Kolme syytä lukea elokuun Trendi

Kolme syytä lukea elokuun Trendi
Elokuun Trendi puhuu työelämästä. Päätoimittaja Mari kertoo uuden lehden kolmesta kiinnostavasta jutusta.
Julkaistu 13.8.2020

1. Uusia näkemyksiä työelämään

Miten löytää oma unelmatyö? Miten löytää merkityksellinen ura eikä uupua? Pitääkö kaikkeen olla koulutus? Näistä asioista uudessa Trendissä puhuu 8 viisasta naista. He kertovat urantarinansa ja parhaan vinkkinsä uralle. Heidän tarinansa ovat lohdullisia: joskus pitää ensin valita jokin polku ennen kuin se oikea polunpää löytyy.

2. Loppu oman tukan moittimiselle

Haukutko sinäkin huomaamatta hiuksiasi? Tällainen ruma roikku. Ihan mahdoton laittaa. Ruma rotanhäntä. Toimittaja Virpi Salmen juttu kertoo siitä, miten hiukset eivät ole vain hiukset vaan niihin voi liittyä identiteetti. Ja osalla se on väärä – sinunkin tukkasi voi olla ihan tavallinen, kiva tukka, vaikka olet ajatellut siitä ikävästi vuosia.

3. On ihan ok olla kesken

Kun bloggaaja Eeva Kolu alkoi masentua, hänen oli vaikea uskoa sitä – eihän hän maannut sängyssä vaan teki kaikenlaista. Nyt Kolu sanoo, että masentuneista ja uupuneista on liian kapea kuva ja niistä on tapana puhua vain sitten, kun kaikki on ohi. Hän toivoo, että olisi ok olla keskeneräinen ja toipumassa ja kertoa siitä muillekin. En voisi olla enempää samaa mieltä.

ystävällisin terveisin

Mari

1 kommentti