How To Load A Moving Truck? - Perfect Guide By Packers And Movers Bangalore.

Ladataan...

Choose to move on your own as your friend have moving van and it’s a short distance move, then you will definitely need this instructional guide from Packers and Movers Bangalore for guiding you how to proceed with this which is really must as this is not our daily job. But keep in mind to take advice from any movers in case of any emergency as #Movinginvolves lots of factor and it’s...

iloveme -messut ja ihana Helsinki

Ladataan...

Hmm.. viikon tauko heti näin alkuun, mutta eipä säikähdetä. Oon käynyt aikalailla tunteiden vuoristorataa viime aikoina. Vähän kaiken takia.
Mutta pääasiassa syystä, että lopetin työt, ja mietin, mitä tapahtuu seuraavaksi ja sitten kun tuntuu, ettei mikään kiinnostava. Blogi tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta, mutta tartteisin kunnon kameran. Kattelin jo netistä mikrojärkkäreitä, mutta en osaa valita, mikä niistä kannattais ottaa. Sellaisen pienen sievän kuitenkin haluan.

...

Kuuman aamiaishässäkkä.

Ladataan...
ninneli SAY YES!

Tutustuin Kuuman aamiaishässäkkään ensimmäistä kertaa alkuvuodesta, kun etsimme aamiaisystäväni kanssa "jotain kivaa ja uutta" lauantaitreffipaikkaa. Tapasimme eräänä tammikuisena lauantaiaamuna Kampissa, josta sitten kävelimme pitkin hiljaisia Helsingin katuja Punavuoreen. Kumpikaan ei ollut huomannut tarkastaa kahvilan aukioloaikoja, joten Kuuman kulmassa oli vastassa vain lukittu ovi. Aamiainen alkaisi kymmeneltä, eikä kello ollut...

Paras kesäloma ikinä! Osa 3, koskenlaskua.

Ladataan...
Nunu Syysmielellä

Ainoa asia, mitä ehdottomasti halusin Kuusamon matkallamme tehdä oli koskenlasku. En ole sitä koskaan ennen kokeillut mutta kun huomasin, että siihen on mahdollisuuus intouduin heti.

Valitsimme Basecamp Oulangan perhereitin, koska lapsetkin olivat halukkaita mukaan.

Varusteita sovittaessa meidän perheen kuopus pisti liinat kiinni, eikä suostunutkaan mukaan. Poika jäi sitten isänsä kanssa rantaan ja kiitos hyvän palvelun, saimme myös molempien osallistumismaksun takaisin.

...

Syysflunssa ja mehuhulluus

Ladataan...
Taijaana Kivenä kengässä

Tässä on nyt viikon verran menty enemmän tai vähemmän flunssaisena töissä ja viikonlopun juhlissa, mutta nyt pari päivää kotona levossa ja poissa töistäkin ettei tilanne pääse pahenemaankaan. Tähän asti on kuitenkin kuumeettomassa nuhaflunssassa menty. Viikon päästä on lähtö kaveriporukalla Prahaan enkä siellä missään ikävässä jälkitaudissa tahdo olla eikä lentomatkakaan räkäpäänä oikein...

3 x Halloween-herkku.

Ladataan...
Irini Vegepäiväkirjani

Itselleni on edelleen, monen vuoden selvitystyön jälkeenkin epäselvää, milloin Halloweenia oikeasti vietetään. Ilmeisesti Amerikassa ja Suomessa juhlitaan eri aikaan ja Suomessa -jos oikein käsitin- on ainakin kaksi viikonloppua, jolloin juhlia järjestetään. 

Kehitin viime vuonna Halloweenin tienoilla yhden reseptin nimenomaan Halloweenia silmälläpitäen, pari muuta reseptiäni sopivat mielestäni myös hyvin ajankohtaan.

...

Pages