Operaatio hiukset vol 2.

Ladataan...
Eliisé Where the Truth Lies

Nyt mä sit tein sen mitä koko kesän pohdin ja mietin; rupesin hankkiutumaan tästä hiusten blondaamisesta eroon. Perjantaina kävin kampaajalla ja päädyttiin laittaan mun hiuksiin juurikasvun värisiä raitoja sekä vähän toista vaaleen sävyä, jottei tulis liian tilkkutäkkivaikutusta. Halusin luonnollisen lopputuloksen ja mielestäni sen sainkin. :)

Kasvojenhoitotuotteet vaihdoin...

Share

Opiskelijaelämää eli mitä opiskelenkaan?

Ladataan...
Laura.J LauraJ

Mahtavaa alkanutta viikkoa! Toivottavasti viikko on lähtenyt siellä hyvin käytiin.:) Itse ainakin tykkään myös maanantaipäivistä, en osaa jotenkin ajatella sitä huonona. Maanantaihan on aina täynnä uusia mahdollisuuksia, koskaan ei tiedä mitä tuleva viikko tuo tullessaan!

 

Mutta itse asiaan siis. Opiskelen Itä-Suomen yliopistossa ja tämä on siis minulle toinen tutkinto. Opiskelin yhden tutkinnon Turussa jo suoraan lukion jälkeen. Tuolloin en ollut ollenkaan varma siitä, mitä...

Share

Minä muutan maalle

Ladataan...

Jos parisuhde on alle vuoden vanha, ei sitä voi vielä todeta varmuudella toimivaksi. Eihän silloin vielä tunne toista kunnolla. Ei silloin voi rakastaa oikeasti. Ei ole tarpeeksi kokemusta ja muutenkin olet tosi nuori.

 

Jotenkin tosi hassua, että nuo ovat oikeita ajatuksia minun päästäni. Taisin pyöritellä niitä kiivaan keskustelun jälkeen. Keskustelussa paheksuin hölmöjä tyttöjä. En ymmärtänyt, että asioilla voisi olla niin monta näkökulmaa. Keskustelusta on noin...

Share

My week

Ladataan...
annikaevelina annikaevelina

Moikka!

Tässä hieman kuvia ja kuulumisia kuluneelta viikolta!

Apua, kohta syyskuu on jo ohi ja ensimmäinen koeviikkokin lähti perjantaina käyntiin. Omalta osaltani kokeita on onneksi vain kolme, joista ensimmäinen oli jo perjantaina. Enää siis kaksi jäljellä, joten enköhän mä selviä :)

Tiistaina kävin kampaajalla laittamassa hiukset syyskuntoon. Hiuksistani lähti 25cm...

Share

Hiukan lisää työkuvioita

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Heipparallaa!

Olen ollut niin tautisen kipeä tällä viikolla, etten ole ehtinyt edes kertomaan uusista työkuvioista. 40 asteen kuumeessa ei ole oikein saanut itsestään irti mitään, saatika että olisi kirjoitellut blogipostauksia. Tänään kuitenkin pääsin sen verran ylös sängyn ja sohvan pohjalta, että päätin kirjoitella hiukan työjuttuja. 

Toimin ap-ip-ohjaajana, kuten olen kertonut. Kyseinen "firma" tarjoaa kuitenkin myös muunlaisia hommia. Heti alkusyksystä puhuttiin jo, että...

Share

Vain Stockholm Business School jutut

Ladataan...

Hej på dig!

Ens viikolla tulee vastaan eka oikee koe ja sitä myöten 7,5 opintopistettä täyteen. Siis jos pääsen sen kokeen läpi. Mut koska jo kuukausi on takana, voin kertoo vähän tarkemmin mitä se opiskelu täällä on. En tietenkään osaa sanoo muista kouluista tai edes muista linjoista meijän koulussa, joten siksi tässä tulee "Bara Stockholm Business School saker":

1. Koulua on maks...

Share

Jack of all trades and master of some

Ladataan...
Aniaa no delays

Neljän kuukauden aikana olen saanut tehdä vähän kaikenlaista täällä Australiassa. Olen ollut puutarhuri, siivooja, handywoman, juhlien järjestäjä, farmityöntekijä, tarjoilija, tiskaaja, kokin apulainen, koirien ulkoiluttaja ja pesijä, B&B:n hoitaja ja tehnyt ties mitä muita ”odd jobseja”, miksi niitä täällä kutsutaan. On ollut mahtavaa kokeilla kaikenlaista, koska juuri sitä halusinkin tältä matkalta.

Hassua, miten uuden työidentiteetin omaksuu niin nopeasti. Sademetsässä...

Share

Lisää rahapuhetta, kiitos!

Ladataan...
yearofme Year of Me

Tämän nykyisen taloustarkastelun vuoksi olen innostunut puhumaan huomattavasti paljon aiempaa enemmän talous- ja raha-asioista ystävieni kanssa. Ja kuinka hyödyllistä se onkaan ollut! Tässä kaksi keskeisintä huomiotani avoimesta rahakeskustelusta.

 

 

1. Avoin...

Share

How to travel when you're poor af

Ladataan...
Helsu The world is my oyster

#ohion

Kirjoitukset siis, No siis, ainakin melkein ohi. Englannista ja ruotsista selvitty kunnialla, molemmat todennäköisesti kiikkuvat siinä laudaturin ja eximian rajalla, englanti taitaa jäädä eximiaksi, mutta ruotsi toivottavasti on laudatur. Kaikki riippuu siitä miten YTL arvostelee aineet ja vaikka kovasti olen näitä pisteitä ja pisterajoja koko viikonlopun pyöritellyt päässäni, ehä pitäisi yrittää päästä siihen mielentilaan, että asiaan ei voi enää vaikuttaa ja pitäisi keskittyä...

Share

Pages