Trendi

Kolme syytä lukea uusi Trendi


Trendin uusi Vapaus-numero on nyt kaupoissa! Päätoimittaja Mari valitsi kolme kiinnostavaa juttua.
Teksti Toimitus

1. Päivität mielesi ja vaatekaappisi kevääseen

Oletko sinäkin lukenut Mia Kankimäen Naiset, joita ajattelen öisin -kirjan ja hurahtanut pohtimaan Afrikkaa, savanneita ja safareita? Olet siis ajatellut samalla myös kevätmuotia; safarityyli on tänäkin vuonna varma kevään merkki. Esittelemme jutuissamme inspiroivimmat vaatteet ja asusteet kevääseen. Valmistaudu kaivamaan esiin myös reisitaskuhousut tai -sortsit.

2. Tunnista omat ja muiden unelmat

Lomalla saan välillä kaikenlaisia päähänpistoja. Yksi yleisimmistä liittyy siihen, voisinko jäädä lomakohteeseen asumaan enkä palaisi Suomen räntään ja koleuteen. Enkä ole haaveideni kanssa yksin. Toimittaja Satu Adam kertoo lehdessä, mitä tapahtui, kun hän toteutti unelmansa talosta Espanjan maaseudulla. Oliko unelma sittenkään oikea ja oma? Juttu saa pohtimaan tarkkaan omia haaveitaan.

3. Vertaistukea iho-ongelmiin

Yksi yleisimmistä juttuaiheista, jonka lukijoiltamme saamme, liittyy iho-ongelmiin. Moni toivoo apua akneen, rosaceaan tai suunympärysihottumaan. Kauneusjutussamme tapaamme kuusi naista, joista jokainen on kärsinyt iho-ongelmista. Se on tarkoittanut itkua, häpeää ja lukuisia hoitokokeiluja ennen sen oikean löytämistä. Nyt he kertovat, mikä hoito ja mitkä tuotteet auttoivat juuri heitä.

Kerro, mitä pidit näistä ja muistakin jutuista! Voit kertoa kommentit myös Instagramissa, muista tägätä @trendimag

Mari, päätoimittaja

P.S. Jos et vielä tilaa Trendiä, katso uusin tilaustarjous täältä.

Julkaistu: 26.3.2019