Puhutaan rahasta -podcast

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Nordea
Puhutaan rahasta -podcast
Anna Kauhala haastattelee kolmiosaisessa Puhutaan rahasta -podcastissa Nordean asiantuntijoita. Jaksojen aiheina on säästäminen ja sijoittaminen, ASP- ja asuntolaina sekä opintolaina, kortit ja kulutusluotto.
3.11.2019

Teimme Nordean kanssa kyselyn, jossa kysyimme lukijoiltamme, mitä olet aina halunnut tietää raha-asioista. Monet vastaajat olivat kiinnostuneita sijoittamisesta, säästämisestä ja arkisista raha-asioista. Vastaamme moneen lukijaa askarruttavaan kysymykseen eri aihealueisiin keskittyvissä podcastien jaksoissa.

Osa 1, Säästäminen ja sijoittaminen

Asiantuntijana Tanja Eronen. Anna ja Tanja keskustelevat siitä miksi ja miten kannattaa säästää, millainen summa on riittävä kuukausittainen säästösumma ja kannattaako asuntoon sijoittaa.

Osa 2, ASP- ja asuntolainat

Asiantuntijana Nordea Kiinnitysluottopankin toimitusjohtaja Tom Miller. Puhutaan rahasta -podcastin toisessa osassa Anna Kauhala keskustelee Tom Millerin kanssa miksi on järkevämpää hankkia omistusasunto kuin asua vuokralla.

Osa 3, Opintolainat, kulutusluotot ja luottokortit

Puhutaan rahasta -podcastin kolmannessa ja viimeisessä osassa Anna Kauhala keskustelee Nordean Teemu Inhan kanssa siitä, kannattaako opintolainaa pelätä ja milloin kannattaa harkita kulutusluottoa.

Kommentoi »