Viski ja inkivääri samassa drinkissä: kokeile Rihannan lempidrinkkiä

Viski ja inkivääri samassa drinkissä: kokeile Rihannan lempidrinkkiä
Viski ja raikas ginger ale ovat lähes yhtä täydellinen pari kuin Drake ja Riri.
Julkaistu 1.9.2016

Laadukkaan viskin miksaaminen drinkkeihin on hardcore-viskisieppojen mielestä yleensä paheksuttavaa, mutta säännöt on tehty rikottavaksi — erityisesti silloin, kun kyseessä on Rihannan lempidrinkkki.

Ja sitä paitsi, viski ja kuplivan raikas ginger ale ovat lähes yhtä täydellinen pari kuin Drake ja Rihanna, mutta myös klassikko, josta on olemassa monta erilaista versiot, kuten Jack and Ginger, eli Jack Daniels -viski miksattuna ginger aleen.

Syksy tarkoittaa siirtymistä lämmittävien juomien sesonkiin. Tämä drinkki sopii sekä tihkusateeseen että aurinkoon: viski lämmittää kurkkua, mutta jäillä viilennetty inkivääriolut on samalla ihanan raikasta. Cheers, we'll drink to that!

Jameson and ginger

  • 1 shotti Jameson's viskiä (tai muuta irlantilaista viskiä)
  • 1 pullo ginger alea
  • 1-2 limen lohkoa
  • jäitä

Täytä lasi puolilleen jäitä, kaada shotti viskiä perään ja täytä lasi ginger alella. Lisää juomaan muutama limen lohko, limen kirpeä maku liittää viskin ja ginger alen loistavasti toisiinsa.

Tarjoiluehdotus: ranskalaiset toimivat Jameson and ginger -drinkin kanssa. Tai oikeastaan, ranut toimivat minkä tahansa juoman kanssa.

Kommentoi »