Kolme syytä lukea syyskuun Trendi

Kolme syytä lukea syyskuun Trendi
Uusi Trendi on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari kertoo kolmesta Trendi-lehden jutusta.
Julkaistu 10.9.2020

1. Syksyn ihana muoti on täällä!

Vaikka vietän todennäköisesti syksyn kotona etätöissä, olen superinnostunut syksyn muodista. Valitsimme lehteen ison määrän muoti-ideoita, jotka kestävät aikaa ja saavat sinut käyttämään vaatekaappiasi monipuolisesti. Innostu vastuullisista ideoista ja syksyn kerroksellisista tyyleistä. Minua ilahdutti myös tämä: muotieditoriaalimme kuvattiin maatilalla ihanien eläinten keskellä!

2. Hyvästit ihohäpeälle

Hävettääkö sinua ihosi? Iso finni otsassa vääränä päivänä tai kuivat läiskät talvella? Peitätkö usein kasvosi vahvalla meikillä, jottei aito ihosi näkyisi? Ymmärrän tämän hyvin. Siksi tapasimme kolme naista, jotka ovat joutuneet pohtimaan paljon ihonsa ulkonäköä ja erilaisuutta. He kertovat, miten oppivat hyväksymään erilaisen ihonsa ja miksi olisi tärkeää, että somessa näytettäisiin myös iho ilman filttereitä.

2. Miksi vaatteilla on sukupuoli?

Jos kaupassa on unisex-vaateosasto, miksi siellä myydään miestenvaatteita – miksei hame voisi olla unisex? Muun muassa nämä hyvät kysymykset esittää Kevin Koho, jonka moni muistaa viime vuoden Big Brother -kilpailusta. Jutussamme hän kertoo muotirakkaudestaan, kehonsa hyväksymisestä ja siitä, miten ahtaita sukupuoliroolit ovat edelleen. Tärkeitä ajatuksia kaikki!

ystävällisin terveisin

Mari

Kommentoi »