Trendi

5 x ihana kahvila Helsingissä

5 x ihana kahvila Helsingissä
Suuntaamassa pääkaupunkimme vilinään? Haussa uusi kantapaikka? Trendin toimitus vinkkaa suosikkikahvilansa Helsingissä.
Julkaistu: 17.12.2019

Cafe Talo

Cafe Talo on Hakaniemessä sijaitseva, tunnelmallinen kahvila. Siellä saa santsata kahvia mielin määrin, ja kahvittelut voi venyttää iltaviinittelyksi, jos tilanne niin vaatii, sillä kahvilasta saa myös syötävää. Myös koirat ovat tervetulleita, mikä on koiran omistajalle aina plussaa.

Hämeentie 2 B

Kahvila Mutteri

Kahvila Mutteri on meren äärellä sijaitseva mutterin mallinen, suloinen kahvila. Se on jo 92-vuotias! Pieni kahvila on tunnelmallinen ja terassi on auki ympäri vuoden - vilttien alla viihtyy! Kokeile syntisiä mantelicroissanteja tai överisokeroituja voisilmäpullia.

Lauttasaarentie 2

Flät 14

Flät 14 Kalliossa on ihanan rento paikka, jossa tarjoillaan aamiaista koko päivän. Maista ainakin vegaanista kaurapuuroa, joka on tehty ryyneistä – ei hiutaleista.

Viides linja 14

Ihana Kahvila

Ihana Kahvilaan kannattaa suunnata, jos viettää päivän Helsingin keskustassa ja tarvitsee jossain vaiheessa hetken lepoa. Se on pieni pala Kalliota Helsingin vilkkaimmalla kadulla. Herkulliset leivokset ja upottavat nojatuolit ovat kahvilan nimen veroisia.

Aleksanterinkatu 7 - 9

Kuuma Garden

Kuuma Garden Kämp Galleriassa on keidas keskellä Helsinkiä. Hyvää kahvia, raikkaita ja runsaita herkkuja. Herkuttele all day breakfastilla tai ota pelkät vegaanipannarit, tyrni-chiavanukas tai avokadoleivät. Piipahda samalla saman kerrostason kotimaisen muodin keskuksessa.

Pohjoisesplanadi 33

Signora Delizia

Signora Delizia Katajanokalla on pikkukahvila, jossa aika pysähtyy. Kahvilan herkkukaupasta tarttuu mukaan aina jotain ihanaa Italian herkkua!

Satamakatu 5

Juttu on julkaistu aikaisemmin Trendin ja Lilyn uutiskirjeessä.

Kommentoi »