Tanskalaisia villinnyt yllätyslaatikko rantautuu Suomeen – "Kaikki tarvitsevat pientä pysähdystä"

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Goodiebox
Tanskalaisia villinnyt yllätyslaatikko rantautuu Suomeen – "Kaikki tarvitsevat pientä pysähdystä"
Maailmalla yleistyneiden hyvän olon yllätysboxien avulla voit säästää pitkän pennin kauneudenhoitotuotteiden hankinnassa. Tanskalainen Goodiebox tulee nyt Suomeen ja lupaa mukaan myös pienen palan onnellisuutta. Mistä ihmeestä tässä oikein on kyse?
Julkaistu 22.10.2019

Kuukausittain kotiovelle tipahtava yllätyslaatikko on yksi keino hellittää hetkeksi arjesta ja keskittyä omaan hyvään oloon ja kauneudenhoitoon. Beauty boxit eli kauneuslaatikot ovat kuukausimaksulla tilattavia erihintaisia paketteja, jotka sisältävät kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteita.

Moni tilaa yllätyslaatikoita joka kuukausi omaksi ilokseen hemmottelua varten. Yllätyslaatikot on hyvä tapa tutustua myös uusiin kauneudenhoitotuotteisiin ja -trendeihin. Niitä tilaamalla voi myös säästää pitkän pennin, sillä kauneuspaketit sisältävät usein laatumerkkien tuotteita jopa alle puoleen hintaan normaalihinnoista. Useimmat pakettitoimittajat lupaavat, että jokainen lähetys sisältää vähintään tietyn rahasumman edestä tuotteita.

Nyt tulee tanskalainen "onnellisuusboksi"

Pakettien sisältöön ja tuotemerkkeihin kannattaa tutustua netissä etukäteen. Netissä voi vertailla hintoja ja sitä, kuinka monta erillistä tuotetta kuhunkin pakettiin kuuluu. Yksi laatikkomerkki sisältää luonnonkosmetiikkaa, toinen pelkkiä hajuvesiä, kolmas keskittyy yhteen tuotemerkkiin. Kauneusboksien hintahaitari on laaja.

Nyt suomalaisten ulottuville on ilmestynyt yksi vaihtoehto lisää, kun tanskalaisia laajasti hullaannuttanut Goodiebox alkaa toimittamaan yllätyslaatikkoja myös tänne. Se myy laatikkoaan maan ykkösvientituotteen avulla: onnellisuudella. Hyggen luvatusta maasta kotoisin olevan yrityksen ensimmäinen Suomeen tilattava laatikko on nimeltäänkin “Happiness by Goodiebox”.

Tanskalainen Goodiebox sisältää monenlaisia kauneudenhoitotuotteita. Voit tilata Goodieboxin tästä!

Tuotteen kohdalla ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, vaan edellisten pakettien sisältöjä pääsee selailemaan hintoineen reilusti yrityksen verkkosivuilla. Goodiebox sisältää aina normaalikokoisia tuotteita tai kokoja, jotka on erityisesti tehty Goodieboxia varten. Goodieboxin valtteja ovat sen joustavuus ja edullisuus. Tilaus ei ole sitova, vaan sen voi perua milloin vain. Laatikon valikoimaan kuuluvat muun muassa Cliniquen, Vichyn, Sandstonen, Goshin ja Pixin tuotemerkit.

Samojen merkkien tuotteita voi ostaa muualtakin, mutta Goodieboxin tilaaja voi säästää pitkän pennin kosmetiikkahankinnoissaan. Yritys lupaa että ensimmäinen kuukausipaketti sisältää 94 euron arvosta sisältöä – säästöä kertyy siis jopa 70 euroa. Kuukausipaketin hinta on 24,95 euroa ja joka laatikkoon luvataan 5–7 tuotetta.

– Laatikkomme on tasokkaimmaksi äänestetty eurooppalainen kauneuspaketti luultavasti juuri siksi, että välitämme jäsenistämme. Tuotteessamme ei ole kyse vain kosmetiikasta, vaan tilaisuudesta viettää hyvin ansaittua ja akkuja lataavaa omaa aikaa. Kaikki tarvitsevat pientä pysähdystä päiväänsä, sanoo Line Vendelbo, Goodieboxin kumppanuuspäällikkö.

Kommentoi »