Lily

Suosittelemme-leimoja jaossa – auta meitä löytämään suosikkiblogisi

Suosittelemme-leimoja jaossa – auta meitä löytämään suosikkiblogisi
Ilmianna lempiblogisi kommenttiboksiin ja auta meitä päättämään, kuka saa Lily suosittelee -leiman.
16.10.2019

Onko tiedossasi bloggaaja, jolta löytyy tuoreita, uusia näkökulmia mielenkiintoisiin aiheisiin? Ilmianna lempiblogisi kommenttiboksiin ja auta meitä päättämään, kuka saa Lily suosittelee -leiman. Leiman saamiseen vaikuttavat myös muut tekijät, kuten blogin aktiivisuus ja kävijämäärät.

Mitä leima tarkoittaa?

Lily suosittelee -leima tulee harkiten valituille kiinnostaville blogeille, joita toimitus ja lilyläiset suosittelevat luettavaksi. Listaus uusista suositelluista blogeista näkyy tällä hetkellä etusivun navigaatiossa (blogit --> nousevat blogit).

Mitä blogeja saa suositella?

Blogin, joka ansaitsee leiman, tulee olla aktiivinen Lilyssä. Tällä hetkellä Lily suosittelee -leima on muun muassa Sunday Blondie, Hey Girl, Minnean muruja ja Destination Happiness -blogeilla.

Edit 28.11.2019:

Lily suosittelee -leimat on nyt jaettu. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä bloggaajiin, joihin valinnat ovat osuneet. Julkaisemme leiman saaneista blogeista myös artikkelin lähiviikkoina. Mikäli blogisi ei tällä kertaa saanut leimaa, älä suinkaan lannistu. Ensi kerralla voi olla sinun vuorosi!

37 kommenttia