Lily

Lilyn tubettaja Linda Ekroth: "Tämä on sellainen tapaus, että kuva näyttäisi luonnollisemmalta, jos photoshoppaisin sen."

Lilyn tubettaja Linda Ekroth: "Tämä on sellainen tapaus, että kuva näyttäisi luonnollisemmalta, jos photoshoppaisin sen."
Linda Ekroth on 21 –vuotias Lilyn tubettaja ja bloggaaja, jota kiinnostaa erityisesti muoti, sisustus ja matkustelu.
Julkaistu 27.2.2019

Lindan löydät YouTubesta nimellä @Linda Ekroth ja hänellä on siellä nyt 61 tuhatta tilaajaa. Lindaa kiinnostaa erityisesti muoti, sisustus ja matkustelu. Vlogista löydät monipuolista lifestylesisältöä. Linda kuvailee itseään rempseäksi, kuplivaksi ja avoimeksi. Aiemmin Linda on toiminut mallina, mutta nyt hän tubettaa ja bloggaa työkseen.

Avoimuutta ovat vaatineet muun muassa Lindan treffipäivitykset. Hän kertoi hiljattain tarinan noloimmasta yhden yön jutustaan.

Katso alla olevalta videolta, miten yllättävällä tavalla Lindan yhden yön juttu päättyi.

”Tän tarinan opetus on se, että en enää ikinä näe sitä jätkää.”

Linda myös matkustelee paljon ja siksi hän on pohtinut esimerkiksi lentämiseen liittyviä asioita videollaan.

Videossa Linda on saanut vastaukset kysymyksiinsä lentoemäntänä toimivalta tuttavaltaan:

”Miksi uskotte, että lentohenkilökunta seisoo ovien luona tervehtimässä teitä? Oikea syy on se, että he näkevät, millaisia asiakkaita koneessa on. Niin he voivat varautua, jos on esimerkiksi humaltuneita matkustajia.”

Millaisiin muihin lentämiseen liittyviin kysymyksiin Linda vastaa? Katso alta Lindan video:

Linda on avautunut vlogissaan myös somesta työnkuvana.

Hän julkaisi aiemmin muun muassa videon, jossa kertoi taustoista Instagramkuvien takaa. Video paljastaa, millaisia rakennettuja tilanteita moni onnistunut Instagramkuva vaatii.

”Ajattelimme sitten ottaa sen kuvan. Viisi minuuttia sen jälkeen, kun aloimme ottaa kuvaa, sinne tuli sellainen vihaisen näköinen ranskalainen rouva, joka ei ymmärtänyt englantia. Eikä me oltu saatu vielä kamppiskuvaa vielä.”

Katso alla olevalta videolta, mitä sitten tapahtui.

Photoshoppauksen ja luonnollisuuden rajakin on joskus häilyvä, kuten Linda kertoo:

”Tämä on sellainen tapaus, että kuva näyttäisi luonnollisemmalta, jos photoshoppaisin sen. Mutta minä en photoshoppaa minun kuvia. En halua editoida jalkaani kuvaan, jotta se näyttäisi luonnollisemmalta.”

Seuraa Lindaa ja näet monipuolista lifestylesisältöä!

Kommentoi »