Trendi

Kolme syytä lukea uusi Trendi

Uusi Trendi on ilmestynyt! Päätoimittaja Mari kertoo kolme syytä, miksi lukea Trendi.
Teksti Toimitus

1. Tunnista huhut faktoista

Joskus tuntuu, ettei mikään ole pelottavampaa kuin väärä tieto. Varsinkin jos ei tiedä lukevansa huuhaata ja alkaa toimia sen mukaan. Koronavirus tuntuu vain lisäävän väärän tiedon määrää. Teimme uuden Trendin jo ennen epidemian alkamista, mutta juttumme somelääkäreistä Jenni Puolivälistä ja Anni Saukkolasta istuu hyvin tähänkin poikkeustilaan. He kertovat, miksi haluavat tehdä lääkärin työtään myös somessa.

2. Tarina, joka jäi mieleen

Tuottajamme Anni Peltola kirjoitti tähän lehteen huiman tarinan naisesta, joka tajusi muuttohetkellä olevansa suhteessa toinen nainen. Joka kerta kun luin jutun (kyllä, luen useat lehden jutuista useasti ennen lehden painoonmenoa!), halusin puhua siitä. Se herätti niin paljon ajatuksia. Juttu on paitsi hätkähdyttävä myös hienosti kirjoitettu. Se herättää myös pohtimaan, miten voi olla mahdollista selvitä tilanteesta ilman suurta vihaa ja katkeruutta. Vastaus löytyy jutusta.

3. Tunnista, oletko second hand -suurkuluttaja

Toimittaja Laura Juntunen tekee uudessa Trendissä ison paljastuksen: hän kuvitteli olevansa vastuullisen muodin ostaja, mutta tajusikin olevansa kirppisriippuvainen. Hänen tarinansa on hetkittäin hykerryttävän hauska ja hetkittäin nolostuttava – tunnistan itseni monesta kohtaa, kuten siitä, miten second hand -ostosta on helppo kutsua löydöksi ja kaupasta ostettuna sama tuote ei saa samanlaista hehkua ympärilleen. Lue juttu, saatat huomata uusia asioita itsestäsi.

Millaisia ajatuksia tämä numero herätti? Anna palautetta: https://www.lily.fi/artikkelit/anna-palautetta-trendista-ja-voita-kannen-meikkituotteet

Mari, päätoimittaja

Julkaistu: 6.5.2019
4 kommenttia