Lily

Lily <3 Podcast – Kuuntele kaikki inspiroivat Lily Talks -jaksot täältä

Lily <3 Podcast – Kuuntele kaikki inspiroivat Lily Talks -jaksot täältä
Lily Talks on viisas, oivaltava ja inspiroiva podcast Trendin ja Lilyn tekijöiltä. Löydät sen myös iTunesista ja Spotifysta.
Teksti

Lily Talks -jaksoissa Lilyn bloggaajat keskustelevat vieraidensa kanssa asioista, jotka puhuttavat juuri nyt. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Psst. Löydät Lily Talksin nyt myös iTunesista, iPhonen Podcastit-sovelluksesta ja Spotifysta.

Jakso 10: Koira tuli taloon – miten pentu muuttaa elämää?

Pitääkö olla kesälomalla, jotta voi hankkia koiranpennun? Tuhoaako pentu sisustuksen tai sosiaalisen elämän? Miten koira muuttaa elämää?

Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja eläintenkouluttaja Miira Hellsten puhuvat koiranpennun hankinnasta. Kaupallinen yhteistyö: Kennelliitto.

Jakso 9: Vastuullisesti maailmalla

Lentopäästöt ahdistavat, mutta maailma kutsuu – mitä tehdä? Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala, Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtaja Mia Halmén ja Archie gone Lebanon -blogin Inka Khanji keskustelevat vastuullisesta matkailusta.

Jakso 8: Ysärikohteiden uusi tuleminen

Kaupallinen yhteistyö: Tjäreborg. Miltä kuulostaisi surffiloma Kanarialla tai vaeltaminen Madeiralla? Tjäreborgin matka-asiantuntija Marjo Lehtinen ja Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala keskustelevat, miksi 1990- luvun kohteet kiinnostavat jälleen ja mitä niissä kannattaa tehdä.

Jakso 7: Yksin matkustaminen vahvistaa – eikä ole yksinäistä

Mitä yksin matkustamisesta voi oppia, mikä siinä on parasta ja miten siihen liittyvät pelot voitetaan? Anna Vihervaarasta -blogista tutun Anna Kauhalan vieraina on kaksi yksin matkustamisen konkaria: Veera Papinoja Veera Bianca -blogista ja Anna-Katri Räihä Adalmina’s Adventures -blogista. Tämän kuunneltuasi osaat valita parhaat kohteet omille reissuillesi, eikä yksin ravintolassa illallistaminen enää ahdista.

Jakso 6: Sijoittamisen ABC – Mihin kannattaa sijoittaa ja miksi

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank. Kuka tahansa voi aloittaa sijoittamisen, mutta perusasiat on hyvä selvittää. Kolmistaan-blogista tutun Karoliina Sallinen-Pentikäisen kanssa niitä käy läpi Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto.

Jakso 5: Voiko minusta tulla miljonääri tai edes talousguru?

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank. Pitääkö säästää pahan päivän varalle, vai säästääkö unelmia varten? Kolmistaan-blogista tutun Karoliina Sallinen-Pentikäisen kanssa asiasta keskustelee Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto, jonka mukaan vaurastuminen kuuluu kaikille.

Jakso 4: Miksi rahasta pitää puhua?

Miksi on tärkeää tietää, kuinka paljon muut saavat palkkaa ja miten palkkaneuvotteluissa voi menestyä? Kolmistaan-blogista tuttu Karoliina Sallinen-Pentikäinen sekä Salkkareista tuttu näyttelijä ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid kertovat, miten he oppivat puhumaan rahasta kiusaantumatta.

Jakso 3: Yksin ystävien keskellä

Moni kokee yksinäisyyttä seurassakin. Yksinäisyystutkija Niina Junttila ja bloggaaja Anna Kauhala pohtivat, miten ulkopuolisuuden tunteesta pääsee eroon.

Jakso 2: Kun arki uuvuttaa

Kaupallinen yhteistyö: Terveystalo. Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja Terveystalon johtava psykologi Tuija Turunen pohtivat, miksi nuorten naisten masennus ja uupumus lisääntyvät ja milloin on aika hakea apua.

Jakso 1: Rakastu kehoosi

Miksi oman kehon hyväksyminen on niin vaikeaa? Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja ravitsemusterapeutti, kehoaktivisti Katri Mikkilä puhuvat kehopositiivisuudesta ja ulkonäköpaineista.

Julkaistu: 19.9.2018
Kommentoi »