Joko olet varannut kalenteristasi aikaa itsellesi? Näin lisäät hyvää oloa elämään

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Goodiebox
Joko olet varannut kalenteristasi aikaa itsellesi? Näin lisäät hyvää oloa elämään
Vuodenvaihteessa teemme usein päätöksiä, joiden toivomme johtavan onnellisempaan elämään. Päätämme lopettaa yhtä ja aloittaa toista. Joskus nopein tie onneen kuitenkin voisi olla se, että raivaa reilusti aikaa – vain itselleen.
Julkaistu 14.1.2020

Onnellisuutta ei voi suorittaa, eikä sen tehoja voi laskea prosentteina tai piirtää kaavioksi. Milloin viimeksi olit tekemättä yhtään mitään? Makasit sohvalla ja mietit mitä sattuu? Jätit tarttumatta seuraavaan tehtävään, vastaamatta WhatsApp-viestiin tai päätit tietoisesti olla scrollaamatta Instaa?

Lievistä burnoutin oireista kärsii suomalaisista naisista jopa 24 prosenttia ja 3 prosenttia vakavista oireista. Suomalaisnaiset myös tekevät tilastojen mukaan enemmän kotitöitä kuin pohjoismaalaiset toverinsa.

Oman ajan ottaminen ja rentoutuminen lisäävät jaksamistasi.

Jos henkilökohtaiset tavoitteesi ovat aina korkealla, ja sitoudut ja huolehdit töistäsi ja muista velvollisuuksistasi vastuullisesti, olet burnoutin riskiryhmässä. Osaathan varmasti myös höllätä hieman?

Hemmottele itseäsi. Tilaa oma Goodiebox tästä >>

Terve itsekkyys tuo paremman arjen

Voit ennaltaehkäistä ja lievittää stressiä terveellä itsekkyydellä. Ajatus on tuttu jo lentomatkoilta: koneessakin happinaamari laitetaan ensin omille kasvoille ennen naapurin auttamista. Ja sitä lisähappea me tarvitsemme jaksaaksemme joka päivä: Ei vasta kun tää proggis on tehty, ensi vuonna, lomalla tai viikonloppuna!

Luo joka päivään pieni hetki vain itsellesi.

Itselle varattua aikaa harva meistä kuitenkaan merkitsee etukäteen kalenteriin. Se on kuitenkin oikeasti toimiva tapa huolehtia siitä, että myös sinä ehdit ladata akut joka päivä. Oma aika ja itsensä hemmottelu ovat konkreettinen tapa muistuttaa itselle, että minä olen tärkeä. Minua on kohdeltava hyvin. Myös minun itseni pitää kohdella minua hyvin.

Ja kun sinä voit hyvin, hyvä olosi säteilee ympäristöön – perheesi, läheisesi ja ystäväsikin saavat lisävirtaa hyvinvoinnistasi.

Hyvää oloa yllätyspaketeista

Onnellisuuteen panostava tanskalainen Goodiebox haluaa tarjota helpotusta stressaavaan elämään kehottamalla naisia laittamaan itsensä etusijalle. Goodiebox luo lisää omaa aikaa ja onnellisia hetkiä lähettämällä kuukausittain laadukkaita kauneusboxeja tilaajilleen, jotka takaavat pienet arjen hemmotteluhetket.

Goodiebox sisältää korkealaatuista kosmetiikkaa.

Jokaisessa Goodieboxissa on 5–7 pohjoismaalaisen brändin tai muun laatumerkin kuratoitua tuotetta. Kuukausittain vaihtuvat teemat, kauneustuotteet ja yllätykset tuovat säännöllisen hemmotteluhetken arkeen ja muistuttavat tärkeistä itselle varatuista hetkistä.

– Kauneusboximme on vain yksi tapamme kannustaa naisia terveeseen itsekkyyteen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Avaamme ympäri Eurooppaa yourselfishness-pop-up-kauppoja, joiden tarkoituksena on myydä hemmottelulahjoja nimenomaan naisille itselleen, kertoo Goodieboxin yhteistyökumppanuuksista vastaava Line Vendelbo.

Goodiebox avaa yourselfishness -pop-up-kauppoja ympäri Eurooppaa.

Tätä on Goodiebox

  • Yhden Goodieboxin arvo on aina vähintään 75 euroa.
  • Goodiebox maksaa toimituksineen 24,95 euroa kuukaudessa.
  • Voit peruuttaa tilauksen koska vain, sillä tilaus ei ole sitova.
  • Ensimmäisen Goodieboxisi saat noin viikon kuluessa rekisteröitymisestäsi.
  • Goodiebox on levinnyt 7 vuodessa 9 maahan Euroopassa ja sillä on yli 120 000 jäsentä.
  • Goodieboxin arvioiden keskiarvo arvostelufoorumi Trustpilotissa on 4,8 (asteikko 1–5).
  • Team Happiness -asiakaspalvelutiimi päivystää ympäri vuorokauden #yourselfishness-hotlinessa.
  • Tilaa oma Goodieboxisi tästä >>
Kommentoi »