"Somen takia koen itseni päivittäin iljettäväksi" – Vastaa kyselyyn ulkonäköpaineista

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Into Kustannus
"Somen takia koen itseni päivittäin iljettäväksi" – Vastaa kyselyyn ulkonäköpaineista
Osallistu Katri Norrlinin ja Nelli Kentän Vitun ruma -uutuuskirjan tekemiseen ja voit voittaa kirjapaketin.
Julkaistu 18.3.2021

Kiitos kaikille kyselytutkimukseen vastanneille! Vastauksia käytetään nimettömästi Katri Norrlinin ja Nelli Kentän uutuuskirjassa Vitun ruma sekä siihen liittyvissä sisällöissä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Vitun ruma ilmestyy kesäkuussa 2021 ja on nyt ennakkotilattavissa hintaan 24,90 euroa.

Miltä näyttää uskottava ihminen? Kuka oikeastaan hyötyykään kauneusihanteista? Entä kuinka paljon sosiaalinen media vaikuttaa ulkonäkösuhteisiimme? Nelli Kentän ja Katri Norrlinin Vitun ruma on kirja, jonka tarkoituksena on saada lukija olemaan armeliaampi itseään kohtaan ja pohtimaan, miten keinotekoisia ja epäreiluja kauneusihanteet ovat.

Vitun ruma on visuaalisesti vaikuttava, ajatuksia herättävä, monipuolinen ja tarkkasilmäinen kirja ulkonäöstä sosiaalisen median aikakautena. Samaistuttavia ajatuksiaan kirjassa ovat jakamassa muun muassa BEHM, Tuure Boelius, Ina Mikkola, Jesse Markin, Kasmir, Maiju Voutilainen ja Sini ”Papananaama” Laitinen. Heidän lisäkseen kirjassa kuuluu kirjailijoiden, sekä sosiaalisessa mediassa omia mietteitään ja tarinoitaan jakaneiden ihmisten ääni.

Nelli Kenttä on valokuvaaja, toimittaja ja sosiaalisen median sisällöntuottaja. Hän työskentelee musiikkimedia YleX:ssä musiikkitoimittajana sekä valokuvaajana ja on intohimoinen visuaalisten kokonaisuuksien, feminismin ja esittävän taiteen ystävä.

Katri Norrlin on toimittaja, juontaja ja someammattilainen. Hän työskentelee vuoden musiikkimediaksi useasti valitussa YleX:ssä musiikkitoimittajana eri alustoilla – kuten palkitulla Youtube-kanavalla –ja vaikuttaa muutenkin Suomen musiikkikentällä. Hän on visuaalisuutta rakastava popkulttuuritietäjä ja tanssinohjaaja, jonka tekemistä ohjaa tasa-arvon edistäminen.

Artikkelia on päivitetty 26.3.2021 kyselytutkimuksen ja arvonnan päättymisen osalta.

Kommentoi »