Trendi

Kolme syytä lukea uusi Trendi

Trendin Hyvä olo -numero on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari valitsi kolme juttua alkuvuoden hetkiin.
Teksti Toimitus

1. Elämänmuutos, joka lähti yhdestä matkasta

Joskus pitää mennä kauas, jotta näkee lähelle. Niinhän sitä on tapana sanoa. Juttumme todistaa lauseen todeksi: tapasimme neljä naista, joiden elämät muuttuivat täysin matkojen jälkeen. Yksi löysi rakkauden Kaliforniasta, toinen matkusti Argentiinaan tajutakseen työelämän vaativan muutosta. Tarinat rohkaisevat: elämä voi muuttua paremmaksi hyvin yllättäen ja yllättävällä tavalla.

2. Mielenterveydestä pitää puhua

Saamme Trendiin paljon myönteistä palautetta siitä, että emme pelkää puhua mielenterveysaiheista, kuten uupumuksesta tai terapiassa käymisestä. Voin vain kuvitella sitä palautteen määrää, mitä Maria Veitola saa, kun hän kertoo Instagramissa aiheesta. Kansijutussamme hän kertoo, että ilman terapiaa hän ei olisi uskaltanut rakastua tai tulla äidiksi. Hän myös kertoo, millaisia ajatuksia julkisuus välillä hänessä välillä aiheuttaa.

3. Kenen arvot ratkaisevat: työpaikan vai omat arvot?

Kuulen paljon puhetta siitä, miten työpaikan arvot sotivat omia vastaan. Siksi Hyvää työtä -juttusarjassamme pohdimme tällä kertaa sitä, mitä tilanteessa voi tehdä. Mitä tehdä, jos työnantaja ei ymmärrä perhearvoja tai koko ala sotii omia arvoja vastaan? Juttu antaa paljon fiksuja ajatuksia – myös tämän: nopea irtisanoutuminen ei välttämättä ole se paras ratkaisu.

Mari, päätoimittaja

Julkaistu: 6.5.2019
3 kommenttia