Mitäs seuraavaksi?

Ladataan...
ElinaPK Sataman valot

Puhumme miehen kanssa paljon tulevaisuudesta. Miehen formulamekaanikon koulutus päättyy vuoden lopussa ja sen jälkeen olisi mahdollisuus palata vanhaan työhön tai loikata koulutuksen mukana tulleisiin mahdollisuuksiin mukaan. Molemmissa on puolensa. Vanha työ olisi varma ja helppo ratkaisu, joka puoltaisi monia muita suunnitelmia. Uusi työ toisi mukanaan työhön liittyvää epävarmuutta, mutta myös monipuolisuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Minäkään en tiedä kumpaa...

Share

PELIRAIVO ja elämä performanssitaideteoksena

Ladataan...
hypemuija88 margaret touch me

Kuva: 2012 (?)

Nyt tulee taas noloja juttuja. Minä katson Vain elämää -sarjaa ja se on minusta välillä aika hyvä ja koskettavakin. Tämä kausi on kuitenkin pakottanut minut kohtaamaan JVG-kammoni, jonka alkuperä selviää teille pian...

Share

Epävarmuudesta

Ladataan...
Pax Liikehdintää

Lueskelin Saku Tuomisen Luova järkevyys, arkisen luovuuden ylistys -kirjaa. Lueskella on juuri oikea sana, sillä tartun siihen aina hetkittäin ja luen eteenpäin, mutta tarkoituksella en kokonaan kerralla. Ostin kirjan Akateemisen kirjakaupan alesta eurolla juuri tätä lukutapaa varten (mihin kirjaston laina-ajat eivät yleensä kannusta). Ajattelin, ettei olisi pahitteeksi ajatella luovuutta hyvin arkisena välineenä, jota se usein kuitenkin myös on. Inspiraatiota odotellessa on mennyt monta...

Share

Tapoja syödä bataatteja

Ladataan...
Pumpuli Pumpulielämää

Ehdottomasti lempivärkkini amerikkalaisessa keittiössä on crock-pot, jotkut kutsuvat myös slow-cookeriksi, mutta näillä on kuitenkin silaus eroa keskenään. 

Nähdessäni vekoittimen ensimmäisen kerran sain nostalgisia aromipesä-fiiliksiä. En ole perehtynyt aromipesän toimintaan, mutta crock-pot herättää vähemmän huussi -ja metsäfiiliksiä ja sen käyttöön tarvitaan sähköä.

Olen kuitenkin havainnut tämän erinomaisen keittiöavun puuttuvan suurimmalta osalta vielä...

Share

Pitkän päivän ilta

Ladataan...
Helmi K sivulauseita

Ulkona aurinko paahtaa, sisällä talossa on viileää. Joen kohiseva pauhu alhaalla solassa kuuluu suljettujen ikkunoiden läpi selkeästi. Lattiat ovat kylmät, kahvi vahvaa ja kuumaa, joka toinen astia jostain kohdasta kolhiintunut. Seinät ovat täynnä kummallisia tauluja ja vaatekaappi saman kokoinen kuin kylpyhuone.

Peitän tummat huonekalut pehmeillä ja vaaleilla lakanoilla, joku soittaa alakerrassa pianoa, varpaiden ylitse kulkee vihreä pullea ötökkä.

En saa päähäni yhtään...

Share

Ensimmäinen kuukausi kymmenestä

Ladataan...
viiviä sans un thème

Syyskuu tuntui pitkältä. Ajallista mittaa tais olla jotakuinkin saman verran kuin fuksisyyskuulla 2013. Lompakko on tyhjentynyt rahasta ja täyttynyt korteista, ja parven alapuolella puolessa päivässä pölyttyvä työpöytä täynnä asiakirjoja ja kurssimonisteita. Kärsivällisyyteni on kasvanut noin sadalla prosentilla. Vähintään.

...

Share

Vikettäjä radio Moreenissa

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Onneksi vikellysvalmentajana toimiminen on opettanut vastaamaan puhelimeen silloinkin, kun epäilee vahvasti puhelinmyyjää. Sain hiljattain hyvin mieleisen soiton: Tampereen Yliopiston omaan radioon, Radio Moreeniin, juttua tekevä toimittajaopiskelija halusi haastatella minua vikellyksestä. 

Vastasin tietenkin kyllä. Läheiseni kyllä kuuntelevat...

Share

Uutta mutta vanhaa

Ladataan...
jennamargit JENNAMODE

En tiedä mitä mieltä te muut olette kirpputoreista, mutta mä oon ainakin täysin niiden kannalla! Miksi ostaa uusia vaatteita ja tuhlata luontoa, kun voi käyttää ja kierrättää vanhojakin vaatteita? Nykyään kirppareilta löytyy tosi siistiä tavaraa, joskus jopa ihan uusiakin. Mikäs sen parempaa, kuin luonnon ja rahojen säästäminen :). Suosittelenkin että ennen kuin ostat mitään uutta, käy eka kirppiskierroksella. Saatat säästää kymppejä.

Mä itseasiassa kävin tänään kirpputorilla, koska...

Share

Työt jatkuvat

Ladataan...
Pyjama Pyjamapäiviä

Sovin eilen, että jatkan vielä kaksi kuukautta yliopistolla. Siinä vaiheessa tiedän, että olenko onnistunut saamaan apurahaa jatko-opintoihin. Jos en, niin alkaa armoton työnhaku.

Share

Kiittimoi!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Tiistaipiristykseksi pakkojako elävästä elämästä.

Työpaikkamme “Vaihde” oli kahvitauolla/kakalla/muuten vaan jossain muualla kuin omalla paikallaan. Jos Vaihde ei vastaa puhelimeen, puhelu siirtyy eteenpäin muille kollegoille, joista sitten ensin ehtivä/vähiten kiireinen vastaa puhelimeen.

Tänään onni suosi allekirjoittanutta.

Vastasin, kuten tapanani on, firman nimellä ja omalla nimelläni. Kuulin ensin vain...

Share

Pages