Lily

Lilyn mainoslinkkiartikkelit – tästä on kyse!

Lilyn mainoslinkkiartikkelit – tästä on kyse!
Lily julkaisee artikkeleita, joissa on mainoslinkkejä. Tässä jutussa selvennetään, mitä kumppanuussisällöillä, affiliate-verkostoilla ja mainoslinkeillä tarkoitetaan.
Julkaistu 16.10.2019

Trendin ja Lilyn artikkelit sisältävät journalistisen sisällön lisäksi niin sanottuja affiliate- eli kumppanuussisältöjä. Ne tunnistaa paitsi Mainos-tekstistä otsikon alla myös ingressin lopussa olevasta Artikkeli sisältää mainoslinkkejä -tekstistä.

Lilyssä on käytössä useita affiliate-kumppaniverkostoja. Niissä on monia myyjiä, eli verkkokauppoja. Kun päädyt Lilyn kautta ostoksille verkkokauppaan, verkkokauppa maksaa pienen korvauksen affiliate-verkostolle. Affiliate-verkosto taas maksaa pienen korvauksen Lilylle. Sinun maksamaasi hintaan tämä ei vaikuta.

Kaikki kumppanuusartikkelien sisältö on Lilyn toimituksen valitsemaa. Kumppanuusartikkelien ero tavallisiin tuotepoimintoja sisältäviin juttuihin on se, että sivusto saa jutuissa olevien linkkien tuottamista ostoista pienen palkkion. Tästä syystä merkitsemme sisällöt mainoksiksi.

Teemme kumppanuussisältöjä, koska ne ovat meistä hyvä tapa palvella lukijoita. Jos näet sinua kiinnostavan tavaran tai palvelun, kumppanuusjutun linkistä pääset verkkokauppaan lukemaan siitä lisää tai ostamaan sen.

Haluamme, että toimintamme on läpinäkyvää. Mikäli jokin asia kumppanuussisällöissämme herättää kysymyksiä, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus.trendi(a)a-lehdet.fi.

1 kommentti