Aavikkokettu ja kirahvi

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Nyt alkaa teoreettinen/empiirinen tuskimustyö. Aion maalata vain söpöjä eläinkuvia ja katsoa vaikuttaako ahdistukseen. Tänään vuorossa kissanpennut! MIAU! SÖPÖÖ! CUTENESS DEPRESSION!

Söpöjen eläinten maalaaminen jatkui tällä viikolla. Tein kaksi maalausta. Toiseen sain ystävältä aiheen"kirahvi sinisessä maisemassa". Toiseen halusin tehdä veneen ja sitä päätyi ajamaan aavikkokettu...

Share

Koepäivä

Ladataan...

Noniin! Viimeisten opiskelurutistusten aika, iltapäivällä olisi siis tiedossa norjan kokeen kirjallinen osuus. NRK:n nettiradio soimaan ja kielioppikirja esiin siis!

Ei kovin esteettinen, mutta sitäkin realistisempi kuva! Murukahvia hostellin laitosmaisessa yhteiskeittiössä (missä koneen saa näppärästi lataukseen johdon päähän), aamupalaleivän muruset vielä...

Share

Sinä et ole se, mitä et osaa

Ladataan...
Kaptenska Lokikirja

Haasteeni työnhaussa, ja elämässä ylipäätään, on se, että en osaa, uskalla tai halua määritellä osaamistani. Työpaikkailmoitusten vaatimuslistoja lukiessa ja hakemuksia kirjoittaessa on huomattavasti helpompaa listata mitä ei ainakaan osaa kuin miettiä mitä jo osaa. Vakiovastaukseni kysymykseen "mitä sä osaat?" on "no en kai oikein mitään". Ja siltä minusta ihan oikeasti tuntuu.

Jokin aika sitten olin kuuntelemassa luentoa, jolla käsiteltiin mm. näitä asioita. Puhuttiin siitä, miten...

Share

Kevään kaunotar

Ladataan...
LoveHair LoveHair

Tänään tein ihanalle kevään valmistujalle "pika kampauksen". Aikaa oli noin 40minsaa koska valmistujalla oli kiire aikataulu tälle päivälle.

Eilen tein tyven ja Olaplex-hoidon ja tänään kampauksen.

...

Share

Opiskelujen jälkeen on oikeaa vapaa-aikaa

Ladataan...
Ippu Career track

Ensimmäinen ajatus, jota ajattelin kun aloitin kokopäivätyöni opiskelujen päätyttyä, oli että nyt menetän opiskelijan vapauden. Yliopistossa mikään ei ollut pakollista ja harvoin mikään alkoi klo 8. Ja jos oman aikataulunsa oli osannut optimoida, viikonloppu alkoi luentojen osalta jo torstaina. Harvassa oli myös ne viikot, jolloin tuli istuttua samassa paikassa toimistoaikaan viisi päivää viikossa. 

Tästä johtui aika pitkälti ennakkoluuloni siitä, että työelämässä vapaa-aikaa ei...

Share

Viimeinen työpäivä

Ladataan...
ElinaPK Sataman valot

ja sitten alkaa kolmen kuukauden tauko. Oikeasti olen siis työtön, jotta voin sijaistaa vuorotteluvapaalle jäävää työkaveriani syksyllä. Kuvio on tietenkin surkea, jos sitä ajattelee meidän alan näkökulmasta. Pätkätyöläinen on valmis työttömyyteenkin, jos sillä vain seuraava pätkä lohkeaa. Olen ollut nykyisessä työpaikassani nyt kaksi vuotta ja yhden kuukauden pätkään ja niihin vuosiin on sisältynyt kolme eri pätkää ja kaikkiaan viisi eri esimiestä. Eilen lounaalla...

Share

Miten Myhkyri alkoi?

Ladataan...
Mayu Kem Myhkyri

Aloin seuraamaan blogeja 2000-luvun puolessa välissä. 2010-luvun alussa seurattavien blogien lista oli pitkä ja tuntui että jokaisella tutulla ja tutuntutulla oli oma blogi. Kuvatulva oli jäätävä, tosin useimpien blogien kieliasu vielä jäätävämpi. Nyt aion perustella miksi perustin blogin, aloin kolmekymppisenä savolaismuijana leikkimään parikymppisten pääkaupunkiseutulaisten leikkikentällä.

Perustin yhden blogin jo viime vuosikymmenellä, ikäväkseni kuitenkin unohdin sen salasanan,...

Share

New Yorkin Monet Kasvot

Ladataan...

New Yorkissa vierailleet usein päätyvät näkemään vain sen päällisen puolen Manhattanista. Times Squaren valotaulut, 5th Avenuen kaupat, Sohon hipsterit sekä Financial Districtin pönöttävät pilvenpiirtäjät. Kukaan kotipuolessa ei odota näkevänsä matkakuvia muualta eikä siinä viikossa nyt niin kovasti muuhun ole aikaakaan - Woodbury Outletsiin matkustaminen kun vie siitäkin jo sen yhden päivän! 

 

Täällä monta vuotta asuneena arki astuu välttämättä jossain vaiheessa kuvioihin,...

Share

Poliittinen farssi

Ladataan...
Ella F. Siperian Ella

Kaksinäytöksinen näytelmä erään strategisen hallitusohjelman synnystä. Kaikki yhteydet todellisuuteen ovat (ikävää) sattumaa.

 I

- No nih, pojjaat! Nyt aletaan hommiin! 

- Juu. Onko ryhmätyöryhmillä fläppitaulut valmiina? 

- Hehheh, Juhis, ei tässä nyt sentään autotallissa olla.

- No mutta ei sitten muuta kun hommiin. Mitäs sanotte, pitäisikö meillä olla joku iskevämpi luku käytössä? Sellainen muutama-neljä miljardia on jotenkin... Ei niin...

Share

Duunarin eväät

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Olen kuluttanut toukokuun arkipäivät kotisohvan ja luentosalin penkkien sijaan toimiston tuoleja (tai itseasiassa jumppapalloa, jonka sinne ostin) nettisivuja ja esitteitä askarrellen. Siinä sivussa olen joutunut eroon rakkaasta keittiöstäni ja aloittanut armottoman pakasterasiarumban.

Meillä on työsuhde-etuna sopimus pariin paikalliseen lounasravintolaan,...

Share

Pages