Joululahjakriisi? Ei hätää, tämä oivallus ratkaisee ideapulan

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Gift4You
Joululahjakriisi? Ei hätää, tämä oivallus ratkaisee ideapulan
Lahjojen keksiminen saattaa tuottaa päänvaivaa ja paineita, kun kaikkein rakkaimmat ihmiset haluaisi yllättää erityisesti. Ota rennosti. Näin keksit hetkessä jokaiselle jotakin ainutlaatuista ja vältät hikoilun jouluruuhkissa.
Julkaistu: 9.12.2019

Joka vuosi sama juttu. Ulkona sataa räntää vaakasuorassa ja pää on joululahjaideoiden suhteen täysin tyhjä. Sukulaisten ja ystävien kaapit pursuavat tavaraa ja lisäroinan hankkiminen joululahjaksi epäilyttää. Kuitenkin tekisi mieli ilahduttaa läheisiä tarkkaan harkitulla lahjalla. Tuttu tunne?

Olisi mukavaa hankkia ilman turhaa juoksentelua ja liiallista pähkäilyä rakkaalle ihmiselle jokin laadukas, henkilökohtainen, ekologinen, mieleenpainuva, muistoja synnyttävä ja vieläpä kotimainen lahja, joka päätyy oikeasti käyttöön.

Henkilökohtainen lahja ilahduttaa jokaista

Elämyslahjakortin hankkiminen kotisohvalta käsin on helppoa ja päihittää epätoivoisen ostosrallin kaupungilla. Gift4You-sivustolla valittavanasi on valtava valikoima erilaisia laadukkaita kotimaisia elämyksiä ja palveluja. Mikä lahjan saajan kannalta kaikkein parasta, valinnanvapaus on hänellä. Saaja voi itse päättää milloin, missä ja kenen kanssa hän lahjakortin käyttää.

Voit hankkia Gift4You-elämyslahjakortin joko suoraan verkkokaupasta tai yhdestä yli 2000:sta päivittäistavaraliikkeestä ympäri Suomea. Lahjakortit ovat myös käytettävissä eri puolilla maata, joten voit muistaa elämyslahjakortilla kätevästi myös toisella paikkakunnalla asuvaa ystävääsi.

Keksi lahjat koko perheelle

Jos joululahjakriisi on tältä erää ratkaistu, niin kannattaa pistää korvan taakse, että elämyslahjakortti on hyvä vaihtoehto myös muihin juhliin, kuten syntymäpäivä- tai valmistujaislahjaksi.

Vesipeto kylpylään

Helli tunnettua vesipetoa ja päästä hänet polskimaan sekä lataamaan akkujaan johonkin Suomen lukuisista rentouttavista kylpylöistä Kylpyläelämys-lahjakortilla.

Kulinaristi herkkujen ääreen

Varma keino ilahduttaa herkkusuuta on tarjota hänelle maukas ravintolailta. Valitse pariskunnalle Romanttinen illallinen kahdelle -lahjakortti. Deluxe illallinen -lahjakortista nauttii 1–4 henkilöä. Valittavana on kattava lista ravintoloita ympäri maata makumatkasta nauttimiseen.

Kisailija keilaamaan

Yllätä kilpailuhenkinen läheisesi Keilailukokemus-lahjakortilla, jolla voi varata radan tunniksi itselleen ja ottaa kaveritkin mukaan kisailemaan keilaradan kuninkuudesta.

Hurjapää ralliauton kyytiin

Jos etsit ainutlaatuista elämystä, tässä voisi olla sellainen. Rallielämys-lahjakortin saaja pääsee ralliauton kyytiin joko ratin taakse tai pelkääjän paikalle ohjatuissa ja ammattimaisesti hallituissa olosuhteissa. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Vauhdin hurmaa voi kokea Akaalla.

Himoliikkuja laskettelemaan

Mikä olisikaan ulkoilmatyypille mukavampaa kuin päästä viettämään kaunis kirpeä talvipäivä laskettelurinteessä. Päivä rinteessä -lahjakortilla valittavana on laskettelukeskuksia etelästä pohjoiseen.

Väsääjä kädentaitokurssille

Päästä oman elämänsä taiteilijan tai käsityöläisen luovuus valloilleen käsityökurssilla. Kädentaidot-lahjakortin saaja voi valita itseään kiinnostavan kurssin TAITO-yhdistysten kurssivalikoimasta.

Väsähtänyt hemmotteluhoitoon

Hemmottele hengähdyshetkeä kaipaavaa Wellness- tai Wellness Deluxe-lahjakortilla, jolla hän pääsee nauttimaan joko 30 tai 60 minuutin hoidosta valitsemassaan kylpylässä tai kauneushoitolassa.

Toiminnan ystävä seikkailemaan

Tarjoa seikkailuhenkiselle vapaavalintainen aktiviteetti Toiminta- ja seikkailuelämys -lahjakortilla. Kortista pääsee nauttimaan kaksi henkilöä. Vaihtoehtoina on esimerkiksi seikkailupuistoja, pakohuonepelejä, kiipeilyä, suppausta, trampoliinipuistoja, hohtominigolfia, joogaa, kartingia, melontaa ja Lapin luontoelämyksiä.

Kulttuurihai teatteriin, konserttiin tai elokuviin

Kulttuurinnälkäinen ilahtuu Lippu.fi-lahjakortista, jolla pääsee konserttiin, teatteriin tai festareille tuulettamaan mieltään. Elokuvafanaatikolle sopii Leffaelämys-lahjakortti, joka sisältää liput ja herkut kahdelle ihmiselle.

Penkkiurheilija matsiin

Palaako lahjan saajan sydän urheilulle? Lippu.fi-lahjakortin saaja voi myös suunnata valitsemaansa urheilutapahtumaan ja nauttia urheilujuhlan tunnusta paikan päällä.

Kommentoi »