Kolme syystä lukea lokakuun Trendi

Kolme syystä lukea lokakuun Trendi
Uudessa Trendissä puhutaan rohkeudesta. Päätoimittaja Mari kertoo kolmesta Trendi-lehden jutusta.
Julkaistu: 8.10.2020

1. Kun yksi raivaa tietä, tie avautuu muillekin

Kun Sanna Marinista tuli pääministeri, minulle tulivat kyyneleet. Vaikka kyseessä oli Sanna Marinin ura, minusta tuntui, että kaikki nuoret naiset olisivat saaneet ylennyksen. Maailma tuntui avoimelta ja mahdolliset paremmilta. Itkin myös ensimmäisten koronatiedotustilaisuuksien aikaan, lähinnä siitä ylpeydestä, että hallituksen naiset hoitivat karmeaa ja epävarmaa asiaa niin topakasti.

Jutussamme Sanna Marin kertoo siitä, miksi hänestä tuli rohkea ja mitä hän ajattelee millenniaalinaisten uupumuksesta.

2. Omannäköiset teot ja elämä

Miltä tuntuu myydä kaikki omaisuus ja muuttaa veneeseen? Tai hypätä tyhjän päälle? Tai alkaa etä-äidiksi? On monta tapaa elämää omannäköistä elämää ja tehdä tekoja, jotka tuntuvat muista rohkeilta. Tapasimme 7 naista, jotka ovat tehneet rohkeita ratkaisuja ja kysyimme, miltä ne tuntuvat. Tarinoita yhdistää yksi asia: kun päätös on tehty, kaikki tuntuu jotenkin selvemmältä ja helpommalta.

3. Parempi tuuliasu metsäretkille

Hurahditko sinäkin luontopolkuihin korona-aikana? Onko Pieni karhunkierros kierretty tai käyty lähimetsässä hengittämässä raikasta ilmaa? Niin tuttua. Moni huomasi samalla, ettei vaatekaapista löytynytkään niin paljon vaellukseen sopivia asuja. Muotijuttumme esitteleekin asut, joilla pärjää luontoretkillä myös syksyn tullen. Minun alkoi tehdä mieli toppahousujen luksusversioita.

ystävällisin terveisin

Mari

1 kommentti