Kolme syytä lukea joulukuun Trendi

Kolme syytä lukea joulukuun Trendi
Uusi Trendi on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari kertoo kolmesta Trendi-lehden jutusta.
Julkaistu 3.12.2020

1. Huijarisyndroomasta pitää puhua

Joka kerta uuden työn aloittaessani ajattelen: Kohta muut huomaavat, miten vähän osaan.

Niinä ensimmäisinä kuukausina, koeajalla, huijarisyndrooma iskee minuun pahiten. Ensimmäisinä viikkoina kehtaan vielä kysellä, sen jälkeen alkaa hävettää.

Mutta en silti neuvoisi ketään toista lopettamaan kyselyä vaan enemmänkin puhumaan ääneen siitä, että olo on epävarma. En tajua, miksi se itseä silti hävettää.

Uskon, että mitä useampi puhuu huijarioireistaan, kukaan ei koe olevansa yksin tunteiden kanssa. Juttumme aiheesta antaa hyviä vinkkejä, miten huijarisyndroomasta pääsee eroon tai sen kanssa ainakin oppii elämään.

2. Rakasta kirpparilöytösi puhki

Minulla on tapana kerätä kaikkia huoltoa vaativat vaatteet yhteen kasaan ja hoitaa homma telkkaria katsellessani. En varsinaisesti nauti vaatteiden huollosta, mutta yritän pitää huolen, etteivät vaatteet päädy pienen reiän tai nypyn takia kierrätykseen.

Muotijutussamme annamme vinkkejä vaatteiden huoltoon ja esittelemme second hand – ja vintagekauppojen ihanat löydöt.

Jos et tietäisi, arvaisitko, että vaatteet ovat jo yhden omistajan nähneet?

3. Nyt on kehorauhan, ei kehopositiivisuuden, aika

Kehopositiivisuus-ajatus on ollut ihana ja tärkeä, mutta olisiko aika siirtyä puhumaan kehorauhasta. Siitä puhuu lehdessämme Adama Sofia Jallow.

Hän kertoo, miksi kehopositiivisuus-ajattelu on tuntunut vieraalta ja miten monelta eri kannalta hän on päätynyt pohtimaan kehoaan raskauden aikana.

Juttu sisältää monia tärkeitä ja armollisia ajatuksia siihen, miten suhtautua kehoonsa.

Mari

Kommentoi »