Iho rakastaa rutiineja – päivittäin nautittu kollageenijauhe hidastaa ikääntymisen merkkejä

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Oslo Skin Lab
Iho rakastaa rutiineja – päivittäin nautittu kollageenijauhe hidastaa ikääntymisen merkkejä
Bloggaaja Anna Saivosalmi ja radio- ja tv-juontaja Jenni Alexandrova uskovat säännöllisten ihonhoitorutiinien ja elintapojen voimaan. Molemmat tehostavat ihonsa hyvinvointia Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenilla.
Julkaistu 6.5.2020

Muutama vuosi sitten ihmiset vannoivat vielä lukuisia eri vaiheita sisältävän korealaisen ihonhoitorutiinin nimeen. Nyt ihonhoidossa on kuitenkin siirrytty jälleen kohti minimalistisempaa otetta.

Sisäinenkin kaudenhoito on ollut Aasiassa nouseva trendi jo useamman vuoden ja suun kautta nautittava kollageeni on vakiinnuttanut paikkansa ihonhoidosta tietoisten kauneusrutiineissa. Tähän trendiin vastaa myös Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageeni, joka tee ihosta kauttaaltaan kimmoisan ja luo näin loistavan pohjan muulle ihonhoidolle.

Säännöllisellä käytöllä tuloksia

Sisäiseen ihonhoitoon luottaa myös radio- ja tv-juontaja Jenni Alexandrova, 39, joka on käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenia säännöllisesti jo yli vuoden.

– Tässä iässä ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Huomasin muutoksen etenkin kasvojeni ihossa – se tuntuu kimmoisalta ja sileältä.

Radio- ja tv-juontaja Jenni Alexandrova hoitaa ihoaan sisäisesti Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenijauheella.

Yksi positiivinen muutos on ollut sekin, että Alexandrova on ilokseen huomannut kiinnittävänsä ihoonsa vähemmän huomiota kuin ennen. Aiemmin hän löysi ihostaan paljonkin epäkohtia.

Alexandrovan aamun ihonhoitorutiinit ovat täydentyneet C-vitamiinilla ja pussillisella kollageenijauhetta, jonka hän nauttii veteen tai kahviin sekoitettuna. Kätevien annospussien lisäksi Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenista tekee helppikäyttöisen se, että sen voi sekoittaa sekä kylmiin että kuumiin juomiin.

– Koen, että säännöllisten rutiinien noudattaminen helpottaa elämää. Sanotaan, että vatsa rakastaa rutiineja. Uskon, että myös iho rakastaa niitä.

Ihoanalyysin tulokset hämmästyttivät

Myös boggaaja Anna Saivosalmi, 41, on käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenia päivittäin yli vuoden ajan. Hän uskoi aiemmin, että voi monipuolisen ruokavalion avulla saada tarvitsemansa ja kertoo törmänneensä epäileviin kommentteihin kollageenin tehosta.

– Kun minua pyydettiin kokeilemaan The Solution kollageenijauhetta, olin tapani mukaan epäileväinen. Halusin vakuuttua, etten käytä mitään tuotetta turhaan, enkä todellakaan halua mainostaa mitään sellaista, jonka takana en voi itse seistä.

Bloggaaja Anna Saivosalmi iloitsee ihonsa kunnon parantumisesta.

Saivosalmi otti ennen yhteistyön aloittamista selvää sekä Oslo Skin Labin The solutionista että kollageenilisistä yleisesti. Hän luki aiheesta tehtyjä tutkimuksia ja tutustui artikkeleihin, joissa asiantuntijat ottivat kantaa kollageenin hyötyihin.

– Lisäksi varasin ajan Visia-ihoanalyysiin. Kävin samaisessa ihoanalyysissä myös kahdeksan viikon testijakson jälkeen. Halusin selvittää puolueettomasti, mitä ihossani testijakson aikana tuotteen vaikutuksesta tapahtuu vai tapahtuuko mitään.

Saivosalmi kertoo hämmästyneensä ihoanalyysin tuloksista, samoin hänen kosmetologinsa. Testijakson tuloksista ja ihoanalyysistä voit lukea täältä.

– Rypyt olivat todellakin vähentyneet – yli 20 prosenttia! Kosmetologini sanoi että, mitä ikinä oletkaan tämän kahdeksan viikon aikana tehnyt, niin älä vaan lopeta.

TARJOUS LILYN LUKIJOILLE

Saat ensimmäisen pakkauksen Oslo Skin Labin The Solution™ -kollageenia 60 prosentin alennuksella eli hinta on 22,80 €. Seuraavat pakkaukset ovat 30 prosenttia edullisempia eli 39,80 €. Kotiinkuljetus on ilmainen.

Kannattaako kollageenia syödä?

Useat asiantuntijat ja ihotautilääkärit ovat lausunnoissaan olleet viime aikoina varovaisen optimistisia erityisesti pieneksi pilkotun kollageenin vaikutuksesta ihon kuntoon. Monet suosittavat C-vitamiinin nauttimista kollageenilisän yhteydessä, sillä kollageenia ei synny ilman C-vitamiinia. Koska C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, sitä pitää saada päivittäin.

– Itse nautin kollageenin heti aamusta. Se on rutiini, joka ei enää unohdu. Ennen sekoitin jauheen vesitilkan joukkoon, mutta viimeiset kuukaudet olen syönyt kollageenin nauttimisen yhteydessä jotain C-vitamiinipitoista, kuten tuoremehua, marjoja tai vitamiiniporetabletin, Saivosalmi kertoo.

Kollageenin vihollisia ovat tupakka, aurinko ja sokeri. Nämä kaikki tuhoavat kollageenia ja vanhentavat ihoamme. Saivosalmi muistuttaa, että ihonhoito on kokonaisvaltaista ja elintavoillamme samoin kuin päivittäisellä toimilla on merkitystä siihen, miten ihomme voi.

– Minulla kollageeni on yksi osa ihonhoitoani. Jos ihon kunnosta on näin helppoa pitää huolta, niin miksi en sitä tekisi?

Ihosta huolehtiminen sisäisestikin on tärkeää. The Solution™ -kollageenin säännöllinen käyttö korjaa ja vähentää luonnollisesti juonteita ja ryppyjä sekä selluliittia.

Vuonna 2017 perustetun Oslo Skin Labin tavoitteena on tuoda turvallinen ja hyvin tutkittu kollageenivaihtoehto pohjoismaisille markkinoille. Yrityksessä arvostetaan korkeaa laatua, dokumentoituja vaikutuksia, mutta yksinkertaisuutta ja helppoutta. The Solution ™ -kollageeni sopii kaikille ihotyypeille. Tuote vaikuttaa kaikkialla ihossa ja luo näin loistavan pohjan muulle ihonhoidolle. The Solution ™ -tuotteessa käytettyjen patentoitujen kollageenipeptidien on kliinisesti todistettu auttavan ylläpitämään sileää ihoa, lisäämään kiinteyttä ja vähentämään ryppyjen syvyyttä.

Kommentoi »