Lily

Nude-blogin Erika: Meikillä voi aina leikkiä!

Nude-blogin Erika: Meikillä voi aina leikkiä!
Trendin ja Demin kauneusguru sekä Nude-blogin luotettu meikkitaituri Erika kertoo laiskan meikkaajan vinkit arkeen.
Julkaistu 22.8.2017

Mikä on lempparisävy meikissäsi juuri nyt?

Olen rakastunut purppuraan silmämeikissä, mutta kesällä on tullut todella harvoin tehtyä mitään voimakkaampaa meikkiä. Syksyn tullen saatan taas innostua esimerkiksi tummemmista huulimeikeistä ja tummista smoky eye -meikeistä.

Voiko värillisellä meikillä leikitellä, vai kannattaako pysyä itselleen sopivissa sävyissä?

Meikillä voi aina leikkiä! Jos värien käyttäminen arveluttaa, voi niitä testailla ensin kotona ilman paineita ihmisten ilmoille menemisestä. Ennen juhlia kannattaa ehkä pysyä vakkarijutuissa, jotka varmasti toimivat.

Mikä halpa meikki hakkaa kalliimman kaltaisensa mennen tullen?

No ensimmäiseksi tulee mieleen eyelinerit, joista löytyy edullisimpiakin huipputuotteita. Esimerkiksi Viva La Divan Brush Liquid Eyeliner Pen ja NYX Epic Ink Liner ovat aivan yhtä mahtavia kuin kulttimaineeseen noussut Sensai Liquid Eyeliner. Lisäksi yleensä puuterit ja ripsari ovat sellaisia, joista ei kannata ihan maltaita maksaa.

Mikä on paras kauneusvinkkisi?

Ainakin näitä kahta käytän omassa meikissäni jatkuvasti: teipinpalat silmäkulmissa ja ripsiliiman levittäminen siveltimen varrella. Teipinpalojen avulla eyelinerista tai luomiväristä saa varmasti suoran ja tarkkarajaisen ja oikeaan suuntaan nousevan. Ripsiliima taas levittyy hankalasti suoraan tuubin kärjestä, joten pursotan sitä ensin pienen tipan siveltimen varren tylppään kärkeen ja levitän sen siitä ripsinauhaan.

Mitkä meikkituotteet ovat ehdoton must, jos on laiska meikkaamaan?

Tämä riippuu monesta asiasta, esimerkiksi ihon kunnosta ja kulmakarvojen tummuudesta, mutta omasta mielestäni kevyellä pohjalla ja huolitelluilla kulmilla saa jo ihmeitä aikaan! Kun meikkilaiskuus iskee, sekoitan meikkivoidetta ja seerumia keskenään, sutaisen seoksen sormin kasvoilleni ja laitan kulmat kuntoon. Menee viisi minuuttia, mutta lopputulos on jo paljon huolitellumpi!

Kesän festarihitti oli glitter. Jatkuuko trendi nyt syksyllä?

Glitter on niin överi-ihanaa! Syksyllä trendeiksi uskon nousevan ainakin tuuheat, erotellut kulmat, ja kirkkaiden mattapunien rinnalle luonnolliset huulimeikit ja huulikiillot. Ja tietysti luonnollinen ehostaminen on ottanut jo pitkään isompaa jalansijaa. Luonnollinen pohja ja kevyt silmämeikki alkaa näyttää freshimmältä kuin voimakkaat contourit, highlighterit ja isot ripset.

Kommentoi »