Trendi

Ajankohtaisin kynsilakka ja kaikkeen sopiva meikkikynä – nämä syksyn meikkiuutuudet sopivat minimalistin meikkipussiin

Ajankohtaisin kynsilakka ja kaikkeen sopiva meikkikynä – nämä syksyn meikkiuutuudet sopivat minimalistin meikkipussiin
Nerokkaat uutuudet tekevät meikkipussistasi täydellisesti toimivan.
Julkaistu: 27.9.2021
Tehokkaista ihotuotteista tunnettu The Ordinary valmisti pätevästi peittävän ja helposti levittyvän peitevoiteen. Parasta: harvinaisen laaja, 21 sävyn, valikoima. Peitevoide 7 e, The Ordinary / Lyko.
Täydellinen tuote minimalistin meikkipakkiin: Pehmoinen monitoimikynä käy sekä rajauskynänä että luomivärinä. Stylo Ombre Et Contour -meikkikynä 40,10 e, sävy Contour Beige, Chanel.
Heippa luomiväripaletit, joiden värinapeista suurin osa jää käyttämättä. Lumenen luomiväriduossa on vain kaksi sävyä, jotka sointuvat saumattomasti yhteen. Tuote on vegaaninen ja kartonkipakkaus kierrätettävä. Bright Eyes -luomiväriduo 13,90 e, Lumene.
Herkät silmät, huomio! Tutun ripsarin uusi versio on hypoallergeeninen ja hajusteeton. Lopputulos on sama vanha: pidentävä, tuuheuttava ja erotteleva. Volume Million Lashes Balm Noir -ripsiväri 16,50 e, L’Oréal Paris.
Pandemia jätti jäljen kynsiin: trendikkäimmät kynnet ovat yhä lyhyet eli hygieeniset. Kiinnostavin muoto on ovaalin ja neliön väliltä ja ajankohtaisin sävy roosa. Kynsilakka, sävy Sound Check You Out 13,90 e, Essie.
Kommentoi »