Vida Kuulas -podcast – kuuntele ja voi hyvin!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Vida
Vida Kuulas -podcast – kuuntele ja voi hyvin!
Kolmiosaisessa Vida Kuulas -podcastissa toimittaja Anna Kauhala ja fytonomi Timo Kosonen keskustelevat niin ravinnosta, ravintolisistä kuin hyvinvoinnistakin. Kuuntele ja voi hyvin!
Julkaistu 13.10.2020

Teveelliset elämäntavat, säännöllinen ruokailu ja unirytmi pitävät meidät hyvinvoivina, mutta aina se ei riitä. Joskus elämässä voi tulla ulkopuolisia ärsykkeitä, jotka aiheuttavat esimerkiksi stressiä tai unettomuutta, silloin hyvät neuvot ovat paikallaan.

Vida Kuulas -podcastissa keskustellaan hyvinvoinnista, ravitsemuksesta ja stressistä. Kuuntele, miten kasvisyöjä ja vegaani saavat kaikki tarvittavat vitamiinit ja pysyvät terveinä. Miten stressi vaikuttaa hyvinvointiin ja kuinka unettomuuteen voi itse vaikuttaa.

Osa 1, Kasvissyönti ja vegaaninen ruokavalio

Podcastin ensimmäisessä osassa Anna ja Timo keskustelevat kasvissyöjän ja vegaanin ruokavaliosta. Tiedätkö sinä, mitä vitamiineja kasvissyöjä tarvitsee, mistä niitä saa ja milloin ravintolisät ovat tarpeen?

Osa 2, Stressi ja uni

Podcastin toisessa osassa Anna ja Timo keskustelevat stressistä ja unesta. Mitä stressi ja huono uni tekevät meidän keholle ja miten niitä voisi välttää.

Osa 3, Urheilijan arvintolisät

Podcastin kolmannessa osassa Anna ja Timo keskustelevat urheilusta ja ravintolisistä. Kuuntelemalla jakson tiedät, mitä treenaavan ihmisen kehossa tapahtuu ja miten treenituloksia voi parantaa sekä mitä liikkujan kannattaa ottaa elämäntavoissaan huomioon.

Kommentoi »