Trendi

Kolme syytä lukea uusi Trendi


Trendin 30-vuotisjuhlanumero on nyt täällä! Päätoimittaja Mari kertoo kolme syytä hankkia erikoisnumero, Tyyliopas, ja säästää se.
Teksti Toimitus

1. Oman tyylin löytäminen on vastuullinen teko

Lokakuun Trendi on erikoisnumero tyylistä. Halusimme juhlistaa 30-vuotissynttäreitä ja tehdä oppaan, jossa jaamme Trendin 30 vuoden aikana kertynyttä viisautta tyylistä. Yksi tärkeimmistä on tämä: oman tyylin löytäminen on vastuullinen teko. Kun tietää tyylinsä, ei tee hutiostoksia, turhia heräteostoksia eikä yksikään ostos muumioidu enää ostoskassissa kaapissa. Lue tästä lehdestä vaikkapa kolmen upean naisen ajatuksia omasta tyylistä ja siitäkin, miten he selättivät asukriisit.

2. Vaatteiden oston ei tarvitse olla tuskaista – ei edes farkkujen

Rintaliivien osto? Ei kiitos. Entäpä farkut? Mielellään ei. Sinullakin on varmasti vaatteita, joiden osto ei tunnu niin miellyttävältä. Siksi Trendin Tyyliopas antaa täsmävinkit siihen, mitä vaatekaapin vaikeimpien vaatteiden hankinta sujuu helpommin. Kerromme, mitä vaatteista kannattaa huomioida ja mitä kaikkea vaikkapa sovituskopissa pitää tehdä ennen kassalle menemistä. Kyllä, suosittelemme ihan aina sovittamista.

3. On mahdollista rakastaa muotia ja olla vastuullinen

Uskomme todellakin, että on mahdollista rakastaa muotia ja olla vastuullinen. Se vaatii toki paljon asioiden selvittämistä ja vaatteiden erityistä rakastamista - siksi Tyyliopas sisältää tärkeät huoltovinkit. Kun satsaat vaatteeseen, satsaa myös kunnon pesuaineisiin, vaateharjoihin ja nukkakampaan.

Lehdessä toimituksen second hand -taiturit paljastavat myös kirppisvinkkinsä!

Millaisia muistoja ja tarinoita sinulla on Trendistä? Mikä juttu jäi mieleen? Mitä Trendi on sinulle opettanut? Jaa muistosi somessa ja käytä hashtagiä #trendi30, niin mekin näemme tarinasi.

Anna myös meille palautetta erikoisnumerostamme!

Mari, päätoimittaja

P.S. Jos et vielä tilaa Trendiä, katso uusin tilaustarjous täältä.

Julkaistu: 6.5.2019