Kolme syytä lukea uusi Trendi

Kolme syytä lukea uusi Trendi
Uusi Trendi on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari kertoo kolmesta Trendin jutusta.
Teksti
Julkaistu 6.5.2019

1. Loppu kauneusleikkausten salailulle.

Kun vuosia sitten sain kutsun botox-juhliin, olin vähän järkyttynyt. En todellakaan mennyt, enkä ymmärtänyt, miksi kukaan menisi. Se oli sitä aikaa, kun kauneustoimenpiteistä kerrottiin julkisuuteen vain ne överimmät ja pieleenmenneet versiot.

Vaikka tuosta on jo aikaa, yhä ulkonäön muokkaamiseen liittyy salailua, arvostelua ja pelkoa.

Välillä myös tuntuu, että toimenpiteen tehnyt olisi velvollinen selittämään kaikille, miksi on niin tehnyt. Eiväthän ne toisaalta kuulu kenellekään - ja toisaalta taas salailukin on paha asia.

Uudessa lehdessämme kolme naista kertoo, miksi on muokannut kasvojaan esteettisistä syistä. He kertovat niin nenäleikkauksesta, hampaiden oikaisusta, huulien täytöstä, silmäpussien muokkaamisesta ja rintojen pienentämisestä.

2. Milloin on mielestäsi oikea aika lapselle?

Pitääkö olla ammatti, oma koti, vakityö ja pitkä suhde puolison kanssa, ennen kuin voi saada lapsen? Vai pitäisikö olla kasvatusoppaatkin luettu ja hankittu tietoa uv-valolta suojaavista vaatteista?

Moni tunnistaa hyvin nämä vanhemmuuden paineet.

Venla Rossi haastatteli lehteemme heitä, jotka eivät saaneet lasta aikana, joka olisi kaikilla mittapuilla optimaalinen. Mitä he ajattelevat asiasta? Se selviää jutusta.

3. Vaatteet, jotka oikeasti löytää kirpputorilta

Ärsyttääkö sinuakin, kun jotkut löytävät aina kirpputorilta käyttämättömiä silkkipaitoja, upeita nahkasaappaita ja juuri oikeankokoisia vintagemekkoja? Ja sinä sen sijaan, no, löydät trikoorättejä.

Sakke Hytönen stailasi muotijuttumme kirppilöydöillä, jotka sinäkin voit oikeasti löytää melkein mistä kirppikseltä vain! Ja koska korona on vienyt kirppaileilla pyörimisen ilon, katso suosikkimme netin second hand -ostoksiin:

Millaisia ajatuksia tämä numero herätti? Anna palautetta!

Mari, päätoimittaja

3 kommenttia