Live shopping: Rakkauden kesä 2022

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Keskisen Kello
Live shopping: Rakkauden kesä 2022
Osallistu liveshoppailuun, saat alennuskoodin Keskisen Kellon verkkokauppaan, ja voit osallistua arvontaan, missä on huikeat palkinnot!
Julkaistu 27.5.2022

Kesä 2022 on rakkauden kesä! Oletko menossa naimisiin tai kihloihin? Tai haluatko muistaa itseäsi upealla arvokorulla? Nyt sinulla on siihen tilaisuus huikeilla alennuksilla.

Katso Keskisen Kellon liveshoppailun tallenne alla olevasta ikkunasta!

Liveshoppailussa on mukana Kultakeskuksen asiantuntija Vilma Mikkola, joka kertoo meille kesän 2022 korutrendeistä, Kohinoor-timanttikoruista/timanteista, jalokivistä, kihlasormuksista ja huomenlahjoista.

Alennuskoodi

Alekoodilla RAKKAUS (kaikki kirjaimet isolla) -10 % alennuksen kaikista Kohinoor-tuotteista, myös jo alennetuista tuotteista sekä uutuuksista. Alekoodi on voimassa 26.6.2022 asti Keskisen Kellon verkkokaupassa.

Osallistu arvontaan, voita jalokivi tai lahjakortti!

Osallistu arvontaan, jonka pääpalkintona on kaunis vaaleanvihreä turmaliini. Turmaliinin koko on n. 8 x 6 mm ja paino 1,2 ct.

Arvonta on päättynyt! Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Kohinoor turmaliini on hennon vaaleanvihreä jalokivi.

Turmaliini on erinomainen jalokivi käyttökoruun, koska se on kestävä ja kaunis. Voittajalla on mahdollisuus myös hyödyntää Kohinoorin suunnittelupalvelua ja suunnitella muotoilijoiden kanssa yhteistyössä yksilöllinen koru toiveidensa mukaan.

Palkinto kattaa turmaliinin sekä suunnittelupalvelun, jos voittaja teettää siitä korun Kultakeskuksella. Palkinnon arvo on 700 euroa.

1 kommentti