Lily

Asut, joista tyylivaikuttajat inspiroituvat tänä syksynä

Asut, joista tyylivaikuttajat inspiroituvat tänä syksynä
Kolme Lilyn tyylivaikuttajaa paljastaa, kuinka he aikovat pukeutua tänä syksynä. Kurkkaa myös artikkelin lopusta ohjeet kilpailuun, jossa palkintona on Four Reasonsin ihana hiustenhoitosetti (arvo n. 104 euroa).
Julkaistu: 15.8.2019

Kriselda Mustonen – Kriselda

Minua inspiroi juuri nyt:

Neutraalit ja lämpimät sävyt, Marimekon syysmallisto (Unikko-neuleet!) sekä olkatoppaukset ja oversize-jakut. Erityisesti vaaleat, yksiväriset asut miellyttävät silmääni. Löysin upean luonnonvalkoisen vintage-bleiserin, jonka aion yhdistää vaaleisiin farkkuihin. Syystakit saavat olla nyt suuria ja olkatopattuja. Second hand -apajilta tekee useimmiten parhaat löydöt.

Kesätyyli, josta en ole vielä valmis luopumaan:

Pellavapusero ja pyöräilyshortsit – ja erityisesti niiden yhdistelmä.

Odotan syyspukeutumisessa eniten:

Neuleita. Hello oversized knits! Mitä pehmoisempi ja väljempi – sitä parempi. Odotan myös kovasti cashmere-housuihin pujahtamista.

Tulevan syksyn tyyli-idolini:

Inspiroidun kollegoistani ja ystävistäni. Kannattaa siis pistää seurantaan Content Cornerin väki: @contentcornerhelsinki

Elisa Lepistö – Start Living Your Best Life

Minua inspiroi juuri nyt:

Erilaiset siluetit, vahvat värit ja kirppislöydöt. Tähän aikaan vuodesta voi pukeutumisessa toteuttaa luovuuttaan, kun vielä ei tarvitse vain suojautua kylmyydeltä tai auringon porotukselta. Kerrospukeutumalla voi luoda hauskoja siluetteja, kun pukee esimerkiksi ylisuuren villapaidan minihameen kanssa tai laittaa löysän trenssin päälle tiukan vyön.

Kesätyyli, josta en ole vielä valmis luopumaan:

Kesämekot – ne sopivat täydellisesti maihareiden ja villapaitojen kaveriksi syksylläkin. Alle voi myös pukea pitkähihaisen paidan ysärityyliin.

Odotan syyspukeutumisessa eniten:

Saappaita ja paljaita sääriä. Varsinkin hieman väljät, korolliset saappaat ihastuttavat, sillä ne saavat jalat näyttämään todella pitkiltä.

Tulevan syksyn tyyli-idolini:

Atlantic Pacific -blogia pitävä Blair Eadie (@blaireadiebee), jonka tyylikuvat Nycin kaduilta saa aina huokailemaan ihastuneena.

Henna Ilo – Coco Sweet Dreams

Minua inspiroi juuri nyt:

Pidän tämän hetken muodista, sillä se on yksinkertainen, minimalistinen ja klassinen – sopii omaan tyyliini täydellisesti! Voin edelleen pukeutua niihin samoihin vaatteisiin, jotka olen omistanut jo iät ja ajat. Asusteilla voi leikkiä mielin määrin ja luoda trendikkyyttä kokonaisuuteen.

Kesätyyli, josta en ole vielä valmis luopumaan:

Valkoisen sävyt, joita aion käyttää vielä syksylläkin – kenties talvellakin. Hattuja, kuten kalastajanhattuja ja lippiksiä, olen ihastellut keväästä asti (tosin kalastajanhatut näyttävät muiden päässä trendikkäiltä, mutta minä en näe itselläni sellaista). Löysin onnekseni rennon lippiksen täydentämään tyyliäni. Miten kivasti se sopiikaan klassisen trenssitakin kanssa!

Odotan syyspukeutumisessa eniten:

Takkeja! Takit ovat suurin intohimoni (ja paheeni), ja ne tuovat aina asuun sen viimeisen silauksen. Alla voi olla ihan tavalliset farkut ja t-paita. Ei tarvita mitään ihmeellistä.

Tulevan syksyn tyyli-idolini:

Lauren Huttonin tyyli erityisesti 70-luvulla sekä Hanneli Mustaparta, jonka asuissa on aina jokin juju.

Inspiroidaan toisiamme – jaa oma syysasusi ja voita!

Jaa asukuvasi Instagramissa ja merkitse kuvaukseen #trendilooks ja @trendimag. Asukuvansa jakaneiden kesken arvotaan Four Reasonsin ihana hiustenhoitopaketti (arvo n. 104 euroa). Paketti sisältää vegaanisen Nature-sarjan Color Mist -suihkeen, Rebuild Treatment -tehohoidon, Moisture Oil -hoitoöljyn, Moisture Conditioner -hoitoaineen sekä -shampoon ja Volume Texture -muotoilusuihkeen. Voit lisätä kuvan Instagramin Feedissä tai Storyssa. Kilpailu päättyy 4.9.2019 klo 15.

Psst! Jaamme inspiroivia asukuvia myös Trendin Instagram-tilillä, joten huomioi, että kuvasi voidaan repostata Trendin Instagramissa.

Tutustu Trendin ja Lilyn kilpailusääntöihin täällä.

Kommentoi »