Trendi

XL-muodin parhaat verkkokaupat

XL-muodin parhaat verkkokaupat
Trendikkäitä ja ajankohtaisia ihanuuksia vai minimalistin ajattomia unelmia? Kokosimme XL-muodin ihanimmat verkkokaupat ja ketjuliikkeiden parhaan valikoiman.
Julkaistu: 29.6.2021
Mistä löytäisi laajan valikoiman pluskokoja? Missä ketjuliikkeissä on paras vaatekokojen kirjo ja sopivat mitoitukset? Kokosimme listan verkkokauppoja ja ketjuliikkeitä, joista löytää sekä minimalistin ajattomia aarteita että trendihaukan edullisia löytöjä.
Anna Scholz. Leikkisiä, trendikkäitä ja naisellisia vaatteita pienellä jipolla. Ketjuliikkeitä kalliimpi, joten seuraile alennuksia! Toimittaa Suomeen 5-6 päivässä.
Elvi. Suppea mutta suloinen valikoima edullisia neuleita, mekkoja ja takkeja.
Evans . Runsas valikoima eri plus size -merkkien vaatteita aina kokoon 60 asti.
Gina Tricot. Ei XL-muotiin erikoistunut merkki, mutta ruotsalaisen trendivaateketjun valikoiman vaatekoot ulottuvat 46:een ja XXL:ään asti. Kolua läpi alelaarit!
Ivana Helsinki. Kotimaisen Ivana Helsingin näyttäviä ja kivasti leikattuja vaatteita saa kokoon 46 asti. Metsästä mekkoja ja kauniita kuoseja.
Marimekko. Ihanalla kotimaisella laatumerkillä vaatekoot riittävät kokoon 46 asti. Kurkista valikoima etenkin väljäleikkauksisissa mekoissa.
Marina Rinaldi. Upeita ja näyttäviä, värikylläisiä ja kuosillisia vaatteita arkeen ja juhlaan. Hintavampia, joten kauppa sopii yksittäisten näyttävien vaatteiden hankintaan.
Marks & Spencer Plus Size. Kauniita arkivaatteita ja trendikkäitä tuulahduksia kokoon 50 asti. Marks & Spencerin valikoimaa pääsee sovittamaan myös Helsingin tavaratalossa.
Monki. Ajankohtaisia ja trendikkäitä vaatteita kokoon XL ja 48 asti. Monkin vaatteissa on ilahduttava väljiä leikkauksia ja laatikkomaisia muotoja. Myymälöitä on Helsingissä.
Nanso. Kotimaisia, kauniita arkivaatteita, kuten mukavia mekkoja ja pehmoisia neuleita XXXL-kokoon asti. Kokeile myös myymälöissä!
Navabi-Suomi. Vaatteita 214:ltä merkiltä. Valikoimassa kaikkea arkivaatteista iltapukuihin ja urheiluvaatteisiin. Fashion Advice -osiossa voi saada vinkkejä ja asuehdotuksia tietyn vartalomallin tai kehonkohdan pukemiseen.
New Look. Curves & Plus Size -osastolta löytää edullisia arkivaatteita, kuten pillifarkkuja, yöpaitoja, neuleita ja huppareita.
River Island. Trendihaukan ketjuliike, josta löytää kivannäköisiä farkkuja. Suomea lähinnä myymälä löytyy Tallinnasta.
Society Plus. Yhteisö tekee minimallistoja bodypositive-vaikuttajien kanssa. Valikoimassa etenkin naisellisia juhla- ja bilevaatteita: tylliä, pitsiä ja paljetteja! Osta myös tilaisuuden perusteella: Girls Night Out, OOTN ja Birthday OOTN.
Studio 8. Sopuhintainen, mukiinmenevä valikoima toimistovaatteita. Erikoismallistoista löytyy valinnanvaraa morsiusneidoille, kaasoille ja arjen luottovaatteille.
The Hour. Suppea mutta kaunis valikoima tyyriitä minimalistin unelmia, kuten silkkipaitoja, yksinkertaisia mekkoja ja culotteseja. Toimittaa maailmanlaajuisesti.
Weecosin Curves-mallisto. Vastuullisen muodin verkkokaupalla Weecosilla on oma Curves-mallisto. Mukana on 13 brändiä, ja valikoimaa on kokoon 54 asti.
7 kommenttia