Trendi

Kolme syytä lukea marraskuun Trendi

Kolme syytä lukea marraskuun Trendi
Uusi Trendi on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari kertoo kolmesta uuden Trendi-lehden jutusta.
Julkaistu: 5.11.2020

1. Ulkonäköpaineiden taakka

Kenelläpä ei olisi kipeitä muistoja nuoruudestaan siitä, miten omaa ulkonäköä on kommentoitu! Mutta miksi ulkonäön kommentointi ei olekaan jäänyt kouluaikoihin ja vaan jatkuu ja jatkuu? Tapasimme kolme julkisuuden henkilöä, jotka kertovat ulkonäköpaineista ja siitä, miten paljon aikuiset kommentoivat toisten ulkonäköä. Tämä juttu laittaa miettimään jälleen kerran, miten paljon ulkonäkö liitetään siihen, osaako henkilö työnsä.

2. Lisää töitä vai mieluummin vähän vähemmän?

Yhtä aikaa monen mielessä: halu tehdä uraa ja halu tehdä vähemmän töitä. Ovatko ne ristiriidassa vai sittenkin mahdollisia toteutettavaksi yhtä aikaa? Uudessa lehdessä puhummekin siitä, kannattaisiko perjantaisin pitää vapaapäivä tai tehdä vain 6 tuntia töitä päivässä. Kokeneet kertovat, miten töiden vähentäminen on vaikuttanut elämään.

3. Kulutammeko kosmetiikkaa liikaa?

Onko kosmetiikasta tulossa uusi pikamuoti? Tätä pohtii uudessa lehdessämme bloggaaja Virve Fredman. Hän kertoo, miksi on alkanut ajatella kosmetiikan ylikulutusta ja miten hän on itse karsinut purkkivuoria kotonaan. Kiinnostava juttu pureutuu myös luonnonkosmetiikan ja muun kosmetiikan kampailuun: onko luonnonkosmetiikka ratkaisu ylikulutukseen? Se selviää lukemalla jutun.

Kommentoi »