Parhaat treffiravintolat Helsingissä

Parhaat treffiravintolat Helsingissä
Etsitkö kivaa treffiravintolaa Helsingistä? Kokosimme ravintolat, joissa on kiva uppoutua treffikumppanin silmiin.
Julkaistu 5.3.2020

Aito Pieni ja intiimi ravintola tarjoaa blinimenun, vapaavalintaisen menun sekä kokkien kokoaman Aito-menun. Museokatu 29.

BasBas Avokeittiö, riisuttu sisustus ja lohkeileva seinämaali tekevät tunnelmasta omanlaisensa. Listalla on useita viinejä ja eurooppalaisia makuja. Tehtaankatu 27-29.

Chapter Kuin söisi lasikuutiossa! Valoisa, moderni ravintola sopii myös lounastreffeihin. Maista vatsaa hellivää puuroa, suolaista piirakkaa tai cocktaileja. Aleksanterinkatu 22.

Farang Fuusiokeittiön tunnelma on intiimi, ja tummanpuhuva sisustus luo tilasta kiinnostavan. Autenttisia aasialaisia makuja. Arkadiankatu 6.

Grön Michelin-tähden saanut ravintola on valoisa ja intiimi. Vaikka menu on vegaanisuutta painottava, listalla on myös poroa, lohen mätiä tai merirapua. Albertinkatu 36.

Kampai3 Mustavalkoinen, kodikas ja yksinkertainen. Herkullisia aasialaisia annoksia saa myös vegaanisina. Varaa pöytä etukäteen, sillä illallista on tarjolla vain torstaista lauantaihin. Plussaa hyvin hinnoitelluista alkupaloista, joita on mukava jakaa yhdessä. Kolmas linja 18.

Kolmon3n Kotimaisia makuja, tuoreita raaka-aineita ja puhtaita makuja. Musta-valkoinen ilme yhdistettynä keltaisiin väripilkkuihin tekee sisustuksesta raikkaan ja kutsuvan. Kolmas linja 11.

Maannos Tarjolla on kokkien räätälöimät menut, joista löytyy myös vegaaneille valmiiksi suunniteltu vaihtoehto. Listalla on myös kokeilunhaluiselle Päivän sato -niminen annos, joka sisältää sesongin raaka-aineita. Telakkakatu 5.

MAYA Siniset seinät, värikkäät tyynyt ja yksinkertaiset puupöydät luovat tunnelmaa. Listalla on muun muassa suosittuja minidillaksia sekä perinteisiä latinalaisia drinkkejä. Mikonkatu 18.

Nolla. Yksinkertainen ja kaunis. Boheemin ravintolan herkulliset annokset ovat myös ekoteko: keittiössä ei heitetä mitään roskiin, mutta ei myöskään kokata jätteistä. Liisankatu 2.

Nokka Punaiset tiiliseinät, puiset parrupuut sekä suomalaisia eläimiä juhlistavat taulut luovat Nokkaan hyvin skandinaavisen tunnelman. Ravintolassa on tarjolla myös kasvismenu. Kanavaranta 7 F.

Pastis Pieni pala Pariisia! Vaaleanvihreät seinät, kattokruunu ja sydänselkäiset terassituolit muistuttavat, miksi moni meistä haaveilee Pariisiin lähtemisestä. Iltaisin ravintolaa valaistaan useilla tuikkukynttilöillä. Pieni Roobertinkatu 2.

Penelope Mutkaton, laadukas ja ystävällinen palvelu. Ruuat valmistuvat asiakkaiden silmien alla avokeittiössä, ja myös tiskillä voi ruokailla. Mikonkatu 9.

Platito Filippiiniläisessä pienessä ja kodikkaassa ravintolassa voi tilata tapaksia, joissa voi maistaa myös espanjalaisia makuja. Edullisimmat tapasvaihtoehdot ovat vain hieman yli kolme euroa, eli ravintola sopii myös pienen budjetin treffeille! Hämeentie 94.

Pontus Rento, kotoisa, italialainen bistroravintola. Hämärissä valoissa romantiikka on taattu! Kapteeninkatu 26.

Shelter Tunnelmallinen valaistus, tummaa puuta ja mustia nahkaisia istuimia. Täällä voi syödä illallisen pitkän kaavan mukaan. Kesäisin Katajanokan rannassa sijaitsevassa ravintolassa pääsee myös terassille. Kanavaranta 7.

Skiffer Haussa rento treffipaikka? Ravintoita on yhteensä kolme, mutta ilmojen lämmetessä tunnelmallisin vaihtoehto on ehdottomasti Liuskaluodon ravintola: terassi, auringonlasku ja pitsaliuska hyvän valkoviinin saattelemana luovat rennon tunnelman treffeille. Liuskaluoto.

Story Mikäli kaipaa näköalaa, josta saa jutunaihetta, Kampin Story on hyvä vaihtoehto. Toiseksi ylimmässä kerroksessa voi katsella kaduilla kulkevia ihmisiä ja ihailla kaupungin valoja. Illallismenussa on tarjolla monipuolisesti moderneja salaatteja, burgereita ja lasagnevaihtoehtoja. Kampin ostoskeskus, 5. krs. Urho Kekkosen katu.

Tanner Ravintola kutsuu luokseen loft-henkisellä yksinkertaisella ja modernilla sisustuksellaan. Ravintola on tunnettu brunsseistaan, mutta siellä on myös hyvät illallisvaihtoehdot. Syömistä tahdittaa dj tiistaista lauantaihin. Hämeentie 11.

Toca Ravintolassatarjoillaan italialaisia makuja suomalaisilla vivahteilla. Tunnelma on iloinen ja huoleton - sopii hyvin myös hieman jännittäville ensimmäisille treffeille! Unioninkatu 18.

Ventuno Tyylikäs sisustus ja rakennuksen värikäs historia antavat aiheita kutkuttaviin keskusteluihin! Suurin osa annoksista on suunniteltu jaettavaksi. Menussa tarjoillaan Italian makuja aina tuorepastoista nimikkococktaileihin. Oman makunsa annoksiin antaa salin keskellä hehkuva napolilainen puu-uuni. Korkeavuorenkatu 21.

Vinkkeli Valkoiset pöytäliinat sekä mustan baaritiskin ylähyllyille asetellut viinilasit ja tarjoilijoiden klassiset asut luovat Vinkkelin tunnelmasta romanttisen ja viihtyisän. Iltaisin on tarjolla klassinen skandinaavinen neljän ruokalajin menu, jonka oheen voi tilata kokkien suosittelemat viinit. Pieni Roobertinkatu 8.

Wino Rentoa bistroruokaa ja viinejä Kalliossa. Ravintola uudistaa listaansa kauden raaka-aineiden mukaan. Viinilistalla on laaja valikoima Natural-viinejä. Fleminginkatu 11.

YesYesYes. Viihtyisä, suloinen ja raikas miljöö . Ruoka on vegaanista ja annokset Instagram-postauksien arvoisia. Drinkkilistalta löytyy niin viinejä, cocktaileja kuin oluitakin! Iso Roobertinkatu 1.

1 kommentti