3 syytä lukea kesän Trendi!

3 syytä lukea kesän Trendi!
Uusi Trendi on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari kertoo kolmesta kesän Trendin jutusta.
Julkaistu 10.6.2020

1. Tänä vuonna Suomen kesäsää ei yllätä!

Kuinkahan monena juhannuksena sitä on ajatellut liehuvansa kesämekossa ja lopulta istunut villasukat ja villapaita päällä? Siksi kesän muotijuttumme esitteleekin kesämuotia, jotka oikeasti sopivat yllätyksellisiin kesäsäihin. Anorakkien paluu ilahduttaa – jossain kaappien kätkössä minulla on varmasti myös vanha R-Collectionin anorakki. On aika kaivaa sekin esille!

2. Valitse toivo

Oletko ollut tilanteessa, jossa elämä laittaa sinut todella polvilleen? Sama täällä.

Kun kriisi iskee, pitää elää hengitys kerrallaan ja toivoa parasta. Kesän Trendissä toivoa tuo Maaret Kallio. Hän kertoo, miten koronapandemia vaikutti häneen ja mitä hän tekee rauhoittaakseen mielen. Juttu antaa monta ajatusta siitä, miten omaa elämäänsä voisi rauhoittaa ja ajatella toisin. Maaret Kallio lupaa: asioita on lupa tehdä myös huonosti.

3. Rakkaustarinat, jotka oli vain pakko kertoa

Olen viime aikoina ahminut Sally Rooneyn Normaaleja ihmisiä -kirjaa ja -tv-sarjaa. Kirjailijan mukaan se kertoo muun muassa yhteiskuntaluokkien eroista, mutta minä olen seurannut sitä lähinnä rakkauden ja oman ihmisen löytämisen näkökulmasta. Kesän lehden rakkaustarinoihinkin ihastuin! Yksi niistä osoittaa, että kun on löytänyt oman ihmisensä, ei tunne haalistu, vaikka väliin tulisi pakkoero useiksi vuosiksi.

Mari, päätoimittaja

2 kommenttia