Viikon tipsi

Ladataan...
SariannaÖ Sarianna Ö.

Koin alkuviikosta ison oivalluksen liittyen monille arkipäiväiseen asiaan, eli sheivaamiseen. Karvojen poistoonhan on monia eri tapoja ja itse olen kokeillut ainakin seuraavia: höylällä sheivaaminen, erilaiset karvanpoistovoiteet (annetaan hetken vaikuttaa, sitten kaavitaan / pyyditään sienellä pois), vahaliuskat, sokerointi (toisen tekemänä), epilointi ja onkohan vielä muita. :D 

Karvojahan ei ole missään nimessä pakko poistaa, mutta itse haluan poistaa siksi, että musta vaan tuntuu...

Niin äiti kun poikakin

Ladataan...

Ostin jo ennen pojan syntymää hänelle noi ihanat Timberlandin tossut Zalandolta. Paketissa tuli mukana myös pipo joka onkin päässyt jo käyttöön. Kengissä on vielä sen verran kasvuvaraa, että otetaan ne vähän myöhemmin käyttöön vaikka eihän nuo kävelykengiksi olekaan tarkoitettu.

House of brandonilla alkoi Mid Season Sale ja...

Operaatio pitkät hiukset - parhaat tuotteet hiusten kasvattamiseen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Muistatte varmaan, että leikkautin itselleni alkuvuodesta otsiksen. Ja otsiksen poiskasvatushan se vasta on mukavaa puuhaa. Not. Olen yrittänyt kasvattaa etuhiuksiani normaalimittaansa ja nyt aletaan onneksi olla jo sen pahimman yli. Ja pahimmalla tarkoitan siis sitä vaihetta, jossa hiukset eivät enää mene pituutensa takia otsiksesta, mutta eivät lyhyytensä takia yllä korvien taakse tai pysy ponnarilla.

Nyt etutukka pysyy juuuuri ja juuri jo korvien...

Avainnauha - työpäivän tärkein asuste

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

On yksi asuste, jota ilman en töissä pärjää. Voin suoriutua työpäivästä jokseenkin kunnialla ilman kännykkää tai jopa ilman silmälaseja, mutta avaimet on aina oltava mukana. Koska avainnauha on minulla joka päivä kaulassa, olisi kiva, jos se myös miellyttäisi silmää. Työpaikan omalla logolla varustettu nauha ajaa asiansa, mutta olen halunnut panostaa nauhan esteettisyyteen.

...

Syystakit - Valitse kolmesta tilaisuuden mukaan

Ladataan...
inkedprincess Inked princess

Taas on tullut se aika, että ilman takia ulos meneminen on vaan kaukainen haave. Täällä rannikolla tuuleekin vielä niin pirun kylmästi, että eilen tuntui nahkatakkikin olevan liian vähän. Eletään kuitenkin vielä välikautta eli päivät vaihtelee jäätävistä lämpimämpiin. Ihan vielä ei taida olla täys toppatakkikeli (paitsi vilukissoille) joten tässä vaihtoehtoja syksyyn. 

Arkeen - Kevyt toppis toimii arjessa niin farkkuihin kuin...

Päivän asun anatomia

Ladataan...
MarikaJohannaP Hey girl

Mulle pukeutuminen on ollut ihanaa leikkiä pienestä pitäen. Suunnittelin Barbeille vaatteita, ja mun ruutuvihkot oli täynnä asuluonnoksia. Se päivä kun sain alkaa itse valita vaatteitani oli ihan paras! Muistan sen aina.

Tuosta päivästä on jokunen vuosi aikaa, mutta rakkaus pukeutumiseen on pysynyt samana.

Vaatteilla voit...

Pages