Lily

Lilyn tubettaja Joona Hellman: "Mielestäni elämän tarkoitus on, että muutumme koko ajan."

Lilyn tubettaja Joona Hellman: "Mielestäni elämän tarkoitus on, että muutumme koko ajan."
Joona Hellman on 23-vuotias Lilyn tubettaja, jonka kanavalta löydät monipuolista sisältöä ja huumoria.
Julkaistu 27.2.2019

Salosta kotoisin oleva Joona on rohkea oman tien kulkija, joka julkaisee vlogeja säännöllisesti. Joonan kanavalta @Joona Hellman löydät muun muassa suosittuja testivideoita ja humoristisia mielipidevideoita.

”Tiktokissa suomalaisella Jenniferillä on tosi paljon Instagram-seuraajia. Se Jennifer voitti just Kylie Jennerin. Eiku se olikin se muna, joka voitti Kylie Jennerin”, Joona vitsailee videolla.

Katso koko tarina Joonan Tiktok-kokeilusta videosta: Latasin Tiktotkin ja jotan järkyttävää tapahtui...

Joonan mielestä jokaisen kuuluu tehdä sitä, mitä haluaa ja olla juuri sellainen, kuin on.

Hän on avautunut kanavallaan siitä, että ei ole aina itse ollut varma itsestään tai siitä, kuka on. Nykyään hän on rohkeasti oma itsensä. Seuraajat pitävät hänestä juuri sellaisena: hänellä on YouTubessa 100 000 tilaajaa.

Joonan kanavalta löydät vakavampaakin sisältöä, esimerkiksi #JoonaJeesaa-videosarjan jaksoja. Videosarjassa Joona puhuu nuorille tärkeistä asioista ja pyrkii inspiroimaan muita.

Joona puhuu esimerkkien kautta ja saa katsojan ajattelemaan myös asioita muiden ihmisten näkökulmista.

”Minkä takia muutos ei olisi hyvästä? Mielestäni elämän tarkoitus on se, että muutumme koko ajan”, Joona sanoo kanavansa videolla ”Murrosiän ongelmat”.

”Se millainen itse haluan olla, on ainoastaan merkitsevä asia. Ei se, millaiseksi muut minut haluaisivat muuttaa”, hän lisää kanavallaan.

Katso Joonan nuorille suunnattuja vinkkejä esimerkiksi tästä videosta:

Joona on eettisesti ja ekologisesti tiedostava tubettaja.

Hän pohti hiljattain videollaan ”Päivä 5 e budjetilla”, että pienellä rahasummalla on vaikeampaa tehdä ekologisia ruokaostoksia.

”Näin pienellä rahalla ei voi tehdä niin ekologisia ja eettisiä päätöksiä kuin haluaisi tehdä. Mutta jos sä et onnistu joka päivä siinä, niin ei se haittaa. Kunhan ihmiset yrittää tehdä ekologisia ostopäätöksiä, niin se riittää.”

Kun kaipaat viihdyttävää ja monipuolista vlogia, sukella Joonan tubevideoiden maailmaan!

1 kommentti