Sitä sopii kysyä, vol. 5

Ladataan...

1. Miten voi 15 vuotta samalla ompelukoneella ommeltuaan huomata, että siinä on vipstaaki, mitä kääntämällä neula lopettaa tikkaamisen puolauksen ajaksi? Miksi tämä selviää vasta, kun ompelukoneenkorjaaja osoittaa vipstaakia, juuri kun olet raahannut 20 kg painavan koneen kotoasi huoltoon?

2. Miksi lomalle tarvitsee pakata niin älyttömästi kenkiä? (...

Pintaa, pintaa

Ladataan...

Pudistan meikkiä kasvoiltani hajamielisesti. Katson peilikuvaani ensin mitään ajattelematta kasvovoiteen poistuessa hiljalleen kasvoiltani.

Jään katsomaan peiliin ripsarit osittain silmien alla. 
Lyhyemmät hiukset ovat karanneet klipsin alta ja kiemurtelevat kaulalla ja otsalla. Hiukset ovat aiempaa pidemmät ja elävät omaa elämäänsä. Tuntuu jotenkin vapaammalta, että kiharapilvi valuu pitkälle selkään.

Silmät näyttävät väsyneiltä, ja katse on etäinen. Vaikka katson...

Kuvataide ja minä

Ladataan...
Hanna Ä Mad Monstera

Kuvataide on mun kaikkein pitkäaikaisin ja rakkain harrastus. Olin 8-vuotias, kun mun opettaja vinkkasi äidille, että kansalaisopiston lasten- ja nuorten kuvataidekoulu vois olla harrastus mun mieleen. En uskaltanut mennä yksin, mutta onneksi sain kaverin mukaan! Hän taisi lopettaa sitten jossain vaiheessa, mutta ilman häntä mä en olis mennyt, ja oisin jäänyt paljosta paitsi. 

Tähän väliin on pakko hehkuttaa mun kotikaupunkiani Kouvolaa, jossa on taiteen opetus on tosi hyvällä tasolla...

Ampiaisinvaasio

Ladataan...
Monika L. kulmilla

Tänä kesänä Helsingin katukuvaan on ilmestynyt uusi äkäinen porukka. Ampiaisilta ei ole voinut välttyä lähiviikkoina oikein missään, naaman edessä pörrää lähes poikkeuksetta pisteliäs kaveri. Väkisinkin mieleen tulee kaikki maailmanlopun kuvaukset kun on tässä ensin ollut punkki-invaasio ja nyt seuraksi saatiin ampiaiset. Mitähän olis seuraavaksi luvassa?

3 asiaa..

Ladataan...

Aattelin tehdä tälläsen, sais vähän kerrottuu itestäni siin samal. Sain vähän blogin ulkomuotoo muokattuu tänää ja täytyy miettii tätä sisältöö uudestaa myös etten lässyt tän iha päättömiä juttuja. Ja myös millai kirjotan etten iha liikaa kirjot puhekielellä, kaikki ei tykkää.

3 asiaa, joista pidän…

Kissat, tai kaikkist eläimistä tietty:)

Jääkiekosta, siis sen kattomisesta. Toki pikku hiljaa muutakin urheiluu tulee seurattuu. (Liiga: Porin Ässät ja NHL:...

Saanko minä tuoda pojan kotiin

Ladataan...
hermoraunio HermoRaunio

Nytkö se jo alkaa, neiti ei ole vielä täyttänyt viittä ja pitäisi uusi poikaystävä tuoda kotiin.

Päiväkodissa on eräs pieni poika ihastunut tyttäreemme ja seuraa kaikkialle tytön perässä ja tekee kaikki samat asiat perästä. Niinpä meidän neiti tämän liehittelyn jälkeen tykästyi niin paljon tähän poikaan, että päätti isältään kysyä, saako ottaa...

Pages