltyjen kuvien ottaminen vie liikaa aikaa. Tein uukkarin ja nyt kokeilen hommaa reilusti löyhemmällä otteella. Tänään nappasin pari kuvaa kännykällä ja kokeilen miltä homma näin tuntuu. Jos innostun, niin jatkossa parempi kamerakin ehkä muistuu pakata mukaan.

Kevät on niin pitkällä että olemme taas alkaneet puuhailemaan siirtolapuutarhalla. Yritämme...

Share

Pääsiäiskooste

Ladataan...
Kahvittelija Kahvia, kiitos!

Olen vallan rakastunut tähän pääsiäistouhuun. Eilisaamuna pääsiäiskukko oli käynyt piilottamassa makuuhuoneeseemme peräti kolme Kinderiä - tyttö löysi niistä jokaisen ja kuori vanhan tekijän elkein foliot oman suklaayllärinsä ympäriltä ikään kuin se olisi hänelle kovinkin tuttua puuhaa. (Äitin tyttö.) Pitkänäperjantaina vierailimme mammalassa ja ystävien luona ja pelästyin mammalasta löytyvää nukkea, sillä luulin sitä minikokoiseksi kaunareiden Stephanieksi. 

...
Share

Elä ja unohda - ystävien tärkeydestä

Ladataan...
Missmiss Butterfly effect

Välillä on tulee vastaan tilanteita, kun nainen tarvitsee sellaista ystävää, joka vie hänet sydänsuruineen yöhön juomaan shotteja, tanssimaan pöydillä ja unohtamaan todellisuuden.

 

Eilen olin sellainen ystävä. Se oli hyvä ilta.

 

Share

Unikoulu joka kesti 1,5 yötä

Ladataan...

Juu. Ehkä tää unikoulu ei vain ole meidän juttu. Jos vaihtoehtona on sietämätön väsymys, hermoromahdus ja itkuiset yöt vastaan muutama uninen tissittely aavistuksen ahtaassa perhepedissä, niin totta hitossa valitsen sen vauva kainalossa nukkumisen. Ei sillä nälkä ole, se tuli kyllä todistettua, mutta meille kaikille on vain helpompi ratkaisu tässä vaiheessa se, että läheisyydestä nauttiva vauva nauttii siitä nukkuvan äidin vieressä sen sijaan, että tyyppiä kanniskellaan hyräillen...

Share

Perinteiset kotibileet.

Ladataan...
hannaelina joie.

Vietin eilen hyvän ystäväni syntymäpäiviä perinteisten kotibileiden merkeissä. Synttärijuhlat oli täynnä menneiden muistelua ja nostalgiaa. Väkisinkin tuli mieleen juhlakalun 19-vuotis synttärit 7 vuotta sitten, jolloin oltiin nuoria ja hölmöjä. Jaa miten niin ei enää?! XD Silloin 7 vuotta sitten oli pirtuboolia ja saatiin uusia ystäviä, kuten Herra Ämpärin. Tälläkin kertaa oli pirtuboolia ja vaikka Herra Ämpäriä ei tällä kertaa kemuissa näkynyt (hyvä niin), niin varokaahan lapset sen...

Share

Elämä on juhla, juuri nyt pääsiäinen

Ladataan...
Tuuli-a Luvassa tuulista

_20140420_200157.JPG

Kotiin pääsiäisen vietosta. Jääkaapista löytyi juustoa ja hilloa, lisäksi keksejä. Vapaata vielä päivä. Lasi viiniä. Kiireettömät, rennot päivät olivat juuri sitä mitä tarvitsin aivan liian kiireisen ja pitkän työputken jälkeen. Elämä on juhla.

https://m....

Share

Olishan se tylsää, jos munaa ihan yksin söis

Ladataan...

Varustauduin pääsiäisen pyhiin ostamalla kaksi sinkkumämmiannosta. Tiedättehän ne rahkapurkkien kokoiset kerta-annoksiin pakatut mämmipurkit? Sitten tulin kuitenkin toisiin ajatuksiin. Olisihan se tylsä pääsiäinen, jos mämmiä ja munaa ihan yksin söis.

Soittokierros kakkosperheelle ja pääsiäiskemut oli sovittu.

pääs.jpg

Tässä porukassa...

Share

Yksinäinen ilmoittautuu

Ladataan...

Olen lähes kolmekymppinen nuori nainen ja yksinäinen. Noin, nyt se on tunnustettu heti alkuun! Seurustelen, teen töitä, opiskelen, harrastan, rakastan perhettäni ja eläinystäväni saavat minut päivittäin iloiseksi. Kaikesta hyvästä huolimatta koen toisinaan suunnatonta tyhjyyden tunnetta, sillä minulla ei ole yhtäkään ystävää. Ei ole ollut kymmeneen vuoteen.

Yksinäinen jää paitsi niin monista asioista. Ei ole ketään kelle soittaa murheisena tai ketään kenen iloihin yhtyä. Yksinäinen...

Share

Pages