Lily

Aktivoi Lily-tunnuksesi ja voita Remingtonin muotoilurauta

Aktivoi Lily-tunnuksesi ja voita Remingtonin muotoilurauta
Oletko blogannut Lilyssä, mutta tunnus on jäänyt uudistuksen jälkeen aktivoimatta? Kaikkien Lily-tunnuksen 10.12.2019 mennessä aktivoineiden kesken arvotaan Remingtonin muotoilurauta (arvo 53,95 e). Jos et ole vielä ottanut vanhaa tunnustasi käyttöön, tee se nyt!
Teksti

1.11.2019

Aktivoimalla Lily-tunnuksen 10.12.2019 mennessä, varmistat, että olet mukana Remington S6700 Sleek & Curl Expert -muotoiluraudan arvonnassa (arvo 53,95e). Arvomme palkintoja yhden kappaleen, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tunnuksen aktivoiminen ei vie kauaa, eikä se velvoita sinua jatkamaan blogia jatkossa (vaikka olet aina enemmän kuin tervetullut takaisin bloggaamaan).

Tarvitset tunnuksen aktivoimiseen sähköpostiosoitteen, jolla olet luonut tunnuksen Lilyyn, sekä salasanan, joka sinulla on ollut Lilyssä käytössä. Lue lisää täältä: Usein kysytyt kysymykset.

Oletko unohtanut salasanasi?

Ei hätää – pistä meille viestiä palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse, jossa kerrot blogisi nimen ja sähköpostiosoitteen, jolla olet luonut blogin, niin voimme auttaa sinua eteenpäin.

Olitpa nykyinen tai entinen bloggaaja – tarkista, että sinulla on lupa blogiesi kuviin

Tarkistathan, ettet käytä blogissa muiden kuvaajien ottamia otoksia ilman asianmukaista lupaa ja merkintää. Luvaton käyttö voi johtaa pahimmassa tapauksissa isoihin korvauksiin. Kuvien, kuvitusten ja muiden materiaalien oikeudet kuuluvat niiden tekijälle.

Vastaat itse siitä, että blogissa ja muissa kanavissasi julkaistu materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia tai muita oikeuksia. Myös ilmaisten kuvapankkien ehtojen kanssa tulee olla huolellinen, eikä esimerkiksi Googlen kuvahausta voi noin vain ottaa kuvia blogiinsa. Käytä vain kuvia, joiden käyttöön sinulla on varmasti lupa.

Huomioithan, että tämä ohje koskee kaikkia blogisi kuvia, myös vuosia sitten tehdyissä postauksissa. Jos olet epävarma, mitä kuvia olet käyttänyt vanhoissa postauksissa, käythän ne huolellisesti läpi.

Jos asia herättää sinussa kysymyksiä, pistä ihmeessä viestiä: toimitus.trendi@a-lehdet.fi

Kommentoi »