Trendi

Helsingin parhaat kirpputorit

Helsingin parhaat kirpputorit
Haluatko välttää uuden ostamista tai etsitkö harvinaisempia aarteita? Trendin toimitus listasi Helsingin parhaat kirpputorit, joista teet takuulla löytöjä.
Julkaistu: 19.2.2020
Relove-myymälöissä voit tavata kaveria kahvikupin äärellä ja tehdä kahvittelun lomassa second hand -löytöjä. Myymälöitä on kaksi: Töölössä Sandelsinkatu 6 ja Fredalla Fredrikinkatu 25.
Frida Marina on Kalliossa sijaitseva second hand- ja vintagekauppa. Samassa tilassa toimii myös toinen vintageliike, Pieni sydän. Usein tarjolla vanhaa Marimekkoa ja Vuokkoa ja laadukkaita materiaaleja. Kaarlenkatu 10.
Flea secondhandissa myydään vain nykymuodin mukaisia ja hyväkuntoisia tuotteita. Paljon merkkituotteita. Katso myös verkkokauppa, jossa myös myynnissä second hand -tuotteita. Iso Robertinkatu 11.
Punavuoren patina on itsepalvelukirpputori, jonka yhteydessä on pieni antiikkimyymälä. Sepänkatu 11.
Metka on perinteinen itsepalvelukirpputori Hämeentiellä. Monenlaista tavaraa - myös helmiä. Hämeentie 78.
Birka on itsepalvelukirpputori, joka haluaa keskittyä hyvälaatuisiin tuotteisiin. Myynnissä myös vähän antiikkiesineitä. Fredrikinkatu 32.
UFFin liikkeitä löytyy useasta kaupunginosta, mutta etenkin Fredrikinkadun kulman valikoima vaihtuu tiheään tahtiin. Tutustu myös Hämeentien vintagepainotteiseen myymälään. Fredrikinkatu 36. Hämeentie 4.
Fida secondhand on kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Etenkin Iso Roobertinkadulla ja Hakaniemessä sijaitsevissa liikkeissä kannattaa piipahtaa. Iso Roobertinkatu 28 ja Hämeentie 5 a.
Brand secondhand ottaa myyntiin vain hyväkuntoisia merkkituotteita. Paljon tuotteita myös miehille. Ruoholahdenkatu 10.
Kallio Second hand on pieni myymälä, jossa on vintagevaatteita ja -sisustustavaraa. Mahdollisuus tehdä hauskoja löytöjä! Hämeentie 32.
Almost new on ilahduttava poikkeus second hand -myymälöissä: se on keskittynyt miesten vaatteisiin ja unisex-tyyliin sopiviin vaatteisiin. Hämeentie 28.
Moody Monday yhdistää itsepalvelukirpputorin ja kahvilan. Myynnissä on nähty ihania lastenvaatteita kuin Marimekkoakin. Hämeentie 92.
Siisti kirppis on itsepalvelukirpputori, jossa on myös merkkituotteita myynnissä. Kirppis toimii myös pesulan vastaanottopisteenä - kätevää! Suezinkatu 3.
Threads Vintage & second hand myy värikkäitä, hauskoja vaatteita. Liisankatu 14.
Soma Oma ottaa myyntiin etenkin luksusmerkkejä kuten Hermes'iä, Dioria ja Louis Vuittonia. Vintagetuotteita mutta myös nykymuotia. Fredrikinkatu 16.
Päivitimme listaa kesäkuussa 2021. Puuttuiko suosikkisi yhä listalta? Jätä kirpparivinkki kommentteihin!
3 kommenttia