Trendin Instagram-live: Miten tehdä omasta vaatekaapista vastuullisempi?

Trendin Instagram-live: Miten tehdä omasta vaatekaapista vastuullisempi?
Tuntuuko vastuullisen muodin ostaminen hankalalta - ja miksi se maksaa niin paljon? Siitä puhutaan Trendin Instagram-livessä vastuullisen muodin asiantuntijoiden Ada Aadelin ja Outi Korpilaakson kanssa. Tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan livelähetykseen Trendin Instagram-tilille keskiviikkona 10.6. klo 18 - 19!
Julkaistu 3.6.2020

Tuntuuko vastuullisen muodin hankkiminen vaikealta? Kipuiletko sen kanssa, että vastuulliset vaatteet maksavat enemmän? Kaipaatko ideoita ja näkemyksiä siihen, miten muodin rakastamisesta tulisi vastuullisempaa?

Tule mukaan Trendin Instagram-livelähetykseen. Silloin pohditaan muodin vastuullisuutta, omia kulutustapoja ja vastataan kaikkiin teidän lähettämiin kysymyksiin.

Keskustelemassa ovat Trendin päätoimittaja Mari Karsikkaan kanssa Ada Aadeli ja Outi Korpilaakso Lovialta. He jakavat lähetyksessä hyvin erilaiset tavat tehdä vaatekaapistaan vastuullisemmat.

Voit lähettää kysymyksesi jo etukäteen: kommentoi tähän alle, lähetä sähköpostia trendi.toimitus@a-lehdet.fi tai lähetä meille viesti Instagramissa.

Kommentoi »