Huono äiti.

Ladataan...
xxxxx Äitiydestä

Sari Helin kirjoitti inhorealistisen blogikirjoituksen Ylen verkkosivuille, jossa hän kuvailee "kaaosvuosissa" elävää naista ja selittää siinä, miksi naiset jättäytyvät pois työelämästä. "Nainen haluaa olla lapsilleen muutakin kuin raivoava räähkä", Helin kirjoittaa.

Kommenteissa huudetaan - ihan aiheesta - että missä isät ovat. Luen niitä kommentteja huvittuneena ja...

Share

Vohvelikahvilassa

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Viikonloppuna olikin luvassa harvinaista herkkua kun äippä ja iskä tulivat käymään Savon perukoilta!

Pitkään mietin mikä olisi täydellinen tamperelainen paikka käydä heidän kanssaan syömässä sunnuntaina ja voiton vei Vohvelikahvila. Eikä mikä vaan vohvelikahvila vaan aito ja alkuperäinen Ojakadun Vohvelikahvila. Vohvelikahviloitahan löytyy nykyisin Tampereelta myös kahdesta muusta paikastakin. Hyviä vohveleita saa niistäkin.

 

...

Share

3-vuotias kysyy

Ladataan...
HeidiNK Elämänmeno

-Äiti, miksi sulla on silmät?

-Isi, oot sä naimisissa?
-Olen, mutta arvaapa kenen kanssa.
-Arton ja Matin. (=Miehen bändikaverit)

-Voinks mä äiti tuunaa tätä mun maasturia?

-Voinks mä ottaa tän vissyn huomenna päiväkotiin?
-Et.
-Miks en? Roni R:lläkin oli tänään energiajuoma päiväkodissa.

-Miks sulla ei äiti oo pippeliä?
-No kun mä oon nainen ja naisilla ei oo.
-Mut tykkäät sä pippeleistä?  

...

Share

Ei se oo hukassa

Ladataan...
Asikaine Asikaine

Hipin lompakko on ollut hukassa yli kuukauden. - Ei se oo hukassa, kusseo yhellä työmaalla mihi se jäi.

Helppoa pyörittää arkea tyypin kanssa, jolla ei ole pankkikorttia- No mie käyn pankista rahhaa. Ootsie nähny miun passia?

Hipin passikin on hukassa. - Ei se oo hukassa, kummie en vaa nyt just tiiä, missä se on täällä.

Hipin avain on keittiön pöydällä. - Kummie en tiiä,...

Share

Äiti ja tytär

Ladataan...
Fridan Liljalaakson Frida

Käytiin juuri saattamassa tytön kanssa äiti junalle. Ulkona on täydellinen, lokakuinen syysilma. Tyyni, aurinkoinen. Hieman kirpeä, mutta silti tarkenee nahkatakilla, kun kaulassa on pehmoinen huivi ja villapaitoja kaksin kappalein. Rakastan syksyä! Värit, tunnelma, viileys, pimeät illat. Lämpimät vaatteet ja maiharit. Lähestyvä joulu, joka aina on vuoden kohokohta. 

Äidin vierailu meni yllättävän hyvin, oli meillä välillä jopa ihan mukavaa. Ja...

Share

Naisen vuosikymmenet, versio X

Ladataan...

Istuttiin pari viikkoa sitten iltaa naisystävien (ikähaarukka 25-56) kera ja puitiin (= juoruttiin) omista ja lähipiirin naisten toilailuista.

Kun olimme jakaneet omat ja ystävättärien elämän salat, päädyimme hihitellen listaamaan ylös "kaavaa" mikä kulki tuntemiemme naisten elämässä:

Parikymppisenä kulkua kattaa helmeilevä elämänilo, kaiken pitää kokeilla ja itseään etsiä. Teinivuosien epävarmuuden kadottua käytetään hyväksi oman naiseuden kukkeutta ja itsevarmana joko...

Share

Reissuruokailua

Ladataan...

Myönnän olevani yksi niistä äideistä, joka stressaa lapsensa syömistä aivan syyttä. Matkustaminenhan se vasta stressiä tuottaakin, kun en voi itse olla laittamassa ruokaa tai edes päättämässä täysin ruokailun ajankohdista. Epäluuloni ulkoimaisia purkkiruokia kohtaan on suorastaan naurettavaa. Ja vaikka purkkiruokia päätyisinkin ostamaan, stressaisin siitä, missä näitä pääsisi lämmittämään ja kelpaisivatko nämä lapselle.

Joten tässä kohtaa on varmaankin hyvä myöntää, että menomatkalla...

Share

Suomi-viikonloppu

Ladataan...

Olen siitä onnellisessa asemassa, että vaikka asunkin ulkomailla, voin melko vaivattomasti matkustaa Suomeen. Juna vie minut Pietarista suoraan Helsingin keskustaan kolmessa ja puolessa tunnissa. Ei jonotusta rajatarkastuksiin taikka pitkiä matkoja lentokentille puhumattakaan lentokentällä turvatarkastuksiin ynnä muuhun kuluvasta ajasta.

Niinpä viime perjantaina pakkasin laukkuni ja otin suunnaksi Helsingin. Viikonloppu toisissa maisemissa ja rakkaiden ihmisten ympäröimänä tuli...

Share

Pages