Trendi

Helsingin parhaat kirpputorit

Helsingin parhaat kirpputorit
Haluatko välttää uuden ostamista tai etsitkö harvinaisempia aarteita? Trendin toimitus listasi Helsingin parhaat kirpputorit, joista teet takuulla löytöjä.
Julkaistu: 19.2.2020
Preporté on Fredrikinkadulla sijaitseva second hand -liike ja itsepalvelukirpputori, josta voit tehdä myös luksuslöytöjä. Valikoimassa on esimerkiksi merkkilaukkuja ja -kenkiä. Fredrikinkatu 34
Relove-myymälöissä voit treffata kaveria kahvikupin äärellä ja tehdä kahvittelun lomassa second hand -löytöjä. Myymälöitä on kaksi: Töölössä Sandelsinkatu 6 ja Fredalla Fredrikinkatu 25.
Frida Marina on Kalliossa sijaitseva second hand- ja vintagekauppa sekä palveleva kirpputori. Laajasta ja usein vaihtuvasta valikoimasta voi tehdä laadukkaita löytöjä. Kaarlenkatu 10.
Ipanainen on Hakaniemessä sijaitseva lastentarvikeliike, jonka yhteydessä on myös kirpputori. Pistä lastenvaatteet ja -tavarat kiertoon tai osta itse käytettynä. Siltasaarenkatu 2.
Recci myy kierrätykseen lahjoitettuja vaatteita, kenkiä, laukkuja ja lakanoita. Huonompikuntoiset lahjoitukset kierrätetään uusiokäyttöön. Unioninkatu 45.
Kampin kirpputori on perinteinen itsepalvelukirpputori, johon on helppo poiketa Helsingin keskustassa asioidessa. Runeberginkatu 8.
Kaivarin kanuuna-kirpputori on saanut vierelleen arvokkaampia yksittäistuotteita myyvän Classics-liikeen. Sen valikoimasta löytyy esimerkiksi pieniä huonekaluja, astiastoja, koruja tai luksusmerkkien vaatteita ja asusteita. Vuorimiehenkatu 27.
Metka on perinteinen itsepalvelukirpputori Hämeentiellä, Hämeentie 78.
UFFin liikkeitä löytyy useasta kaupunginosta, mutta etenkin Fredrikinkadun kulman valikoima vaihtuu tiheään tahtiin. Fredrikinkatu 36.
Fida secondhand on kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju. Etenkin Iso Roobertinkadulla ja Hakaniemessä sijaitsevissa liikkeissä kannattaa piipahtaa. Iso Roobertinkatu 28 ja Hämeentie 5 a.
Konepajan Brunossa järjestetään säännöllisesti kirpputoreja, joissa löytöjä voi tehdä suoraan myyjiltä. Bruno Granholminkuja 2. (Aleksis Kiven Katu 17 A)
Helsingin jäähallissa järjestetään kirpputoreja lauantaisin ja sunnuntaisin, mikäli jäähallissa ei ole jokin muu tapahtuma.
Puuttuiko suosikkisi listalta? Jätä kirpparivinkki kommentteihin!
9 kommenttia