Slaavikuningatar ja brändivaltakunta

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

En ollut lapsena koskaan erityisen innostunut prinsessoista, mutta näin aikuisiällä olen ollut sitäkin innostuneempi olemaan SLAAVIKUNINGATAR. Ja kun nykyään kerran yksittäisen ihmisen on mahdollista olla mitä tahansa, niin sanotaan se nyt.

Minä olen slaavikuningatar, tämä on minun brändivaltakuntani, ja teen mitä tahdon. Ja kaikki tottelevat. Sure thing!

...

Share

28-vuotismantra

Ladataan...
reetatrying Reeta trying

Olen jossain välissä huomaamattani aloittanut uuden mantran hokemisen, ja se mantra menee näin:

Mä olen 28-vuotias! Mä olen 28-vuotias! Mä olen 28-vuotias!

Se tarkoittanee jotain sellaista, yhtä hyvin voisin huutaa, että I'm too old for this shit!

 

 

Olin aivan satavarma, että kävin kaikki mahdolliset lähivuosien ikäkriisit läpi siinä 26:n paikkeilla, mutta ei se taidakaan aivan niin olla. Ihan rennosti elän elämääni eteenpäin ja...

Share

Amisjuttui: osaamisperusteisuus

Ladataan...
Pamsu Osien summa

Muutos on aina epämukavaa, mutta kuten on aikaisemminkin tullut sanottua, siitä selviää, kun surffaa muutoksen mukana sen sijaan, että väkisin löisi jalkansa pohjaan ja antaisi aallon lyödä itsensä upoksiin. Uuteen kulkiessa on oltava tarkkana, mutta semmoinen kuuluu seikkailuun!

Näin työviikon päätteeksi,...

Share

Universumin haltuun vaan!

Ladataan...
punastus Punastus

Olen aivan tietoisesti valinnut vapauden ja epätietoisuuden sen sijaan, että olisin jatkanut varmaa, mutta toisen tahon aikatauluille altista elämää. Viittaan tässä nyt lähinnä työelämään ja taloudelliseen tilanteeseeni, en alkuunkaan parisuhteeseen, vaikka siihenkin toki voisi ympätä kyseisiä määreitä ja valintoja. 

...

Share

Oletko "Ei jatkoon" -jengissä jo valmiiksi?

Ladataan...
Cherry1 All work, no play


Ämmät-sivustolla julkaistiin eilen blogipostaus, jossa kerrottiin työttömien asemasta työnhakumarkkinoilla. Paikat menevät jo työssä oleville, työelämän sisällä paikkaa vaihtaville. En siteeraa tätä...

Share

Salamapäätös opiskelevaksi kotiäidiksi

Ladataan...
MARI L Rakkautta & Mamarkiaa

Tammikuun viimeisenä päivänä istuin olohuoneessa, kipeä pää jyskyttäen, yrittäen saada selvää viimeisen 8 päivän tapahtumista. Siinä ajassa olin tehnyt kolme isoa päätöstä oman ja yhteisen tulevaisuutemme eteen. Etsinyt vaihtoehtoja ja muuttanut suuntaa. Punninnut asioita, jotka eivät ole mitattavissa, ja yrittänyt ennustaa parhainta lopputulosta. Allu oli työmatkalla, Frida nukkui, ja minä tärisin niin henkisesti kuin fyysisestikin. 

Kuten kerroin...

Share

Pages